Süper Lig futbolcuları listesi (300'den fazla maça çıkanlar)

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Süper Lig futbolcuları listesi (300'den fazla maça çıkanlar), geçmiş dönemlerde farklı adlarla anılan Süper Lig'in başladığı 1959 sezonundan itibaren, ligde 300 veya daha fazla maçta oynamış futbolcuların bulunduğu resmî olmayan bir listedir.

15 Mayıs 2021 itibarıyla[1]
En az 300 maçta oynamış Süper Lig futbolcuları
Sıra Ad Ülke Poz. Maç Gol İlk Son Oynadığı takımlar
1 Umut Bulut Türkiye FV 515 163 2001 2021 Ankaragücü 90, Trabzonspor 161, Galatasaray 114, Kayserispor 102, Yeni Malatyaspor 48
2 Oğuz Çetin Türkiye OS 503 79 1981 2000 Sakaryaspor 146, Fenerbahçe 235, İstanbulspor 72, Adanaspor 50
3 Rıza Çalımbay Türkiye OS 494 43 1980 1996 Beşiktaş 494
4 Hakan Şükür Türkiye FV 489 249 1987 2008 Sakaryaspor 42, Bursaspor 54, Galatasaray 393
5 Hami Mandıralı Türkiye FV 476 219 1984 2003 Trabzonspor 468, Ankaragücü 8
6 Kemal Yıldırım Türkiye FV 475 94 1976 1995 Orduspor 58, Galatasaray 19, Zonguldakspor 22, Adana Demirspor 60, Ankaragücü 134, Sakaryaspor 66, Gençlerbirliği 56, Bakırköyspor 14, Zeytinburnuspor 46
7 Mehmet Nas Türkiye OS 453 18 1997 2014 Samsunspor 164, Gençlerbirliği 150, Manisaspor 29, Sivasspor 86, Elazığspor 24
8 Recep Çetin Türkiye DF 437 6 1984 2001 Boluspor 101, Beşiktaş 264, Trabzonspor 29, İstanbulspor 43
9 Müjdat Yetkiner Türkiye DF 429 23 1979 1995 Fenerbahçe 429
10 Bülent Korkmaz Türkiye DF 428 15 1988 2005 Galatasaray 428
11 Ömer Çatkıç Türkiye KL 427 1 1995 2012 Eskişehirspor 25, Gençlerbirliği 50, Bursaspor 27, Gaziantepspor 211, Antalyaspor 114
12 Cüneyt Tanman Türkiye DF 425 43 1973 1991 Giresunspor 24, Galatasaray 401
13 Serkan Balcı Türkiye DF 423 8 2000 2016 Gençlerbirliği 92, Fenerbahçe 68, Trabzonspor 178, Antalyaspor 32, Mersin İdman Yurdu 53
14 İsmail Arca Türkiye DF 418 10 1966 1982 Eskişehirspor 418
15 Gökhan Keskin Türkiye DF 415 15 1984 2001 Beşiktaş 336, İstanbulspor 76
16 Selçuk İnan Türkiye OS 414 61 2005 2020 Manisaspor 75, Trabzonspor 93, Galatasaray 246
17 Ayhan Akman Türkiye OS 406 49 1994 2012 Gaziantepspor 98, Beşiktaş 71, Galatasaray 237
18 Ulvi Güveneroğlu Türkiye OS 404 10 1979 1994 Beşiktaş 404
19 Ogün Temizkanoğlu Türkiye OS 403 49 1989 2005 Trabzonspor 251, Fenerbahçe 99, Konyaspor 28, Akçaabat Sebatspor 25
20 Turgay Semercioğlu Türkiye OS 402 19 1974 1998 Trabzonspor 402
21 Muammer Birdal Türkiye DF 401 23 1975 1992 Zonguldakspor 321, Kahramanmaraşspor 27, Adana Demirspor 52
Mustafa Denizli Türkiye FV 401 124 1967 1984 Altay 386, Galatasaray 15
23 Burhan Tözer Türkiye OS 399 47 1965 1981 Gençlerbirliği 141, Eskişehirspor 237
24 Engin İpekoğlu Türkiye KL 396 0 1982 2000 Sakaryaspor 119, Beşiktaş 62, Çanakkale Dardanel 97, Fenerbahçe 118
Volkan Demirel Türkiye KL 396 0 2002 2019 Fenerbahçe 396
