Tartışma:Ali Yüce

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Edebiyat (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Edebiyat maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Edebiyat kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • Kaynak belirtilerek de iceriklerin kullanilamayacagi cunku icerigin buraya eklendigi takdirde, sahibi ustunde bulunan haklarinin kaybolacagi sebebiyle, kararlastirilmistir. Ayrica metinde buyuk capli degisiklik olmadigi yani metinden ayrica telif hakki istenebilecek derecede farkli bir metin cikarilmadigi surece, konu hem telif hakkina hem intihale girer ki telif hakki ihlali gibi intihal de yasaktir... bu sebeple geri aldim. Isternirse tartisiladabilir... VP:T sayfasi ve tartismasinda ayrica Koy Cesmesi arsivinde bu konudaki tartismalar bulunabilir. Herkese iyi calismalar... - Noumenon mesajkatkılar 14:24, 10 Ağustos 2006 (UTC)

Not: Telif durumunun engellenmesi amacıyla tüm ansiklopedilerde yer alan ve birbirinin aynı olan "factual" kısımlar kullanıldı. İnternet sitelerinde yer alabilecek bölümlere yer verilmedi. (Özel:Diff/554745)