Supernatural bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

Paranormal ve drama türündeki Supernatural adlı dizinin bölüm listesidir. 9 Aralık 2014 tarihine kadar 204 bölüm yayınlanmıştır.

Sezonlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölümler Disk sayısı Gösterim Supernatural DVD yayınları
1. Bölge 2. Bölge 4. Bölge
1 22 6 2005 – 2006 5 Ekim 2006 2 Ekim 2006 6 Eylül 2006
2 22 6 2006 – 2007 11 Eylül 2007 20 Eylül 2007 8 Ekim 2007
3 16 5 2007 – 2008 2 Eylül 2008 25 Ağustos 2008 30 Eylül 2008
4 22 6 2008 – 2009 1 Eylül 2009 2 Kasım 2009 TBA

Sezon 1: 2005-2006[değiştir | kaynağı değiştir]

# Bölüm İzleyici[1] Gösterim Tarihi Prodüksiyon Kodu İşlenen Efsane
1 "Pilot" 13 Eylül 2005 475285
Küçük yaşta Sam ve Dean Winchester'ın annesininn açıklanamayan bir biçimde ölmesiyle babalarının önderliğinde yaratıık avlamaya başlarlar. Yıllar sonra Sam bu hayatı bırakır ve üniversiteye başlar. Bir gün Dean Sam'in evine gelir ve babalarının ava gittiğini ve dönmediğini söyler. Birlikte babalarını bir süre ararlar ve Sam eve döndüğünde sevgilisinin annesiyle aynı şekilde tavana asılı şekilde yanarak öldüğünü görür. Bu olaydan sonra Sam okulu bırakır ve abisi Dean'le ava gitmeye başlar. 
2 "Wendigo" 20 Eylül 2005 2T6901
Sam ve Dean babalarının günlüğünü kullanarak bir kampçı grubunun Wendigo adındaki bir yaratık tarafından kaçırıldığını bulur ve onları kurtarmak için kampçıların arkadaşlarıyla işbirliği yaparlar. 
3 "Dead in the Water" 27 Eylül 2005 2T6903
Wisconsin Gölü'ndeki esrarengiz ölümle ilgilenen Sam ve Dean kardeşler bu ölümün sebebinin Vengeful Spirit adındaki göl ruhunun olduğunu keşfeder. 
4 "Phantom Traveler" 4 Ekim 2005 2T6904
Sam ve Dean bir şeytanın pilotun içine girerek uçağı düşürdüğünü söyleyen birinden telefon alır. Sam ve Dean bir sonraki şeytan faaliyetinin nerede olacağını saptar ve uçağa biner ancak Dean uçaktan korkmaktadır ve bu Dean için çok zor olacaktır. 
5 "Bloody Mary" 11 Ekim 2005 2T6905
Sam ve Dean aynanın karşısında gözleri oyulmuş ölü bir adamın ölüm nedenini araştırırken bu olayı Kanlı mary'nin yaptığını bulurlar. Kanlı Mary kurbanlarını aynanın önünde kendi görüntüsüyle öldürmektedir. 
6 "Skin" 18 Ekim 2005 2T6906
Sam'in kolejden arkadaşı Zach sevgilisini öldürmekten tutuklanır ve Sam bu haberi duyunca Zach'in bunu yapmayacağını, bu olayın arkasında doğaüstü birşeyin olduğunu söyler ve Winchester kardeşler araştırmaya başlar. 
7 "Hook Man" 25 Ekim 2005 2T6902
Sam ve Dean kolejden bir öğrencinin ölümünü araştırmaya başlar. Ölen çocuğun kız arkadaşı olan Lori erkek arkadaşına görünmez birinin saldırdığını söyler. Daha sonra olayların Lori'ye bağlı olduğunu öğrenirler. 
8 "Bugs" 8 Kasım 2005 2T6907
Sam ve Dean inşaat sırasında bir adamın aniden açılan bir çukura düşüp esrarengiz bir biçimde ölmesini araştırır. Bu araştırmanın sonunda katilin böcekler olduğunu bulurlar. 
9 "Home" 15 Kasım 2005 2T6908
Sam gece eski evleriyle ilgili kabuslar görmeye başlar. Annelerini öldüren varlığın geri döndüğünden şüphelenerek araştırmaya başlarlar. 
