NBA All-Star oyuncuları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Her sene NBA' ligi'nde düzenlenen NBA All-Star Hafta sonu etkinlikleri'nde yer alan yıldızlar karması maçı oynanır. Pazar günü yapılan bu maçta; Doğu Konferansı ve Batı Konferansı'nda yer alan takımlardan on ikişer oyuncu yer alır. İlk beşte yer alan oyuncular taraftarların oylarıyla belirlenir. Yedekler ise takımların antrenörleri tarafından seçilir. Antrenörler kendi takımlarında ki oyuncuları oylayamazlar. Eğer bir oyuncu sakat ise onun yerine başka bir oyuncuyu NBA ligi başkanı belirler. 1999 NBA All-Star Maçı lokavt sebebiyle yapılmamıştır. Baskebol efsanesi Kareem Abdul-Jabbar 19 kez All-Star olarak bu alandaki rekora sahiptir.

# Oyuncunun All-Star Maçına seçilme sayısı
^ 2019-20 sezonundan itibaren NBA'de aktif olan oyuncular
* Naismith Memorial Basketball Hall of Fame seçilmiş oyuncu
Hall of Fame olmak için henüz uygun değil[1]
§ 2020 Hall of Fame adayı

Not: Tablodaki veriler 30 Ocak 2020 tarihinde yayımlanan verilere göre düzenlenmiştir.

Oyuncu # Seçildiği yıllar Notlar Kaynak
Abdul-Jabbar, KareemKareem Abdul-Jabbar 19 1970-1977; 1979-1989 1973[2] maçında oynamadı [3]
Bryant, KobeKobe Bryant § 18 1998; 2000-2016 2010,[4] 2014,[5] ve 2015[6] maçlarında oynamadı [7]
James, LeBronLeBron James^ 16 2005-2020 [8]
Duncan, TimTim Duncan 15 1998; 2000-2011; 2013; 2015 [9]
Garnett, KevinKevin Garnett 15 1997-1998; 2000-2011; 2013 2008[10] maçında oynamadı [11]
O'Neal, ShaquilleShaquille O'Neal* 15 1993-1998; 2000-2007; 2009 1997,[12] 2001,[13] ve 2002[14] maçlarında oynamadı [15]
Jordan, MichaelMichael Jordan* 14 1985-1993; 1996-1998; 2002-2003 1986[16] maçında oynamadı [17]
Malone, KarlKarl Malone* 14 1988-1998; 2000-2002 1990[18] ve 2002[14] maçlarında oynamadı [19]
Nowitzki, DirkDirk Nowitzki 14 2002-2012; 2014-2015; 2019 [20]
West, JerryJerry West* 14 1961-1974 1969[21] ve 1974[22] maçlarında oynamadı [23]
Chamberlain, WiltWilt Chamberlain* 13 1960-1969; 1971-1973 [24]
Cousy, BobBob Cousy* 13 1951-1963 [25]
Havlicek, JohnJohn Havlicek* 13 1966-1978 [26]
Wade, DwyaneDwyane Wade 13 2005-2016; 2019 2015[6] maçında oynamadı [27]
Bird, LarryLarry Bird* 12 1980-1988; 1990-1992 1991[28] ve 1992[29] maçlarında oynamadı [30]
Hayes, ElvinElvin Hayes* 12 1969-1980 [31]
Johnson, MagicMagic Johnson* 12 1980; 1982-1992 1989[32] maçında oynamadı [33]
Malone, MosesMoses Malone* 12 1978-1989 1984[34] maçında oynamadı; bir kez ABA All-Star'a seçildi [35]
Olajuwon, HakeemHakeem Olajuwon*[b] 12 1985-1990; 1992-1997 [36]
Robertson, OscarOscar Robertson* 12 1961-1972 [37]
Russell, BillBill Russell* 12 1958-1969 [38]
Schayes, DolphDolph Schayes* 12 1951-1962 1952[39] maçında oynamadı [40]
Thomas, IsiahIsiah Thomas* 12 1982-1993 1991[28] maçında oynamadı [41]
Barkley, CharlesCharles Barkley* 11 1987-1997 1994[42] ve 1997[12] maçlarında oynamadı [43]
Baylor, ElginElgin Baylor* 11 1959-1965; 1967-1970 [44]
Bosh, ChrisChris Bosh 11 2006-2016 2009[45] maçında oynamadı [46]
Erving, JuliusJulius Erving* 11 1977-1987 Altı kez ABA All-Star'a seçildi [47]
Ewing, PatrickPatrick Ewing* 11 1986; 1988-1997 1986[16] ve 1997[12] maçlarında oynamadı [48]
Iverson, AllenAllen Iverson* 11 2000-2010 2007[49] ve 2010[4] maçlarında oynamadı [50]
Pettit, BobBob Pettit* 11 1955-1965 [51]
Allen, RayRay Allen* 10 2000-2002; 2004-2009; 2011 [52]
Anthony, CarmeloCarmelo Anthony^ 10 2007-2008; 2010-2017 [53]
Arizin, PaulPaul Arizin* 10 1951-1952; 1955-1962 1960[54] maçında oynamadı [55]
Drexler, ClydeClyde Drexler* 10 1986; 1988-1994; 1996-1997 1997[12] maçında oynamadı [56]
Durant, KevinKevin Durant^ 10 2010-2019 [57]
Greer, HalHal Greer* 10 1961-1970 [58]
Kidd, JasonJason Kidd* 10 1996; 1998; 2000-2004; 2007-2008; 2010 2007[49] maçında oynamadı [59]
Paul, ChrisChris Paul^ 10 2008-2016; 2020 2010[4] maçında oynamadı [60]
Pierce, PaulPaul Pierce 10 2002-2006; 2008-2012 [61]
Robinson, DavidDavid Robinson* 10 1990-1996; 1998; 2000-2001 [62]
Stockton, JohnJohn Stockton* 10 1989-1997; 2000 [63]
Gervin, GeorgeGeorge Gervin* 9 1977-1985 üç kez ABA All-Star'a seçildi [64]
Parish, RobertRobert Parish* 9 1981-1987; 1990-1991 [65]
Payton, GaryGary Payton* 9 1994-1998; 2000-2003 [66]
Westbrook, RussellRussell Westbrook^ 9 2011-2013; 2015-2020 [67]
Wilkens, LennyLenny Wilkens* 9 1963-1965; 1967-1971; 1973 [68]
Wilkins, DominiqueDominique Wilkins* 9 1986-1994 1992[29] maçında oynamadı [69]
Barry, RickRick Barry* 8 1966-1967; 1973-1978 1973[2] maçında oynamadı; dört kez ABA All-Star'a seçildi [70]
Carter, VinceVince Carter^ 8 2000-2007 2002[14] maçında oynamadı [71]
Cowens, DaveDave Cowens* 8 1972-1978; 1980 1977[72] ve 1980[73] maçlarında oynamadı [74]
DeBusschere, DaveDave DeBusschere* 8 1966-1968; 1970-1974 [75]
English, AlexAlex English* 8 1982-1989 [76]
Foust, LarryLarry Foust 8 1951-1956; 1958-1959 1952[39] maçında oynamadı [77]
