Tartışma:Çukurova BK Mersin

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Çukurova BK sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Basketbol (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Basketbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Basketbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Birleştirme?[kaynağı değiştir]

@Teacher0691, bunu Girne Üniversitesi (kadın basketbol takımı) maddesiyle birleştirmek gerekmiyor mu? Statülerini tam olarak bilmiyorum ama Olin Edirne gibi bir durum sanıyorum ki.--RapsarEfendim? 08:42, 10 Ocak 2018 (UTC)

@Rapsar, her sene o kadar çok takımın lig hakkı bir başkasına satılıyor ki ben de bilmiyorum nasıl bir yol izlemek lazım. En son ligdeki ismi bu olduğu için açmıştım bu sayfayı da. Yakın Doğu önce Girne olmuş sonra Girne Çukurova olmuş. Bu arada BGD de Yakın Doğu olmuş. Lig haklarının satın alınmasını takım isminin değişmesi gibi düşünürsek hepsinin birleşmesi daha doğru gibi bence de.--Teacher0691 (mesaj) 19:39, 10 Ocak 2018 (UTC)
@Teacher0691, dediğim gibi süreci bilmiyorum. Anlattığına bakarsam Göztepe-Aliağa durumuna benzer bir durum var. Benzer maddelerde birleşik durumda sanırım, bu yüzden birleştirilmeli gibi. Senin nihai kararın ne ise ona göre değişiklik yapar mısın?--RapsarEfendim? 19:46, 10 Ocak 2018 (UTC)
Birleştirdim @Rapsar.--Teacher0691 (mesaj) 20:39, 10 Ocak 2018 (UTC)