10 "Asylum" 22 Kasım 2005 2T6909
Sam ve Dean perili bir akıl hastanesini araştırmak için Rockford, Illinois'e gider ama burada ruh Sam'in içine girecektir ve Dean'i öldürmeye çalışacaktır. 
11 "Scarecrow" 10 Ocak 2006 2T6911
Sam ve Dean bir çiftin Indiana'da bir kasabada esrarengiz bir biçimde kaybolmasını araştırmaya gider ancak yolda Sam ve Dean kavga eder ve Sam çantasını alarak yola koyulur. Dean ise kasabaya gider ve olaylar böyle başlar. 
12 "Faith" 17 Ocak 2006 2T6910
Sam ve Dean Bloody Bones adlı yaratıkla mücadele verirken Dean'e elektrik çarpar ve kalbi büyük oranda zarar görür. Dean'i kurtarmak için Sam bir medyum bulur ve medyum Dean'i iyileştirir ama bu olayın bir oraklı (azrail yardımcısı) ile ilgili olduğunu anlamaları uzun sürmez. Medyumun bir kişiyi iyileştirdiğinde bir başkası ölmektedir. 
13 "Route 666" 31 Ocak 2006 2T6912
Dean'i eski kızarkadaşı arar ve babasının esrarengiz bir biçimde öldüğünü söyler. Bunun üzerinde Sam ve Dean olayı araştırmaya başlar ve bu olayın öfkeli bir ruh tarafından yapıldığını anlar. 
14 "Nightmare" 7 Şubat 2006 2T6913
Sam bir rüya daha görür ve bu rüyası da gerçekleşir. Bu olayı araştırırlarken anneleri aynı şekilde ölmüş bir çocukla tanışırlar ve o da Sam gibi ilginç özelliklere sahiptir. 
15 "The Benders" 14 Şubat 2006 2T6914
Bir adamın ortadan birden kaybolduğunu söyleyen bir çocuğu dinleyen Sam ve Dean olayı araştırmaya başlar ancak bu olayın ardında doğaüstü bir olayın değil psikopat bir ailenin olduğunu bulur. 
16 "Shadow" 28 Şubat 2006 2T6915
Sam ve Dean bir gölge şeytanını araştırıken Sam'in 11. bölümde tanıştığı kızın şeytan olduğunu ve babalarını tuzağa düşürmek istediğini anlar. Kız pencereden düşer ve öldüğünü sanırlar fakat şeytan hala içinde yaşıyordur. 
17 "Hell House" 30 Mart 2006 2T6916
Sam ve Dean perili bir evi araştırıken içinde yaşayan Mordecai adlı yaratığı insanların hayal gücünün yarattığını farkederler ve bu yaptıkları iş hakkında düşünmelerini sağlar. 
18 "Something Wicked" 6 Nisan 2006 2T6917
Sam ve Dean küçük bir kasabadaki çocuk hastalığını araştırırken bu olayın çocukların yaşam enerjisini çalan Shtriga adlı cadıyla bağlantılı olduğunu görürler. 
19 "Provenance" 13 Nisan 2006 2T6918
Sam ve Dean tablonun el değiştirmesi ve cinayetler arasında bağlantı bulur ve bu olayın tablonun içinde yaşayan bir ruh tarafından yapıldığını farkederler. İlk başta olayları tablodaki babanın yaptığını düşünürler ancak gerçek katil evlatlık kızdır. 
20 "Dead Man's Blood" 20 Nisan 2006 2T6919
Vampir faaliyetlerinin Colorado'da görülmesi üzerine Sam ve Dean'in babası ortaya çıkar ve her şeyi öldürme gücüne sahip olan Colt adlı silahın vampirlerin elinde olduğunu söyler. Silahı ele geçirdiklerinde babaları vampire ateş eder ve mermi vampiri yok eder. Ayrıca bu bölümde ölü bir insanın kanının vampirleri zehirlediğini öğrenirler. 
21 "Salvation" 27 Nisan 2006 2T6920
Şeytan John'un papaz olan arkadaşını öldürür ve silahı almak için plan kurar ancak John'un da planları vardır. 