Harden, JamesJames Harden^ 8 2013-2020 [78]
Howard, DwightDwight Howard^ 8 2007-2014 [79]
Lanier, BobBob Lanier* 8 1972-1975; 1977-1979; 1982 [80]
Mutombo, DikembeDikembe Mutombo* 8 1992; 1995-1998; 2000-2002 [81]
Nash, SteveSteve Nash* 8 2002-2003; 2005-2008; 2010; 2012 2007[49] maçında oynamadı [82]
Sharman, BillBill Sharman* 8 1953-1960 [83]
Yao Ming* 8 2003-2009; 2011 2007[49] ve 2011[84] maçlarında oynamadı [85]
Aldridge, LaMarcusLaMarcus Aldridge^ 7 2012-2016; 2018-2019 [86]
Bing, DaveDave Bing* 7 1968-1969; 1971; 1973-1976 [87]
Davis, AnthonyAnthony Davis^ 7 2014-2020 2015[6] maçında oynamadı [88]
Frazier, WaltWalt Frazier* 7 1970-1976 [89]
Gallatin, HarryHarry Gallatin* 7 1951-1957 [90]
Hill, GrantGrant Hill* 7 1995-1998; 2000-2001; 2005 2001[13] maçında oynamadı [91]
Johnson, JoeJoe Johnson 7 2007-2012; 2014 2012[92] maçında oynamadı [93]
Lucas, JerryJerry Lucas* 7 1964-1969; 1971 [94]
Macauley, EdEd Macauley* 7 1951-1957 [95]
Martin, SlaterSlater Martin* 7 1953-1959 [96]
McGrady, TracyTracy McGrady* 7 2001-2007 [97]
McGuire, DickDick McGuire* 7 1951-1952; 1954-1956; 1958-1959 [98]
McHale, KevinKevin McHale* 7 1984; 1986-1991 [99]
Mourning, AlonzoAlonzo Mourning* 7 1994-1997; 2000-2002 1994,[42] 1997,[12] ve 2001[13] maçlarında oynamadı [100]
Pippen, ScottieScottie Pippen* 7 1990; 1992-1997 [101]
Reed, WillisWillis Reed* 7 1965-1971 [102]
Sikma, JackJack Sikma* 7 1979-1985 [103]
Thurmond, NateNate Thurmond* 7 1965-1968; 1970; 1973-1974 1968[104] ve 1970[105] maçlarında oynamadı [106]
Walker, ChetChet Walker* 7 1964; 1966-1967; 1970-1971; 1973-1974 [107]
White, Jo JoJo Jo White* 7 1971-1977 [108]
Worthy, JamesJames Worthy* 7 1986-1992 [109]
Archibald, NateNate Archibald* 6 1973; 1975-1976; 1980-1982 [110]
Costello, LarryLarry Costello 6 1958-1962; 1965 1962[111] maçında oynamadı [112]
Curry, StephenStephen Curry^ 6 2014-2019 [113]
Dantley, AdrianAdrian Dantley* 6 1980-1982; 1984-1986 [114]
Davis, WalterWalter Davis 6 1978-1981; 1984; 1987 [115]
Dumars, JoeJoe Dumars* 6 1990-1993; 1995; 1997 [116]
Gasol, PauPau Gasol 6 2006; 2009-2011; 2015-2016 [117]
George, PaulPaul George^ 6 2013-2014; 2016-2019 [118]
Gilmore, ArtisArtis Gilmore* 6 1978-1979; 1981-1983; 1986 Altı kez ABA All-Star'a seçildi [119]
Griffin, BlakeBlake Griffin^ 6 2011-2015; 2019 2015[6] maçında oynamadı [120]
Guerin, RichieRichie Guerin* 6 1958-1963 [121]
Heinsohn, TomTom Heinsohn* 6 1957; 1961-1965 1965[122] maçında oynamadı [123]
Howell, BaileyBailey Howell* 6 1961-1964; 1966-1967 [124]
Hudson, LouLou Hudson 6 1969-1974 [125]
Irving, KyrieKyrie Irving^ 6 2013-2015; 2017-2019 [126]
Johnston, NeilNeil Johnston* 6 1953-1958 [127]
Kemp, ShawnShawn Kemp 6 1993-1998 [128]
Lowry, KyleKyle Lowry^ 6 2015-2020 [129]
Mikkelsen, VernVern Mikkelsen* 6 1951-1953; 1955-1957 [130]
O'Neal, JermaineJermaine O'Neal 6 2002-2007 2006[131] maçında oynamadı [132]
Parker, TonyTony Parker 6 2006-2007; 2009; 2012-2014 [133]
Richmond, MitchMitch Richmond* 6 1993-1998 1993[134] maçında oynamadı [135]
Stoudemire, Amar'eAmar'e Stoudemire 6 2005; 2007-2011 [136]
Twyman, JackJack Twyman* 6 1957-1960; 1962-1963 [137]
Yardley, GeorgeGeorge Yardley* 6 1955-1960 [138]
Billups, ChaunceyChauncey Billups 5 2006-2010 [139]
Braun, CarlCarl Braun* 5 1953-1957 1956[140] maçında oynamadı [141]
Butler, JimmyJimmy Butler^ 5 2015-2018; 2020 2016[142] maçında oynamadı [143]
Daugherty, BradBrad Daugherty 5 1988-1989; 1991-1993 [144]
Embry, WayneWayne Embry* 5 1961-1965 1963[145] maçında oynamadı; inducted as a contributor [146]
Gola, TomTom Gola* 5 1960-1964 1962[111] maçında oynamadı [147]
Goodrich, GailGail Goodrich* 5 1969; 1972-1975 [148]
Hagan, CliffCliff Hagan* 5 1958-1962 1958[149] maçında oynamadı; bir kez ABA All-Star'a seçildi [150]
Hardaway, TimTim Hardaway 5 1991-1993; 1997-1998 [151]
Horford, AlAl Horford^ 5 2010-2011; 2015-2016; 2018 [152]
Johnson, DennisDennis Johnson* 5 1979-1982; 1985 [153]
Johnson, GusGus Johnson* 5 1965; 1968-1971 [154]
Johnson, MarquesMarques Johnson 5 1979-1981; 1983; 1986 [155]
Jones, SamSam Jones* 5 1962; 1964-1966; 1968 [156]
LaRusso, RudyRudy LaRusso 5 1962-1963; 1966; 1968-1969 1962[111] maçında oynamadı [157]
Lillard, DamianDamian Lillard^ 5 2014-2015; 2018-2020 [158]
Love, KevinKevin Love^ 5 2011-2012; 2014; 2017-2018 2017[159] ve 2018[160] maçlarında oynamadı [161]
Maravich, PetePete Maravich* 5 1973-1974; 1977-1979 1978[162] maçında oynamadı [163]
McAdoo, BobBob McAdoo* 5 1974-1978 [164]
Miller, ReggieReggie Miller* 5 1990; 1995-1996; 1998; 2000 [165]
Moncrief, SidneySidney Moncrief* 5 1982-1986 [166]
Mullin, ChrisChris Mullin* 5 1989-1993 1993[134] maçında oynamadı [167]
Ohl, DonDon Ohl 5 1963-1967 [168]
Phillip, AndyAndy Phillip* 5 1951-1955 [169]
Shue, GeneGene Shue 5 1958-1962 [170]
Thompson, KlayKlay Thompson^ 5 2015-2019 [171]
