NETTA's Office

Vikipedi, özgür ansiklopedi

İsrailli şarkıcı Netta'nın YouTube kanalında yayımlanan dijital konser serisi. Her bölümde 2-3 şarkı oluşturmaktadır.

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

N. Bölüm Şarkılar Notlar
1 "Coco Jumbo + Improv" Coco Jamboo, Stop The Fight, Improv Serinin ilk resmi bölümü.
2 "I Miss Taiwan" Stream Of Consciousness, Don't Start Now, I Got Flu, Young Single Sexy, I Miss Taiwan Kalın yazıda yazılan şarkılar Instagram üzerinden gönderilen yazılar üzerine doğaçlama yapılmış şarkılardır.
3 "Where's The Toilet Paper?" I Don't Need No Doctor Bölümde abisi Zohar Barzilai bas gitar ile eşlik etmiştir. Ayrıca üç Instagram takipçisi için özel şarkı yapmıştır.
4 "I'm Blue" Blue, A Potato Flew Around My Room, I Wanna Be A Cowboy, I Could've Dropped My Croissant Kalın yazıda yazılan şarkılar Instagram üzerinden gönderilen garip videolar üzerinde doğaçlama yapılmış şarkılardır.
5 "The Times They Are a-Changin'" The Times They Are a-Changin', Fucking it up with my friendssssssuhhh, Sweatin' in the car + Everybody needs a man, Releasing the queen from within + Beautiful girls with colorful flags Kalın yazıda yazılan şarkılar Instagram üzerinden gönderilen garip videolar üzerinde doğaçlama yapılmış şarkılardır. Bölümde geçen The Times They Are a-Changin' şarkısına klip çekilmiştir.
6 "Goody Bag Edition" Bassa Sababa, Nana Banana, Ricki Lake, Cuckoo, Toy Netta'nın albümü Goody Bag'in birinci yılına özel yayımlanmış bölümdür. Bölümde Netta'nın COVID-19 nedeniyle daha önce sahne alamamış grubu eşlik etmektedir.
7 "The Call From Iran That Made Me Cry" Video Killed The Radio Star, A song for Faeze, A song for Maria Kalın yazılan şarkılar Netta'nın herkese açık olarak verdiği telefon numarasından yapılan görüntülü konuşmalar neticesinde iki hayranına özel yapılan şarkılarıdır. Faeze bölüme de ismini verdiği şekilde İran'dan yaptığı görüntülü konuşması ile, Maria ise gönderdiği ses kaydı ile şarkıya imzalarını atmışlardır.
8 "The ASMR Episode" A song for Chet Bu bölümde tek şarkı oluşturulmuştur. Video görüşmesi yaptığı hayranı Chet ile kötü alışkanlıklarından bahsettiler ve birer sır paylaştılar. Netta küçükken koltuğun altına tabak sakladığını, annesi ise oturduğunda o tabakları kırdığını itiraf etmiştir. Chet ise odasını temizlerken bardakları çekmecelere koyduğunu itiraf etmiştir. Bunun neticesinde Netta "Benim adım Chet ve ben çekmecelere bardak saklarım." cümlesini kullanarak bir şarkı oluşturmuştur. Başlıktan da anlaşılacağı gibi bölüm boyunca fısıldanarak konuşulmuş, ASMR kurallarına uyularak şarkı oluşturulmuştur. Etraftaki eşyalarla, ağzını şapırdatarak şarkının melodisi oluşmuş fısıldayarak da şarkı söylenmiştir.