Sagopa Kajmer şarkıları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Türk rap sanatçısı Sagopa Kajmer; bugüne kadar 14 (Silahsız Kuvvet: 4, Sagopa Kajmer: 11) stüdyo albümü, 3 ortak albüm, 3 derleme albüm, 8 EP ve 14 single yayımladı.

1999'da Ceza, Fuat Ergin ve diğer rap sanatçılarının bulunduğu ilk Türk rap albümü Yeraltı Operasyonu isimli toplama albümde Silahsız Kuvvet adıyla yer alarak rap kariyerine adım attı. Aynı tarihte Pesimist EP 1'i yayımladı ve Sagopa Kajmer ismini ilk kez burada kullandı. 2000'de Ceza ile birlikte Toplama Kampı isimli bir albüm yayımladı. 2001'de Sözlerim Silahım'ı yayımladı. 2002'de Sagopa Kajmer mahlasıyla On Kurşun adlı bir albüm yayımladı. Sonra Silahsız Kuvvet ismini kullanmaya başladı ve İhtiyar Heyeti adlı bir albüm çıkardı.

2002'de Silahsız Kuvvet ismini bırakıp Sagopa Kajmer ismini kullanmaya başladı ve Sagopa Kajmer adlı bir albüm çıkardı. Aynı tarihte internet üzerinden Pesimist EP 2 isimli bir EP yayımladı.

15 Aralık 2003'te Dr. Fuch ve Mista Brown ile düet yaptığı, Ceza'nın da scratch kesitleri ile yer aldığı "Köle Gibi" şarkısını internet üzerinden sundu.

2004'te Rapstar albümünün prodüktörlüğünü yaptı ve albümde yer alan "Neyim Var Ki" adlı parçanın klibinde Ceza ile birlikte oynadı. Daha sonra Cem Yılmaz'ın G.O.R.A. filmi için müzikler hazırladı ve "Al 1'de Burdan Yak" şarkısının klibinde Cem Yılmaz ile birlikte oynadı.

2005'te Romantizma isimli bir albüm çıkardı. Yine aynı tarihte Pesimist EP 3'ü yayımladı.

2006'da Kuvvetmira'da yer alan diğer rap sanatçıları ile birlikte Melankolia Müzik'in ilk albümü Kafile'yi çıkardı ve albümün prodüktörlüğünü yaptı. Albüm çıkmadan önce albüme koymaktan vazgeçtiği Kolera ve Mista Brown ile düet yaptığı "Soğuk Küvet" isimli şarkıyı internet üzerinden 4 Nisan 2006 tarihinde ücretsiz olarak sundu. Aynı tarihte Pesimist EP 4 - Kurşun Asker'i yayımladı.

2007'de Kolera ile düet albümleri olan İkimizi Anlatan Bir Şey'i dinleyicilerine sundu.

2008'de ilk solo albümü Kötü İnsanları Tanıma Senesi'ni piyasaya sürdü. 6 Mayıs 2008'de ise Kolera ile birlikte düet yaptığı "Bu Şarkıyı Zevk İçin Yaptık" adlı bir single yayımladı. 27 Aralık 2008'de Pesimist EP 5 - Kör Cerrah'ı kendi resmî sitesi üzerinden yayımladı.

2009'da önceki EP'lerden derlediği şarkılarını 19 Şubat 2009'da çıkardığı Şarkı Koleksiyoncusu isimli özgün bir albümde yayımladı. 1 Nisan 2009'da "Beslenme Çantam" adlı bir single yayımladı ve şarkıda Kolera ile düet yaptı. 18 Temmuz 2009'da "Hain" (Kolera ile düet) adlı single yayımladı.

2010'da eşi Kolera ile birlikte 2. düet albümü Bendeki Sen'i yayımladı ve "Bir Dizi İz" ile "Merhametine Dön" şarkılarına klip çekti. Bendeki Sen ilk kez düzenlenen TRT Müzik Ödülleri'nde halkın oylarıyla belirlenen "Yılın Albümü" kategorisine aday gösterildi. Ayrıca yine 2010'da yayımlanan Kafile 2'nin yapımcılığını yaptı. 4 Şubat 2010'da "Ardından Bakarım" adlı bir single yayımladı.

