Sincap Çocuk bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Sincap Çocuk bölüm listesi sayfasından yönlendirildi)

Sincap Çocuk serisinin hepsi Cartoon Network'te gösterilmiştir. Tam 26 bölüm 2 sezondur. 27 Mayıs 2006 da gösterilmiş ve 14 Ağustos 2007 de yayından kaldırılmıştır.

Sezon 1: 2006[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
1 A Line in the Sandwich
/Tree for Two
27 Mayıs 2006 A Line in the Sandwich: Andy ve Rodney parayla sandviç yapıp satarlar ama kısa süre sonra tartışmaları yüzünden biter ancak Rodney'nin şapkası ya da Andy'nin gizli sosu satış yapmıştır.
Tree for Two: Andy'nin oyuncak roketi parkın en uzun ağacının zirvesine çıkar, Rodney ağaca çıkmak zorundadır ve onu geri almalıdır.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
2 The Big Haggle Hassle
/Rolling Blunder
21 Temmuz 2006 The Big Haggle Hassle: Rodney, Andy'nin babası için kızgın palyaço alacağı parasını harcar ve bir işte çalışır, orada seramik kızgın palyaço figürü Bay Johnson'ın koleksiyonu için gereklidir.
Rolling Blunder: Andy kavun arabası yarışması olduğunu öğrenir, Rodney ve Bay Johnson, Andy'yi unuturlar ve her ikisi de yarışmayı kazanmaya kararlıdır.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
3 Scout's Dishonor
/Andy Had a Little Squirrel
14 Temmuz 2006 Scout's Dishonor: Andy Kardeş Sincap izcilerinin izcisidir, o ve Rodney Rakipleriyle tanışır, Kyle Finkster ve kurnaz papağanı Tuzsuz Mike'ı kızdırır.
Andy Had a Little Squirrel: Andy, Rodney'nin numaralarıyla Rodney'i taklit eder ama başarısız olur.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
4 Born to Be Milt
/Yer Out!
28 Temmuz 2006 Born to Be Milt: Andy ve ailesi 2 haftalık tatile gitmek için ayrılır ve Rodney evi havaya uçurduğundan yabani hayatta kalmak zorunda olduğu için kafadarı Leon'dan yardım ister.
Yer Out!: Rodney, Bay Johnson'ın yerine baseball timi koçu olur, Bay Johnson'da rakip takımın koçu olur ve Rodney, Andy'yi takımdan atar.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
5 Best of Best Friend
/The Hairy Truth
4 Ağustos 2006 Best of Best Friend: Sonra büyük kavga, Andy ve Rodney yeni en iyi arkadaşları için başvuru düzenlerler .
The Hairy Truth: Andy ve Rodney evcil hayvan-şampuanı yarışmasına katılırlar sonra Rodney yeni saç toniği yaratır ama ertesi gün, her şey korkunç bir yanlışla gider.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
6 Up All Night/Poor for Love 11 Ağustos 2006 Up All Night: Andy ve Rodney tüm gece gökte bir olay olan sarı şimşeği izlemek isterler.


Pool for Love: Andy, Bay Johnson'ı Leon'un ağacını yüzme havuz yapmak için kesmesini engeller.

Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
7 Island in the Street/Speechless 18 Ağustos 2006 Island in the Street: Rodney bir kaza sonucu anayolun ortasındaki terkedilmiş adaya düşer, orya Tuzsuz Mike'da orya düşmüştür. Bu arada Andy ve Kyle evcil hayvanlarını aramayı denerler.
Speechless: Bay Johnson oymak başı Witherbones'a bir konuşma sonuşma sunmak için gidecektir, o oymak başıdır. Andy ve Rodney ile komedi filmi izler çok komiktir güler, öyle gülerki bunun sonucunda sesi sertleşip sesini kaybeder. Şimdi konuşmayı sunmaya nasıl gidecek?
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
8 What's Sung is Sung/Wall of the Wild 8 Eylül 2006 What's Sung is Sung: Andy, Bay Johnson'ı ve Rodney'i birlikte karaoke söylemelerine neden olur.
Wall of the Wild Rodney evin duvarlarında mahsur kalır ve yönünü bulmaya çalışır. Bu arada Andy, Rodney'nin evden kaçtığını düşünür çünkü onu aşağılamıştır.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
9 The Greatest Schmo on Earth/Outta Sight 15 Eylül 2006 The Greatest Schmo on Earth: Rodney'nin kuzeni Eddie'ye Darlene çarpılmıştır. Bunun sonucu insanlar ona hayrandır çünkü o gerçekten uçar.
Outta Sight: Andy gözlüğünü kaybeder kör olur ama diğer duyuları mükemmel şekilde çalışmaya başlar. Rodney bu avantajdan yararlanır ve Kyle'da yeni gözlüğüne alışmıştır.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
10 Harried Treasure/The Rod Squad 22 Eylül 2006 Harried Treasure: Andy ve Rodney gömülü hazine olan harita bulurlar. Hemen kazarlar,hazine sandığı nın içinde elbiseli bir adam Kaptan Puffy ve içinde tahıl olan kutular çıkar ama Kyle ve Tuzsuz Mike onalra takım olup kazmışlardır... Bay Johnson'ın yeni çimlik yeri olan Cennet Bahçesi mahvolur.
The Rod Squad: Leon ve Darlene, Rodney'nin "Rod Squad" adlı takımına katılırlar, takım elbise giyerler ve saç stillerini değiştirirler ve bot giyerler ve Andy'nin, Bayan Johnson tarafından ve yapışkan çörekler yüzünden başı belaya girmesin diye katılırlar ama "bilmiyorum" demiştir ve yapışkan çörekleri yemişti. The Rod Squad, The Mod Squad'ın taklididir.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
11 The Trojan Rabbit/The Endangered Species Twist 3 Kasım 2006 The Trojan Rabbit: Rodney, mükemmel evcil hayvan tavşan Archie geldiğinde evden kaçar ama Archie ideal evcil hayvan değildir.
The Endangered Species Twist: Rodney tehlikedeki tür olarak keşfedilir ve Bay Johnson ona yiyecek ve içeçek kaprisleriyle baskı altında kalır. Bu bölümde, Johnsonların yaşadığı yer "Eppicenter, USA" olarak ortaya çıkar.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
12 Birthday Boy/Freaky Fur Day 10 Kasım 2006 Birthday Boy: Rodney Andy'nin doğum gününü unutur, böylece çevrede en önde onun yerine plan için çılgın bir yarış başlar.
Freaky Fur Day: Kimin hayatı daha kolay diye kanıt başlar, Andy ve Rodney'nin görevi bir gün içindir. Bu bölüm Freaky Friday 'ın kopyasıdır.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
13 Hole in the Story/Screw-Up in Aisle Six 17 Kasım 2006 Hole in the Story: Büyükbaba Sincap atalarını anlatır, düzensiz uzay maceralarını Andy ve Rodney'nin kalkıştıkları tehlikeli bir işten kaçmaları için anlatmıştır ama onlara yardımcı olmuş mudur?
Screw-Up in Aisle Six: Andy davul gibi şişmiştir çünkü Rodney ona bedava yiyeceğin tadına bakmasını söylemiştir ve onun içinde de mahun cevizi vardır (Andy'nin mahun cevizine alerjisi vardır). Şimdi Rodney, Andy'i Bay Johnson'ın hsberi olmadan eve götürmelidir.

Sezon 2: 2007[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
14 Flatbottom's Up/Family Crude 2 Şubat 2007 Flatbottom's Up: Kyle ve Tuzsuz Mike, Bayan Flatbottom'ın camlarını kırarlar suçu Andy ve Rodney'e atarlar, Andy ve Rodney'de evindeki küçük işleri yaparlar. Sonra bir kez ev yapımı limonata sından tadarlar, gönüllü olarak evindeki işleri daha fazla yapmak isterler çünkü Bayan Flatbottom'un limonatasını gerçekten severler.
Family Crude: Andy ve Rodney, Kyle ve Tuzsuz Mike'ın evinde bir hafta sonu geçirirler çünkü Bay ve Bayan Johnson şehre giderler.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
15 Eddie or Not.../Trouble Date 9 Şubat 2007 Eddie or Not: Kuzen Eddie geri döner ve suçunu anladığı için Rodney'e telafi etmek ister.
Trouble Date: Darlene, Rodney'le buluşur. Bu arada, Andy ve Martha zamanlarını farklı tarihsel her bir şeyin resmini çekerek geçirirler.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
16 Winner Fake All/Rodney Darling 16 Şubat 2007 Winner Fake All: Andy zor oynu kaybettiğinden yorgundur, Rodney hep onu yener ama bu sefer Rodney onun kazanmasına izin verir.
Rdoney Darling: Bay Johnson erkekler kulübüne Rodney'i kabuletmez, o da Bayan Johnson'ın kadınlar kulübüne katılır ve orada eğlenceli şeyler yapar.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
17 Frag the Dog/The Grim Cheaper 23 Şubat 2006 Frag The Dog: Andy ve Rodney kavga ederek Bay Johnson'ın bowling ödülünü komşunun köpeğinden geri alırlar.
The Grim Cheaper: Bay Johnson, Andy'in son dolarını Rodney'in harcamasından meraklıca kurtarır.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
18 Treehouse Broken/My Brand New Salty Mike 6 Nisan 2007 Treehouse Broken: Andy ve Rodney ağeç ev inşatı bitirmek için Kyle ve Tuzsuz Mike ile yarışır.
My Brand New Salty Mike: Tuzsuz Mike kazara Bayan Naselpickel'a satılır, Kyle'da ihtiyacı olduğu yeni Tuzsuz Mike'nı yapar.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
19 Stranger Than Friction/Don't Cross Here 13 Nisan 2007 Stranger Than Friction: Rodney, Andy'nin yeni arkadaşı Tuzsuz Mike'ı kıskanır, onlar birbirleriyle hobilerini paylaşırlar.
Don't Cross Here: Andy şehirdeki yeni geçiş görevlisi olmak ister ama önemli yüzü olan Jack Royal'la gönüllü olarak yarışa girer.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
20 More Flower to You/News it or Lose It 16 Ağustos 2007 More Flower to You: Rodney kazara Bay Johnson'ın çiçeklerini öldürür, o ve Andy büyük çiçek yarışmasından önce Bay Johnson bilmeden bitkileri canlandırmanın bir yolunu bulmaları gerekir.
News it or Lose It: onlar diğer her bir kişinin hakkında birkaç dedikodu yazarlar ve gazeteye aktarırlar, Andy, Rodney ve Bay Johnson önce çapraz ateş gibi gazete işlerler.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
21 Get a Lifeboat/Bully for You 23 Ağustos 2007 Get a Lifeboat: Rodney ve Bay Johnson can kurtaran sandalıyla denizin ortasında birlikte mahsur kalırlar
Bully for You İsmi Butch olan zorba kabadayı sincap Leon ağacında ve sonra da Andy'nin evinde kalır.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
22 Ice Cream Anti-Social/Dog & Phony Show 30 Ağustos 2007 Ice Cream Anti-Social: Marta birsüre ağaç keser ama ne yaptığını kimseye söylemez, Andy ve Rodney dondurma kamyonuna yeerleşerek kimin ne yaptığını bulup öğrenmeye çalışırlar

