Tartışma:Şenkaya

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

madde içinde aslında olmaması gereken köy isimlerinde yerel yada eski isimleri de olduğu için geçici olarak - şenkaya köy maddeleri açılana kadar kalmasına izin verildi. şenkaya köy maddeleri yazılırken listede yer alan isimlerden yerel isimlerde maddeye eklenirse iyi olacak.--Etrüskileti 12:15, 4 Nisan 2007 (UTC)

Teşekkür ederiz. Kötü niyetli insanlara Dadaşlar asla aman vermez. Köylerin eski isimlerinin ermenice rumca veya olmasının ve yayınlanmasının bir önemi yoktur.

 Siyasi,etnik ve dini kimlikler ön plana çıkarılmış, bu ilçenin başka özelliği yok mu ?
Senkaya nüfusunun %85 sol görü$lü demi$ bi arkada$, bu ilçe için 2002 sonuçlari : AKP %34, MHP %10, DYP %8 oldu %52 sag görü$lü partiler, chp-dsp sadece %34 aliyorlar :))

Haklı arkadaş...Eskiden "Küçük Moskova" diye anılırdı Şenkaya,artık o devir çoktan geçti.Son seçimler bunun en büyük kanıtı.Sadece genel değil yerel seçimlerde öyle.%85'i sol görüşlü olan bir yerde AKP'li belediye başkanı namümkün.Bir Şenkayalı olarak,bu ithamları komik buldum.Ayrıca nüfusun çoğunluğu Türk olduğu doğru.

ŞENKAYA’mızın Eğitimine Katkı ;[kaynağı değiştir]

Şenkaya ağaçlandırma çalışmalarına duyarlı bilinçli bir ilçedir. Milli Eğitim, Belediye ve Orman Müdürlüğü kurumlarının işbirliğinde gerçekleştirilen bu proje Atatürk'ün 'Vatan toprağı kutsaldır kaderine terk edilemez' sözünden yola çıkarak çalışmalara başladık.

Sadece bir fidanla bile bizlere destek verirseniz, belkide her sene bir öğrencimiz adına bu projeyi büyütüp, güzel Şenkaya’mızın yeşillendirilmesine zamanla önemli bir katkıda bulunabiliriz diye düşünüyoruz..Yaptığımız bağışlarla dünyamızı yeşillendirmeye çalışırken, neden bizimde tıpkı bebeklerimiz gibi minicikken büyüyecek bir korumuz olmasın diye düşündük. Eğer başarabilirsek bütün öğrencilerimizin geleceği adına en az 1000 fidanlık bir korumuz olmasına ne dersiniz ?

Eğitim için bağışladığınız fidanlar Şenkaya Belediyesinin seçtiği ağaçlandırma alanlarından birinde, korumuz adına parsel ayrılarak Orman Müdürlüğü ve Belediye İşçilerinin emeği ile dikilecektir.

Sembolik fidan dikim törenine tüm festivale katılacak doğa dostları ve bağışta bulunan herkes katılabilecektir. Ağacın ve ormanın para ile ölçülemeyen katkılarından dolayı sizlerinde bu projeye ,bu kampanyaya daha bir duyarlı olacağınıza olan inancım sonsuz..

ŞENKAYAMIZIN ÖĞRENCİLERİNE İYİ BİR GELECEK VERMEK İSTİYORUZ..TIPKI SİZİN FİLİZLERİNİZE SUNMAK İSTEDİĞİNİZ EN GÜZEL UMUTLAR GİBİ..DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ..HER FİDAN GELECEĞE ATILMIŞ BİR UMUTTUR..BİR FİDANLA DAHİ OLSA GELECEĞE GÜZEL BİR YATIRIM YAPMANIN MUTLULUĞUNU BİRLİKTE PAYLAŞALIM LÜTFEN.. http://www.facebook.com/?sk=events#!/group.php?gid=7244451007

Metin Öztürk --Ermetin 08:31, 26 Haziran 2010 (UTC)