Tartışma:Satın alma gücü paritelerine göre ülkeler listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Ekonomi (Liste-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ekonomi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ekonomi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Listeler (Liste-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Listeler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Listeler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

başlıksız[kaynağı değiştir]

sa. hayırlı günler acil sorularım var bana cevap yazabilen olabilirse çok mutlu olcağım.. iktisat öğrencisiyim..hiç vaktim yok 1 saate ödevim hazır olmazsa bilmiyorum sonum ne olur :( bu yüzden hemen konuyu yazıyorum : 1 kişi başına gelirin hem döviz kuru cinsinden hem de satın alma cinsinden son 10 yılı bulunuz 2 son 10 yılın nominal ve reel GSMH ,GSYİH değerlerini bulunz 3 Belli başlı ülkelerin ortalamaları ile türkiye yi karşılaştırınz 4 yorumlayınız.. ACİL... --193.140.168.177 11:24, 22 Nisan 2011 (UTC)

Tablo güncellemesi[kaynağı değiştir]

MEOGLOBAL tartışma sayfasını HS ile işaretlediğinden dolayı, bu madde ile ilgili yapılan yorum bu tartışma sayfasına aktarılmıştır. --inc.еle. vposta 16:19, 2 Haziran 2012 (UTC)

Diğer tabloların da ilk 20 ülke güncellemesini yaptım kolay gelsin.Bu imzasız yazı Sauburak (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Yönlendirme[kaynağı değiştir]

GSMH (SAGP) göre ülkelerin listesi sayfasının bu sayfaya yönlendirilmesi ne kadar doğru? GSYİH bir ülke içinde üretilen mal/hizmet toplamıyken, GSMH bir ülke vatandaşlarının ürettiği mal/hizmet toplamı değil midir? Bca (mesaj) 17:00, 3 Eylül 2013 (UTC)