NBA All-Star oyuncuları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

Her sene NBA' ligi'nde düzenlenen NBA All-Star Hafta sonu etkinlikleri'nde yer alan yıldızlar karması maçı oynanır. Pazar günü yapılan bu maçta; Doğu Konferansı ve Batı Konferansı'nda yer alan takımlardan 12'şer oyuncu yer alır. İlk beşte yer alan oyuncular taraftarların oylarıyla belirlenir. Yedekler ise takımların antrenörleri tarafından seçilir. Antrenörler kendi takımlarında ki oyuncuları oylayamazlar. Eğer bir oyuncu sakat ise onun yerine başka bir oyuncuyu NBA ligi başkanı belirler. 1999 NBA All-Star Maçı lokavt sebebiyle yapılmamıştır. Baskebol efsanesi Kareem Abdul-Jabbar 19 kez All-Star olarak bu alanda ki rekora sahiptir. Michael Jordan 14 kez, Kobe Bryant 14 kez All-Star olma başarısını göstermişlerdir.

Shaquille O'Neal, Kobe Bryant, Kevin Garnett, Karl Malone 14 kez üst üste All-Star oldular. Dirk Nowitzki 11 kez üst üste yıldızlar karmasında maça çıkarak bu alanda en çok All-Star olan avrupalı oyuncu olmuştur.


# All-Star maçı'na seçilme sayısını gösterir
^ Aktif oyuncular
* Şöhretler müzesine giren oyuncular
Oyuncu # Tarih Not
Kareem, Abdul-JabbarKareem Abdul-Jabbar* 19 1970–1977; 1979–1989 1973 All-Star maçı'nda oynamadı
Shaquille, O'NealShaquille O'Neal 15 1993–1998; 2000–2007; 2009 1997 All-Star maçı'nda oynamadı
Kobe, BryantKobe Bryant^ 14 1998; 2000–2012 2010 All-Star maçı'nda oynamadı
Kevin, GarnettKevin Garnett^ 14 1997–1998; 2000–2011 2008 All-Star maçı'nda oynamadı
Michael, JordanMichael Jordan* 14 1985–1993; 1996–1998; 2002–2003 1986 All-Star maçı'nda oynamadı
Karl, MaloneKarl Malone* 14 1988–1998; 2000–2002 1990 All-Star maçı'nda oynamadı
Jerry, WestJerry West* 14 1961–1974 1969 All-Star maçı'nda oynamadı
Wilt, ChamberlainWilt Chamberlain* 13 1960–1969; 1971–1973
Bob, CousyBob Cousy* 13 1951–1963
Tim, DuncanTim Duncan^ 13 1998; 2000–2011
John, HavlicekJohn Havlicek* 13 1966–1978
Larry, BirdLarry Bird* 12 1980–1988; 1990–1992,, 1991 ve 1992 All-Star maçı'nda oynamadı
Elvin, HayesElvin Hayes* 12 1969–1980
Magic, JohnsonMagic Johnson* 12 1980; 1982–1992 1989 All-Star maçı'nda oynamadı
Moses, MaloneMoses Malone* 12 1978–1989 1984 All-Star maçı'nda oynamadı. 1 kez ABA All-Star oldu
Hakeem, OlajuwonHakeem Olajuwon* 12 1985–1990; 1992–1997
Oscar, RobertsonOscar Robertson* 12 1961–1972
Bill, RussellBill Russell* 12 1958–1969
Dolph, SchayesDolph Schayes* 12 1951–1962 1952 All-Star maçı'nda oynamadı
Isiah, ThomasIsiah Thomas* 12 1982–1993 1991 All-Star maçı'nda oynamadı
Charles, BarkleyCharles Barkley* 11 1987–1997 1994 All-Star maçı'nda oynamadı
