Samsun'daki liseler listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

Samsun'daki liseler listesi, Samsun ili bünyesinde bulunan lise ve dengi orta eğitim kurumlarının ilçe bazında bir listesidir.

Alaçam[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Alaçam Anadolu Lisesi
  • Alaçam Çok Programlı Lisesi
  • Alaçam İmam Hatip Lisesi
  • Alaçam Kız Meslek Lisesi

Asarcık[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Asarcık Anadolu Lisesi
  • Asarcık Biçincik Lisesi
  • Asarcık Çok Programlı Lisesi

Atakum[değiştir | kaynağı değiştir]

Ayvacık[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ayvacık Anadolu Lisesi
  • Ayvacık Çok Programlı Lisesi

Bafra[değiştir | kaynağı değiştir]

Canik[değiştir | kaynağı değiştir]

Çarşamba[değiştir | kaynağı değiştir]

Havza[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Havza Anadolu Lisesi
  • Havza Anadolu Meslek Lisesi
  • Havza Anadolu Ticaret Meslek Lisesi
  • Havza Çok Programlı Lisesi
  • Havza Endüstri Meslek Lisesi
  • Havza Imam Hatip Lisesi
  • Havza Kız Meslek Lisesi
  • Havza Lisesi
  • Havza Lisesi (Y.D.A.)
  • Havza Sağlık Meslek Lisesi
  • Havza Teknik Lisesi
  • Havza Ticaret Meslek Lisesi

İlkadım[değiştir | kaynağı değiştir]

Kavak[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Kavak Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi
  • Kavak Yaşar Doğu Lisesi
  • Yaşar Doğu Çok Programlı Lisesi

Ladik[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ladik Anadolu Lisesi
  • Akpınar Anadolu Öğretmen Lisesi
  • Ladik Akpınar Öğretmen Lisesi
  • Ladik Çok Programlı Lisesi
  • Ladik İmam Hatip Lisesi
  • Ladik Sağlık Meslek Lisesi

Ondokuzmayıs[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Atatürk Lisesi (Y.D.A.)
  • Atatürk Sağlık Meslek Lisesi
  • Ondokuzmayıs Anadolu Lisesi
  • Ondokuzmayıs Ballıca 60.Yıl Lisesi

Salıpazarı[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Salıpazarı Anadolu Lisesi
  • Salıpazarı Çok Programlı Lisesi

Tekkeköy[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ali-Emine Kahvecioğlu Anadolu Teknik Lisesi
  • Ali-Emine Kahvecioğlu Endüstri Meslek Lisesi
  • Büyüklü Lisesi
  • Tekkeköy Anadolu Lisesi
  • Tekkeköy Lisesi

Terme[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi
  • Evci Lisesi
  • Fatih Anadolu Lisesi
  • Sakarlı Lisesi
  • Terme Anadolu Meslek Lisesi
  • Terme Endüstri Meslek Lisesi
  • Terme İmam Hatip Lisesi
  • Terme Kız Meslek Lisesi
  • Terme Sağlık Meslek Lisesi
  • Terme Ticaret Meslek Lisesi
  • Terme Anadolu Lisesi

Vezirköprü[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Gölköy Çok Programlı Lisesi
  • Vezirköprü Anadolu Lisesi
  • Vezirköprü Anadolu Ticaret Meslek Lisesi
  • Vezirköprü Endüstri Meslek Lisesi
  • Vezirköprü Göl Çok Programlı Lisesi
  • Vezirköprü İmam Hatip Lisesi
  • Vezirköprü Kız Meslek Lisesi
  • Vezirköprü Sağlık Meslek Lisesi
  • Vezirköprü Ticaret Meslek Lisesi
  • Vezirköprü Lisesi

Yakakent[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Yakakent Anadolu Lisesi
  • Yakakent İMKB Lisesi

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]