2011'de Saydam Odalar albümünü piyasaya sürdü. "Kaç Kaçabilirsen" ve "Bu İşlerden Elini Çek" şarkılarında Kolera ile düet yaptı ve "Kaç Kaçabilirsen"e amatör bir klip çekildi.

2012'de ise "Istakoz" ve "40" adlı şarkılarını internet üzerinden yayımladı.

2013'te Kalp Hastası albümünü satışa sundu ve "İster İstemez" adlı şarkıda kendisine eşi Kolera eşlik etti. Albüm çıkmadan bir gün önce Sagopa Kajmer, "Düşünmek İçin Vaktin Var" adlı şarkısını internet üzerinden yayımladı ve şarkıya bir de klip çekti. Daha sonra bu şarkı Kalp Hastası albümüne eklendi.

2014 yılının başlarında Pesimist EP 6 - Ahmak Islatan isimli EP'sini yayımlayacağını duyurdu. İnternete ücretsiz olarak sunulan ve isteyen herkesin dinleyebildiği ve indirebildiği bu EP, 20 Mart 2014 tarihinde yayımlandı. 6 Mayıs 2014'te Birol Giray (BeeGee) ile birlikte "Abrakadabra" adlı parçayı ücretsiz olarak dinleyicileriyle paylaştı. Son olarak Cem Adrian'ın "Artık Bitti" şarkısının scratch kompozisyonlarını yazıp şarkıya back vokalde bulundu.

2015 yılının başlarında ise önceden çıkardığı bazı albümlerin beatlerini YouTube üzerinden paylaşmakta ve 1998-2001 yılları arasındaki beatlerini Underground Years isimli birkaç bölümden oluşan toplama albümleri yine YouTube aracılığıyla paylaştı. 17 Haziran 2015 tarihinde "Bilmiyorum" adlı parçasını YouTube üzerinden ücretsiz olarak dinleyicileriyle paylaştı. 12 Kasım 2015'te Birol Giray ile ikinci çalışması "Naber"i yayımladı ve şarkıya klip çekti.

2016'nın Mart ayında DJ Tarkan ile yaptığı "Tecrübe" adlı çalışmasını yayımladı ve şarkıya bir de klip çekti.

30 Ocak 2017'de Sagopa Kajmer'in 2012 yılında, Orhan Gencebay Tribute albümü için kaydettiği, ancak piyasaya sürmediği "Ne Kaybederdin" adlı parçayı MelankoliaMuzikTV YouTube kanalı üzerinden yayımladı. Şarkının sözleri Sagopa Kajmer'in 2013'te yayımladığı Kalp Hastası albümünde yer alan "Durdur Beni" şarkısında kullanıldı.

Şarkı listesi[değiştir | kaynağı değiştir]

