Tartışma:İklim değişkenliği ve değişiklikleri

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Çevre (Başlangıç-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Çevre maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Çevre kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Coğrafya (Başlangıç-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Coğrafya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Coğrafya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje İklim (Başlangıç-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İklim maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İklim kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

İstenilen Sayfa[kaynağı değiştir]

Bu sayfa istenilen sayfalarda vardı. Göz atarken gördüm. Hemen ekledim daha gelişmeli ama taslak olarak kaydetmedim yeterince ansiklopedik bilgiye sahip. Bu konudaki düşüncelerinizi istiyorum, sizce madde yeterli mi? Bir de kaynaklar, kaynakları belirtmedim onlarıda dizinleyip hepsini yazacağım. Teşekkürler →Scientia← 17:32, 5 Ağustos 2009 (UTC)
Kaynaksız derken neresi belirtilmiştir?.. Lütfen tarafıma paylaşılsın.