26 Yalçın Ayhan Türkiye DF 392 23 2001 2020 İstanbulspor 57, Galatasaray 4, Kayseri Erciyesspor 7, Manisaspor 1, Antalyaspor 57, Gaziantepspor 27, Orduspor 33, Kasımpaşa 64, İstanbul Başakşehir 92, Yeni Malatyaspor 13, Osmanlıspor 16, Ankaragücü 21
Rüştü Reçber Türkiye KL 392 0 1994 2012 Fenerbahçe 293, Beşiktaş 99
28 Emre Belözoğlu Türkiye OS 391 54 1996 2020 Galatasaray 102, İstanbul Başakşehir 104, Fenerbahçe 185
Ömer Erdoğan Türkiye DF 391 25 1998 2013 Erzurumspor 89, Diyarbakırspor 59, Galatasaray 16, Malatyaspor 54, Bursaspor 173
30 Gökhan Gönül Türkiye DF 388 20 2007 2021 Beşiktaş 113, Fenerbahçe 275
31 Mert Korkmaz Türkiye DF 387 20 1991 2008 Galatasaray 89, Kocaelispor 74, Gaziantepspor 66, Malatyaspor 142, İstanbul Büyükşehir Belediyespor 16
Sabri Sarıoğlu Türkiye DF 387 14 2002 2018 Galatasaray 358, Göztepe 29
33 Mehmet Özdilek Türkiye OS 386 130 1988 2001 Beşiktaş 386
34 Şenol Güneş Türkiye KL 385 0 1974 1987 Trabzonspor 385
35 Hasan Yiğit Türkiye DF 383 17 1994 2008 Gaziantepspor 197, Kocaelispor 27, Diyarbakırspor 57, Osmanlıspor 53, Bursaspor 30, Denizlispor 19
Cihan Haspolatlı Türkiye DF 383 22 1998 2013 Kocaelispor 115, Galatasaray 126, Bursaspor 26, Konyaspor 31, Ankaragücü 15, İstanbul Büyükşehir Belediyespor 70
37 Ergün Penbe Türkiye DF 378 13 1991 2008 Gençlerbirliği 57, Galatasaray 304, Gaziantepspor 17
Erman Özgür Türkiye OS 378 35 1997 2012 Çanakkale Dardanelspor 36, Trabzonspor 107, Akçaabat Sebatspor 48, Osmanlıspor 46, Konyaspor 57, Gaziantepspor 65, Mersin İdman Yurdu 19
Hüseyin Çimşir Türkiye OS 378 12 1997 2011 Sakaryaspor 28, Antalyaspor 52, Trabzonspor 252, Bursaspor 46
40 Abdullah Ercan Türkiye OS 377 18 1990 2005 Trabzonspor 251, Fenerbahçe 101, Galatasaray 7, İstanbulspor 18
41 Feyyaz Uçar Türkiye FV 376 191 1982 1996 Beşiktaş 321, Fenerbahçe 32, Antalyaspor 23
42 Timuçin Çuğ Türkiye DF 372 8 1967 1983 Ankara Demirspor 109, Fenerbahçe 43, Adanaspor 220
43 Yaşar Yiğit Türkiye DF 370 1 1979 1993 Fenerbahçe 16, Zonguldakspor 118, Samsunspor 66, Sarıyer 150
Gürsel Aksel Türkiye FV 370 74 1989 1972 Göztepe 370
45 Necati Ateş Türkiye FV 368 140 1997 2015 Altay 21, Adanaspor 49, İstanbul BB 12, Ankaraspor 14, Galatasaray 114, Antalyaspor 76, Eskişehirspor 60, Kayseri Erciyesspor 22
Adem Koçak Türkiye OS 368 7 2001 2016 Trabzonspor 53, Osmanlıspor 92, Ankaragücü 78, Bursaspor 34, Sivasspor 111
47 Bahaddin Güneş Türkiye DF 367 21 1980 1995 Trabzonspor 198, Konyaspor 67, Ankaragücü 102
48 Selçuk Şahin Türkiye OS 366 24 2001 2018 İstanbulspor 65, Fenerbahçe 230, Gençlerbirliği 44, Göztepe 27
49 Cem Pamiroğlu Türkiye DF 365 5 1976 1990 Fenerbahçe 279, Sarıyer 86
50 Murat Erdoğan Türkiye OS 363 37 1999 2013 İstanbulspor 79, Gaziantepspor 29, Galatasaray 10, Malatyaspor 33, Osmanlıspor 24, Sakaryaspor 31, Ankaragücü 45, Sivasspor 15, Kasımpaşa 26, Manisaspor 58, Mersin İdman Yurdu 13
