Tartışma:Aksaray'da 2014 Türkiye yerel seçimleri

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Siyaset (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • Maddeye içerik olan konunun (yerel seçimlerin il bazında detaylı sonuçları) kayda değer olup olmadığı konusunda emin olamadığımdan, diğer Vikipedistlerin bu konudaki yorumlarını almak üzere kayda değerlik etiketi ekledim. "Madde kesinlikle silinmelidir." gibi bir yargı taşımıyorum ancak konuyla ilgili fikirleri okumanın faydalı olacağına inanıyorum. Utku Tanrıveremesaj 23:48, 29 Mart 2014 (UTC)
Şuradan görülebileceği üzere birçok madde var )daha önceki seçimler için de var). Seçim maddesinde her il için detaylı bilgi veremiyoruz. Bu yüzden her il için farklı maddeler oluşturup, detaylı bilgileri burada veriyoruz. Dolayısıyla olaya kayda değerlik açısından değil de, çok uzayan bir alt başlığın ana maddeden ayrılması gibi bakabiliriz.--RapsarEfendim? 12:00, 30 Mart 2014 (UTC)
Kategori ve diğer maddeleri hiç fark edememişim. Teşekkürler açıklaman için, iyi çalışmalar. :) Utku Tanrıveremesaj 12:26, 31 Mart 2014 (UTC)