İçindekiler
1 · 2 · 3 · 4 · 5 · A · B · C · Ç · D · E · F · G · H · I · İ · K · L · M · N · O · Ö · P · R · S · Ş · T · U · Ü · V · W · Y · Z
Renkler
Single olarak da yayımlanan şarkılar
Enstrümantal şarkılar
Silahsız Kuvvet olarak çıkardığı şarkılar
Sagopa Kajmer şarkıları listesi
Şarkı Albüm Yıl
"1 Dakika" İhtiyar Heyeti 2002
"2001"
(Ceza ve Sahtiyan ile düet)
"24" Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"366.Gün" Ahmak Islatan 2016
"40" Albümsüz single 2012
"56 Denklemli Intro" Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Abrakadabra" Albümsüz single 2012
"Acımasız Yaşam" Gerilim 99 (Promo) 1999
"Adım Sago" Underground Years 2015
"Af Benim İşim Değil"
(Kolera ile düet)
İkimizi Anlatan Bir Şey 2007
"Affetmem"
(Bergen ile düet)
Albümsüz single 2018
"Ahmak Islatan" Pesimist EP 6 - Ahmak Islatan 2014
Ahmak Islatan 2017
"Akbabanın Ses Telleri" Underground Years 2015
"Aklımın Odaları"
(Kolera ile düet)
Karantina Embryo 2005
"Al 1'de Burdan Yak" G.O.R.A. (Orijinal Film Müzikleri) 2004
"Albert Pançlayn" Underground Years 2015
"Analiz" Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Anektod"
(Divine ile düet)
"Anla Burası Dünya" Pesimist EP 1 1999
"Ar Gelir Yakın" İhtiyar Heyeti 2002
"Arapayma'nın Sonu" Underground Years 2015
"Ardından Bakarım" Saydam Odalar 2010
"Arpej" Underground Years 2015
"Aruz Ölçüsü"
(Sabotaj ile düet)
Sagopa Kajmer 2002
"Asya Sentez V.I.P" Underground Years 2015
"Aşk Yok Artık" Pesimist EP 5 - Kör Cerrah 2008
Şarkı Koleksiyoncusu 2009
"Atamazsın Bi Kenara" Gerilim 99 (Promo) 1999
"Ateşten Gömlek" Pesimist EP 5 - Kör Cerrah 2008
Şarkı Koleksiyoncusu 2009
"A Tribute to Barış Manço" Underground Years 2015
"A Tribute to Dragon Lee"
"A Tribute to Zeki Müren"
"Ayılırsın ve Anlarsın"
(Kolera ile düet)
Bendeki Sen 2010
"Aylak Bakkal" Pesimist EP 6 - Ahmak Islatan 2014
Ahmak Islatan 2017
"Baatıl Rhyme" Romantizma 2005
"Bağdat" Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Bağlı Hayatım Pamuk İpliğine"
(Kolera ile düet)
İkimizi Anlatan Bir Şey 2007
"Bana Müsaade Beyler" Romantizma 2005
"Bana Ninni Okumayın"
(Kolera ile düet)
Bendeki Sen 2010
"Baş" Pesimist EP 6 - Ahmak Islatan 2014
Ahmak Islatan 2017
"Baytar" Kafile 2006
"Baytar" Kalp Hastası 2013
"Bebeğim Öldü" Romantizma 2005
"Ben Hüsrana Komşuyum" Kötü İnsanları Tanıma Senesi 2008
"Benim Hayatım" Kalp Hastası 2013
"Benim İnim Hiphop"
(Mista Brown ile düet)
İhtiyar Heyeti 2002
"Beslenme Çantam"
(Kolera ile düet)
Albümsüz single 2009
"Beyaban" Kötü İnsanları Tanıma Senesi 2008
"Beyaz Ölüm" Sözlerim Silahım 2001
"Bilinmezlik"
(Kolera ile düet)
Saykodelik EP 2009
"Bilmiyorum" Albümsüz single 2012
"Bir Çıkar Yolum Yok" Kötü İnsanları Tanıma Senesi 2008
"Bir Çok Kez Öldüm" Pesimist EP 6 - Ahmak Islatan 2014
Ahmak Islatan 2017
"Bir Dizi İz"
(Kolera ile düet)
Bendeki Sen 2010
"Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım" Kötü İnsanları Tanıma Senesi 2008