Tomjanovich, RudyRudy Tomjanovich 5 1974-1977; 1979 [172]
Unseld, WesWes Unseld* 5 1969; 1971-1973; 1975 [173]
Wall, JohnJohn Wall^ 5 2014-2018 2018[160] maçında oynamadı [174]
Wanzer, BobbyBobby Wanzer* 5 1952-1956 [175]
Webber, ChrisChris Webber 5 1997; 2000-2003 2003[176] maçında oynamadı [177]
Westphal, PaulPaul Westphal* 5 1977-1981 [178]
Antetokounmpo, GiannisGiannis Antetokounmpo^ 4 2017-2020 [179]
Baker, VinVin Baker 4 1995-1998 [180]
Bellamy, WaltWalt Bellamy* 4 1962-1965 [181]
Birdsong, OtisOtis Birdsong 4 1979-1981; 1984 [182]
Blackman, RolandoRolando Blackman 4 1985-1987; 1990 [183]
Chambers, TomTom Chambers 4 1987; 1989-1991 [184]
Cheeks, MauriceMaurice Cheeks* 4 1983; 1986-1988 [185]
Collins, DougDoug Collins 4 1976-1979 1979[186] maçında oynamadı [187]
Cousins, DeMarcusDeMarcus Cousins^ 4 2015-2018 2018[160] maçında oynamadı [188]
Cunningham, BillyBilly Cunningham* 4 1969-1972 Bir kez ABA All-Star'a seçildi [189]
Dandridge, BobBob Dandridge 4 1973; 1975-1976; 1979 [190]
Davies, BobBob Davies* 4 1951-1954 [191]
DeRozan, DeMarDeMar DeRozan^ 4 2014; 2016-2018 [192]
Garmaker, DickDick Garmaker 4 1957-1960 [193]
Green, JohnnyJohnny Green 4 1962-1963; 1965; 1971 [194]
Hardaway, PennyPenny Hardaway 4 1995-1998 [195]
Hawkins, ConnieConnie Hawkins* 4 1970-1973 Bir kez ABA All-Star'a seçildi [196]
Haywood, SpencerSpencer Haywood* 4 1972-1975 Bir kez ABA All-Star'a seçildi [197]
Hutchins, MelMel Hutchins 4 1953-1954; 1956-1957 [198]
Jones, BobbyBobby Jones* 4 1977-1978; 1981-1982 İki kez ABA All-Star'a seçildi [199]
King, BernardBernard King* 4 1982; 1984-1985; 1991 [200]
Laimbeer, BillBill Laimbeer 4 1983-1985; 1987 [201]
Leonard, KawhiKawhi Leonard^ 4 2016-2017; 2019-2020 [202]
Lovellette, ClydeClyde Lovellette* 4 1956-1957; 1960-1961 [203]
Lucas, MauriceMaurice Lucas 4 1977-1979; 1983 Bir kez ABA All-Star'a seçildi [204]
Marion, ShawnShawn Marion 4 2003; 2005-2007 [205]
Mikan, GeorgeGeorge Mikan* 4 1951-1954 [206]
Millsap, PaulPaul Millsap^ 4 2014-2017 [207]
Monroe, EarlEarl Monroe* 4 1969; 1971; 1975; 1977 [208]
Naulls, WillieWillie Naulls 4 1958; 1960-1962 [209]
Pollard, JimJim Pollard* 4 1951-1952; 1954-1955 [210]
Price, MarkMark Price 4 1989; 1992-1994 [211]
Richardson, Micheal RayMicheal Ray Richardson 4 1980-1982; 1985 [212]
Risen, ArnieArnie Risen* 4 1952-1955 1955[213] maçında oynamadı [214]
Robertson, AlvinAlvin Robertson 4 1986-1988; 1991 [215]
Rodgers, GuyGuy Rodgers* 4 1963-1964; 1966-1967 [216]
Rondo, RajonRajon Rondo^ 4 2010-2013 2013[217] maçında oynamadı [218]
Sampson, RalphRalph Sampson* 4 1984-1987 1987[219] maçında oynamadı [220]
Sprewell, LatrellLatrell Sprewell 4 1994-1995; 1997; 2001 [221]
Thompson, DavidDavid Thompson* 4 1977-1979; 1983 Bir kez ABA All-Star'a seçildi [222]
Walker, KembaKemba Walker^ 4 2017-2020 [223]
Wallace, BenBen Wallace 4 2003-2006 [224]
Wallace, RasheedRasheed Wallace 4 2000-2001; 2006; 2008 [225]
Wicks, SidneySidney Wicks 4 1972-1975 [226]
Aguirre, MarkMark Aguirre 3 1984; 1987-1988 [227]
Arenas, GilbertGilbert Arenas 3 2005-2007 [228]
Bridges, BillBill Bridges 3 1967-1968; 1970 [229]
Chenier, PhilPhil Chenier 3 1974-1975; 1977 [230]
Dischinger, TerryTerry Dischinger 3 1963-1965 [231]
Embiid, JoelJoel Embiid^ 3 2018-2020 [232]
Francis, SteveSteve Francis 3 2002-2004 [233]
Gasol, MarcMarc Gasol^ 3 2012; 2015; 2017 [234]
Green, DraymondDraymond Green^ 3 2016-2018 [235]
Hamilton, RichardRichard Hamilton 3 2006-2008 [236]
Johnson, KevinKevin Johnson 3 1990-1991; 1994 [237]
Jones, EddieEddie Jones 3 1997-1998; 2000 [238]
Kauffman, BobBob Kauffman 3 1971-1973 [239]
Kerr, JohnnyJohnny Kerr 3 1956; 1959; 1963 [240]
Love, BobBob Love 3 1971-1973 [241]
Majerle, DanDan Majerle 3 1992-1993; 1995 [242]
McGinnis, GeorgeGeorge McGinnis* 3 1976-1977; 1979 üç kez ABA All-Star'a seçildi [243]
Mullins, JeffJeff Mullins 3 1969-1971 [244]
Nance, LarryLarry Nance 3 1985; 1989; 1993 [245]
Rice, GlenGlen Rice 3 1996-1998 [246]
Rose, DerrickDerrick Rose^ 3 2010-2012 [247]
Roundfield, DanDan Roundfield 3 1980-1982 1981[248] ve 1982[249] maçlarında oynamadı [250]
Roy, BrandonBrandon Roy 3 2008-2010 2010[4] maçında oynamadı [251]
Schrempf, DetlefDetlef Schrempf 3 1993; 1995; 1997 [252]
Scott, CharlieCharlie Scott* 3 1973-1975 İki kez ABA All-Star'a seçildi [253]
Seymour, PaulPaul Seymour 3 1953-1955 [254]
Stojaković, PejaPeja Stojaković 3 2002-2004 [255]
Stokes, MauriceMaurice Stokes* 3 1956-1958 [256]
Van Arsdale, DickDick Van Arsdale 3 1969-1971 [257]
Van Arsdale, TomTom Van Arsdale 3 1970-1972 [258]
Van Lier, NormNorm Van Lier 3 1974; 1976-1977 [259]
Walker, AntoineAntoine Walker 3 1998; 2002-2003 [260]
Wilkes, JamaalJamaal Wilkes* 3 1976; 1981; 1983 [261]
Williams, BuckBuck Williams 3 1982-1983; 1986 [262]
Williams, DeronDeron Williams 3 2010-2012 [263]
Barnhorst, LeoLeo Barnhorst 2 1952-1953 [264]
Beal, BradleyBradley Beal^ 2 2018-2019 [265]
