Supernatural bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Paranormal ve drama türündeki Supernatural adlı dizinin bölüm listesidir. 9 Aralık 2014 tarihine kadar 204 bölüm yayınlanmıştır.

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

SezonBölümOrijinal yayın tarihiNielsen reytingleri
Başlangıç tarihiBitiş tarihiKanalSıraOrtalama izleyici
(milyon)
12213 Eylül 2005 (2005-09-13)4 Mayıs 2006 (2006-05-04)The WB1653.81[1]
22228 Eylül 2006 (2006-09-28)17 Mayıs 2007 (2007-05-17)The CW2163.14[2]
3164 Ekim 2007 (2007-10-04)15 Mayıs 2008 (2008-05-15)1872.74[3]
42218 Eylül 2008 (2008-09-18)14 Mayıs 2009 (2009-05-14)1613.14[4]
52210 Eylül 2009 (2009-09-10)13 Mayıs 2010 (2010-05-13)1252.64[5]
62224 Eylül 2010 (2010-09-24)20 Mayıs 2011 (2011-05-20)2092.42[6]
72323 Eylül 2011 (2011-09-23)18 Mayıs 2012 (2012-05-18)1762.03[7]
8233 Ekim 2012 (2012-10-03)15 Mayıs 2013 (2013-05-15)1522.52[8]
9238 Ekim 2013 (2013-10-08)20 Mayıs 2014 (2014-05-20)1412.81[9]
10237 Ekim 2014 (2014-10-07)20 Mayıs 2015 (2015-05-20)1562.02[10]
11237 Ekim 2015 (2015-10-07)25 Mayıs 2016 (2016-05-25)1312.81[11]
1222[12]13 Ekim 2016 (2016-10-13)TBATBATBA

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 1 (2005–06)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlıkİşlenen efsaneOrijinal yayın tarihiÜrün koduABD izleyicisi
(milyon)
11"Pilot (Supernatural)"Beyaz Lady13 Eylül 20054752855.69
22"Wendigo"Wendigo20 Eylül 20052T69015.01
33"Dead in the Water"Vengeful Spirit27 Eylül 20052T69035.01
44"Phantom Traveler"Şeytan4 Ekim 20052T69045.40
55"Bloody Mary (Supernatural)"Kanlı Mary11 Ekim 20052T69055.50
66"Skin"Şekil Değiştirici18 Ekim 20052T69065.00
77"Hook Man"Kancalı Adam25 Ekim 20052T69025.08
88"Bugs"Böcekler8 Kasım 20052T69074.47
99"Home"Ev15 Kasım 20052T69084.21
1010"Asylum (Supernatural)"Ruhlar22 Kasım 20052T69095.38
1111"Scarecrow (Supernatural)"Korkuluk10 Ocak 20062T69114.23
1212"Faith (Supernatural)"Azrail17 Ocak 20062T69103.86
1313"Route 666 (Supernatural)"Yol 66631 Ocak 20062T69125.82
1414"Nightmare"Kâbus7 Şubat 20062T69134.27
1515"The Benders"Eğiciler14 Şubat 20062T69143.96
1616"Shadow"Gölge şeytanı28 Şubat 20062T69154.22
1717"Hell House"Tulpa30 Mart 20062T69163.76
1818"Something Wicked"Shtriga6 Nisan 20062T69173.67
1919"Provenance"Yaşayan resimler/Ruhlar13 Nisan 20062T69183.62
2020"Dead Man's Blood"Ölü Adamın Kanı20 Nisan 20062T69193.99
2121"Salvation"Şeytan27 Nisan 20062T69203.26
2222"Devil's Trap"Şeytan Tuzağı4 Mayıs 20062T69213.99