51 Sercan Görgülü Türkiye FV 362 95 1981 1994 Boluspor 56, Zonguldakspor 62, Fenerbahçe 21, Sarıyer 223
Eren Talu Türkiye DF 362 9 1977 1991 Adana Demirspor 158, Malatyaspor 174, Adanaspor 30
53 Tayfur Havutçu Türkiye OS 361 26 1993 2006 Fenerbahçe 53, Kocaelispor 65, Beşiktaş 243
Hüsnü Özkara Türkiye DF 361 9 1975 1990 Trabzonspor 132, Kahramanmaraşspor 18, Ankaragücü 211
55 Aykut Kocaman Türkiye FV 360 200 1984 2000 Sakaryaspor 68, Fenerbahçe 210, İstanbulspor 82
56 Ümit Karan Türkiye FV 359 136 1996 2011 Gençlerbirliği 137, Ankaraspor 11, Galatasaray 170, Eskişehirspor 41
Ali Tandoğan Türkiye FV 359 30 1999 2013 Denizlispor 119, Gençlerbirliği 55, Beşiktaş 73, Bursaspor 71, Antalyaspor 41
58 İbrahim Üzülmez Türkiye FV 358 9 1998 2011 Kardemir Karabükspor 16, Gaziantepspor 47, Beşiktaş 295
59 Kemal Serdar Türkiye FV 357 18 1983 1995 Trabzonspor 357
Erdoğan Arıca Türkiye FV 357 3 1975 1988 Orduspor 49, Galatasaray 109, Fenerbahçe 144, Diyarbakırspor 25, Sarıyer 30
61 Ümit Özat Türkiye DF 356 24 1995 2007 Gençlerbirliği 150, Bursaspor 24, Fenerbahçe 182
Hakan Kutlu Türkiye DF 356 6 1992 2007 Ankaragücü 356
Serkan Kırıntılı Türkiye KL 356 0 2003 2021 Adanaspor 9, Ankaragücü 127, Çaykur Rizespor 64, Konyaspor 153, Alanyaspor 3
64 Şenol Çorlu Türkiye FV 354 80 1979 1992 Orduspor 56, Sakaryaspor 91, Fenerbahçe 207
65 Suat Kaya Türkiye OS 353 44 1986 2003 Konyaspor 109, Galatasaray 244
İsa Ertürk Türkiye OS 353 53 1972 1986 Adanaspor 127, Zonguldakspor 57, Fenerbahçe 51, Mersin İdman Yurdu 31, Altay 87
67 Mustafa Yürür Türkiye OS 352 19 1959 1972 Beykoz 14, Galatasaray 222, İzmirspor 29, Mersin İdman Yurdu 87
68 Zeki Önatlı Türkiye OS 351 12 1987 2003 Beşiktaş 121, Kocaelispor 144, İstanbulspor 86
Metin Tekin Türkiye OS 351 78 1982 1997 Vanspor 11, Beşiktaş 340
70 Cenk İşler Türkiye FV 350 137 1995 2011 Adanaspor 62, İstanbulspor 42, Konyaspor 30, Samsunspor 103, Ankaragücü 15, Kayseri Erciyesspor 63, Kasımpaşa 26, Bucaspor 9
71 Beyhan Çalışkan Türkiye OS 348 41 1980 1994 Bursaspor 306, Kayserispor 27, Sarıyer 15
Kadir Akbulut Türkiye DF 348 4 1980 1994 Beşiktaş 348
Güray Erdener Türkiye FV 348 40 1962 1977 Fenerbahçe 2, Vefa 122, Beşiktaş 56, Mersin İdman Yurdu 85, Adana Demirspor 83
74 Arif Erdem Türkiye FV 347 105 1991 2005 Galatasaray 347
75 Sergen Yalçın Türkiye OS 346 105 1991 2006 İstanbulspor 26, Fenerbahçe 24, Trabzonspor 21, Galatasaray 36, Beşiktaş 229
Orhan Çıkırıkçı Türkiye OS 346 67 1988 2001 Eskişehirspor 30, Trabzonspor 316
77 Halil İbrahim Eren Türkiye FV 345 113 1976 1989 Boluspor 107, Ankaragücü 123, Gençlerbirliği 83, Samsunspor 11, Sakaryaspor 21
Fatih Terim Türkiye DF 345 18 1973 1985 Adana Demirspor 28, Galatasaray 317
