Tartışma:Alibeyköy, Iğdır

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Selam. Yöneticilerden ricam bu maddenin isminin Alibeyköy olarak değiştirilmesidir. Çünki Tuik verilerinde ve kayıtlarda Alibeyköy köyü olarak gösteriliyor. Benim düşünceme göre Vikipedide de resmi kayıtlar kullanılmalıdır. Şimdiden teşekkürler. Bu imzasız yazı Nəcməddin Kəbirli (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

@Nəcməddin Kəbirli Maddeyi uygun isme taşıdım. Siz de madde taşıma hakkına sahipsiniz, gördüğünüz hatalı madde adlarını taşıyabilirsiniz, cesur olun. -- Supermæn (mesaj) 21:01, 10 Haziran 2015 (UTC)

Bunu nasıl yapabilirim? Çünki ben yapmak istedim ama, yalnız yöneticilerin değiştire bileceği yazıldı, o yüzden yapamadım. Bir daha baktım ama sayfanın kendisi yönlendirilmemiş, yalnızca tartışma sayfası yönlendirilmiş.--Nəcməddin Kəbirli (mesaj) 21:18, 10 Haziran 2015 (UTC)

Maddenin kendisini de taşıdım, tamamdır. Ben de hizmetli haklarına sahip değilim, otomatik onaylanmış kullanıcılar bazı istisnalar dışında çoğu sayfayı taşıyabilir. -- Supermæn (mesaj) 08:04, 11 Haziran 2015 (UTC)

Teşekkürler--Nəcməddin Kəbirli (mesaj) 15:27, 11 Haziran 2015 (UTC)