Sezon 2 (2006–07)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlıkİşlenen efsaneOrijinal yayın tarihiÜrün koduABD izleyicisi
(milyon)
231"In My Time of Dying"Azrail/Şeytan28 Eylül 2006Bilinmiyor3.93
242"Everybody Loves a Clown"Şeytani Palyaço/Rakshasa5 Ekim 2006Bilinmiyor3.34
253"Bloodlust"Vampirler12 Ekim 2006Bilinmiyor3.78
264"Children Shouldn't Play With Dead Things"Çocuklar ölülerle oynamamalı19 Ekim 2006Bilinmiyor3.29
275"Simon Said"Psişik güçler16 Ekim 2006Bilinmiyor3.65
286"No Exit"Çıkış Yok2 Kasım 2006Bilinmiyor3.38
297"The Usual Suspects"Ölüm kehaneti9 Kasım 2006Bilinmiyor3.19
308"Crossroad Blues"Dörtyol Şeytanı16 Kasım 2006Bilinmiyor3.16
319"Croatoan"Croatoan7 Aralık 2006Bilinmiyor3.12
3210"Hunted"Av11 Ocak 2007Bilinmiyor3.24
3311"Playthings"Ruh18 Ocak 2007Bilinmiyor3.44
3412"Nightshifter"Shapeshifter25 Ocak 2007Bilinmiyor3.44
3513"Houses of the Holy"Melek/Ruh1 Şubat 2007Bilinmiyor3.37
3614"Born Under a Bad Sign"Kötü bir işaret altıda tarihi8 Şubat 2007Bilinmiyor3.84
3715"Tall Tales"Trickster/Kozmik Şakacı15 Şubat 2007Bilinmiyor3.03
3816"Roadkill"İntikamcı Ruh/Kayıp Ruh15 Mart 2007Bilinmiyor3.52
3917"Heart"Kurtadam22 Mart 2007Bilinmiyor3.38
4018"Hollywood Babylon"Hollywood Babil19 Nisan 2007Bilinmiyor3.24
4119"Folsom Prison Blues"Ruh26 Nisan 2007Bilinmiyor3.32
4220"What Is and What Should Never Be"Cin26 Nisan 2007Bilinmiyor3.12
4321"All Hell Breaks Loose, Part 1"Şeytan/Cold Oak10 Mayıs 2007Bilinmiyor2.90
4422"All Hell Breaks Loose, Part 2"Şeytan/Cehennem/Dörtyol Şeytanı17 Mayıs 2007Bilinmiyor2.72

Sezon 3 (2007–08)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlıkİşlenen efsaneOrijinal yayın tarihiÜrün koduABD izleyicisi
(milyon)
451"The Magnificent Seven"Yedi Ölümcül Günah4 Ekim 20073T69012.97
462"The Kids Are Alright"Şekil Değiştiren11 Ekim 20073T69023.16
473"Bad Day at Black Rock"Lanetli Objeler18 Ekim 20073T69033.03
484"Sin City"Şeytanlar25 Ekim 20073T69043.02
495"Bedtime Stories"Öfkeli Ruh1 Kasım 20073T69053.24
506"Red Sky at Morning"Öfkeli Ruh8 Kasım 20073T69063.01
517"Fresh Blood"Vampirler15 Kasım 20073T69072.88
528"A Very Supernatural Christmas"Noel karşıtı Pagan Tanrıları13 Şubat 20073T69083.02
539"Malleus Maleficarum"Cadılar/Şeytanlar31 Ocak 20073T69092.95
5410"Dream a Little Dream of Me"Rüya Otu7 Şubat 20083T69102.68
5511"Mystery Spot"Trickster14 Şubat 20083T69122.97
5612"Jus in Bello"Şeytan21 Şubat 20083T69113.23
5713"Ghostfacers"Öfkeli Ruh24 Nisan 20083T69132.22
5814"Long Distance Call"Crocotta1 Mayıs 20083T69142.63
5915"Time Is on My Side"Ölümsüzlük/Doc Benton8 Mayıs 20083T69152.55
6016"No Rest for the Wicked"Lilith/Şeytan15 Mayıs 20083T69163.00

