Tartışma:İstanbul Kürt Enstitüsü

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Siyaset (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Kürdistan (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kürdistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kürdistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Neden kayda değerlilik?[kaynağı değiştir]

Maddeye Kayda değerlilik şablonu eklenmiş. Ama neden kayda değer değil madde ben onu anlayamadım?--- Hedda Gabler 16:38, 24 Haziran 2009 (UTC)

  • İstanbul Kürt Enstitüsü türünün Türkiye'deki ilk örneği olması dolayısıyla ve bundan önce defalarca yargıya verilmesi ve hem yazılı hem de sözlü basında defalarca yer alması ve ayrıca Kürt dili üzerine Türkiye'de çalışmalar yapan tek yer (yakın zamana kadar) olmasından ötürü Kayda değerdir. Dolayısıyla konulmuş olan Kayda değerlik ibaresini çıkarıyorum. Ayrıca bu yukarıda verdiğim bilgilerin tamamının edinebileceği kaynağıda maddeye ekliyorum. Teşekkürler. --Manco Capac 09:00, 12 Ekim 2009 (UTC)
  • "Yargiya verilme" KD'lik saglamaz. Elektrik borcunu odemeyen her kurum kendini mahkemede bulabilir. Maddeyi guvenlir kaynaklarla gelistirmeden KD etiketini. kaldiramazsiniz. --E4024 (mesaj) 07:07, 24 Eylül 2016 (UTC)