"Bir Pesimistin Gözyaşları" Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Bir Savaş Bin Ölü" İhtiyar Heyeti 2002
"Bir Tek Bende Yok" Ahmak Islatan 2017
"Bir Var Bir Yok"
(Kolera ile düet)
İkimizi Anlatan Bir Şey 2007
"Bu Böyledir"
(Kolera ile düet)
Bendeki Sen 2010
"Bu İşlerden Elini Çek"
(Kolera ile düet)
Saydam Odalar 2011
"Bu Şarkıyı Zevk İçin Yaptık"
(Kolera ile düet)
İnziva 2008
"Budala Kuş" Saykodelik EP 2009
"Bugünün Elleri Boştu Ya Yarın" Kalp Hastası 2013
"Bulun"
"Bulutlu ve Gri" Underground Years 2015
"Buralarda Ayaz Var" İhtiyar Heyeti 2002
"Can Havli"
(Kolera ile düet)
İkimizi Anlatan Bir Şey 2007
"Cenneti Sordum Yitirdiklerime" İhtiyar Heyeti 2002
"Cesetler" Underground Years 2015
"Cümle Mühendisi" Pesimist EP 4 - Kurşun Asker 2006
Şarkı Koleksiyoncusu 2009
"Çaçaron" Romantizma 2005
"Çünkü Bir Tek Yol Var" Saydam Odalar 2011
"Dağın Görünmeyen Kısmı" Underground Years 2015
"Dalgın" Kalp Hastası 2013
"Değişebilir Her An Adres"
(DJ Funky C ile düet)
Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Dessas" Kötü İnsanları Tanıma Senesi 2008
"Didaktik Kitaplar" Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Dil Yaratmakta En Asil Silahları" Pesimist EP 4 - Kurşun Asker 2006
Şarkı Koleksiyoncusu 2009
"Dilim Sert Rapim Mert" On Kurşun 2001
Sagopa Kajmer 2002
"Drama Yolları" Romantizma 2005
"Droppin'em" Pesimist EP 3 2005
Şarkı Koleksiyoncusu 2009
"Durdur Beni" Kalp Hastası 2013
"Durma Hadi Sek Goo"
(Dr. Hip Hop ve Mac Prayna ile düet)
Adımız MC 2006
"Duygu Sömürgesi"
(Kolera ile düet)
Disstortion EP 2005
"Dünya Koca Mekan" İhtiyar Heyeti 2002
"Düşenin Dostu Olmaz" Kötü İnsanları Tanıma Senesi 2008
"Düşersem Yanarım"
"Düşünen Ceset" Sagopa Kajmer 2002
"Düşünmek İçin Vaktin Var" Kalp Hastası 2013
"Ekinoks" İhtiyar Heyeti 2002
"Eli Kalem Tutan MC" Underground Years 2015
"Emcee Testi"
(Kolera ve Contribution X ile düet)
İkimizi Anlatan Bir Şey 2007
"Epilepsintro" Saykodelik EP 2009
"Etki Tepki" Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Fani"
(Kolera ile düet)
İkimizi Anlatan Bir Şey 2007
"Fırtına ve Şimşek" Pesimist EP 5 - Kör Cerrah 2008
Şarkı Koleksiyoncusu 2009
"Foseptik"
(Kolera ile düet)
Pesimist EP 4 - Kurşun Asker 2006
"Galiba (80's Groove Mix)" Saydam Odalar 2011
"Galiba (Banjo Mix)"
"Galiba (Chilloutro)"
"Galiba (Chilly Hip Hop Mix)"
"Galiba (Flamenco Enstrumantal)"
"Galiba (Flamenco Vocal Mix)"
"Galiba (Groove Mix)"
"Galiba (Mickolodium Hip Hop Mix)"
"Galiba (Orijinal Rap Enstrumantal)"
"Galiba (Orijinal Rap Versiyon)"
"Gam Tozu ve Dünyanın Ninnisi"
(Kolera ile düet)
İkimizi Anlatan Bir Şey 2007
"Geçmişi Gölgeye Teslim Ettim" Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Gengstamaafakka" Underground Years 2015
"Gidenler"
(Kolera ile düet)
Bendeki Sen 2010
"Gora Drama Turnz" G.O.R.A. (Orijinal Film Müzikleri) 2004
"Gölge Haramileri" Kötü İnsanları Tanıma Senesi 2008
"Gördüklerime İnanmam Gerek"
"Günah Tohumları" İhtiyar Heyeti 2002