79 Ender Konca Türkiye FV 343 50 1962 1982 Kasımpaşa 2, İstanbulspor 32, Fenerbahçe 90, Eskişehirspor 219
İlhan Parlak Türkiye FV 343 64 2004 2021 Fenerbahçe 10, Ankaraspor 4, Kardemir Karabükspor 121, Kayseri Erciyesspor 8, Gaziantepspor 38, Ankaragücü 73, Kayserispor 89
81 Rahim Zafer Türkiye DF 342 13 1987 2002 Sakaryaspor 31, Gençlerbirliği 166, Beşiktaş 117, Diyarbakırspor 28
Ali Çoban Türkiye DF 342 9 1975 1989 Zonguldakspor 17, Beşiktaş 84, Adanaspor 2, Galatasaray 103, Kocaelispor 27, Sarıyer 68, Karşıyaka 41
83 Cem Can Türkiye DF 340 6 2003 2016 İstanbulspor 61, Sivasspor 42, Ankaragücü 49, Gençlerbirliği 135, Kayseri Erciyesspor 40, Kayserispor 13
Yaşar Duran Türkiye KL 340 3 1979 1993 Malatyaspor 66, Sarıyer 47, Fenerbahçe 128, Gaziantepspor 99
Mahmut Tekdemir Türkiye OS 340 13 2007 2021 İstanbul Başakşehir 340
86 Servet Çetin Türkiye DF 339 24 2001 2016 Göztepe 31, Denizlispor 35, Fenerbahçe 42, Sivasspor 28, Galatasaray 117, Eskişehirspor 39, Mersin İdman Yurdu 47
Caner Erkin Türkiye DF 339 18 2005 2021 Manisaspor 39, Galatasaray 20, Beşiktaş 87, Fenerbahçe 193
88 Veysel Cihan Türkiye FV 338 84 1999 2011 Denizlispor 96, Gençlerbirliği 66, Beşiktaş 28, Gaziantepspor 40, Konyaspor 61, Antalyaspor 47
Mehmet Topal Türkiye OS 338 20 2006 2021 Galatasaray 82, Fenerbahçe 206, İstanbul Başakşehir 50
90 İbrahim Toraman Türkiye DF 337 28 2001 2015 Gaziantepspor 84, Beşiktaş 243, Sivasspor 10
91 Serkan Aykut Türkiye FV 336 188 1993 2006 Galatasaray 47, Samsunspor 289
Sedat Özden Türkiye OS 336 53 1973 1986 Bursaspor 336
Gökçek Vederson Brezilya DF 336 36 2004 2016 Ankaraspor 86, Fenerbahçe 72, Bursaspor 91, Antalyaspor 29, Mersin İdman Yurdu 58
94 Ercan Koloğlu Türkiye DF 334 20 1987 2003 Fenerbahçe 24, Samsunspor 310
Turan Şen Türkiye DF 334 4 1986 2001 Bursaspor 334
Samet Aybaba Türkiye DF 334 7 1977 1988 Beşiktaş 334
97 Evren Turhan Türkiye OS 332 32 1994 2007 Galatasaray 24, Kocaelispor 122, Adanaspor 28, Diyarbakırspor 24, Samsunspor 36, Malatyaspor 45, Ankaragücü 41, Sakaryaspor 12
98 Necati Özçağlayan Türkiye DF 331 1 1974 1986 Trabzonspor 331
99 Emrah Eren Türkiye DF 330 6 1998 2014 Adanaspor 30, Galatasaray 10, İstanbulspor 32, Kocaelispor 32, Trabzonspor 68, Malatyaspor 17, Çaykur Rizespor 60, Gaziantepspor 15, Konyaspor 2, Akhisar Belediyespor 64
100 Ünal Karaman Türkiye OS 329 73 1987 2000 Malatyaspor 91, Trabzonspor 218, Ankaragücü 20
Kosta Kasapoğlu Türkiye FV 329 59 1959 1972 İstanbulspor 329
102 Ertuğrul Sağlam Türkiye FV 328 126 1989 2003 Beşiktaş 167, Samsunspor 161
İlker Yağcıoğlu Türkiye DF 328 20 1988 2003 Sakaryaspor 51, Aydınspor 50, Fenerbahçe 174, Kocaelispor 24, İstanbulspor 29
Tita Brezilya OS 328 59 2004 2016 Ankaragücü 28, Ankaraspor 93, Antalyaspor 158, Mersin İdman Yurdu 49
İskender Günen Türkiye FV 328 23 1979 1990 Trabzonspor 328