Elgin, BaylorElgin Baylor* 11 1959–1965; 1967–1970
Julius, ErvingJulius Erving* 11 1977–1987 5 kez ABA All-Star oldu
Patrick, EwingPatrick Ewing* 11 1986; 1988–1997 1986, 1997 All-Star maçı'nda oynamadı
Allen, IversonAllen Iverson 11 2000–2010 2007, 2010 All-Star maçı'nda oynamadı
Dirk, NowitzkiDirk Nowitzki^ 11 2002–2012
Bob, PettitBob Pettit* 11 1955–1965
Ray, AllenRay Allen^ 10 2000–2002; 2004–2009; 2011
Paul, ArizinPaul Arizin* 10 1951–1952; 1955–1962 1960 All-Star maçı'nda oynamadı
Clyde, DrexlerClyde Drexler* 10 1986; 1988–1994; 1996–1997 1997 All-Star maçı'nda oynamadı
Hal, GreerHal Greer* 10 1961–1970
Jason, KiddJason Kidd^ 10 1996; 1998; 2000–2004; 2007–2008; 2010 2007 All-Star maçı'nda oynamadı
Paul, PiercePaul Pierce^ 10 2002–2006; 2008–2012
David, RobinsonDavid Robinson* 10 1990–1996; 1998; 2000–2001
John, StocktonJohn Stockton* 10 1989–1997; 2000
George, GervinGeorge Gervin* 9 1977–1985 3 kez ABA All-Star oldu
Robert, ParishRobert Parish* 9 1981–1987; 1990–1991
Gary, PaytonGary Payton 9 1994–1998; 2000–2003
Lenny, WilkensLenny Wilkens* 9 1963–1965; 1967–1971; 1973
Dominique, WilkinsDominique Wilkins* 9 1986–1994 1992 All-Star maçı'nda oynamadı
Rick, BarryRick Barry* 8 1966–1967; 1973–1978 1973 All-Star maçı'nda oynamadı. 4 kez ABA All-Star oldu
Vince, CarterVince Carter^ 8 2000–2007 2002 All-Star maçı'nda oynamadı
Dave, DeBusschereDave DeBusschere* 8 1966–1968; 1970–1974
Alex, EnglishAlex English* 8 1982–1989
Larry, FoustLarry Foust 8 1951–1956; 1958–1959 1952 All-Star maçı'nda oynamadı
LeBron, JamesLeBron James^ 8 2005–2012
Bob, LanierBob Lanier* 8 1972–1975; 1977–1979; 1982
Dikembe, MutomboDikembe Mutombo 8 1992; 1995–1998; 2000–2002
Steve, NashSteve Nash^ 8 2002–2003; 2005–2008; 2010; 2012 2007 All-Star maçı'nda oynamadı
Bill, SharmanBill Sharman* 8 1953–1960
Dwyane, WadeDwyane Wade^ 8 2005–2012
Yao Ming 8 2003–2009; 2011 2007 All-Star maçı'nda oynamadı
Dave, BingDave Bing* 7 1968–1969; 1971; 1973–1976
Chris, BoshChris Bosh^ 7 2006–2012 2009 All-Star maçı'nda oynamadı
Dave, CowensDave Cowens* 7 1972–1978 1977 All-Star maçı'nda oynamadı
Walt, FrazierWalt Frazier* 7 1970–1976
Harry, GallatinHarry Gallatin* 7 1951–1957
Grant, HillGrant Hill^ 7 1995–1998; 2000–2001; 2005 2001 All-Star maçı'nda oynamadı
Jerry, LucasJerry Lucas* 7 1964–1969; 1971
Ed, MacauleyEd Macauley* 7 1951–1957
Slater, MartinSlater Martin* 7 1953–1959
Tracy, McGradyTracy McGrady^ 7 2001–2007
Dick, McGuireDick McGuire* 7 1951–1952; 1954–1956; 1958–1959
Kevin, McHaleKevin McHale* 7 1984; 1986–1991
