Supernatural bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

Paranormal ve drama türündeki Supernatural adlı dizinin bölüm listesidir. 9 Aralık 2014 tarihine kadar 204 bölüm yayınlanmıştır.

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölüm Orijinal yayın tarihi Nielsen reytingleri
Başlangıç tarihi Bitiş tarihi Kanal Sıra Ortalama izleyici
(milyon)
1 22 13 Eylül 2005 (2005-09-13) 4 Mayıs 2006 (2006-05-04) The WB 165 3.81[1]
2 22 28 Eylül 2006 (2006-09-28) 17 Mayıs 2007 (2007-05-17) The CW 216 3.14[2]
3 16 4 Ekim 2007 (2007-10-04) 15 Mayıs 2008 (2008-05-15) 187 2.74[3]
4 22 18 Eylül 2008 (2008-09-18) 14 Mayıs 2009 (2009-05-14) 161 3.14[4]
5 22 10 Eylül 2009 (2009-09-10) 13 Mayıs 2010 (2010-05-13) 125 2.64[5]
6 22 24 Eylül 2010 (2010-09-24) 20 Mayıs 2011 (2011-05-20) 209 2.42[6]
7 23 23 Eylül 2011 (2011-09-23) 18 Mayıs 2012 (2012-05-18) 176 2.03[7]
8 23 3 Ekim 2012 (2012-10-03) 15 Mayıs 2013 (2013-05-15) 152 2.52[8]
9 23 8 Ekim 2013 (2013-10-08) 20 Mayıs 2014 (2014-05-20) 141 2.81[9]
10 23 7 Ekim 2014 (2014-10-07) 20 Mayıs 2015 (2015-05-20) 156 2.02[10]
11 23 7 Ekim 2015 (2015-10-07) 25 Mayıs 2016 (2016-05-25) 131 2.81[11]
12 22[12] 13 Ekim 2016 (2016-10-13) TBA TBA TBA

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 1 (2005–06)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık İşlenen efsane Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
1 1 "Pilot (Supernatural)" Beyaz Lady 13 Eylül 2005 475285 5.69
2 2 "Wendigo" Wendigo 20 Eylül 2005 2T6901 5.01
3 3 "Dead in the Water" Vengeful Spirit 27 Eylül 2005 2T6903 5.01
4 4 "Phantom Traveler" Şeytan 4 Ekim 2005 2T6904 5.40
5 5 "Bloody Mary (Supernatural)" Kanlı Mary 11 Ekim 2005 2T6905 5.50
6 6 "Skin" Şekil Değiştirici 18 Ekim 2005 2T6906 5.00
7 7 "Hook Man" Kancalı Adam 25 Ekim 2005 2T6902 5.08
8 8 "Bugs" Böcekler 8 Kasım 2005 2T6907 4.47
9 9 "Home" Ev 15 Kasım 2005 2T6908 4.21
10 10 "Asylum (Supernatural)" Ruhlar 22 Kasım 2005 2T6909 5.38
11 11 "Scarecrow (Supernatural)" Korkuluk 10 Ocak 2006 2T6911 4.23
12 12 "Faith (Supernatural)" Azrail 17 Ocak 2006 2T6910 3.86
13 13 "Route 666 (Supernatural)" Yol 666 31 Ocak 2006 2T6912 5.82
14 14 "Nightmare" Kâbus 7 Şubat 2006 2T6913 4.27
15 15 "The Benders" Eğiciler 14 Şubat 2006 2T6914 3.96
16 16 "Shadow" Gölge şeytanı 28 Şubat 2006 2T6915 4.22
17 17 "Hell House" Tulpa 30 Mart 2006 2T6916 3.76
18 18 "Something Wicked" Shtriga 6 Nisan 2006 2T6917 3.67
19 19 "Provenance" Yaşayan resimler/Ruhlar 13 Nisan 2006 2T6918 3.62
20 20 "Dead Man's Blood" Ölü Adamın Kanı 20 Nisan 2006 2T6919 3.99
21 21 "Salvation" Şeytan 27 Nisan 2006 2T6920 3.26
22 22 "Devil's Trap" Şeytan Tuzağı 4 Mayıs 2006 2T6921 3.99

