Tartışma:2013 Akdeniz Oyunları'nda atletizm - Kadınlar yüksek atlama

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
2013 Akdeniz Oyunları'nda atletizm - Kadınlar yüksek atlama, eski bir seçkin madde adayıdır. Maddenin aşağıdaki aşama geçmişindeki bağlantılardan adaylığın neden başarısız olduğunu görebilirsiniz.

Atletizm federasyonları ve Olimpiyat komiteleri[kaynağı değiştir]

Hırvatistan'ın katılacak olan sporcularını Hırvatistan Olimpiyat Komitesi tarafından yapılan bir toplantı sonrası belirlenmiş yanlış anlamadıysam. Böyle durumlar olabiliyor mu? Bir de Kıbrıs At. Fed. sitesine ulaşamadım.--RapsarEfendim? 22:47, 12 Temmuz 2013 (UTC)

Normalde federasyonlar ayrı ayrı açıklıyor ama Hırvatistan Atletizm Federasyonu sitesinde öyle bir açıklama yok. O yüzden Olimpiyat Komitesinden çıkana bakmak normal. Rum Fed. sitesi var ancak Türkiye'den erişilemiyor ilginçtir (ya da ben erişemiyorum).--Sayginerv-posta 15:02, 19 Temmuz 2013 (UTC)
Buradan erişiliyor, bir bakabilir misin sana zahmet?--RapsarEfendim? 22:12, 19 Temmuz 2013 (UTC)
Denemiştim o tür bir şey ama sitede bilgi bulamadım. Zaten "Μερσίνη" ya da "Μεσογειακοί" diye aratınca site içinde ilgili sonuç vermiyor.--Sayginerv-posta 22:40, 19 Temmuz 2013 (UTC)
Ben de bulamadım da, sen yine bulursun demiştim :) Tamamdır.--RapsarEfendim? 22:48, 19 Temmuz 2013 (UTC)

kaynak, madde sahiplenme, üç geri dönüş vs.[kaynağı değiştir]

maddenin bazı paragrafları tamamen kaynaksız. eklenen kaynak isteme ibareleri maddenin sahibi tarafından kaldırılıyor ve başka bir yerlerde bu kaynağın olduğu söyleniyor. "kaynak gereken yerlere eklendi, diğerleri için kaynakça başlığındaki ilk bağlantıya bakabilirsiniz." ibaresini ansiklopediyi okuyanların da bilmesi için maddenin başına eklemek gerekebilir bu durumda. kendisini vikipedistlere havale ediyorum. kibele 20:15, 29 Ekim 2013 (UTC)