Tartışma:15 Eylül

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kayda değerlilik[kaynağı değiştir]

Şurada yapılan değişiklik üzerine, kayda değerlilik olayının bu eklenen konu kapsamında açıklanması gerektiğini düşünüyorum. Zira Cem Özdemir, Leyla İmret ve 2015 Şırnak ayaklanması maddeleri ve kapsadığı konular kayda değerlilik kapsamında inceleniyordu, bu konunun tartışmaya açılması gerekir diye düşünüyorum. --Ahmet Turhan (mesaj) 02:52, 2 Ocak 2016 (UTC)

Sayın @Ahmet Turhan tarihte bugün kapsamında ne kadar önemli sizce? 1 parlementerin yaptığı temaslarda bir konu hakkında biraraya gelmesini bu şekilde değerlendirirsek ve her buluşmayı eklersek nasıl bir tarihte bugün sayfası elde ederiz? Selamlar ve iyi vikiler, SakhalinioBuyrun beniiiim? 04:46, 2 Ocak 2016 (UTC)
Kişiler ve olay kayda değer olabilir ama kapsadığı her olay KD olarak değerlendirilemez. Bir siyasetçinin sıradan bir ziyaretini nasıl önemli olarak değerlendiriyorsunuz? Tarafınız tarafından yapılan her değişikliğin geri alınmasını veya reddedilmesini tartışmaya açmak buraya katkıda bulunan kullanıcıların vaktini işgal etmek olur. İlgili açıklama zaten değişiklik özeti kısmında belirtiliyor. Maurice Flesier msj 09:59, 2 Ocak 2016 (UTC)