Yenal Kaçıra Türkiye DF 328 12 1971 1986 Eskişehirspor 85, Fenerbahçe 110, Sakaryaspor 133
107 Burak Yılmaz Türkiye FV 327 188 2006 2020 Manisaspor 16, Fenerbahçe 6, Eskişehirspor 14, Galatasaray 105, Trabzonspor 107, Beşiktaş 79
108 Erdi Demir Türkiye FV 326 60 1981 1994 Altay 140, Fenerbahçe 86, Sarıyer 100
Ali Turan Türkiye DF 326 1 2004 2020 Kayseri Erciyesspor 12, Kayserispor 105, Galatasaray 9, Antalyaspor 44, Konyaspor 156
110 Yusuf Altıntaş Türkiye DF 325 25 1980 1995 Galatasaray 211, Kocaelispor 114
Muzaffer Sipahi Türkiye DF 325 12 1961 1975 Ankara Demirspor 150, Galatasaray 175
112 Gökmen Barış Türkiye DF 324 6 1994 2005 Yozgatspor 39, Ankaragücü 268, Ankaraspor 17
113 Lemi Çelik Türkiye DF 323 22 1983 1998 Trabzonspor 308, Altay 15
114 Hasan Şaş Türkiye OS 322 37 1994 2009 Adana Demirspor 5, Ankaragücü 83, Galatasaray 234
Hasan Özer Türkiye FV 322 98 1992 2006 Şekerspor 16, Trabzonspor 50, Altay 54, Çaykur Rizespor 15, Malatyaspor 25, Akçaabat Sebatspor 12, Gaziantepspor 139, Diyarbakırspor 11
116 Nuri Kanburoğlu Türkiye DF 321 25 1990 2004 Bakırköyspor 20, Fenerbahçe 64, Antalyaspor 223, Diyarbakırspor 8, İstanbulspor 6
117 Orhan Kaynak Türkiye FV 320 85 1988 2005 Adanaspor 82, Samsunspor 20, Trabzonspor 49, Beşiktaş 38, Kocaelispor 71, Akçaabat Sebatspor 60
Osman Şahinoğlu Türkiye DF 320 5 1980 1993 Rizespor 15, Trabzonspor 51, Zonguldakspor 130, Konyaspor 106, Bakırköyspor 18
Ayfer Elmastaşoğlu Türkiye FV 320 59 1961 1976 Altay 320
120 Özer Yurteri Türkiye DF 319 0 1968 1981 Göztepe 220, Bursaspor 99
121 Zafer Dinçer Türkiye FV 318 78 1975 1988 Orduspor 26, Galatasaray 50, Rizespor 55, Fenerbahçe 25, Denizlispor 162
122 İsmet Taşdemir Türkiye OS 317 29 1994 2006 Kayserispor 19, İstanbulspor 6, Samsunspor 109, Denizlispor 57, Akçaabat Sebatspor 16, Ankaragücü 110
İlyas Kahraman Türkiye OS 317 43 1994 2009 Galatasaray 33, Gaziantepspor 81, Yozgatspor 32, Denizlispor 49, Malatyaspor 29, Diyarbakırspor 31, Antalyaspor 27, İstanbul BB 35
Fikret Demirer Türkiye FV 317 28 1978 1993 Beşiktaş 174, Sarıyer 100, Ankaragücü 43
125 Erhan Arslan Türkiye KL 316 3 1976 1990 Adanaspor 69, Kocaelispor 135, Sarıyer 40, Bursaspor 72
Alpaslan Eradlı Türkiye DF 316 23 1968 1983 İstanbulspor 93, Fenerbahçe 223
127 Sanlı Sarıalioğlu Türkiye FV 315 66 1962 1975 Beşiktaş 315
128 Fernando Muslera Uruguay KL 314 1 2011 2021 Galatasaray 314
129 Şenol Yavaş Türkiye DF 313 15 1992 2006 Karşıyaka 51, İstanbulspor 28, Adanaspor 43, Antalyaspor 79, Göztepe 26, Samsunspor 48, Kayseri Erciyesspor 17, Ankaraspor 21
Ahmet Ceyhan Türkiye DF 313 13 1973 1987 Giresunspor 56, Trabzonspor 143, Galatasaray 114
Gökmen Özdenak Türkiye FV 313 104 1965 1980 İstanbulspor 16, Galatasaray 297
Nevzat Güzelırmak Türkiye OS 313 12 1960 1975 Göztepe 313
