Tartışma:Çin devlet başkanı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Çin Halk Cumhuriyeti Başkanı sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Çin (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Çin maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Çin kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Siyaset (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

en:President of the Republic of China ile karışmamalı, tam ad kullanılmalı. --Ahmet Turhan (mesaj) 08:33, 11 Nisan 2017 (UTC)

yalnız gösterdiğiniz madde enwiki'de bulunuyor. Buradaki karşılığı ana madde adına uyum olarak Tayvan devlet başkanı'dır. Tam adın kullanılmasını gerektiren bir anlam ayrımı bulunmuyor şu aşamada. --Maurice Flesier message 10:13, 11 Nisan 2017 (UTC)
Çin Cumhuriyeti Devlet Başkanı maddesini uygun olduğumda oluşturacağım. Çin olarak geçen ve uluslararası arenada bilinen iki devlet var. --Ahmet Turhan (mesaj) 11:05, 11 Nisan 2017 (UTC)
açacağınızı söylediğiniz maddenin ana maddesi şu anda Tayvan. Resmi adı ile böyle bir madde yine Tayvan Devlet Başkanına taşınacaktır. --Maurice Flesier message 11:10, 11 Nisan 2017 (UTC)