22 "Devil's Trap" 4 Mayıs 2006 2T6921
Bobby Singer'ın evindeki şeytan kapanıyla şeytanı yakalayıp cehenneme gönderirler ve babalarını kurtarırlar ancak şeytanın içine girdiği bir tır sürücüsü arabalarına çarpar ve ağır yaralanırlar. 

Sezon 2: 2006-2007[değiştir | kaynağı değiştir]

# Bölüm İzleyici[1] Gösterim Tarihi Prodüksiyon Kodu İşlenen Efsane
23 (1) "In My Time of Dying" 28 Eylül 2006 Bilinmiyor
Kazadan sonra hastanede uyanan Sam ve babası, Dean'in durumunun ağır olduğunu öğrenirler. Azrail Dean'in ruhunu almaya çalışmaktadır. John oğlu Dean'i kurtarmak için silahı ve ruhunu Azazel'e satar ve Dean kurtulur ancak babası ölmüştür. 
24 (2) "Everybody Loves a Clown" 5 Ekim 2006 Bilinmiyor
Ailelerini bir palyaçonun öldürdüğünü söyleyen çocukları araştıran Sam ve Dean, bu olayın Rackshasa adlı Hindu şeytanı ile alakalı olduğunu bulur. Palyaço gece çocukların evine gelip ailesini öldürmektedir. 
25 (3) "Bloodlust" 12 Ekim 2006 Bilinmiyor
Dean vampir avcısı olan Gordon adında biriyle tanışır ancak daha sonra Gordon'ın sadece insan kanıyla beslenen vampirleri değil inek kanıyla beslenen vampirleri de öldürdüğünü anlar ve Gordon'ı durdurmaya çalışır. 
26 (4) "Children Shouldn't Play With Dead Things" 19 Ekim 2006 Bilinmiyor
Neil Levine adında kolejli bir öğrenci necromancy ile aşık olduğu kızın ruhunu geri getirir fakat ruhun aslında kızgın bir zombi olduğunun farkında değildir. Ruh intikam için eski arkadaşlarını öldürmektedir. 
27 (5) "Simon Said" 16 Ekim 2006 Bilinmiyor
Kötü bir ikizi bulunan Andy Gallagher adındaki genç düşünceleriyle insanlara istediğini yaptırabilmektedir. Kendisi kötü şeyler yapmazken ikizi insanları öldürmek istemektedir. 
28 (6) "No Exit" 2 Kasım 2006 Bilinmiyor
Amerikanın ilk seri katili olan H. H. Holmes'un ruhu cinayet işlemeye devam etmektedir ve Sam ve Dean bunu durdurmaya çalışır. 
29 (7) "The Usual Suspects" 9 Kasım 2006 Bilinmiyor
Winchester kardeşler avukat Anthony Giles ve karısı Karen'ın ölümünü araştırırken Baltimore Polis Departmanı tarafından yakalanıp tutuklanırlar. Lanet kendilerini sorgulayan polise geçince polis onlara inanır, kaçmalarına yardım eder ve kendisini kurtarmalarını ister. 
30 (8) "Crossroad Blues" 16 Kasım 2006 Bilinmiyor
Winchester kardeşler ruhunu şeytana satan bir adama yardım etmeye çalışırlar. 
31 (9) "Croatoan" 7 Aralık 2006 Bilinmiyor
Winchester kardeşler Rivergrove kasabasına gittiklerinde Sam yeniden bir rüya görür. Rüyasında şeytani bir virüsün kasabaya yayıldığını görmüştür. Sam'e bu virüs bulaşır fakat sonradan bu virüse bağışıklığı olduğu ortaya çıkar. 
32 (10) "Hunted" 11 Ocak 2007 Bilinmiyor
Sam rüyasında öldüğünü gördüğü kızı kurtarmaya çalışırken Gordon Sam'in şeytan olduğunu ve dünyayı yok edeceğini düşünür ve Sam'i avlamaya çalışır. 
33 (11) "Playthings" 18 Ocak 2007 Bilinmiyor
Sam ve Dean bir oteldeki açıklanamaz ölümleri araştırırken bu olayın bir çocuğun hayali arkadaşıyla ilgili olduğunu farkederler. 