Sezon 2 (2006–07)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık İşlenen efsane Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
23 1 "In My Time of Dying" Azrail/Şeytan 28 Eylül 2006 Bilinmiyor 3.93
24 2 "Everybody Loves a Clown" Şeytani Palyaço/Rakshasa 5 Ekim 2006 Bilinmiyor 3.34
25 3 "Bloodlust" Vampirler 12 Ekim 2006 Bilinmiyor 3.78
26 4 "Children Shouldn't Play With Dead Things" Çocuklar ölülerle oynamamalı 19 Ekim 2006 Bilinmiyor 3.29
27 5 "Simon Said" Psişik güçler 16 Ekim 2006 Bilinmiyor 3.65
28 6 "No Exit" Çıkış Yok 2 Kasım 2006 Bilinmiyor 3.38
29 7 "The Usual Suspects" Ölüm kehaneti 9 Kasım 2006 Bilinmiyor 3.19
30 8 "Crossroad Blues" Dörtyol Şeytanı 16 Kasım 2006 Bilinmiyor 3.16
31 9 "Croatoan" Croatoan 7 Aralık 2006 Bilinmiyor 3.12
32 10 "Hunted" Av 11 Ocak 2007 Bilinmiyor 3.24
33 11 "Playthings" Ruh 18 Ocak 2007 Bilinmiyor 3.44
34 12 "Nightshifter" Shapeshifter 25 Ocak 2007 Bilinmiyor 3.44
35 13 "Houses of the Holy" Melek/Ruh 1 Şubat 2007 Bilinmiyor 3.37
36 14 "Born Under a Bad Sign" Kötü bir işaret altıda tarihi 8 Şubat 2007 Bilinmiyor 3.84
37 15 "Tall Tales" Trickster/Kozmik Şakacı 15 Şubat 2007 Bilinmiyor 3.03
38 16 "Roadkill" İntikamcı Ruh/Kayıp Ruh 15 Mart 2007 Bilinmiyor 3.52
39 17 "Heart" Kurtadam 22 Mart 2007 Bilinmiyor 3.38
40 18 "Hollywood Babylon" Hollywood Babil 19 Nisan 2007 Bilinmiyor 3.24
41 19 "Folsom Prison Blues" Ruh 26 Nisan 2007 Bilinmiyor 3.32
42 20 "What Is and What Should Never Be" Cin 26 Nisan 2007 Bilinmiyor 3.12
43 21 "All Hell Breaks Loose, Part 1" Şeytan/Cold Oak 10 Mayıs 2007 Bilinmiyor 2.90
44 22 "All Hell Breaks Loose, Part 2" Şeytan/Cehennem/Dörtyol Şeytanı 17 Mayıs 2007 Bilinmiyor 2.72

Sezon 3 (2007–08)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık İşlenen efsane Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
45 1 "The Magnificent Seven" Yedi Ölümcül Günah 4 Ekim 2007 3T6901 2.97
46 2 "The Kids Are Alright" Şekil Değiştiren 11 Ekim 2007 3T6902 3.16
47 3 "Bad Day at Black Rock" Lanetli Objeler 18 Ekim 2007 3T6903 3.03
48 4 "Sin City" Şeytanlar 25 Ekim 2007 3T6904 3.02
49 5 "Bedtime Stories" Öfkeli Ruh 1 Kasım 2007 3T6905 3.24
50 6 "Red Sky at Morning" Öfkeli Ruh 8 Kasım 2007 3T6906 3.01
51 7 "Fresh Blood" Vampirler 15 Kasım 2007 3T6907 2.88
52 8 "A Very Supernatural Christmas" Noel karşıtı Pagan Tanrıları 13 Şubat 2007 3T6908 3.02
53 9 "Malleus Maleficarum" Cadılar/Şeytanlar 31 Ocak 2007 3T6909 2.95
54 10 "Dream a Little Dream of Me" Rüya Otu 7 Şubat 2008 3T6910 2.68
55 11 "Mystery Spot" Trickster 14 Şubat 2008 3T6912 2.97
56 12 "Jus in Bello" Şeytan 21 Şubat 2008 3T6911 3.23
57 13 "Ghostfacers" Öfkeli Ruh 24 Nisan 2008 3T6913 2.22
58 14 "Long Distance Call" Crocotta 1 Mayıs 2008 3T6914 2.63
59 15 "Time Is on My Side" Ölümsüzlük/Doc Benton 8 Mayıs 2008 3T6915 2.55
60 16 "No Rest for the Wicked" Lilith/Şeytan 15 Mayıs 2008 3T6916 3.00