133 Bilal Kısa Türkiye OS 312 32 2002 2019 Fenerbahçe 1, Malatyaspor 58, Ankaraspor 83, Ankaragücü 8, Kardemir Karabükspor 28, Galatasaray 22, Bursaspor 14, Akhisar Belediyespor 98
Mehmet Işıkal Türkiye DF 312 2 1961 1976 İzmirspor 4, Feriköy 34, Göztepe 274
135 Burhan Saatcioğlu Türkiye DF 311 3 1992 2005 Fenerbahçe 6, Antalyaspor 220, Diyarbakırspor 85
Metin Diyadin Türkiye OS 311 27 1989 2002 Denizlispor 24, Gençlerbirliği 232, Fenerbahçe 42, Göztepe 13
Alper Timur Türkiye OS 311 2 1977 1990 Ankaragücü 185, Altay 126
Mehmet Oğuz Türkiye OS 311 34 1967 1980 Galatasaray 283, Fenerbahçe 28
139 Şenol Ustaömer Türkiye DF 310 38 1980 1993 Galatasaray 231, Fenerbahçe 79
Miško Mirković Sırbistan DF 310 24 1992 2003 Kocaelispor 255, Fenerbahçe 39, Elazığspor 16
Mehmet Topuz Türkiye OS 310 40 2004 2016 Kayserispor 158, Fenerbahçe 152
142 Hayati Soydaş Türkiye OS 309 14 1985 1999 Ankaragücü 309
Cemil Turan Türkiye FV 309 117 1968 1980 İstanbulspor 117, Fenerbahçe 192
Hakan Balta Türkiye DF 309 19 2005 2017 Manisaspor 64, Galatasaray 245
145 Köksal Mesci Türkiye FV 306 35 1966 1978 PTT 108, Adanaspor 100, Ankaragücü 98
Hürriyet Gücer Türkiye OS 306 10 2004 2016 Ankaraspor 146, Ankaragücü 48, Eskişehirspor 92, Gaziantepspor 20
147 Güray Vural Türkiye OS 305 26 2007 2021 Denizlispor 55, Trabzonspor 14, Kayserispor 40, Akhisar Belediyespor 134, Gaziantep 62
148 Hamdi Aslan Türkiye DF 304 67 1984 1999 Trabzonspor 283, Adanaspor 21
Burhan İpek Türkiye FV 304 44 1965 1979 Fenerbahçe 11, Eskişehirspor 293
Kaya Köstepen Türkiye OS 304 5 1959 1970 Beşiktaş 304
151 Fatih Tekke Türkiye FV 303 130 1994 2012 Altay 24, Gaziantepspor 57, Trabzonspor 196, Beşiktaş 2, Ankaragücü 9, Orduspor 15
Ceyhun Güray Türkiye DF 303 35 1975 1990 Beşiktaş 15, Sakaryaspor 115, Kocaelispor 82, Malatyaspor 91
153 Musa Aydın Türkiye OS 302 33 2000 2012 Samsunspor 124, Sakaryaspor 31, Sivasspor 96, Bucaspor 31, Antalyaspor 20
Savaş Demiral Türkiye OS 302 28 1979 1991 Zonguldakspor 154, Samsunspor 56, Galatasaray 72, Konyaspor 20
Ogün Altıparmak Türkiye FV 302 102 1959 1971 Karşıyaka 129, Fenerbahçe 173
156 Özer Hurmacı Türkiye OS 300 30 2006 2019 Fenerbahçe 53, Kasımpaşa 31, Trabzonspor 59, Akhisar Belediyespor 29, Ankaraspor 100, BB Erzurumspor 16, Sivasspor 12
Diego Ângelo Brezilya DF 300 26 2010 2021 Eskişehirspor 129, Kayserispor 14, Antalyaspor 132, Gençlerbirliği 25
Hakan Özmert Türkiye OS 300 21 2004 2021 Sakaryaspor 27, Orduspor 29, Kasımpaşa 10, Kardemir Karabükspor 80, Sivasspor 7, İstanbul Başakşehir 19, Antalyaspor 128
Minimum 300 maç oynayanlar

Not:

  Aktif Süper Lig futbolcuları Kalın: Mevcut Süper Lig kulübü

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Türkiye Spor Toto Süper Lig". Mackolik.com. 18 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Eylül 2019.