34 (12) "Nightshifter" 25 Ocak 2007 Bilinmiyor
Sam ve Dean yarı insan yarı robot bir yaratığın hikâyesini dinler ve bunun Shapeshifter adlı şekil değiştiren yaratıkla ilgili olabilceğini bulurlar. Şekil değiştiriciyi öldürmeye çalışırken olaya FBI'da karışır. 
35 (13) "Houses of the Holy" 1 Şubat 2007 Bilinmiyor
Sam ve Dean kendilerine meleklerin söylediğini ve bu yüzden cinayet işlediklerini söyleyen insanları araştırmaya başlar. Sam'de bu meleği görünce kiliseye gidip papazla görüşür. 
36 (14) "Born Under a Bad Sign" 8 Şubat 2007 Bilinmiyor
Dean Sam'i kan içinde ve hafızasını yitirmiş bir şekilde otel odasında bulur. Dean kardeşinin karanlık tarafa geçtiğini görmeye başlar. 
37 (15) "Tall Tales" 15 Şubat 2007 Bilinmiyor
Sam ve Dean işlenen bir cinayeti araştırırken bu olayın Trickster adındaki yaratıkla ilgili olduğunu bulur. 
38 (16) "Roadkill" 15 Mart 2007 Bilinmiyor
Sam ve Dean yoldaki bir kadına yardım eder ve bu kadının peşinde eski bir çiftçinin ruhu olduğunu öğrenirler. 
39 (17) "Heart" 22 Mart 2007 Bilinmiyor
Sam ve Dean kurtadam olduğundan şüphelendikleri bir kıza yardım eder. Sam bu kıza aşık olduğunu anlar ama kızı öldürmek zorunda kalır. 
40 (18) "Hollywood Babylon" 19 Nisan 2007 Bilinmiyor
Sam ve Dean korku filmi setindeki esrarengiz ölümü araştırır ve Poltergeist adlı yaratıkla alakalı olduğunu bulur. 
41 (19) "Folsom Prison Blues" 26 Nisan 2007 Bilinmiyor
Sam ve Dean bir olayı araştırırken tutuklanırlar ve cinayet suçlamalarıyla karşı karşıya kalırlar. 
42 (20) "What Is and What Should Never Be" 26 Nisan 2007 Bilinmiyor
Dean bir cin tarafından saldırıya uğrar ve hayatında değişiklikler olur. Annesinin hayatta ve iyi olduğunu dair hayaller görür. 
43 (21) "All Hell Breaks Loose, Part 1" 10 Mayıs 2007 Bilinmiyor
Sam ve diğer özel yetenekli kişileri Azazel kaçırır ve onları bir hayalet kasabaya koyar. 
44 (22) "All Hell Breaks Loose, Part 2" 17 Mayıs 2007 Bilinmiyor
Sam'in ölmesi üzerine Dean Sam'i geri getirmek için ruhunu satar. Şeytan Kapısı açılır ve Dean, Azazel'i Colt ile öldürür. 

Sezon 3: 2007-2008[değiştir | kaynağı değiştir]

# Bölüm İzleyici[1] Gösterim Tarihi Prodüksiyon Kodu İşlenen Efsane
45 (1) "The Magnificent Seven" 4 Ekim 2007 3T6901
Şeytan Kapısı'nın açılmasıyla yüzlerce şeytan serbest kalmıştır. Bu şeytanlar arasında yedi ölümcül günah olan "Açgözlülük", "Tembellik", "Gazap", "Kıskançlık" ve "Kibir" de vardır. 
46 (2) "The Kids Are Alright" 11 Ekim 2007 3T6902
Dean eski sevgilisini ziyaret etmek ister. Kasabaya gittiklerinde bazı esrarengiz olayların olduğunu anlarlar. Bir yaratık çocukları kaçırıp onların şekline girerek ailelerini öldürmektedir. 
47 (3) "Bad Day at Black Rock" 18 Ekim 2007 3T6903
Lanetli bir obje olan Tavşan Ayağı 'nın çalınması üzerine Sam ve Dean bu işin peşine düşer ancak Sam'in yanlışlıkla Tavşan Ayağı'nı eline almasıyla lanet Sam'e geçer. 