Sezon 4 (2008–09)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlıkİşlenen efsaneOrijinal yayın tarihiÜrün koduABD izleyicisi
(milyon)
611"Lazarus Rising[13]"Melek/Şeytan/Psişik Güçler18 Eylül 2008 [13]3T75013.96
622"Are You There, God? It's Me, Dean Winchester"Azazel/Melek25 Eylül 2008 [13]3T7502TBD
633"In the Beginning[13]"Azazel/Zamanda Yolculuk2 Ekim 2008 [13]3T75043.51
644"Metamorphosis[13]"Rougarou9 Ekim 20083T75053.15
655"Monster Movie[13]"Şekil değiştirici16 Ekim 20083T75033.06
666"Yellow Fever[13]"Buruburu/Hayalet hastalığı23 Ekim 20083T75063.25
677"It's the Great Pumpkin, Sam Winchester"Samhain/Melekler/Cadılar/Hayaletler/Zombiler30 Ekim 20083T75073.55
688"Wishful Thinking"Lanetli Para/Dilek Kuyusu/Tiamat6 Kasım 20083T75083.24
699"I Know What You Did Last Summer"Melekler/Şeytanlar13 Kasım 20083T75092.94
7010"Heaven and Hell"Melekler/Şeytanlar20 Kasım 20083T75103.34[14]
7111"Family Remains"Aile Içi vahşet15 Ocak 20093T75123.34[14]
7212"Criss Angel Is a Douchebag[15]"Kara Büyü/Tarot22 Ocak 20093T75133.06[16]
7313"After School Special"Öfkeli Ruh29 Ocak 20093T75113.57 [17]
7414"Sex and Violence"Siren5 Şubat 20093T75143.37
7515"Death Takes a Holiday[18]"Azrail/Şeytan/Melek/Astral Seyahat12 Mart 20093T75152.84 [19]
7616"On the Head of a Pin[18]"Melek/Alastair19 Mart 20093T75163.37
7717"It's a Terrible Life[18]"Hayalet/ZacariahTBA3T7516TBD
7818"The Monster at the End of This Book[18]"SuperNatural/MelekTBA3T7516TBD
7919"Jump the Shark[18]"Adam MilliganTBA3T7516TBD
8020"Rapture[18]"MeleklerTBA3T7516TBD
8121"When the Levee Breaks[18]"Melekler/ŞeytanlarTBA3T7516TBD
8222"Lucifer Rising[18]"Kıyamet/LuciferTBA3T7516TBD

Sezon 5 (2009–10)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlıkİşlenen efsaneOrijinal yayın tarihiÜrün koduABD izleyicisi
(milyon)
831Şeytan için Taziye10 Eylül 20093X52013.40
842"Good God, Y'All!"Tanrım, Y'All!17 Eylül 20093X52022.80
853"Free to Be You and Me"Sen ve Ben Be Free24 Eylül 20093X52032.66
864"The End"Son1 Ekim 20093T75052.62
875"Fallen Idols"Günahkar Putlar9 Ekim 20093x52052.59
886"I Believe the Children Are Our Future"Çocukların bizim geleceğimiz olduğuna inanıyorum15 ekim 20093X52022.59
897"The Curious Case of Dean Winchester"Dean Winchester hakkındaki ilginç vaka29 ekim 20093X52022.90
908"Changing Chanles"Kanal Değiştirmek / Ziplemek5 Kasım 20093X52022.90