Beaty, ZelmoZelmo Beaty* 2 1966; 1968 üç kez ABA All-Star'a seçildi [266]
Boozer, CarlosCarlos Boozer 2 2007-2008 2007[49] maçında oynamadı [267]
Brand, EltonElton Brand 2 2002; 2006 [268]
Brandon, TerrellTerrell Brandon 2 1996-1997 [269]
Brian, FrankFrank Brian 2 1951-1952 [270]
Butler, CaronCaron Butler 2 2007-2008 2008[10] maçında oynamadı [271]
Caldwell, JoeJoe Caldwell 2 1969-1970 İki kez ABA All-Star'a seçildi [272]
Clark, ArchieArchie Clark 2 1968; 1972 [273]
Cummings, TerryTerry Cummings 2 1985; 1989 [274]
Davis, BaronBaron Davis 2 2002; 2004 [275]
Deng, LuolLuol Deng 2 2012-2013 [276]
Drew, JohnJohn Drew 2 1976; 1980 [277]
Drummond, AndreAndre Drummond^ 2 2016; 2018 [278]
Duckworth, KevinKevin Duckworth 2 1989; 1991 [279]
Dukes, WalterWalter Dukes 2 1960-1961 [280]
Eddleman, DwightDwight Eddleman 2 1951-1952 [281]
Elliott, SeanSean Elliott 2 1993; 1996 [282]
Finley, MichaelMichael Finley 2 2000-2001 [283]
Fulks, JoeJoe Fulks* 2 1951-1952 [284]
George, JackJack George 2 1956-1957 [285]
Ginóbili, ManuManu Ginóbili 2 2005; 2011 [286]
Hibbert, RoyRoy Hibbert 2 2012; 2014 [287]
Houston, AllanAllan Houston 2 2000-2001 [288]
Hundley, RodRod Hundley 2 1960-1961 [289]
Ilgauskas, ŽydrūnasŽydrūnas Ilgauskas 2 2003; 2005 [290]
Jamison, AntawnAntawn Jamison 2 2005; 2008 [291]
Johnson, EddieEddie Johnson 2 1980-1981 [292]
Johnson, JohnJohn Johnson 2 1971-1972 [293]
Johnson, LarryLarry Johnson 2 1993; 1995 [294]
Jokić, NikolaNikola Jokić^ 2 2019-2020 [295]
Kenon, LarryLarry Kenon 2 1978-1979 üç kez ABA All-Star'a seçildi [296]
Kojis, DonDon Kojis 2 1968-1969 [297]
Lee, DavidDavid Lee 2 2010; 2013 [298]
Lever, FatFat Lever 2 1988; 1990 [299]
Lewis, RashardRashard Lewis 2 2005; 2009 [300]
Malone, JeffJeff Malone 2 1986-1987 [301]
Manning, DannyDanny Manning 2 1993-1994 [302]
Marbury, StephonStephon Marbury 2 2001; 2003 [303]
Marin, JackJack Marin 2 1972-1973 [304]
Middleton, KhrisKhris Middleton^ 2 2019-2020 [305]
Miller, BradBrad Miller 2 2003-2004 [306]
Nixon, NormNorm Nixon 2 1982; 1985 [307]
Noah, JoakimJoakim Noah^ 2 2013-2014 [308]
Oladipo, VictorVictor Oladipo^ 2 2018-2019 2019 [309] maçında oynamadı [310]
Paxson, JimJim Paxson 2 1983-1984 [311]
Petrie, GeoffGeoff Petrie 2 1971; 1974 [312]
Porter, TerryTerry Porter 2 1991; 1993 [313]
Randolph, ZachZach Randolph 2 2010; 2013 [314]
Robinson, GlennGlenn Robinson 2 2000-2001 [315]
Robinson, TruckTruck Robinson 2 1978; 1981 [316]
Rocha, RedRed Rocha 2 1951-1952 [317]
Rodman, DennisDennis Rodman* 2 1990; 1992 [318]
Ruland, JeffJeff Ruland 2 1984-1985 1985[319] maçında oynamadı [320]
Scolari, FredFred Scolari 2 1952-1953 1953[321] maçında oynamadı [322]
Sears, KenKen Sears 2 1958-1959 [323]
Selvy, FrankFrank Selvy 2 1955; 1962 [324]
Silas, PaulPaul Silas 2 1972; 1975 [325]
Simmons, BenBen Simmons^ 2 2019-2020 [326]
Sloan, JerryJerry Sloan 2 1967; 1969 [327]
Smith, PhilPhil Smith 2 1976-1977 [328]
Smith, RandyRandy Smith 2 1976; 1978 [329]
Stackhouse, JerryJerry Stackhouse 2 2000-2001 [330]
Theus, ReggieReggie Theus 2 1981; 1983 [331]
Thomas, IsaiahIsaiah Thomas^ 2 2016-2017 [332]
Toney, AndrewAndrew Toney 2 1983-1984 [333]
Towns, Karl-AnthonyKarl-Anthony Towns^ 2 2018-2019 [334]
Tripucka, KellyKelly Tripucka 2 1982; 1984 [335]
Vandeweghe, KikiKiki Vandeweghe 2 1983-1984 [336]
Walker, JimmyJimmy Walker 2 1970; 1972 [337]
Walton, BillBill Walton* 2 1977-1978 1977[72] maçında oynamadı [338]
Wedman, ScottScott Wedman 2 1976; 1980 1980[73] maçında oynamadı [339]
West, DavidDavid West 2 2008-2009 [340]
Williams, GusGus Williams 2 1982-1983 [341]
Winters, BrianBrian Winters 2 1976; 1978 [342]
Abdur-Rahim, ShareefShareef Abdur-Rahim 1 2002 [343]
Adams, AlvanAlvan Adams 1 1976 [344]
Adams, MichaelMichael Adams 1 1992 [345]
Adebayo, BamBam Adebayo^ 1 2020 [346]
Ainge, DannyDanny Ainge 1 1988 [347]
Anderson, KennyKenny Anderson 1 1994 [348]
Armstrong, B. J.B. J. Armstrong 1 1994 [349]
Barksdale, DonDon Barksdale* 1 1953 Inducted as a contributor [350]
Barnett, DickDick Barnett 1 1968 [351]
Barros, DanaDana Barros 1 1995 [352]
Beard, ButchButch Beard 1 1972 [353]
Beard, RalphRalph Beard 1 1951 [354]
Blaylock, MookieMookie Blaylock 1 1994 [355]
Block, JohnJohn Block 1 1973 [356]
Boozer, BobBob Boozer 1 1968 [357]
Boryla, VinceVince Boryla 1 1951 [358]
Bradley, BillBill Bradley* 1 1973 [359]
Brown, FredFred Brown 1 1976 [360]
Buse, DonDon Buse 1 1977 Bir kez ABA All-Star'a seçildi [361]
Bynum, AndrewAndrew Bynum 1 2012 [362]
Carr, AustinAustin Carr 1 1974 [363]
Carroll, Joe BarryJoe Barry Carroll 1 1987 [364]
Cartwright, BillBill Cartwright 1 1980 [365]
Cassell, SamSam Cassell 1 2004 [366]
Ceballos, CedricCedric Ceballos 1 1995 1995[367] maçında oynamadı [368]
Chandler, TysonTyson Chandler^ 1 2013 [369]
Chappell, LenLen Chappell 1 1964 [370]
Clifton, NathanielNathaniel Clifton* 1 1957 [371]
