Tari Tari

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Tari Tari
TürMüzik, yaşam dilimi
Manga
YazarEvergreen
Tohru Naomura
ÇizerTomiyaki Kagisora
YayımcıSquare Enix
DergiGangan Joker
DemografikShōnen
Yayın tarihiTemmuz 2012Eylül 2012
Cilt sayısı2
Anime televizyon dizisi
YönetmenMasakazu Hashimoto
YapımcıYōsuke Wada
Tsuyoshi Oda
Yasushi Ōshima
Kenji Horikawa
Takema Okamura
Hiroshi Kawamura
Takeshi Ishigaki
SenaristMasakazu Hashimoto
MüzikShirō Hamaguchi
StüdyoP.A.Works
Lisans
Sentai Filworks
KanalITC, KBS, tvk
Yayın tarihi 1 Temmuz 2012 23 Eylül 2012
Bölüm sayısı13

Tari Tari, P.A.Works tarafından hazırlanan 2012 yapımı bir anime serisidir. Seri, Temmuz-Eylül 2012 tarihleri arasında yayınlandı.[1] Evergreen ve Tohru Naomura tarafından yazılan bir manga uyarlaması Temmuz-Eylül 2012 tarihleri arasında Square Enix'in Gangan Joker dergisinde yayınlandı.

Konusu[değiştir | kaynağı değiştir]

Seri, yetişkin sayılamayacak yaşta olan ancak kendilerini artık çocuk olarak görmeyen beş lise öğrencisi etrafında dönmektedir. Wakana Sakai, daha önceden müzik dersleri alırken annesinin ölmünden sonra müzik hayatını bıraktı. Konatsu Miyamoto şarkı söylemeyi seven ve okuldan sonra vokal müzik kulübünde zaman geçiren her zaman olumlu düşünen bir kızdır. Sawa Okita bir at binicisi olmayı hayal eden cesur bir okçuluk kulübü üyesidir. Taichi Tanaka üniversiteli ablasıyla birlikte yaşayan badminton oyuncusudur. "Wien" olarak bilinen Atsuhiro Maeda ise Avusturya'da 12 yıl yaşadıktan sonra Japonya'ya geri dönerek Wakana'nın sınıfına nakil olmuştur. Müzik, Wakana, Konatsu, Sawa ve diğerlerini lisedeki son yıllarının yazında bir araya getirir.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "P.A. Works to Animate Tari Tari TV Anime Series". Anime News Network. 19 Mart 2012. 19 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2021. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]