Sezon 4 (2008–09)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık İşlenen efsane Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
61 1 "Lazarus Rising[13]" Melek/Şeytan/Psişik Güçler 18 Eylül 2008 [13] 3T7501 3.96
62 2 "Are You There, God? It's Me, Dean Winchester" Azazel/Melek 25 Eylül 2008 [13] 3T7502 TBD
63 3 "In the Beginning[13]" Azazel/Zamanda Yolculuk 2 Ekim 2008 [13] 3T7504 3.51
64 4 "Metamorphosis[13]" Rougarou 9 Ekim 2008 3T7505 3.15
65 5 "Monster Movie[13]" Şekil değiştirici 16 Ekim 2008 3T7503 3.06
66 6 "Yellow Fever[13]" Buruburu/Hayalet hastalığı 23 Ekim 2008 3T7506 3.25
67 7 "It's the Great Pumpkin, Sam Winchester" Samhain/Melekler/Cadılar/Hayaletler/Zombiler 30 Ekim 2008 3T7507 3.55
68 8 "Wishful Thinking" Lanetli Para/Dilek Kuyusu/Tiamat 6 Kasım 2008 3T7508 3.24
69 9 "I Know What You Did Last Summer" Melekler/Şeytanlar 13 Kasım 2008 3T7509 2.94
70 10 "Heaven and Hell" Melekler/Şeytanlar 20 Kasım 2008 3T7510 3.34[14]
71 11 "Family Remains" Aile Içi vahşet 15 Ocak 2009 3T7512 3.34[14]
72 12 "Criss Angel Is a Douchebag[15]" Kara Büyü/Tarot 22 Ocak 2009 3T7513 3.06[16]
73 13 "After School Special" Öfkeli Ruh 29 Ocak 2009 3T7511 3.57 [17]
74 14 "Sex and Violence" Siren 5 Şubat 2009 3T7514 3.37
75 15 "Death Takes a Holiday[18]" Azrail/Şeytan/Melek/Astral Seyahat 12 Mart 2009 3T7515 2.84 [19]
76 16 "On the Head of a Pin[18]" Melek/Alastair 19 Mart 2009 3T7516 3.37
77 17 "It's a Terrible Life[18]" Hayalet/Zacariah TBA 3T7516 TBD
78 18 "The Monster at the End of This Book[18]" SuperNatural/Melek TBA 3T7516 TBD
79 19 "Jump the Shark[18]" Adam Milligan TBA 3T7516 TBD
80 20 "Rapture[18]" Melekler TBA 3T7516 TBD
81 21 "When the Levee Breaks[18]" Melekler/Şeytanlar TBA 3T7516 TBD
82 22 "Lucifer Rising[18]" Kıyamet/Lucifer TBA 3T7516 TBD

Sezon 5 (2009–10)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık İşlenen efsane Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
83 1 Şeytan için Taziye 10 Eylül 2009 3X5201 3.40
84 2 "Good God, Y'All!" Tanrım, Y'All! 17 Eylül 2009 3X5202 2.80
85 3 "Free to Be You and Me" Sen ve Ben Be Free 24 Eylül 2009 3X5203 2.66
86 4 "The End" Son 1 Ekim 2009 3T7505 2.62
87 5 "Fallen Idols" Günahkar Putlar 9 Ekim 2009 3x5205 2.59
88 6 "I Believe the Children Are Our Future" Çocukların bizim geleceğimiz olduğuna inanıyorum 15 ekim 2009 3X5202 2.59
89 7 "The Curious Case of Dean Winchester" Dean Winchester hakkındaki ilginç vaka 29 ekim 2009 3X5202 2.90
90 8 "Changing Chanles" Kanal Değiştirmek / Ziplemek 5 Kasım 2009 3X5202 2.90