Coleman, DerrickDerrick Coleman 1 1994 [372]
Coleman, JackJack Coleman 1 1955 [373]
Davis, AntonioAntonio Davis 1 2001 [374]
Davis, DaleDale Davis 1 2000 [375]
Divac, VladeVlade Divac* 1 2001 [376]
Donaldson, JamesJames Donaldson 1 1988 [377]
Dončić, LukaLuka Dončić^ 1 2020 [378]
Dragić, GoranGoran Dragić^ 1 2018 [379]
Eaton, MarkMark Eaton 1 1989 [380]
Ellis, DaleDale Ellis 1 1989 [381]
Felix, RayRay Felix 1 1954 [382]
Floyd, SleepySleepy Floyd 1 1987 [383]
Free, World B.World B. Free 1 1980 [384]
Gabor, BillyBilly Gabor 1 1953 [385]
Gatling, ChrisChris Gatling 1 1997 [386]
Gobert, RudyRudy Gobert^ 1 2020 [387]
Granger, DannyDanny Granger 1 2009 [388]
Grant, HoraceHorace Grant 1 1994 [389]
Green, A. C.A. C. Green 1 1990 [390]
Green, RickeyRickey Green 1 1984 [391]
Groza, AlexAlex Groza 1 1951 [392]
Gugliotta, TomTom Gugliotta 1 1997 [393]
Harris, DevinDevin Harris^ 1 2009 [394]
Harrison, BobBob Harrison 1 1956 [395]
Hawkins, HerseyHersey Hawkins 1 1991 [396]
Hayward, GordonGordon Hayward^ 1 2017 [397]
Hazzard, WaltWalt Hazzard 1 1968 [398]
Hill, TyroneTyrone Hill 1 1995 [399]
Holiday, JrueJrue Holiday^ 1 2013 [400]
Hollins, LionelLionel Hollins 1 1978 [401]
Hornacek, JeffJeff Hornacek 1 1992 [402]
Howard, JoshJosh Howard 1 2007 [403]
Howard, JuwanJuwan Howard 1 1996 [404]
Iguodala, AndreAndre Iguodala^ 1 2012 [405]
Imhoff, DarrallDarrall Imhoff 1 1967 [406]
Ingram, BrandonBrandon Ingram^ 1 2020 [407]
Issel, DanDan Issel* 1 1977 Altı kez ABA All-Star'a seçildi [408]
Jackson, LuciousLucious Jackson 1 1965 [409]
Jackson, MarkMark Jackson 1 1989 [410]
Johnson, SteveSteve Johnson 1 1988 1988[411] maçında oynamadı [412]
Jordan, DeAndreDeAndre Jordan^ 1 2017 [413]
Kaman, ChrisChris Kaman 1 2010 [414]
King, JimJim King 1 1968 [415]
Kirilenko, AndreiAndrei Kirilenko 1 2004 [416]
Knight, BillyBilly Knight 1 1977 Bir kez ABA All-Star'a seçildi [417]
Korver, KyleKyle Korver^ 1 2015 [418]
Lacey, SamSam Lacey 1 1975 [419]
Laettner, ChristianChristian Laettner 1 1997 [420]
Lee, ClydeClyde Lee 1 1968 [421]
Lewis, ReggieReggie Lewis 1 1992 [422]
Lopez, BrookBrook Lopez^ 1 2013 [423]
Magloire, JamaalJamaal Magloire 1 2004 [424]
Martin, KenyonKenyon Martin 1 2004 [425]
Mashburn, JamalJamal Mashburn 1 2003 [426]
Mason, AnthonyAnthony Mason 1 2001 [427]
McDaniel, XavierXavier McDaniel 1 1988 [428]
McDyess, AntonioAntonio McDyess 1 2001 [429]
McGlocklin, JonJon McGlocklin 1 1969 [430]
Meschery, TomTom Meschery 1 1963 [431]
Miles, EddieEddie Miles 1 1966 [432]
Mitchell, DonovanDonovan Mitchell^ 1 2020 [433]
Mitchell, MikeMike Mitchell 1 1981 [434]
Mix, SteveSteve Mix 1 1975 [435]
Molinas, JackJack Molinas 1 1954 1954[436] maçında oynamadı [437]
Murphy, CalvinCalvin Murphy* 1 1979 [438]
Natt, CalvinCalvin Natt 1 1985 [439]
Nelson, JameerJameer Nelson 1 2009 2009[45] maçında oynamadı [440]
Noble, ChuckChuck Noble 1 1960 [441]
Oakley, CharlesCharles Oakley 1 1994 [442]
Okur, MehmetMehmet Okur 1 2007 [443]
Pierce, RickyRicky Pierce 1 1991 [444]
Porziņģis, KristapsKristaps Porziņģis^ 1 2018 2018[160] maçında oynamadı [445]
Price, JimJim Price 1 1975 [446]
Ratliff, TheoTheo Ratliff 1 2001 2001[13] maçında oynamadı [447]
Redd, MichaelMichael Redd 1 2004 [448]
Regan, RichieRichie Regan 1 1957 [449]
Rivers, DocDoc Rivers 1 1988 [450]
Robinson, CliffordClifford Robinson 1 1994 [451]
Robinson, FlynnFlynn Robinson 1 1970 [452]
Rowe, CurtisCurtis Rowe 1 1976 [453]
Rule, BobBob Rule 1 1970 [454]
Russell, CampyCampy Russell 1 1979 [455]
Russell, CazzieCazzie Russell 1 1972 [456]
Russell, D'AngeloD'Angelo Russell^ 1 2019 [457]
Sabonis, DomantasDomantas Sabonis^ 1 2020 [458]
Sauldsberry, WoodyWoody Sauldsberry 1 1959 [459]
Schaus, FredFred Schaus 1 1951 [460]
Shaffer, LeeLee Shaffer 1 1963 [461]
Shelton, LonnieLonnie Shelton 1 1982 [462]
Siakam, PascalPascal Siakam^ 1 2020 [463]
Smith, AdrianAdrian Smith 1 1966 [464]
Smith, SteveSteve Smith 1 1998 [465]
Smits, RikRik Smits 1 1998 [466]
Starks, JohnJohn Starks 1 1994 [467]
Sunderlage, DonDon Sunderlage 1 1954 [468]
Szczerbiak, WallyWally Szczerbiak 1 2002 [469]
Tatum, JaysonJayson Tatum^ 1 2020 [470]
Teague, JeffJeff Teague^ 1 2015 [471]
Thorpe, OtisOtis Thorpe 1 1992 [472]
Van Exel, NickNick Van Exel 1 1998 [473]
Vučević, NikolaNikola Vučević^ 1 2019 [474]
Wallace, GeraldGerald Wallace 1 2010 [475]
Walther, PaulPaul Walther 1 1952 [476]
Washington, KermitKermit Washington 1 1980 [477]
Williams, JaysonJayson Williams 1 1998 [478]
Williams, MoMo Williams 1 2009 [479]
Willis, KevinKevin Willis 1 1992 [480]
World Peace, MettaMetta World Peace[d] 1 2004 [481]
Young, TraeTrae Young^ 1 2020 [482]
Zaslofsky, MaxMax Zaslofsky 1 1952 [483]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Bir basketbol oyuncusunun Naismith Memorial Basketball Hall of Fame olabilmesi için emekli olduğu tarihin üzerinden 3 sene geçmesi gerekir.
