Tartışma:1909-10 İstanbul Futbol Ligi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Futbol (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Futbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Futbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Rapsar, muhtemelen senin madde de kullandığın kaynak daha doğru bilgi veriyordur. Ancak yine de sormak istedim, maçkolik biraz farklı bir puan durumu vermiş. Yeni bir liste yapacağım da, kesin doğru puan durumuna ihtiyacım var. Sadece bu sezon için değil, bu sezondan günümüze kadarki bütün sezonların sonuçları gerekiyor. :)Sait71 20:12, 13 Şubat 2015 (UTC)

Mackolik göründüğünden daha güvenilir, inan :) Bu dönemlerin birçoğunu hazırlayan isim Mehmet Yüce -ki benim bildiğim kadarıyla döneme en hakim isimlerden. Osmanlı Melekleri'ni alıp detaylı inceleme yapacağım en kısa zamanda. Neyse, bu maddedeki puan durumunda galibiyete üç puan verilmesinden dahi hatalı olduğu anlaşılabilir :)--RapsarEfendim? 20:16, 13 Şubat 2015 (UTC)
Peki o halde ben mackolik sitesini kaynak olarak kullanayım. :) Şu listeyi bizim takımlara da uygulamayı düşünüyorum. Harika bir arşiv olur bence. :)Sait71 20:36, 13 Şubat 2015 (UTC)
Already done :) Tabi kontrol lazım.--RapsarEfendim? 20:39, 13 Şubat 2015 (UTC)
Hmm bende bu tarz bir şey olması lazımdı diye biraz bakındım da bulamadım. :) Elimden geldiğince doğru bir şekilde yapmaya çalışacağım. Tabi bizde kaynaklar sıkıntılı. Gol kralları felan Allah'a emanet. :)Sait71 20:42, 13 Şubat 2015 (UTC)