Alonzo, MourningAlonzo Mourning 7 1994–1997; 2000–2002 1994 All-Star maçı'nda oynamadı
Scottie, PippenScottie Pippen* 7 1990; 1992–1997
Willis, ReedWillis Reed* 7 1965–1971
Jack, SikmaJack Sikma 7 1979–1985
Nate, ThurmondNate Thurmond* 7 1965–1968; 1970; 1973–1974 1968 All-Star maçı'nda oynamadı
Chet, WalkerChet Walker 7 1964; 1966–1967; 1970–1971; 1973–1974
Jo Jo, WhiteJo Jo White 7 1971–1977
James, WorthyJames Worthy* 7 1986–1992
Nate, ArchibaldNate Archibald* 6 1973; 1975–1976; 1980–1982
Larry, CostelloLarry Costello 6 1958–1962; 1965 1962 All-Star maçı'nda oynamadı
Adrian, DantleyAdrian Dantley* 6 1980–1982; 1984–1986
Walter, DavisWalter Davis 6 1978–1981; 1984; 1987
Joe, DumarsJoe Dumars* 6 1990–1993; 1995; 1997
Artis, GilmoreArtis Gilmore* 6 1978–1979; 1981–1983; 1986 5 kez ABA All-Star oldu
Richie, GuerinRichie Guerin 6 1958–1963
Tom, HeinsohnTom Heinsohn* 6 1957; 1961–1965
Dwight, HowardDwight Howard^ 6 2007–2012
Bailey, HowellBailey Howell* 6 1961–1964; 1966–1967
Lou, HudsonLou Hudson 6 1969–1974
Joe, JohnsonJoe Johnson^ 6 2007–2012 2012 All-Star maçı'nda oynamadı
Neil, JohnstonNeil Johnston* 6 1953–1958
Shawn, KempShawn Kemp 6 1993–1998
Vern, MikkelsenVern Mikkelsen* 6 1951–1953; 1955–1957
Jermaine, O'NealJermaine O'Neal^ 6 2002–2007 2006 All-Star maçı'nda oynamadı
Mitch, RichmondMitch Richmond 6 1993–1998 1993 All-Star maçı'nda oynamadı
Amar'e, StoudemireAmar'e Stoudemire^ 6 2005; 2007–2011
Jack, TwymanJack Twyman* 6 1957–1960; 1962–1963
George, YardleyGeorge Yardley* 6 1955–1960
Carmelo, AnthonyCarmelo Anthony^ 5 2007–2008; 2010–2012
Chauncey, BillupsChauncey Billups^ 5 2006–2010
Carl, BraunCarl Braun 5 1953–1957 1956 All-Star maçı'nda oynamadı
Brad, DaughertyBrad Daugherty 5 1988–1989; 1991–1993
Wayne, EmbryWayne Embry 5 1961–1965 1963 All-Star maçı'nda oynamadı
Tom, GolaTom Gola* 5 1960–1964 1962 All-Star maçı'nda oynamadı
Gail, GoodrichGail Goodrich* 5 1969; 1972–1975
Cliff, HaganCliff Hagan* 5 1958–1962 1958 All-Star maçı'nda oynamadı. 1 kez ABA All-Star oldu
Tim, HardawayTim Hardaway 5 1991–1993; 1997–1998
Dennis, JohnsonDennis Johnson* 5 1979–1982; 1985
Gus, JohnsonGus Johnson* 5 1965; 1968–1971
Marques, JohnsonMarques Johnson 5 1979–1981; 1983; 1986
Sam, JonesSam Jones* 5 1962; 1964–1966; 1968
Rudy, LaRussoRudy LaRusso 5 1962–1963; 1966; 1968–1969 1962 All-Star maçı'nda oynamadı
Pete, MaravichPete Maravich* 5 1973–1974; 1977–1979 1978 All-Star maçı'nda oynamadı
Bob, McAdooBob McAdoo* 5 1974–1978
Reggie, MillerReggie Miller 5 1990; 1995–1996; 1998; 2000
Sidney, MoncriefSidney Moncrief 5 1982–1986 1993 All-Star maçı'nda oynamadı