Dog & Phony Show: Azğın köpeğin havlaması Andy ve Rodney'i kızdırır, sahiplerini bulmak ve onu durdurmaları gerekir. Kyle ve Tuzsuz Mike'ta o eve girerler ve onlara şaka muziplik yapmak isterler ama girdiklerinde büyük bir belayla karşılaşırlar.

Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
23 He Got Blame/I Only Have Eye For You 24 Eylül 2007 He Got Blame: Rodney sorumluluk için iş kiralamaya gider ama çalışırken Kyle ve Tuzsuz Mike'ın belasına uğrar.
I Only Have Eye For You: Puggo 26 gün sonra Andy ve Rodney'in mahallesine gelirler sonra Puggo onların gizlice evine gelir.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
24 Diss and Make Up/Be Careful What You Fish For 25 Eylül 2007 Diss and Make Up: Darlene bir yanlışlık sonucu Andy ve Rodney'nin dostluğu arasını ayırır.
Be Careful What You Fish For: Rodney, Andy'e numaralarıyla bencil davranır ama kısa sürede hemen pişman olur.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
25 Don't Pet on It/Bunny and the Beak 26 Eylül 2007 Don't Pet on It: Leon önce evcil hayvan olmaya karar verir ve Oskar onu seçip sahibi olur ve Rodney onun evcil hayvan öğretmeni olur.
Bunny and the Beak: Archie, Rodney'e bir oyun hazırlamak için geri döner onu kurtaran ise küçük Tuzsuz Mike olur.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
26 Gumfight at the S'Okay Corral/I, Stan, Corrected 27 Eylül 2007 Gumfight at the S'Okay Corral: Büyükbaba Sincap Rodney'e kavgacı sakız hakkında esrarengiz hikâye anlatır onu şehirde olmayan iyi şerif kurtarır.
I, Stan, Corrected: Leon yanlış benzetmeler sonucu yok edici Stan tarafından avlanır ve Stan onu ekipmanıyla avlar.

Kısa Filmleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
1 Breaking the bank 20 Ocak 2008 Breaking the Bank: Andy ve Rodney içine girilmez Piggy Bank'ı kırıp girmeyi denerler.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
2 In Arm's Way 19 Şubat 2008 In Arm's Way: Bay J. (Bay Johnson) yavru kurt kardeş izcilerle yemekten Rodney bir belaya neden olur.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
3 See Food Breakfast 3 Mart 2008 See Fodd Breakfast: Andy ve Rodney, Bay J.'nın şişmanlatmak için yarış yaparlar.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
4 Take Me to Your Feeder 17 Mart 2008 Take Me to Your Feeder: Rodney, Bay Johnson'ın yardıma ihtiyacı olduğundan ona lüks bir kuş izleme kulübü kurar.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
5 Hanging Tough 31 Mart 2008 Hanging Tought: Rodney, Andy'nin odasına yeni poster asmak için evde kötü şeyler çevirir.
Bölüm # İsim Gösterim Kısa Açıklama
6 Bedside Matters 10 Haziran 2008 Bedside Matters: Bay J. yatağında uyuyacaktır ve tüm gün dinlenmesi gerekir. Bu kolay bir görevdir, ancak sadece hemşire Rodney onu yalnız bırakabilir!