  2. ^ a b "1973 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  3. ^ "Kareem Abdul-Jabbar Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  4. ^ a b c d "2010 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Şubat 2008. 
  5. ^ "2014 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Şubat 2014. 
  6. ^ a b c d "2015 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Şubat 2015. 
  7. ^ "Kobe Bryant Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  8. ^ "LeBron James Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  9. ^ "Tim Duncan Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  10. ^ a b "2008 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  11. ^ "Kevin Garnett Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  12. ^ a b c d e "1997 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  13. ^ a b c d "2001 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  14. ^ a b c "2002 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  15. ^ "Shaquille O'Neal Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  16. ^ a b "1986 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  17. ^ "Michael Jordan Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  18. ^ "1990 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 7 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  19. ^ "Karl Malone Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  20. ^ "Dirk Nowitzki Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  21. ^ "1969 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  22. ^ "1974 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  23. ^ "Jerry West Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  24. ^ "Wilt Chamberlain Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  25. ^ "Bob Cousy Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  26. ^ "John Havlicek Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  27. ^ "Dwyane Wade Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  28. ^ a b "1991 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  29. ^ a b "1992 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  30. ^ "Larry Bird Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  31. ^ "Elvin Hayes Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  32. ^ "1989 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  33. ^ "Magic Johnson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  34. ^ "1984 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Şubat 2010. 
  35. ^ "Moses Malone Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  36. ^ "Hakeem Olajuwon Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  37. ^ "Oscar Robertson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  38. ^ "Bill Russell Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  39. ^ a b "1952 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  40. ^ "Dolph Schayes Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  41. ^ "Isiah Thomas Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  42. ^ a b "1994 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 7 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  43. ^ "Charles Barkley Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  44. ^ "Elgin Baylor Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  45. ^ a b "2009 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 14 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Temmuz 4, and missed 2016, 2008.  Tarih değerini gözden geçirin: |erişimtarihi= (yardım)
  46. ^ "Chris Bosh Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  47. ^ "Julius Erving Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  48. ^ "Patrick Ewing Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  49. ^ a b c d e "2007 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  50. ^ "Allen Iverson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  51. ^ "Bob Pettit Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  52. ^ "Ray Allen Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  53. ^ "Carmelo Anthony Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  54. ^ "1960 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  55. ^ "Paul Arizin Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  56. ^ "Clyde Drexler Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  57. ^ "Kevin Durant Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 28, 2010. 
  58. ^ "Hal Greer Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  59. ^ "Jason Kidd Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  60. ^ "Chris Paul Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  61. ^ "Paul Pierce Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  62. ^ "David Robinson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  63. ^ "John Stockton Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  64. ^ "George Gervin Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  65. ^ "Robert Parish Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  66. ^ "Gary Payton Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  67. ^ "Russell Westbrook Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: February 4, 2011. 
  68. ^ "Lenny Wilkens Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  69. ^ "Dominique Wilkins Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  70. ^ "Rick Barry Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  71. ^ "Vince Carter Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  72. ^ a b "1977 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  73. ^ a b "1980 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ocak 2017. 
  74. ^ "Dave Cowens Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  75. ^ "Dave DeBusschere Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  76. ^ "Alex English Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  77. ^ "Larry Foust Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  78. ^ "James Harden Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 24, 2013. 
  79. ^ "Dwight Howard Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  80. ^ "Bob Lanier Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  81. ^ "Dikembe Mutombo Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  82. ^ "Steve Nash Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  83. ^ "Bill Sharman Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  84. ^ "2011 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ocak 2017. 
  85. ^ "Yao Ming Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  86. ^ "LaMarcus Aldridge Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: February 10, 2012. 
  87. ^ "Dave Bing Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  88. ^ "Anthony Davis Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: February 7, 2014. 
  89. ^ "Walt Frazier Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  90. ^ "Harry Gallatin Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  91. ^ "Grant Hill Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  92. ^ "2012 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2012. 
  93. ^ "Joe Johnson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  94. ^ "Jerry Lucas Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  95. ^ "Ed Macauley Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  96. ^ "Slater Martin Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  97. ^ "Tracy McGrady Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  98. ^ "Dick McGuire Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  99. ^ "Kevin McHale Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  100. ^ "Alonzo Mourning Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  101. ^ "Scottie Pippen Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  102. ^ "Willis Reed Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  103. ^ "Jack Sikma Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  104. ^ "1968 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  105. ^ "1970 NBA All-Star Game". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 20 Şubat 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  106. ^ "Nate Thurmond Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  107. ^ "Chet Walker Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  108. ^ "Jo Jo White Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  109. ^ "James Worthy Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  110. ^ "Tiny Archibald Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  111. ^ a b c "1962 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  112. ^ "Larry Costello Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  113. ^ "Stephen Curry Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 24, 2014. 
  114. ^ "Adrian Dantley Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  115. ^ "Walter Davis Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  116. ^ "Joe Dumars Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  117. ^ "Pau Gasol Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  118. ^ "Paul George Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 24, 2013. 
  119. ^ "Artis Gilmore Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  120. ^ "Blake Griffin Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: February 4, 2011. 
  121. ^ "Richie Guerin Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  122. ^ "1965 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  123. ^ "Tom Heinsohn Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  124. ^ "Bailey Howell Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  125. ^ "Lou Hudson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  126. ^ "Kyrie Irving Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 24, 2013. 
  127. ^ "Neil Johnston Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  128. ^ "Shawn Kemp Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  129. ^ "Kyle Lowry Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 22, 2015. 
  130. ^ "Vern Mikkelsen Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  131. ^ "2006 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  132. ^ "Jermaine O'Neal Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  133. ^ "Tony Parker Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  134. ^ a b "1993 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  135. ^ "Mitch Richmond Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  136. ^ "Amare Stoudemire Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  137. ^ "Jack Twyman Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  138. ^ "George Yardley Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 4, 2008. 
  139. ^ "Chauncey Billups Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  140. ^ "1956 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Temmuz 2008. 
  141. ^ "Carl Braun Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  142. ^ "2016 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 15 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Şubat 2016. 
  143. ^ "Jimmy Butler Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 28, 2016. 
  144. ^ "Brad Daugherty Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  145. ^ "1963 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Temmuz 2008. 
  146. ^ "Wayne Embry Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  147. ^ "Tom Gola Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  148. ^ "Gail Goodrich Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  149. ^ "1958 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Temmuz 2008. 
  150. ^ "Cliff Hagan Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  151. ^ "Tim Hardaway Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  152. ^ "Al Horford Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 28, 2010. 