48 (4) "Sin City" 25 Ekim 2007 3T6904
İyi bir kasabanın kötü işlerin merkezi haline gelmesini araştıran Sam ve Dean, Richie adındaki Dean'in eski bir dostunu görürler. Şeytan, Richie'yi evine götürüp bodrum katında öldürünce Winchesterlar bu işin peşine düşer. 
49 (5) "Bedtime Stories" 1 Kasım 2007 3T6905
Bitkisel hayattaki bir kıza anlatılan çocuk öykülerinin vahşi bir şekilde hayata dönmesiyle esrarengiz olaylar başlar. Bu bölümde Sam ve Dean çocuk hikâyelerinin geçmişte masum olmadığını öğrenirler. 
50 (6) "Red Sky at Morning" 8 Kasım 2007 3T6906
Geceleri hayalet bir geminin görünmesi ve kurbanların boğularak ölmesini araştıran Sam ve Dean, sezonun üçüncü bölümünde Sam'den Tavşan Ayağı 'nı çalan kızla yeniden karşılaşırlar. 
51 (7) "Fresh Blood" 15 Kasım 2007 3T6907
Sam ve Dean vampirlerin peşinden giderken Gordon'ın da vampir olduğunu öğrenirler. 
52 (8) "A Very Supernatural Christmas" 13 Şubat 2007 3T6908
Şömineye asılan çelenkler ve bunlarla alakalı ölümleri araştıran Sam ve Dean bu işin arkasında Pagan Tanrıları 'nın olduğunu öğrenirler ve bu tanrıları öldürmek kolay olmaz. Ayrıca bu bölümdeki geri dönüşlerden Winchester Kardeşler'in noelde ne yaptıkları hakkında bilgi edinilebilir. 
53 (9) "Malleus Maleficarum" 31 Ocak 2007 3T6909
Sam ve Dean bir cadının yaptığı büyülerle ölen insanları araştırırken büyü Dean'e yapılınca Ruby onlara yardım eder. 
54 (10) "Dream a Little Dream of Me" 7 Şubat 2008 3T6910
Bobby'ye büyü yapıp ona eski karısının ruhunu gösteren bir adamın peşine düşen Sam ve Dean, Bobby'nin karısının şeytan tarafından ele geçirilip Bobby tarafından öldürüldüğünü öğrenir. 
55 (11) "Mystery Spot" 14 Şubat 2008 3T6912
Sam'e büyü yapılır ve Sam her uyandığında aynı günü yaşar ve sonunda kardeşi Dean hep ölür. Bu durumu durdurmak isteyen Sam ve Dean bir yol aramaya başlar. 
56 (12) "Jus in Bello" 21 Şubat 2008 3T6911
Sam ve Dean Bela'nın evinden Colt'u geri almaya çalışır ancak Bela polisi arar ve yakalanırlar. Sam ve Dean hapisteyken polis binasının içindekilerin içine şeytan girer ve Lilith geri dönüp Sam ve Dean'e şeytanları cehenneme göndermelerine yardım eden kişileri öldürür. 
57 (13) "Ghostfacers" 24 Nisan 2008 3T6913
Hell House bölümünde internet sitesinin sahibi olan çocuklar Ghostfacers adlı programla dünyayı bu konudan haberdar etmek istemektedir. Bu bölümde bu programın tanıtım videosunu Sam ve Dean seyreder, programın yayınlanmaması için odaya elektromıknatıs koyar ve bütün kasetler bozulur. 
58 (14) "Long Distance Call" 1 Mayıs 2008 3T6914
Evli bir adam kolejden eski bir kız arkadaşından telefon alır fakat arayan kişi ölüdür. En sonunda bu aramalara dayanamayan adam intihar eder. Yaratık Sam ve Dean'e de sevdiği kişileri gösterip onları öldürmeye çalışınca bu yaratığın peşine düşerler. 
59 (15) "Time Is on My Side" 8 Mayıs 2008 3T6915
Sam ve Dean bir zombi olayını araştırır ve bu olayın sonunda Bela'nın da ruhunu sattığını ve anlaşmaların Lilith adındaki şeytanda olduğunu öğrenirler. 
