Riot Zone

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Riotzone
Oyun sitesinden alınmış bir görüntü
GeliştiriciWestone Bit Entertainment Bunu Vikiveri'de düzenleyin
YapımcıMail.ru
Platformİnternet
TürMMO strateji
ModTek oyunculu oyun Bunu Vikiveri'de düzenleyin

Riot Zone Mail.ru tarafından servis edilmiş, online web tabanlı, askeri bir strateji oyunudur.[1] MMORTS türünde olan tarayıcı tabanlı online oyun Riot Zone, tarihsel konuya sahip olmasına rağmen aksiyon yüklü adrenalin dolu bir oyun. PvP’nin temel alındığı Riot Zone tamamen Türkçeye çevirilmiştir. Yüzde yüz Türkçe olma özelliğiyle nadir Browser oyunları arasında olan Riot Zone, Türkçe içeriğiyle oyuncuların görevleri ve senaryoyu anlayarak oynamalarını sağlıyor.

Riot Zone’nin temelinde iki ulus bulunuyor bunlar: Scarlet Alliance (Kırmızı Müttefikler) ve Crown Coalition (Hükümdar Koalisyonu). Bu ulusların farklı yapıları, karakter sınıfları, silahları ve daha birçok özellikleri bulunuyor.

Riot Zone savaş mekaniği[değiştir | kaynağı değiştir]

Oyunculara bir PvP deneyimi sunan Riot Zone’da oyuncular, büyük bir savaşın içinde olan Mirayna’yı kurtarmak için kendilerini feda eden askerleri yönetiyor. Tropik bir ormanda geçen bu savaş, yarı otomatik olarak yönetilen askerleri görevlendiren oyuncuların stretejisine göre şekilleniyor. Oyuncuların zafere ya da yenilgiye giden yolunda taktikleri, askerleri eğitme yetenekleri, ellerindeki mühimmatı kullanma yöntemleri ve stratejileri en önemli rolü oynuyor.

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Riot Zone: Oyun Hakkında". 10 Nisan 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Temmuz 2013.