Tartışma:Abant Platformu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bu yazı apaçık bir reklam yazısıdır. --TARIKEM 21:26, 4 Mart 2006 (UTC)

Abant platformu sayfası Gülen yanlılarının açık reklamı olmuştur.Bu imzasız yazı 85.98.196.131 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

abant platformu reklam kokuyor.[kaynağı değiştir]

Abant platformu gülenin reklamını yapıyor.Bu imzasız yazı 85.98.196.131 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

abant ne yapmakta[kaynağı değiştir]

abant platformu Gülen reklamını yapıyor.ABD nin oyuncağıdır. Bu imzasız yazı Vedataydemir (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

SAyfada abant toplantıları ile ilgili taraflı ve maksatlı yazılar var . Bu imzasız yazı Vedataydemir (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

sayfadan krumanın kalkmasını istiyorum[kaynağı değiştir]

"Sosyal bilimleri toplumu daha mutlu kılmak için uzlaşı zemini olarak kabul eden bir düşünce kuruluşudur."Bu yazının kaynağı bizzat platformun kendini tanıtımıdır.Bir uzlaşı zemini olduğunu kendileri vurgulamaktadırlar.Bıunun böyle olduğunu platformun kendisi dışında söyleyecek bir grup varmı. Bu imzasız yazı Vedataydemir (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


Sizin mantığınızla hareket edersek PKK maddesinin giriş cümlesi şöyle olmalıdır. PKK, özgürlük savaşçılarının bulunduğu gurup.Yani söylediğiniz VP:TBA'ya aykırı ve taraflı bir cümle olacaktır.Kişilerin kendilerinin, örgütlerin(!) kendilerini gördüğü gibi buraya aktarılmaz.Vikipedi bir ansiklopedidir.Propaganda için başka sitelerde var.--Machiavelli' msj 11:18, 2 Nisan 2007 (UTC)

Bu sayfa devlet planlama teşkilatının sayfasımı yada öle diyelim Abant devlete ait resmi bir kurummu.Abant platformunun pkk'dan daha iyi bir örgüt olduğunu nerden biliyorsunuz.Yada kaynağınınız ne. "Kişilerin kendilerinin, örgütlerin(!) kendilerini gördüğü gibi buraya aktarılmaz."O halde bu örgütün yada grubun bir uzlaşı zemini ve demokrasiyi geliştirme amacı güden bir grup olduğunu nerden biliyorsunuz.Buda o örgütün reklamını yapmaktır. Evet propaganda için başka siteler var mesela örgütün kendi sitesi boşuna buraya bakkmaya gerek yok zaten orda yeteri kadar demokrasi dinler arası diaog masalı var Bu imzasız yazı Vedataydemir (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. "Sizin mantığınızla hareket edersek PKK maddesinin giriş cümlesi şöyle olmalıdır."bakın Abant platformu resmi bir kurum değildir.O örgütün pkk dan daha iyi bir grup olduğunu nerden biliyorsunuz.Abant toplantıları T.C için sakıncalıdır.Ve örgütün faliyetleri ve destekçileri devlet tarafından araştırılıyor.Yani örgütün regalliği tartışılır


'PKK, özgürlük savaşçılarının bulunduğu gurup yazmayacaksak ve bu yanlışşa bu madde yazanlar da öledir.

abant ne yapmakta[kaynağı değiştir]

Abant Platformu demakrasinin ilerlemesi için kurulan bir pltform olduğunu nerden biliyorsunuz.Bu onların tanıtımımı yoksa üçüncü bir kaynak varmı.Madde korumasının kaldırılmasını istiyorumBu imzasız yazı Vedataydemir (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Madde bu haliyle Abant platformunun reklamını yapacaktır ve gerçeğe ayrıkırı olduğundan vikipedi nin güvenirliği sarsılacaktır.Bu imzasız yazı Vedataydemir (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

abant platformu[kaynağı değiştir]

bu madde bir vikipedi maddesimidir.yoksa Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Resmi Web Sitesi midir.Bu imzasız yazı Vedataydemir (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Yanlı cümleler[kaynağı değiştir]

"Demokrasinin yayılması ve her fert tarafından özümsenmesi Abant Platformu'nun esas gayelerindendir." açık reklam kokuyor.Bu imzasız yazı Vedataydemir (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

uzlaşı zemini[kaynağı değiştir]

"uzlaşı zemini"Platformun amacının bu olduğunu kim söylüyor.Platformun kendisimi.Kendisi söylüyorsa gerçekciliği nerde kalıyor. korumanın kalkmasını istiyorumBu imzasız yazı Vedataydemir (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

abartı ve gizli propaganda var[kaynağı değiştir]

Toplantıların amacının demokrasi ve uzlaşı zemini yaratmak olduğunu söyleyerek açıkca reklam yapmaktasınız.Bu sayade burayı bir gizli propaganda aracı haline getiriyorsunuz.Bu imzasız yazı Vedataydemir (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

"Demokrasinin yayılması ve her fert tarafından özümsenmesi Abant Platformu'nun esas gayelerindendir."açık bir propaganda var.Bu imzasız yazı Vedataydemir (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. Değiştirlemediği takdirde taraflı olduğu çok açık.Bu imzasız yazı Vedataydemir (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

"Sosyal bilimleri toplumu daha mutlu kılmak için uzlaşı zemini olarak kabul eden bir düşünce kuruluşudur."Açık bir reklam kokuyor.Propaganda amacı güdüyor.Bu imzasız yazı Vedataydemir (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

bu madde tartışmalı ve korumalı olması sakıncalı.Bu şekiled madde reklam içeriyor. Bu imzasız yazı 85.98.196.131 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Vikipedi kesinlikle tarafsızdır.[kaynağı değiştir]

Bu madde içindekiler değiştirlmediği sürece bu maddeye aykırıdır.Bir uzlaşı zemini olduğu ve gayesinin demokrasiyi geliştirmek olduğu cümleleri çıkartılmalıdır.Bu şekilde vikipedi reklam yapmaktadır.Bu imzasız yazı 85.98.196.131 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bu maddenin tartışmalı olduğu vurgulanmalı ve koruma kalkmalı veya maddenin kendisi kaldırılmalıdır.Bu imzasız yazı 85.98.196.131 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

değişiklikler için öneri[kaynağı değiştir]

Sosyal bilimleri toplumu daha mutlu kılmak için uzlaşı zemini olarak kabul eden bir düşünce kuruluşudur.Bu imzasız yazı 85.98.196.131 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

yerine

Sosyal bilimleri esas alan bir düşünce kuruluşudur. yazılmalıdır.Bu imzasız yazı 85.98.196.131 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


"Demokrasinin yayılması ve her fert tarafından özümsenmesi Abant Platformu'nun esas gayelerindendir."cümlesi taraflı bir cümledir çıkarılmalıdır.Bu hali ile reklam yapılmaktadır. Bu imzasız yazı 81.215.186.205 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


Madee bu haliyle raklam yapmaktadır.Çıkarılması gereken yerlerin vikipedi ye yakışır bi şekilde değiştirleceğine inanıyorum.Yukarıdaki değişiklikler yerinde bir değişiklik önerisidir.