60 (16) "No Rest for the Wicked" 15 Mayıs 2008 3T6916
Dean'ın ölümüne 30 saat kalınca Bobby ve Sam Lilith'i aramaya başlar. Planlarına göre şeytan öldüren bıçakla Lilith'i öldürecekler ve Dean kurtulacaktır fakat plan işe yaramaz ve Dean cehenneme gider. Bölümün sonunda Dean'in cehennemdeki hali görülebilmektedir. 

Sezon 4: 2008-2009[değiştir | kaynağı değiştir]

# Bölüm İzleyici[1] Gösterim Tarihi Prodüksiyon Kodu İşlenen Efsane
61 (1) "Lazarus Rising[2]" 18 Eylül 2008 [2] 3T7501
Dean mezarında uyanır ve nerede olduğunu bilmemektedir. Bir markete girer ve oradan yiyecek bir şeyler ve bir miktar para çalıp çıkar. Telefon kulübesinden Bobby'yi arar fakat Bobby Dean'i tanımaz. Daha sonra bir araba çalıp Bobby'nin evine gider. Bobby Dean'i hayalet sanıp onu öldürmeye çalışır fakat daha sonra hayalet olmadığına ikna olur. Daha sonra Sam'i bulurlar, Sam'in Dean'i geri getirmek için anlaşma yaptığını düşünürler fakat Sam anlaşma yapmamıştır. Bunu yapanı öğrenmek için bir medyuma ( Pamela ) giderler fakat medyum yaratığı görmek üzereyken gözleri yanar ve kör olur. Bir kafeye giderler ve kafedekilerin şeytan olduğunu öğrenirler, daha sonra Sam kafeye tekrar gidip psişik güçleriyle şeytanı öldürür. Dean kendini geri getiren yaratıkla konuşur. Bu yaratığın Castiello adında bir melek olduğunu ve bir görevi olduğunu öğrenir. 
62 (2) "Are You There God? It's Me, Dean Winchester[2]" 25 Eylül 2008 [2] 3T7502
Dean Castiello'nun melek olduğuna inanmaz ve araştırmaya başlarlar. Bu arada Bobby'nin eski bi arkadaşı olan Olivia Lowry telefonuna uzun süredir cevap vermez ve onu bulmak için yola koyulurlar. Eve vardıklarında onu ölü bulurlar ve Bobby diğer arkadaşlarının da cevap vermediğini söyler. Daha sonra Dean'de arkadaşlarını arar fakat onlarda ölmüştür. İlk önce Sam'in peşine daha sonra da Bobby ve Dean'in peşine ruh takılır. Amaçları intikam almaktır. Bu ruhlardan kaçmak için Bobby'nin yaratıklar için yaptığı tam korumalı odaya giderler. Ruhların elindeki işaretin kıyameti işaret olduğunu öğrenirler. 
63 (3) "In the Beginning[2]" 2 Ekim 2008 [2] 3T7504
Melek, Dean'e bir görev verir ve Dean 1973 yılına gider. Burada ilerde babası olacak John Winchester ile tanışır. Babasını takip ederken annesinin eskiden avcı olduğunu öğrenir. Birlikte iş yaparken aradıkları şeytanın Azazel olduğunu öğrenirler. Dean annesini uyarmak için 2 Kasım 1983'te yataktan çıkmamasını söyler, bu şekilde bu olaylar olmayacaktır. Ancak Castiello geleceği değiştiremeyeceğini söyler. Dean Colt'u alır ve Azazel' 'in peşine düşer ancak ilerde annesi olacak Mary'de peşinden gelir. Dean Azazel'i öldüremez ve Mary'nin babasına gelecekten geldiğini anlatır ve babası zor da olsa onan inanır ama aslında bu kişi Mary'nin babası değil Azazel 'dir. 
64 (4) "Metamorphosis[2]" 9 Ekim 2008 3T7505
Sam Ruby ile bir şeytanı öldürürken Dean Sam'in psişik güçlerini daha yakından görür. Bunun üzerine Dean Sam'e çok sinirlenir ve Ruby'yi öldürmeye çalışır. Daha sonra da Sam'e Castillo'nun onu durdurması gerektiğini söylediğini söyler. Travis'in Sam'i araması üzerine Jack Montgomery adlı adamın peşine düşerler. Adamın içine Rougarou adlı yaratık girmiştir ve bu yaratık insan etiyle beslenmektedir. Öldürmenin tek yolu yakmaktır. Sam ve Dean Jack'i bulup yakmaya çalışırlar. 