  153. ^ "Dennis Johnson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  154. ^ "Gus Johnson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  155. ^ "Marques Johnson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  156. ^ "Sam Jones Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  157. ^ "Rudy LaRusso Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  158. ^ "Damian Lillard Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: 30 Ocak 2014. 
  159. ^ "2017 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 15 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Şubat 2017. 
  160. ^ a b c d "2018 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 21 Ekim 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Şubat 2018. 
  161. ^ "Kevin Love Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: February 4, 2011. 
  162. ^ "1978 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Temmuz 2008. 
  163. ^ "Pete Maravich Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  164. ^ "Bob McAdoo Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  165. ^ "Reggie Miller Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  166. ^ "Sidney Moncrief Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  167. ^ "Chris Mullin Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  168. ^ "Don Ohl Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  169. ^ "Andy Phillip Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  170. ^ "Gene Shue Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  171. ^ "Klay Thompson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 29, 2015. 
  172. ^ "Rudy Tomjanovich Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  173. ^ "Wes Unseld Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  174. ^ "John Wall Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: 30 Ocak 2014. 
  175. ^ "Bobby Wanzer Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  176. ^ "2003 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Temmuz 2008. 
  177. ^ "Chris Webber Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  178. ^ "Paul Westphal Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  179. ^ "Giannis Antetokounmpo Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 19, 2017. 
  180. ^ "Vin Baker Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  181. ^ "Walt Bellamy Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  182. ^ "Otis Birdsong Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  183. ^ "Rolando Blackman Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  184. ^ "Tom Chambers Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  185. ^ "Maurice Cheeks Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  186. ^ "1979 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Temmuz 2008. 
  187. ^ "Doug Collins Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  188. ^ "DeMarcus Cousins Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: 30 Ocak 2014. 
  189. ^ "Billy Cunningham Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  190. ^ "Bob Dandridge Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  191. ^ "Bob Davies Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  192. ^ "DeMar DeRozan Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: 30 Ocak 2014. 
  193. ^ "Dick Garmaker Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  194. ^ "Johnny Green Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  195. ^ "Anfernee Hardaway Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  196. ^ "Connie Hawkins Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  197. ^ "Spencer Haywood Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  198. ^ "Mel Hutchins Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  199. ^ "Bobby Jones Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  200. ^ "Bernard King Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  201. ^ "Bill Laimbeer Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  202. ^ "Kawhi Leonard Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 21, 2016. 
  203. ^ "Clyde Lovellette Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  204. ^ "Maurice Lucas Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  205. ^ "Shawn Marion Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  206. ^ "George Mikan Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  207. ^ "Paul Millsap Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 28, 2016. 
  208. ^ "Earl Monroe Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  209. ^ "Willie Naulls Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  210. ^ "Jim Pollard Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  211. ^ "Mark Price Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  212. ^ "Micheal Ray Richardson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  213. ^ "1955 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Temmuz 2008. 
  214. ^ "Arnie Risen Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  215. ^ "Alvin Robertson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  216. ^ "Guy Rodgers Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  217. ^ "2013 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Ocak 2013. 
  218. ^ "Rajon Rondo Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 28, 2010. 
  219. ^ "1987 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Temmuz 2008. 
  220. ^ "Ralph Sampson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  221. ^ "Latrell Sprewell Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  222. ^ "David Thompson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  223. ^ "Kemba Walker Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 26, 2017. 
  224. ^ "Ben Wallace Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  225. ^ "Rasheed Wallace Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  226. ^ "Sidney Wicks Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  227. ^ "Mark Aguirre Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  228. ^ "Gilbert Arenas Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  229. ^ "Bill Bridges Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  230. ^ "Phil Chenier Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  231. ^ "Terry Dischinger Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  232. ^ "Joel Embiid Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 19, 2018. 
  233. ^ "Steve Francis Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  234. ^ "Marc Gasol Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: February 10, 2012. 
  235. ^ "Draymond Green Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 28, 2016. 
  236. ^ "Richard Hamilton Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  237. ^ "Kevin Johnson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  238. ^ "Eddie Jones Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  239. ^ "Bob Kauffman Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  240. ^ "Red Kerr Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  241. ^ "Bob Love Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  242. ^ "Dan Majerle Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  243. ^ "George McGinnis Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  244. ^ "Jeff Mullins Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  245. ^ "Larry Nance Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  246. ^ "Glen Rice Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  247. ^ "Derrick Rose Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 28, 2010. 
  248. ^ "1981 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Temmuz 2008. 
  249. ^ "1982 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Temmuz 2008. 
  250. ^ "Dan Roundfield Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  251. ^ "Brandon Roy Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  252. ^ "Detlef Schrempf Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  253. ^ "Charlie Scott Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  254. ^ "Paul Seymour Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  255. ^ "Peja Stojaković Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  256. ^ "Maurice Stokes Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  257. ^ "Dick Van Arsdale Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  258. ^ "Tom Van Arsdale Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  259. ^ "Norm Van Lier Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  260. ^ "Antoine Walker Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  261. ^ "Jamaal Wilkes Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  262. ^ "Buck Williams Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  263. ^ "Deron Williams Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 28, 2010. 
  264. ^ "Leo Barnhorst Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  265. ^ "Bradley Beal Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 23, 2018. 
  266. ^ "Zelmo Beaty Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  267. ^ "Carlos Boozer Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  268. ^ "Elton Brand Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  269. ^ "Terrell Brandon Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  270. ^ "Frank Brian Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  271. ^ "Caron Butler Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  272. ^ "Joe Caldwell Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  273. ^ "Archie Clark Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  274. ^ "Terry Cummings Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  275. ^ "Baron Davis Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  276. ^ "Luol Deng Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: February 10, 2012. 
  277. ^ "John Drew Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  278. ^ "Andre Drummond Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 28, 2016. 
  279. ^ "Kevin Duckworth Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  280. ^ "Walter Dukes Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  281. ^ "Dwight Eddleman Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  282. ^ "Sean Elliott Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  283. ^ "Michael Finley Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  284. ^ "Joe Fulks Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  285. ^ "Jack George Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  286. ^ "Manu Ginóbili Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  287. ^ "Roy Hibbert Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: February 10, 2012. 
  288. ^ "Allan Houston Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  289. ^ "Rod Hundley Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  290. ^ "Žydrūnas Ilgauskas Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  291. ^ "Antawn Jamison Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  292. ^ "Eddie Johnson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  293. ^ "John Johnson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  294. ^ "Larry Johnson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  295. ^ "Nikola Jokić Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 31, 2019. 
  296. ^ "Larry Kenon Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  297. ^ "Don Kojis Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  298. ^ "David Lee Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: February 11, 2010. 
  299. ^ "Fat Lever Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  300. ^ "Rashard Lewis Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  301. ^ "Jeff Malone Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  302. ^ "Danny Manning Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  303. ^ "Stephon Marbury Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  304. ^ "Jack Marin Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  305. ^ "Khris Middleton Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 31, 2019. 
  306. ^ "Brad Miller Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  307. ^ "Norm Nixon Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  308. ^ "Joakim Noah Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 24, 2013. 
  309. ^ "2019 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 15 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Şubat 2019. 
  310. ^ "Victor Oladipo Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 23, 2018. 
  311. ^ "Jim Paxson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  312. ^ "Geoff Petrie Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  313. ^ "Terry Porter Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  314. ^ "Zach Randolph Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 28, 2010. 
  315. ^ "Glenn Robinson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  316. ^ "Truck Robinson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  317. ^ "Red Rocha Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  318. ^ "Dennis Rodman Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  319. ^ "1985 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Nisan 2016. 