"Güneşimden Çekil"
"Günlerim Ağlak"
(Kolera ile düet)
Karantina Embryo 2005
"Güvensiz İnsanlar" Albümsüz single 2019
"Hain"
(Kolera ile düet)
Albümsüz single 2009
"Hardkor Saz Semai" Underground Years 2015
"Hayat Arabamla 2005 Mil" Romantizma 2005
"Hep Taarruz Var" Şarkı Koleksiyoncusu 2009
"Herkes" Saydam Odalar 2011
"Herkesin Bir Suçu Var"
(Kolera ile düet)
İkimizi Anlatan Bir Şey 2007
"Heyet Intro" İhtiyar Heyeti 2002
"Hırçınlar"
(Kolera ile düet)
Kolokolik 2016
"Hoşçakal"
(Mista Brown ile düet)
One Second 2002
"Istakoz" Kalp Hastası 2012
"İçeriz Aynı Tastan"
(Kolera ile düet)
Bendeki Sen 2010
"İçin"
(Illa Ills ile düet)
Pesimist EP 6 - Ahmak Islatan 2014
Ahmak Islatan 2017
"İfrite Tamim" One Second 2002
Sagopa Kajmer
"İhtiva Reçetesi" G.O.R.A. (Orijinal Film Müzikleri) 2004
"İki Dinle Bir Sus" İhtiyar Heyeti 2002
"İki Tanık" Kötü İnsanları Tanıma Senesi 2008
"İnsafa Gel" Saydam Odalar 2011
"İntro" İkimizi Anlatan Bir Şey 2007
"İntro" Kötü İnsanları Tanıma Senesi 2008
"İntromantizma" Romantizma 2005
"İskeletler Diyarında Bir Et Parçası" Pesimist EP 2 2002
Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"İster İstemez"
(Kolera ile düet)
Kalp Hastası 2013
"İstisnalar Kaideyi Bozmaz" Kafile 2006
"İyi Bilirim"
(Kolera ile düet)
Bendeki Sen 2010
"İyi Geceler (Outro)" Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Kaç Kaçabilirsen"
(Kolera ile düet)
Saydam Odalar 2011
"Kafası Kırık Yumurta" Underground Years 2015
"Kalbim Krizin Bekçisi Olmuş" Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Kalp Atışlarım"
(Kolera ile düet)
"Kalp Hastası" Kalp Hastası 2013
"Kan Mevsimi" One Second 2002
Sagopa Kajmer
"Kanibal Aşiretler" Sagopa Kajmer
"Kanvas" Pesimist EP 6 - Ahmak Islatan 2014
Ahmak Islatan 2017
"Kapılar Açılır" Kalp Hastası 2013
"Kara Maskeli İstanbul"
(Dr. Fuchs ile düet)
Huzur N Darem 2004
"Karabiber Duası"
(Kasırga ile düet)
Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Karartma Geceleri" Underground Years 2015
"Kargaların Kargaşası" Saykodelik EP 2009
"Karışık Akıl" Underground Years 2015
"Karikatür Komedya" Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Karne" Kalp Hastası 2013
"Katliama Karşı Geldi İşkence" On Kurşun 2001
"Kayıp Kişi" Underground Years 2015
"Kemançetro"
"Kendim İçin" İkimizi Anlatan Bir Şey 2007
"Kendime Sarılır Donarım" Romantizma 2005
"Kendiyle Konuşan Mutsuz Adam" Underground Years 2015
"Kır Kalbini Ver Elime" Disstortion EP 2005
"Kırık Çocuk (80's Skull Mix)" Kırık Çocuk 2007
"Kırık Çocuk (80's Skull Mix-Enstrumental)"
"Kırık Çocuk (Mickolodium Mix)" Kırık Çocuk 2007
Şarkı Koleksiyoncusu 2009
"Kırık Çocuk (Mickolodium Mix-Enstrumental)" Kırık Çocuk 2007
"Kırık Çocuk (Orijinal Enstrumental)"
"Kırık Çocuk (Orijinal Versiyon)" Kırık Çocuk 2007
Şarkı Koleksiyoncusu 2009
"Komedi" Underground Years 2015
"Kopya Kalpler" Romantizma 2005
"Kozmik Outro" Saykodelik EP 2009
"Köle Gibi"
(Dr. Fuchs ve Mista Brown ile düet)