65 (5) "Monster Movie[2]" 16 Ekim 2008 3T7503
Bu bölüm diğer bölümlerden farklı olarak siyah-beyaz yayınlanmıştır. Sam ve Dean bir vampir olayını araştırmaya başlar. Araştırmaya devam ederken bir de kurtadam olayıyla karşılaşırlar. Olaylar daha da ilginçleşmeye başlar ve bir de zombi olaya dahil olur. Vampir Dean'e saldırır ve Dean vampirin kulağını kopartır. Aslında bunların hepsinin tek bir kişi olduğunu ve bu işin Şekil Değiştiren ile alakalı olduğunu farkederler. 
66 (6) "Yellow Fever[2]" 23 Ekim 2008 3T7506
Sam ve Dean esrarengiz kalp krizlerini araştırmaya başlar ve bir otopsisine girerler. Dean burada hayalet hastalığı kapar ve 48 saatlik ömrü kalır. Hastalık yüzünden her şeyden korkmaya başlar. Dean'i kurtarmak için bunu yapan hayaleti aramaya başlarlar. 
67 (7) "It's the Great Pumpkin, Sam Winchester" 30 Ekim 2008 3T7507
Sam ve Dean bir adamın jilet kusarak boğulmasını araştırmaya başlar. Bu işin bir cadının başının altından çıktığını anlarlar. Daha sonra da bir kız kaynayan suda yanarak ölür. Cadının amacı 29-30-31 Ekim günleri birer kişiyi öldürerek Samhain adlı şeytanı geri getirmektir. Bu şeytan geldiğinde diğer bütün yaratıkları uyanmaktadır. Sam ve Dean cadıyı durdurmaya çalışırlar. 
68 (8) "Wishful Thinking" 6 Kasım 2008 3T7508
Sam ve Dean hayalet gören bir kadını dinler ve bu olayı araştırmaya başlar. Olayı araştırırken bir adam Koca Ayak 'ı gördüğünü iddia eder. Sam ve Dean ormana gittiklerinde Koca Ayak 'ın izini görürler. Daha sonra bu olayın küçük bir kızın ayıcığının konuşmasını dilemesiyle ilgili olduğunu bulurlar ve dilek kuyusunu yok etmeye çalışırlar. Ayrıca bu bölümde Dean koşan bir çocuğa "Run Forrest Run" diyerek Forrest Gump'a bir gönderme yapmıştır. 
69 (9) "I Know What You Did Last Summer" 13 Kasım 2008 3T7509
Akıl hastanesindeki bir kız dünyanın sonunu geldiğini herkese söylemeye çalışır. Bunun üzerine hastanede görevli birinin içine giren bir şeytan bu kızı yakalamaya çalışır. Ruby, Sam ve Dean'e bu olayı anlatır ve Sam ve Dean bu olayın peşine düşer ancak Dean şeytanın sözüne güvenilmeyeceğini söyler ve gitmekte pek istekli olmaz. Sam Ruby'nin yaptığı iyilikleri Dean'e anlatır. 
70 (10) "Heaven and Hell" 20 Kasım 2008 3T7510
Castiello meleklerin konuşmalarını duyabilen Anna'nın ölmesi gerektiğini söyler. Anna'yı almak için içeri girerken Anna psişik güçleriyle melekleri geri gönderir. Sam ve Dean olayı analamak için Pamela'yı çağırır, Pamela Anna'yı hipnoz eder ve Anna bir melek olduğunu anlar. Sam ve Dean Anna'nın yeniden eski gücüne kavuşması için özünü aramaya başlar. 
