Tartışma:Abdullah el-Hararî

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje İslam (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İslam maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İslam kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Maddede sayısız övgü ve yorum var. O yüzden taraflı şablonu koydum.--Vito Genovese 03:10, 17 Kasım 2006 (UTC)

Peki Şeyh Nazım diye adlandırılan kimseler gibi (ariflerin sultanı ve gavs gibi) hakkında yazılan övgülü yazılar için neden konulmuyor bu şablon. Buna açıklama getirmenizi beklerim. Halbuki abartma yapılmadan yazdığımı yazmışımdır.Bu imzasız yazı Sunni arastirmaci (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Onları görmemiştim, bakayım şimdi. Bu maddeye gelince; daha ansiklopedik ve yorumlardan arınmış tarafsız bir dil kullanmamız gerekiyor. Ana sorun bu.--Vito Genovese 03:28, 17 Kasım 2006 (UTC)

Kurallara Uyma Gerekliliği[kaynağı değiştir]

Merhaba. Siz Abdullâh el-Hararî Hazretlerini ne kadar seviyor iseniz bende Şeyh Nazım El Kıbrısi Hazretlerini en az o kadar seviyorum kardeşim. Fakat eminimki Abdullâh el-Hararî Hazretleri sohbet ve kitaplarında "görüşlere saygıyı" , "kurallara uyum gerekliliğini" anlatıyordur. Vikipedia gibi bir imkanı kurralları çerçevesinde değerlendirmek herkesin ihtiyacıdır. Lütfen yaklaşımlarımızı gözden geçirip kurallara uyalım, görüş farklılıklarına saygı gösterelim. Teşekkür ederim. --ahmet 12:13, 17 Kasım 2006 (UTC)

Ayrıca ben istemez miyim sevdiğim kişiyi sevdiğim pencereden anlatayım. İnsanların onu benim gördüğüm gibi görmesini sağlayayım. elbette isterim. Fakat Vikipedia nın amacına aykırı hareketlerin tek zararı bize olur. Çünkü bilinçli vikipedia kullanıcıları Geçmişi izliyor. Tartışmalara katılıyor. Kişiselleştirilmiş tartışmalar sonuçsuzluğa ve karmaşaya sürükleniyor.Bu imzasız yazı ahmet (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

tarafsızlaştırma girişimi[kaynağı değiştir]

"...uyuşmazlıkları hafızasını kullanarak bulup düzelttirdiği anlatılır." cümlesinde hala tereddüdüm var. Önemli gibi görünen bir husus, pasif cümleyle tarafsızlaştırıldığından emin değilim. Zeppelin 22:24, 10 Ocak 2007 (UTC)