Tartışma:Ali Muhiddin Hacı Bekir (şirket)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Ekonomi (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ekonomi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ekonomi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

"Menkıbeleşmiş", "zikre değer" gibi ifadeleri acaba Hacı Bekir mi mezarından çıkıp yazdı, yoksa burada bir telif ihlali mi var? Aman, şimdi maddeyi silmeye kalkmayın bunu dedim diye, geliştirmeye yardım edin. --E4024 (mesaj) 08:56, 4 Eylül 2014 (UTC)

Memleketin (hatta dünyanın?) en eski şekercisini konu alan kaynaklar yok mu? Bana buradaki bilgiler Hacı Bekir'in paket kağıdından alınmış gibi geliyor. Türkiye'de de -başka ülkelerde olduğu gibi- firmalar kendilerine "pırıltılı" geçmişler icat edebilir; ancak bunlar güvenilir kaynaklarca desteklendiği takdirde ciddiye alınabilir. Bizde ise galiba öyle olmasa da bu kaynaksız bilgi ve abartılı ifadeler Vikipedi maddelerine sızabiliyor; mevcut madde bunun iyi bir örneği. --E4024 (mesaj) 11:00, 4 Eylül 2014 (UTC)
Madde için bağımsız ve güvenilir kaynaklar lazım evet.--RapsarEfendim? 11:02, 4 Eylül 2014 (UTC)

Günün maddesi[kaynağı değiştir]

Madde 8 Aralık 2005 tarihinde günün maddesi yapılmış daha sonra taraflı olması nedeniyle kaldırılmıştır.