Tartışma:Alman Lisesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Özel Alman Lisesi sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje İstanbul (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İstanbul maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İstanbul kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Almanya (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Almanya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Almanya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bu makalenin basliginin, Alman Lisesinin resmi adi olan Istanbul Ozel Alman Lisesine cevrilmesini talep ediyorum--165.123.133.146 02:20, 3 Şubat 2006 (UTC)

Bu okul "Alman Lisesi" olarak tanınır. Biz okulun "resmi adı" ile bağlı değiliz. Maddeye "bağımsız" ve "güvenilir" kaynaklar eklenebilirse (yani silinmezse) adının "Alman Lisesi" olarak değiştirilmesi gerekecek. --E4024 (mesaj) 06:38, 3 Ağustos 2016 (UTC)

- 141 yıllık, köklü bir geçmişi olan Alman Lisesi hakkında kısa bir bilgi verme amacındaki "bazı mezunların listesi", zaten kategorisi mevcut diye kaldırılmamalıydı. Zira Sevil Atasoy veya Fatma Ceren Necipoğlu gibi Vikipedi'de maddesi henüz yazılmamış mezunlar, haliyle kategoride de bulunamamaktadır. 1868'de kurulmuş bir diğer okul olan Galatasaray Lisesi'nin de mezunlarına ait bir kategori mevcut ancak maddede bir koca sayfa boyunca mezunların listesi verilmiş. O yüzden bu değişikliğin eski haline getirilmesi en doğrusu olur.

Mezunlar listesi, ünlüler listesi v.s. objektif olmamasından dolayı diğer maddelerden de kaldırıyoruz. Kategori:Alman Lisesi mezunları yeterlidir. Takabeg ileti 14:42, 28 Eylül 2009 (UTC)