  320. ^ "Jeff Ruland Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: April 26, 2016. 
  321. ^ "1953 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  322. ^ "Fred Scolari Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  323. ^ "Ken Sears Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  324. ^ "Frank Selvy Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  325. ^ "Paul Silas Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  326. ^ "Ben Simmons Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 31, 2019. 
  327. ^ "Jerry Sloan Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  328. ^ "Phil Smith Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  329. ^ "Randy Smith Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  330. ^ "Jerry Stackhouse Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  331. ^ "Reggie Theus Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  332. ^ "Isaiah Thomas Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 28, 2016. 
  333. ^ "Andrew Toney Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  334. ^ "Karl-Anthony Towns Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 23, 2018. 
  335. ^ "Kelly Tripucka Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  336. ^ "Kiki Vandeweghe Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  337. ^ "Jimmy Walker Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  338. ^ "Bill Walton Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  339. ^ "Scott Wedman Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  340. ^ "David West Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  341. ^ "Gus Williams Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  342. ^ "Brian Winters Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 5, 2008. 
  343. ^ "Shareef Abdur-Rahim Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  344. ^ "Alvan Adams Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  345. ^ "Michael Adams Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  346. ^ "Bam Adebayo Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: 30 Ocak 2020. 
  347. ^ "Danny Ainge Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  348. ^ "Kenny Anderson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  349. ^ "B. J. Armstrong Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  350. ^ "Don Barksdale Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  351. ^ "Dick Barnett Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  352. ^ "Dana Barros Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  353. ^ "Butch Beard Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  354. ^ "Ralph Beard Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  355. ^ "Mookie Blaylock Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  356. ^ "John Block Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  357. ^ "Bob Boozer Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  358. ^ "Vince Boryla Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  359. ^ "Bill Bradley Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  360. ^ "Fred Brown Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  361. ^ "Don Buse Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  362. ^ "Andrew Bynum Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: February 2, 2012. 
  363. ^ "Austin Carr Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  364. ^ "Joe Barry Carroll Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  365. ^ "Bill Cartwright Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  366. ^ "Sam Cassell Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  367. ^ "1995 NBA All-Star Maçı". 6 Temmuz 2008. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Şubat 2020. 
  368. ^ "Cedric Ceballos Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  369. ^ "Tyson Chandler Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 24, 2013. 
  370. ^ "Len Chappell Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  371. ^ "Nat Clifton Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  372. ^ "Derrick Coleman Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  373. ^ "Jack Coleman Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  374. ^ "Antonio Davis Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  375. ^ "Dale Davis Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  376. ^ "Vlade Divac Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  377. ^ "James Donaldson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  378. ^ "Luka Dončić Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 23, 2020. 
  379. ^ "Goran Dragić Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: February 1, 2018. 
  380. ^ "Mark Eaton Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  381. ^ "Dale Ellis Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  382. ^ "Ray Felix Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  383. ^ "Sleepy Floyd Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  384. ^ "World B. Free Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  385. ^ "Billy Gabor Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  386. ^ "Chris Gatling Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  387. ^ "Rudy Gobert Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: 30 Ocak 2020. 
  388. ^ "Danny Granger Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  389. ^ "Horace Grant Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  390. ^ "A. C. Green Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  391. ^ "Rickey Green Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  392. ^ "Alex Groza Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  393. ^ "Tom Gugliotta Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  394. ^ "Devin Harris Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  395. ^ "Bob Harrison Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  396. ^ "Hersey Hawkins Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  397. ^ "Gordon Hayward Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 26, 2017. 
  398. ^ "Mahdi Abdul-Rahman Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  399. ^ "Tyrone Hill Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  400. ^ "Jrue Holiday Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 24, 2013. 
  401. ^ "Lionel Hollins Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  402. ^ "Jeff Hornacek Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  403. ^ "Josh Howard Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  404. ^ "Juwan Howard Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  405. ^ "Andre Iguodala Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: February 10, 2012. 
  406. ^ "Darrall Imhoff Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  407. ^ "Brandon Ingram Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: 30 Ocak 2020. 
  408. ^ "Dan Issel Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  409. ^ "Lucious Jackson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  410. ^ "Mark Jackson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  411. ^ "1988 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  412. ^ "Steve Johnson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  413. ^ "DeAndre Jordan Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 26, 2017. 
  414. ^ "Chris Kaman Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: February 8, 2010. 
  415. ^ "Jim King Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  416. ^ "Andrei Kirilenko Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  417. ^ "Billy Knight Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  418. ^ "Kyle Korver Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: February 10, 2015. 
  419. ^ "Sam Lacey Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  420. ^ "Christian Laettner Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  421. ^ "Clyde Lee Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  422. ^ "Reggie Lewis Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  423. ^ "Brook Lopez Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: 30 Ocak 2013. 
  424. ^ "Jamaal Magloire Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  425. ^ "Kenyon Martin Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  426. ^ "Jamal Mashburn Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  427. ^ "Anthony Mason Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  428. ^ "Xavier McDaniel Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  429. ^ "Antonio McDyess Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  430. ^ "Jon McGlocklin Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  431. ^ "Tom Meschery Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  432. ^ "Eddie Miles Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  433. ^ "Donovan Mitchell Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: 30 Ocak 2020. 
  434. ^ "Mike Mitchell Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  435. ^ "Steve Mix Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  436. ^ "1954 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ocak 2017. 
  437. ^ "Jack Molinas Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 22, 2017. 
  438. ^ "Calvin Murphy Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  439. ^ "Calvin Natt Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  440. ^ "Jameer Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  441. ^ "Chuck Noble Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  442. ^ "Charles Oakley Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  443. ^ "Mehmet Okur Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  444. ^ "Ricky Pierce Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  445. ^ "Kristaps Porziņģis Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 23, 2018. 
  446. ^ "Jim Price Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  447. ^ "Theo Ratliff Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  448. ^ "Michael Redd Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  449. ^ "Richie Regan Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  450. ^ "Doc Rivers Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  451. ^ "Clifford Robinson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  452. ^ "Flynn Robinson Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  453. ^ "Curtis Rowe Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  454. ^ "Bob Rule Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  455. ^ "Campy Russell Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  456. ^ "Cazzie Russell Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  457. ^ "D'Angelo Russell Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: February 1, 2019. 
  458. ^ "Domantas Sabonis Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: 30 Ocak 2020. 
  459. ^ "Woody Sauldsberry Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  460. ^ "Fred Schaus Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  461. ^ "Lee Shaffer Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  462. ^ "Lonnie Shelton Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  463. ^ "Pascal Siakam Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 23, 2020. 
  464. ^ "Adrian Smith Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  465. ^ "Steve Smith Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  466. ^ "Rik Smits Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  467. ^ "John Starks Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  468. ^ "Don Sunderlage Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  469. ^ "Wally Szczerbiak Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  470. ^ "Jayson Tatum Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: 30 Ocak 2020. 
  471. ^ "Jeff Teague Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 29, 2015. 
  472. ^ "Otis Thorpe Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  473. ^ "Nick Van Exel Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  474. ^ "Nikola Vučević Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 31, 2019. 
  475. ^ "Gerald Wallace Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 28, 2010. 
  476. ^ "Paul Walther Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  477. ^ "Kermit Washington Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  478. ^ "Jayson Williams Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  479. ^ "Mo Williams Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  480. ^ "Kevin Willis Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  481. ^ "Metta World Peace Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008. 
  482. ^ "Trae Young Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: January 23, 2020. 
  483. ^ "Max Zaslofsky Stats". basketball-reference.com. Erişim tarihi: July 6, 2008.