Tartışma:Çukuryurt, İmranlı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

DEĞERLİ ÇUKURYURT KÖYLERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULU,YAZDIĞINIZ YAZININ İÇERİĞİNDE EN ZEKİ,EN ZENGİN,EN İYİ TÜCCAR'IN İMRANLI KÖYLERİ ARASINDA BU KÖYDEN ÇIKTIĞINI YAZMIŞSINIZ.BUNU YAZARKEN NEYİ KISTAS ALDIĞINIZI DA YAZABİLİRMİSİNİZ.KUSURA BAKMAYIN AMA ÖZELLİKLE DE EN ZEKİLER KATAGORİSİNİ NASIL TESPİT ETTİNİZ AÇIKLARSANIZ BİZDE BİLGİ SAHİBİ OLUR ALKIŞLARIZ.TANIMADIĞINIZ DİĞER KİŞİLERE KARŞI ÖNYARGILI OLMANIZI GARİPSEDİM DOĞRUSU.TAMAMEN BİLGİ SAHİBİ OLMAK İÇİN YAZILMIŞTIR,POLEMİK NİTELİK TAŞIMAMAKTADIR.SAYGILARIMLA

Bu tip bilgiler silinmelidir. Siz de bu tip taraflı bilgileri Vikipedi maddelerinden çıkarabilirsiniz. Teşekkürler --Manco Capac 10:53, 29 Eylül 2009 (UTC)