Tartışma:2015 G20 Antalya zirvesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Ekonomi (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ekonomi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ekonomi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Antalya (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Antalya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Antalya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

içeriksizlik[kaynağı değiştir]

gerekçesi, açan kullanıcı ile aramızda geçen konuşmada mevcut. --kibele 22:31, 19 Aralık 2014 (UTC) 10:36, 2 Ocak 2015 (UTC)

Maddede yarım kalan şeyler varsa eksik şablonu konur. Şu haliyle yarım kalan bir konu yok. Taslak seviyesinde olduğu söylenebilir.--RapsarEfendim? 10:43, 2 Ocak 2015 (UTC)
Eksik olduğu düşünülen konular hakkında kibele tarafından bana hiçbir şey söylenmedi.--B.S.R.F. 💬 10:51, 2 Ocak 2015 (UTC)
sadece başlıktan ibaret madde açıyor, 'onuncu toplantı olduğu yazmaktaydı' diye maddenin geri getirilmesini istiyor, sonra da eksikleri söylemedi diyorsun. neresi tam ki.. --kibele 22:31, 19 Aralık 2014 (UTC) 10:53, 2 Ocak 2015 (UTC)
O silinen versiyon için geçerliydi. Sen bu versiyona eksik şablonu ekledin. Hatırlatırım.--B.S.R.F. 💬 10:55, 2 Ocak 2015 (UTC)
hımm. davutoğlu üç şey demiş, mekan da belli değilmiş. doğru onlar önemli.. --kibele 22:31, 19 Aralık 2014 (UTC) 10:58, 2 Ocak 2015 (UTC)