Sezon 6 (2010–11)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 7 (2011–12)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 8 (2012–13)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 9 (2013–14)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 10 (2014–15)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 11 (2015–16)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 12 (2016-17)[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Season Program Rankings (Part Two of Two)". ABC Medianet. Mayıs 9, 2006. 29 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20141129010858/http://abcmedianet.com/web/dnr/dispDNR.aspx?id=050906_04. Erişim tarihi: Ekim 15, 2014. 
  2. ^ "Season Program Rankings From 09/18/06 Through 05/20/07". ABC Medianet. Mayıs 22, 2007. 4 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20141204224837/http://abcmedianet.com/web/dnr/dispDNR.aspx?id=052207_07. Erişim tarihi: Ekim 15, 2014. 
  3. ^ "Season Rankings (Through 5/18)". ABC Medianet. Mayıs 20, 2008. 4 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20141204224934/http://abcmedianet.com/web/dnr/dispDNR.aspx?id=052008_06. Erişim tarihi: Ekim 15, 2014. 
  4. ^ "Season Program Rankings (Through 5/17)". ABC Medianet. Mayıs 19, 2009. 20 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20141020060046/http://www.abcmedianet.com/web/dnr/dispDNR.aspx?id=051909_05. Erişim tarihi: Ekim 15, 2014. 
  5. ^ Gorman, Bill (Haziran 16, 2010). "Final 2009–10 Broadcast Primetime Show Average Viewership". TV by the Numbers. 24 Haziran 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20100624063442/http://tvbythenumbers.com:80/2010/06/16/final-2009-10-broadcast-primetime-show-average-viewership/54336. Erişim tarihi: Ekim 15, 2014. 
  6. ^ Gorman, Bill (Haziran 1, 2011). "2010–11 Season Broadcast Primetime Show Viewership Averages". TV by the Numbers. 21 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160421001832/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2011/06/01/2010-11-season-broadcast-primetime-show-viewership-averages/94407/. Erişim tarihi: Ekim 15, 2014. 
  7. ^ Gorman, Bill (Mayıs 24, 2012). "Complete List Of 2011–12 Season TV Show Viewership: 'Sunday Night Football' Tops, Followed By 'American Idol,' 'NCIS' & 'Dancing With The Stars'". TV by the Numbers. 25 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160425182156/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2012/05/24/complete-list-of-2011-12-season-tv-show-viewership-sunday-night-football-tops-followed-by-american-idol-ncis-dancing-with-the-stars/135785/. Erişim tarihi: Ekim 15, 2014. 
  8. ^ Bibel, Sara (Mayıs 29, 2013). "Complete List Of 2012–13 Season TV Show Viewership 'Sunday Night Football' Tops, Followed By 'NCIS,' 'The Big Bang Theory,' & 'NCIS: Los Angeles'". TV by the Numbers. 28 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160428151915/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2013/05/29/complete-list-of-2012-13-season-tv-show-viewership-sunday-night-football-tops-followed-by-ncis-the-big-bang-theory-ncis-los-angeles/184781/. Erişim tarihi: February 20, 2014. 
  9. ^ "Full 2014–14 Series Rankings". Deadline. Mayıs 23, 2014. 10 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20140810203023/http://www.deadline.com/2014/05/tv-season-series-rankings-2013-full-list-2/. Erişim tarihi: Ekim 16, 2014. 
  10. ^ Bibel, Sara (Haziran 8, 2015). "Live+7 Ratings: Complete 2014-15 Season 'The Big Bang Theory' Leads Adults 18-49 Ratings Increase; 'The Messengers' Earns Biggest Percentage Increase, 'The Blacklist' Tops Viewership Gains". TV by the Numbers. 12 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160712213521/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/06/08/live7-dvr-ratings-complete-2014-15-season-the-big-bang-theory-leads-adults-18-49-ratings-increase-raising-hope-earns-biggest-percentage-increase-the-blacklist-tops-viewership-gains/413678/. Erişim tarihi: Haziran 15, 2015. 
  11. ^ "Final Live +7 viewer averages for 2015-16: ‘The Big Bang Theory’ moves ahead of ‘NCIS,’ NFL stays No. 1". TV by the Numbers. Haziran 13, 2016. 17 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160617020156/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2016/06/13/final-live-7-viewer-averages-for-2015-16-the-big-bang-theory-moves-ahead-of-ncis-nfl-stays-no-1/. Erişim tarihi: Temmuz 1, 2016. 
  12. ^ Mitovitch, Matt Webb (Ağustos 11, 2016). "CW Boss on Fifth Superhero Night, Supergirl Predictions, Episode Counts, Little Women Status and More". TVLine. 9 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20161009032759/http://tvline.com/2016/08/11/the-cw-new-superhero-series-arrow-spinoff-2017/. Erişim tarihi: Ağustos 11, 2016. 
  13. ^ a b c d e f g h The CW Television Network, CWTV.com Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi: "Season4" adı farklı içerikte birden fazla tanımlanmış. (Bkz: Kaynak gösterme) Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi: "Season4" adı farklı içerikte birden fazla tanımlanmış. (Bkz: Kaynak gösterme) Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi: "Season4" adı farklı içerikte birden fazla tanımlanmış. (Bkz: Kaynak gösterme) Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi: "Season4" adı farklı içerikte birden fazla tanımlanmış. (Bkz: Kaynak gösterme)
  14. ^ a b http://www.sitcomsonline.com/boards/showthread.php?t=236631
  15. ^ http://www.tv.com/supernatural/criss-angel-is-a-douchebag/episode/1240731/summary.html?tag=ep_guide;ep_title;11
  16. ^ http://www.sitcomsonline.com/boards/showthread.php?t=239811
  17. ^ http://tvbythenumbers.com/2009/01/30/thursday-ratings-hells-kitchen-is-back-private-practice-plunges/11772
  18. ^ a b c d e f g h http://www.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b72283_spoiler_chat_gossip_girls_dan_takes_new.html
  19. ^ http://tvbythenumbers.com/2009/03/13/thursday-ratings-surprise-clooney-return-boosts-er-only-a-little/14482