Tartışma:İsrail Krallığı (kuzey)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:İsrail Krallığı (Kuzey) sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje İsrail (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İsrail maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İsrail kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Filistin (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Filistin maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Filistin kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Ürdün (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ürdün maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ürdün kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • Alexander the Great'ın Türkçe karşılığı Büyük İskender olduğu gibi David' in Türkçe karşılığı Davud değil midir? Maddede hep David diye anılıyor.Bu imzasız yazı 88.226.194.67 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
    • Selam, bunun tercumesini ben yaptim. Kisinin adi David oldugu icin (yani anasi babasi onu David olarak cagirdigi icin :) ) bu ismi oldugu gibi birakmayi tercih ettim ama bu ismin Davud olarak degistirilmesini dusunuyorsaniz benim icin bir sakincasi yok. Burasi halka acik bir ansiklopedi oldugu icin yanlis oldugunu dusundugunuz seyleri duzeltmekten cekinmeyin. Saygilar -- Iggydarsamesaj 15:57, 3 Haziran 2010 (UTC)