Star Wars Asiler bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Jump to navigation Jump to search

Kısa Bölümler (2014)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezondaki no. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
1 The Machine in the Ghost Hayalet Makinesi 21 Nisan 2015
2 Art Attack Sanat Saldırısı 21 Nisan 2015
3 Entanglement Karmaşıklık 21 Nisan 2015
4 Property of Ezra Bridger Ezranın Bridga'da Evi 21 Nisan 2015

1. Sezon (2014-2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki no. Sezondaki no. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
1-2 1-2 Spark of Rebellion İsyan Kıvılcımı 4 Ekim 2014
3 3 Droids in Distress Tehlideki Droidler 17 Ekim 2014
4 4 Fighter Flight Avcı Uçağı 24 Ekim 2014
5 5 Rise of the Old Masters Eski Ustaların Yükselişi 31 Ekim 2014
6 6 Breaking Ranks Kırılma Aşaması 7 Kasım 2014
7 7 Out of Darkness Karanlığın Dışında 14 Kasım 2014
8 8 Empire Day İmparatorluk Günü 13 Nisan 2015
9 9 Gathering Forces Toplama Kuvvetler 14 Nisan 2015
10 10 Path of the Jedi Jedi Yolu 15 Nisan 2015
11 11 Idiot's Array İdiot Dizi 16 Nisan 2015
12 12 Vision of Hope Umut Vizyonu 17 Nisan 2015
13 13 Call to Action Eylem Çağrısı 20 Nisan 2015
14 14 Rebel Resolve Asileri, Halletmek 22 Nisan 2015
15 15 Fire Across the Galaxy Galaksi Karşısındaki Yangın 23 Nisan 2015

2. Sezon (2015-2016)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki no. Sezondaki no. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
16-17 1-2 The Siege of Lothal Lothal Kuşatması 13 Haziran 2015
18 3 The Lost Commanders Kayıp Komutanlar 16 Kasım 2015
19 4 Relics of the Old Republic Eski Cumhuriyet Kalıntıları 17 Kasım 2015
20 5 Always Two There Are Daima İkinci Vardır 18 Kasım 2016
21 6 Brothers of the Broken Horn Kırık Boynu Kardeşleri 19 Kasım 2015
22 7 Wings of the Master Usta Kanatlar 20 Kasım 2015
23 8 Blood Sisters Kan Kardeşleri 23 Kasım 2015
24 9 Stealth Strike Gizlilik Grevi 24 Kasım 2015
25 10 The Future of the Force Gücün Geleceği 25 Kasım 2015
26 11 Legacy Eski 26 Kasım 2015
27 12 A Princess on Lothal Lothal Prensesesin Üzerinde 10 Nisan 2016
28 13 The Protector of Concord Dawn Şafak Koruması Antlaşması 17 Nisan 2016
29 14 Legends of the Lasat Lasat Efsaneleri 24 Nisan 2016
30 15 The Call Çağrı 1 Mayıs 2016
31 16 Homecoming Mezuniyet 7 Mayıs 2016
32 17 The Honorable Ones Saygıdeğer Ones 8 Mayıs 2016
33 18 Shroud of Darkness Karanlığın Örtüsü 15 Mayıs 2016
34 19 The Forgotten Droid Unutulan Droid 22 Mayıs 2016
35 20 The Mystery of Chopper Base Gizemli Helikopter Üssü 29 Mayıs 2016
36-37 21-22 Twilight of the Apprentice Acemi Alacakaranlık 5 Haziran 2016

3. Sezon (2016-2017)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki no. Sezondaki no. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
38-39 1-2 Steps into Shadow 5 Kasım 2016
40 3 The Holocrons of Fate 12 Kasım 2016
41 4 The Antilles Extraction 19 Kasım 2016
42 5 Hera's Heroes 26 Kasım 2016
43 6 The Last Battle 3 Aralık 2016
44 7 Imperial Supercommandos 10 Aralık 2016
45 8 Iron Squadron 17 Aralık 2016
46 9 The Wynkahthu Job 24 Aralık 2016
47 10 An Inside Man 31 Aralık 2016
48 11 Visions and Voices 2017