Tartışma:5. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Olimpiyatlar (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Olimpiyatlar maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Olimpiyatlar kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Doğrudan alıntı, doğrudan kaynak[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,

Öncelikle güzel bir madde olmuş, emeği geçenlere teşekkürler. Ufak bir husus: doğrudan bir kişiden veya kaynaktan alıntı yaptığımız takdirde kaynak belirtmemiz şarttır - bu basit bir alıntı hatası olmasının ötesinde telif ihlâli boyutuna girebilir ki biliyorsunuz bu da Vikipedi'de yasak olan bir şey. O alıntıların medyadan toplandığını düşünürsek (zannım bu yanılıyor olabilirim tabii ki) sanırım hepsine kaynak göstermek çok zor olmayacaktır. Bu sebeple, 5. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları Hakkında Görüşler başlığı altına, her bir alt başlığa kaynak göster şablonu koymamayı tercih edip, genel bir kaynaksız şablonu yerleştirdim. Umarım kaynaklar en kısa sürede eklenir; bu maddeye çok şey katacaktır... Tekrar emeği geçenlere teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 21:51, 9 Haziran 2007 (UTC)

  • aslında ben kaynaksızlıktan da önce bu bölümün ansiklopedik katkıda bulunmadığını, maddeyi gereksiz şişirdiğini düşünüyorum. dış bağlantı biçiminde özetlenirse madde için de daha iyi olur. --kibelemesaj 21:55, 9 Haziran 2007 (UTC)