Albümsüz single 2003
"Kör Savaşçı"
(Mista Brown ile düet)
Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Kötü İnsanları Tanıma Senesi" Kötü İnsanları Tanıma Senesi 2008
"Kuduz Rap"
(Dr. Hip Hop ve Mac Prayna ile düet)
Adımız MC 2006
"Kuduz Rap Mayın Tarlasında" Pesimist EP 2 2002
"Kurşun Marşı"
(Ramiz ile düet)
On Kurşun 2001
"Kurşun Marşı"
(Ceza ile düet)
"Küheylan" Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Kürdan Kollar"
(Mozole Mirach ile düet)
Pesimist EP 4 - Kurşun Asker 2006
"Leyli" Romantizma 2005
"Localistik Sömürü" İhtiyar Heyeti 2002
"Manzumu Mazlum Dinledi" Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Marifetname" G.O.R.A. (Orijinal Film Müzikleri) 2004
Şarkı Koleksiyoncusu 2009
"Marok Fırtınası Abdel" Underground Years 2015
"Maskeli Balo" Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Mc Beatt" Underground Years 2015
"Meftun" Kalp Hastası 2013
"Melankolik Mi Dedin" Underground Years 2015
"Melodrama"
(Sahtiyan ile düet)
İhtiyar Heyeti 2002
"Merhametine Dön"
(Kolera ile düet)
Bendeki Sen 2010
"Mevsimler Gibisin"
(Kolera ile düet)
"Mezarcının Mezarı" Underground Years 2015
"Minimalite"
(Dr. Fuchs & Mista Brown ile düet)
Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Molotof" Underground Years 2015
"Monotonluk Maratonu"
(Kolera ile düet)
İkimizi Anlatan Bir Şey 2007
"Mordor'a Kesin Dönüş" Underground Years 2015
"Muamma" Pesimist EP 5 - Kör Cerrah 2008
Şarkı Koleksiyoncusu 2009
"Mütalam" Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Naber" Albümsüz single 2015
"Ne Bilirsin"
(Kolera ile düet)
İkimizi Anlatan Bir Şey 2007
"Ne Fark Eder"
(Abluka Alarm ile düet)
Ahenk
"Ne Kaybederdin" Albümsüz single 2017
"Ne Olur"
(Kolera ile düet)
Bendeki Sen 2010
"Nedense"
(Dr. Fuchs ile düet)
Albümsüz single 2005
"Neyim Var Ki"
(Ceza ile düet)
Rapstar 2004
"Oldu Olanlar" Albümsüz single 2018
"Onca Şeyin Ardından" Albümsüz single 2021
"Onları da Anlıyorum" Bendeki Sen 2010
"Ortadoğuda Gün Batımı" Underground Years 2015
"Otobüs"
"Oyun Parkı" Ahmak Islatan 2017
"Ölüm Benim Doğum Günüm" Pesimist EP 1 1999
Sagopa Kajmer 2002
"Pavlov'un Köpeği" Romantizma 2005
"Piyanosfer" Underground Years 2015
"Proportions"
(Toolz ile düet)
Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Rak Benadam"
(Tact Allstars ile düet)
Romantizma 2005
"Rap Eyleme" İhtiyar Heyeti 2002
"Rap Gafil" Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Rap Yaparken Günaha Mı Girdim"
"Riva'nın Üzerinde Gölgeler" Underground Years 2015
"Romantizma" Romantizma 2005
"Rüyalar ve İnsanlar"
(Abluka Alarm ile düet)
Ahenk 2007
"Rüyalarımdaki İşaretler"
(Laedri ile düet)
Romantizma 2005
"Sabah Fabrikam" Kalp Hastası 2013
"Sabaha Kadar Uykusuz" Underground Years 2015
"Sagoladım Beyinleri" Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Sagopa vs Kolera"
(Kolera ile düet)
Romantizma 2005
"Sagopa Yaşlı Planet"
"Sahibinin Sesi" Kötü İnsanları Tanıma Senesi 2008
"Sansür Perdesi"
