Türkiye'deki yerel kanallar listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara
İl No Kanal İl Bölge Platform
01 Akdeniztürk TV Adana Akdeniz Bölgesi
01 Kanal A Adana Akdeniz Bölgesi
03 Kanal 3 Afyonkarahisar Ege Bölgesi
06 Dost TV Ankara İç Anadolu Bölgesi Uydu, Kablo
06 Kanal B Ankara İç Anadolu Bölgesi Uydu, Kablo
06 Başkent TV Ankara İç Anadolu Bölgesi
06 Kanal A Ankara İç Anadolu Bölgesi Uydu, Kablo
07 Akdeniz TV (ART) Antalya Akdeniz Bölgesi
07 Kanal V Antalya Akdeniz Bölgesi
07 Alanya Televizyonu (ATV) Antalya Akdeniz Bölgesi
10 Karesi TV Balıkesir Marmara Bölgesi
16 Karesi TV Bursa Marmara Bölgesi
16 ASTV Bursa Marmara Bölgesi
16 Line TV Bursa Marmara Bölgesi
16 Bursa TV Bursa Marmara Bölgesi
16 Köy TV Bursa Marmara Bölgesi
16 Kanal 16 Bursa Marmara Bölgesi
17 Kanal 17 Çanakkale Marmara Bölgesi
17 Ton TV Çanakkale Marmara Bölgesi
20 Pamukkale TV Denizli Ege Bölgesi
20 Deha TV Denizli Ege Bölgesi
20 Denizli ART TV Denizli Ege Bölgesi
20 Drt TV Denizli Ege Bölgesi
23 Kanal 23 Elâzığ Doğu Anadolu Bölgesi
23 Kanal E Elâzığ Doğu Anadolu Bölgesi
26 Kanal 26 Eskişehir İç Anadolu Bölgesi
26 Es TV Eskişehir İç Anadolu Bölgesi
26 TVA Eskişehir İç Anadolu Bölgesi
27 Gaziantep Olay TV Gaziantep Güneydoğu Anadolu Bölgesi
27 Kanal 5 Gaziantep Güneydoğu Anadolu Bölgesi
27 Kanal Biz Şanlıurfa Güneydoğu Anadolu Bölgesi
28 Mavi Karadeniz TV Giresun Karadeniz Bölgesi
28 Kanal G Giresun Karadeniz Bölgesi
28 Kanal 28 Giresun Karadeniz Bölgesi
29 Kardelen TV Erzurum Doğu Anadolu Bölgesi
32 Kanal 32 Isparta Akdeniz Bölgesi
34 Flash TV İstanbul Marmara Bölgesi
34 Rumeli TV İstanbul Marmara Bölgesi
34 Tek Rumeli TV İstanbul Marmara Bölgesi
34 Vatan TV İstanbul Marmara Bölgesi
35 Ege TV İzmir Ege Bölgesi
35 Kordon TV İzmir Ege Bölgesi
35 Sky TV İzmir Ege Bölgesi
36 Serhat TV Kars Doğu Anadolu Bölgesi
38 TV 1 Kayseri İç Anadolu Bölgesi
41 Kocaeli TV Kocaeli Marmara Bölgesi
41 TV 41 Kocaeli Marmara Bölgesi
42 Kanal 42 Konya İç Anadolu Bölgesi
42 Kon TV Konya İç Anadolu Bölgesi
52 Altaş TV Ordu Karadeniz Bölgesi
52 Ordu TV Ordu Karadeniz Bölgesi
53 Çay TV Rize Karadeniz Bölgesi
53 Kaçkar TV Rize Karadeniz Bölgesi
58 Sivas Radyo Televizyonu Sivas İç Anadolu Bölgesi
58 Kanal 58 Sivas İç Anadolu Bölgesi
58 Vizyon 58 Sivas İç Anadolu Bölgesi
58 4 Eylül TV Sivas İç Anadolu Bölgesi
59 Kanal 59 Tekirdağ Marmara Bölgesi
59 Yıldız TV Tekirdağ Marmara Bölgesi
60 Kanal 60 Tokat Karadeniz Bölgesi
61 Zigana TV Trabzon Karadeniz Bölgesi
61 Kanal T Trabzon Karadeniz Bölgesi
63 Güneydoğu TV Şanlıurfa Güneydoğu Anadolu Bölgesi
68 Aksaray Art TV Aksaray İç Anadolu Bölgesi
80 Osmaniyem ORT TV Osmaniye Akdeniz Bölgesi Uydu