Tartışma:İstanbul Erkek Lisesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje İstanbul (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İstanbul maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İstanbul kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Surum 2954866[kaynağı değiştir]

Unlu mezunlar listesinden uc kisiyi cikardim. Ayni dönemden olduğum icin ikisini bizzat taniyorum. Birisi doktora, birisi yuksek lisans ogrencisidir. Digeri ise 2002 yilinda mezun olmasina istinaden bugun itibari ile en fazla doktora ogrencisidir. Yuksek lisans veya doktora ogrencisi olmanin bilim adami olmakla esgeder olup olmadigi tartismaya acik bir konudur ancak bu kisilerin kendi akademik alanlarina ciddi anlamda katkilarda bulunmadiklari surece, bu sayfada unlu bilim adami mezunlar olarak yer almalari yersizdir. 131.227.210.82 20:24, 3 Mart 2008 (UTC)

Dil Hataları/Bilgi Güncellemesi[kaynağı değiştir]

Bazı bölümlerde var olan dil bilgisi hataları düzeltildi ve özellikle okul ile bağlantılı web sayfalarına ilişkin bilgi güncellendi.

Madde adının gerek yaygın kullanımdan gerekse resmî adından dolayı İstanbul Erkek Lisesi olması gerektiğini düşünüyorum. — Pamfilyalı 💬 08.40, 29 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]