71 (11) "Family Remains" 15 Ocak 2009 3T7512
Bodrumda büyüyen abi ve kız kardeş eve gelen yetişkinleri öldürmektedir. Evi alan en son ailenin en küçük çocuğu duvarda bir kızın olduğunu söyler ve ablası da hayaletin saldırısına uğradığını iddia eder. Aileyi kurtarmak isteyen Sam ve Dean, evin içindeki geçitleri bulur ve yaşadıkları yere ulaşır. Ulaştıklarında Dean'e saldırırlar ve Dean onları öldürmek zorunda kalır. Bu bölümde Avustralya'da yaşanan gerçek bir olaydan esinlenilmiştir.( Josef Fritzl olayı ) 
72 (12) "Criss Angel Is a Douchebag[3]" 22 Ocak 2009 3T7513
Eski bir sihirbaz olan Jay tekrar eski günlerine dönmek istemektedir. Birden şansı döner ve çok güzel numaralar yapmaya başlar fakat ölümcül numaralarda başarısız olduğunda onun yerine başka biri ölmektedir. Sam ve Dean bu olayı araştırmaya başlarlar ve Jay'in peşine düşerler fakat bunları Jay yapmamaktadır ve ne olduğunu hakkında bir fikri yoktur. 
73 (13) "After School Special" 29 Ocak 2009 3T7511
Sam ve Dean eski okullarında işlenen bir cinayet için yeniden oraya giderler. Geri dönüşlerden Sam ve Dean okul hayatı görülebilmektedir. Bu olayın çok güçlü bir hayaletle ilgili olduğunu bulurlar. Hayalet, çocukları ele geçirip onların öfkeli olduğu kişileri öldürtmektedir. Sam ve Dean hayaleti durdurmaya çalışırlar. 
74 (14) "Sex and Violence" 5 Şubat 2009 3T7514
3 adam yeni tanıştıkları bir kadına aşık olup eşlerini öldürürler. Yapılan kan testinde aşk hormonu denilen Oxytocin adlı kimyasalın adamların kanında çok yüksek oranda bulunduğunu görürler. Sam ve Dean bu olayı araştırmaya başlar. 
75 (15) "Death Takes a Holiday[4]" 12 Mart 2009 3T7515
Bar çıkışınca bir hırsız soymaya çalıştığı iki adamdan birisini vurur. Vurduğu adam yere düşer fakat hiçbir kanama yoktur ve çok geçmeden ayağa kalkar. Sam ve Dean bu olayı gazeteden öğrenir ve son 3 haftadır kasabada hiçkimsenin ölmediğini öğrenirler. Kendilerini blog yazarı olarak tanıtarak kalbine kurşun isabet edip kanaması bile olmayan adamla konuşurlar. Adam olayların bir mucize olduğunu düşünmektedir fakat Sam ve Dean aynı fikirde değildir. Sam ve Dean olayı araştırmaya başlarlar ve Azrail'in yokolduğunu öğrenirler. Onu geri getirebilmek için ruh olmaları gerekmektedir ve Astral Seyahat yapmaya karar verirler. 
76 (16) "On the Head of a Pin[4]" 19 Mart 2009 3T7516
Melekler ölmeye devam etmektedir. Castiel ve Uriel bu olayı durdurmak için Dean'den yardım isterler. Dean'den Alastair'e işkence yapmasını isterler. Dean bunu zor da olsa kabul eder. Bu arada Ruby Sam'in yanına gelir ve onu şeytan kanıyla besler. Anna geri döner ve Castiel'e Dean'i durdurması gerektiğini söyler. Dean Alastair'den ilk mühürü kendisinin kırdığını öğrenir. 
  1. ^ a b c d http://www.abcmedianet.com/web/progcal/progcal.aspx?DNR=DNR
  2. ^ a b c d e f g h i The CW Television Network, CWTV.com Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi: "Season4" adı farklı içerikte birden fazla tanımlanmış. (Bkz: Kaynak gösterme) Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi: "Season4" adı farklı içerikte birden fazla tanımlanmış. (Bkz: Kaynak gösterme) Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi: "Season4" adı farklı içerikte birden fazla tanımlanmış. (Bkz: Kaynak gösterme) Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi: "Season4" adı farklı içerikte birden fazla tanımlanmış. (Bkz: Kaynak gösterme) Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi: "Season4" adı farklı içerikte birden fazla tanımlanmış. (Bkz: Kaynak gösterme)
  3. ^ http://www.tv.com/supernatural/criss-angel-is-a-douchebag/episode/1240731/summary.html?tag=ep_guide;ep_title;11
  4. ^ a b http://www.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b72283_spoiler_chat_gossip_girls_dan_takes_new.html