(Sitem Depresif ve Mozole Mirach ile düet)
Kafile 2006
"Sen Hiç Sevmeyi Bilmezsin"
(Kolera ile düet)
Bendeki Sen 2010
"Senden Hemen Sonrası" Ahmak Islatan 2017
"Serbest" Albümsüz single 2018
"Sessiz ve Yalnız" Albümsüz single 2018
"Sertlik Kanında Var Hayatın" Ahmak Islatan 2017
"Siktirin Gidin" Pesimist EP 1 1999
Sagopa Kajmer 2002
"Soğuk Küvet"
(Kolera ve Mista Brown ile düet)
Albümsüz single 2006
"Son Durak Uçurum" Pesimist EP 1 1999
Sagopa Kajmer 2002
"Sonumuz Yakın Mesafe" Kötü İnsanları Tanıma Senesi 2008
"Sorun Var" Albümsüz single 2017
"Söylenecek Çok Şey Var" Ahmak Islatan 2017
"Stilo" Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Susmak İçin Yok Bahanem" Kalp Hastası 2013
"Süper İkili"
(Kolera ile düet)
İkimizi Anlatan Bir Şey 2007
"Süper Sperm"
(Kolera ile düet)
Pesimist EP 3 2005
"Sürahi" Saykodelik EP 2009
"Şahit Varsa Konuşsun"
(Kolera ile düet)
İkimizi Anlatan Bir Şey 2007
"Şampiyonu Sıkar Yarış"
(Kolera ile düet)
"Şikâyetname" Pesimist EP 4 - Kurşun Asker 2006
Şarkı Koleksiyoncusu 2009
"Tadı Yok"
(Kolera ile düet)
Bendeki Sen 2010
"Tamu Otobüsü" Sagopa Kajmer 2002
"Tanrı Çekti Tüm Resimleri"
(Dr. Fuchs ile düet)
Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Taşlama" Kalp Hastası 2013
"Tecrübe" Albümsüz single 2016
"Tek Başınalığın Yolcusu" Romantizma 2005
"Tek Kanatlı Kuş"
(MT ile düet)
Şatta Fat - Part 3: Şöhret 2006
"Tek Yürek" Pesimist EP 1 1999
"Terapi" Romantizma 2005
"Terk-i Diyar"
(Kolera ile düet)
Bendeki Sen 2010
"Terör Damlaları"
(Ceza ile düet)
Pesimist EP 1 1999
İhtiyar Heyeti 2002
"Tımarlı Hastane" Pesimist EP 1 1999
Sagopa Kajmer 2002
"Toplama Kampı" Underground Years 2015
"Toplamam Yerde Kalır Kırıntın"
(Mozole Mirach, Zed, Sitem Depresif, Raffine ve Kolera ile düet)
Disstortion EP 2005
"Trakonya"
(Kolera ile düet)
Pesimist EP 4 - Kurşun Asker 2006
"Uğurla Bahtiyarları" Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Ultimate"
(Shi360 ile düet)
Albümsüz single 2012
"Uzun Yollara Devam" Kalp Hastası 2013
"Üfle Güneşi Sönsün" Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Vasiyet" Romantizma 2005
"Vesselam" Kötü İnsanları Tanıma Senesi 2008
"We Got Rimes"
(Shi360 ve Obscure Disorder ile düet)
Romantizma 2005
"Yağmur"
(The Domination ile düet)
Albümsüz single 2006
"Yakın ve Uzak" Kötü İnsanları Tanıma Senesi 2008
"Yamyam Organizmalar"
(Sahtiyan ile düet)
One Second 2002
"Yaptığın Hatalar Kadar Büyük Olmadın" Kalp Hastası 2013
"Yarım Gönülle Bir Öpüş"
(Kolera ile düet)
İkimizi Anlatan Bir Şey 2007
"Yeraltındaki Karanlık" Sagopa Kajmer 2002
"Yine de Çok Cesur"
(Kolera ile düet)
Orda Olmak 2012
"Yokluk İçinde Varlık Çeksem de"
(Dr. Fuchs ile düet)
Bir Pesimistin Gözyaşları 2004
"Yutkunuyorum"
(Kolera ile düet)
Pesimist EP 6 - Ahmak Islatan 2014
Ahmak Islatan 2017
"Zaman Alacak İntikamımı"
(Kolera ile düet)
Bendeki Sen 2010
"Zorla Güzellik"
(M.O.A. ile düet)
Pesimist EP 6 - Ahmak Islatan 2014
Ahmak Islatan 2017