Sezon 6 (2010–11)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 7 (2011–12)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 8 (2012–13)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 9 (2013–14)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 10 (2014–15)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 11 (2015–16)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 12 (2016-17)[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Season Program Rankings (Part Two of Two)". ABC Medianet. Mayıs 9, 2006. 29 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20141129010858/http://abcmedianet.com/web/dnr/dispDNR.aspx?id=050906_04. Erişim tarihi: Ekim 15, 2014. 
  2. ^ "Season Program Rankings From 09/18/06 Through 05/20/07". ABC Medianet. Mayıs 22, 2007. 4 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20141204224837/http://abcmedianet.com/web/dnr/dispDNR.aspx?id=052207_07. Erişim tarihi: Ekim 15, 2014. 
  3. ^ "Season Rankings (Through 5/18)". ABC Medianet. Mayıs 20, 2008. 4 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20141204224934/http://abcmedianet.com/web/dnr/dispDNR.aspx?id=052008_06. Erişim tarihi: Ekim 15, 2014. 
  4. ^ "Season Program Rankings (Through 5/17)". ABC Medianet. Mayıs 19, 2009. 20 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20141020060046/http://www.abcmedianet.com/web/dnr/dispDNR.aspx?id=051909_05. Erişim tarihi: Ekim 15, 2014. 
  5. ^ Gorman, Bill (Haziran 16, 2010). "Final 2009–10 Broadcast Primetime Show Average Viewership". TV by the Numbers. 24 Haziran 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20100624063442/http://tvbythenumbers.com:80/2010/06/16/final-2009-10-broadcast-primetime-show-average-viewership/54336. Erişim tarihi: Ekim 15, 2014. 
  6. ^ Gorman, Bill (Haziran 1, 2011). "2010–11 Season Broadcast Primetime Show Viewership Averages". TV by the Numbers. 21 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160421001832/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2011/06/01/2010-11-season-broadcast-primetime-show-viewership-averages/94407/. Erişim tarihi: Ekim 15, 2014. 
  7. ^ Gorman, Bill (Mayıs 24, 2012). "Complete List Of 2011–12 Season TV Show Viewership: 'Sunday Night Football' Tops, Followed By 'American Idol,' 'NCIS' & 'Dancing With The Stars'". TV by the Numbers. 25 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160425182156/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2012/05/24/complete-list-of-2011-12-season-tv-show-viewership-sunday-night-football-tops-followed-by-american-idol-ncis-dancing-with-the-stars/135785/. Erişim tarihi: Ekim 15, 2014. 
  8. ^ Bibel, Sara (Mayıs 29, 2013). "Complete List Of 2012–13 Season TV Show Viewership 'Sunday Night Football' Tops, Followed By 'NCIS,' 'The Big Bang Theory,' & 'NCIS: Los Angeles'". TV by the Numbers. 28 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160428151915/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2013/05/29/complete-list-of-2012-13-season-tv-show-viewership-sunday-night-football-tops-followed-by-ncis-the-big-bang-theory-ncis-los-angeles/184781/. Erişim tarihi: February 20, 2014. 
  9. ^ "Full 2014–14 Series Rankings". Deadline. Mayıs 23, 2014. 10 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20140810203023/http://www.deadline.com/2014/05/tv-season-series-rankings-2013-full-list-2/. Erişim tarihi: Ekim 16, 2014. 
  10. ^ Bibel, Sara (Haziran 8, 2015). "Live+7 Ratings: Complete 2014-15 Season 'The Big Bang Theory' Leads Adults 18-49 Ratings Increase; 'The Messengers' Earns Biggest Percentage Increase, 'The Blacklist' Tops Viewership Gains". TV by the Numbers. 12 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160712213521/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/06/08/live7-dvr-ratings-complete-2014-15-season-the-big-bang-theory-leads-adults-18-49-ratings-increase-raising-hope-earns-biggest-percentage-increase-the-blacklist-tops-viewership-gains/413678/. Erişim tarihi: Haziran 15, 2015. 
  11. ^ "Final Live +7 viewer averages for 2015-16: ‘The Big Bang Theory’ moves ahead of ‘NCIS,’ NFL stays No. 1". TV by the Numbers. Haziran 13, 2016. 17 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160617020156/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2016/06/13/final-live-7-viewer-averages-for-2015-16-the-big-bang-theory-moves-ahead-of-ncis-nfl-stays-no-1/. Erişim tarihi: Temmuz 1, 2016. 
  12. ^ Mitovitch, Matt Webb (Ağustos 11, 2016). "CW Boss on Fifth Superhero Night, Supergirl Predictions, Episode Counts, Little Women Status and More". TVLine. 9 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20161009032759/http://tvline.com/2016/08/11/the-cw-new-superhero-series-arrow-spinoff-2017/. Erişim tarihi: Ağustos 11, 2016. 
  13. ^ a b c d e f g h The CW Television Network, CWTV.com Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi: "Season4" adı farklı içerikte birden fazla tanımlanmış. (Bkz: Kaynak gösterme) Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi: "Season4" adı farklı içerikte birden fazla tanımlanmış. (Bkz: Kaynak gösterme) Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi: "Season4" adı farklı içerikte birden fazla tanımlanmış. (Bkz: Kaynak gösterme) Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi: "Season4" adı farklı içerikte birden fazla tanımlanmış. (Bkz: Kaynak gösterme)
  14. ^ a b http://www.sitcomsonline.com/boards/showthread.php?t=236631
  15. ^ http://www.tv.com/supernatural/criss-angel-is-a-douchebag/episode/1240731/summary.html?tag=ep_guide;ep_title;11
  16. ^ http://www.sitcomsonline.com/boards/showthread.php?t=239811
  17. ^ http://tvbythenumbers.com/2009/01/30/thursday-ratings-hells-kitchen-is-back-private-practice-plunges/11772
  18. ^ a b c d e f g h http://www.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b72283_spoiler_chat_gossip_girls_dan_takes_new.html
  19. ^ http://tvbythenumbers.com/2009/03/13/thursday-ratings-surprise-clooney-return-boosts-er-only-a-little/14482