Chris, MullinChris Mullin* 5 1989–1993
Don, OhlDon Ohl 5 1963–1967
Chris, PaulChris Paul^ 5 2008–2012 2010 All-Star maçı'nda oynamadı
Andy, PhillipAndy Phillip* 5 1951–1955
Gene, ShueGene Shue 5 1958–1962
Rudy, TomjanovichRudy Tomjanovich 5 1974–1977; 1979
Wes, UnseldWes Unseld* 5 1969; 1971–1973; 1975
Bobby, WanzerBobby Wanzer* 5 1952–1956
Chris, WebberChris Webber 5 1997; 2000–2003 2003 All-Star maçı'nda oynamadı
Paul, WestphalPaul Westphal 5 1977–1981
Vin, BakerVin Baker 4 1995–1998
Walt, BellamyWalt Bellamy* 4 1962–1965
Otis, BirdsongOtis Birdsong 4 1979–1981; 1984
Rolando, BlackmanRolando Blackman 4 1985–1987; 1990
Tom, ChambersTom Chambers 4 1987; 1989–1991
Maurice, CheeksMaurice Cheeks 4 1983; 1986–1988
Doug, CollinsDoug Collins 4 1976–1979 1979 All-Star maçı'nda oynamadı
Billy, CunninghamBilly Cunningham* 4 1969–1972 1 kez ABA All-Star oldu
Bob, DandridgeBob Dandridge 4 1973; 1975–1976; 1979
Bob, DaviesBob Davies* 4 1951–1954
Dick, GarmakerDick Garmaker 4 1957–1960
Pau, GasolPau Gasol^ 4 2006; 2009–2011
Johnny, GreenJohnny Green 4 1962–1963; 1965; 1971
Penny, HardawayPenny Hardaway 4 1995–1998
Connie, HawkinsConnie Hawkins* 4 1970–1973 1 kez ABA All-Star oldu
Spencer, HaywoodSpencer Haywood 4 1972–1975 1 kez ABA All-Star oldu
Mel, HutchinsMel Hutchins 4 1953–1954; 1956–1957
Bobby, JonesBobby Jones 4 1977–1978; 1981–1982 1 kez ABA All-Star oldu
Bernard, KingBernard King 4 1982; 1984–1985; 1991
Bill, LaimbeerBill Laimbeer 4 1983–1985; 1987
Maurice, LucasMaurice Lucas 4 1977–1979; 1983 1 kez ABA All-Star oldu
Shawn, MarionShawn Marion^ 4 2003; 2005–2007
George, MikanGeorge Mikan* 4 1951–1954
Earl, MonroeEarl Monroe* 4 1969; 1971; 1975; 1977
Willie, NaullsWillie Naulls 4 1958; 1960–1962
Tony, ParkerTony Parker^ 4 2006–2007; 2009; 2012
Jim, PollardJim Pollard* 4 1951–1952; 1954–1955
Mark, PriceMark Price 4 1989; 1992–1994
Micheal Ray, RichardsonMicheal Ray Richardson 4 1980–1982; 1985
Arnie, RisenArnie Risen* 4 1952–1955 1955 All-Star maçı'nda oynamadı
Alvin, RobertsonAlvin Robertson 4 1986–1988; 1991
Guy, RodgersGuy Rodgers 4 1963–1964; 1966–1967
Ralph, SampsonRalph Sampson 4 1984–1987 1987 All-Star maçı'nda oynamadı
Latrell, SprewellLatrell Sprewell 4 1994–1995; 1997; 2001
David, ThompsonDavid Thompson* 4 1977–1979; 1983 1 kez ABA All-Star oldu
Ben, WallaceBen Wallace^ 4 2003–2006
Rasheed, WallaceRasheed Wallace 4 2000–2001; 2006; 2008
Sidney, WicksSidney Wicks 4 1972–1975
Mark, AguirreMark Aguirre 3 1984; 1987–1988
Gilbert, ArenasGilbert Arenas 3 2005–2007
Bill, BridgesBill Bridges 3 1967–1968; 1970
Phil, ChenierPhil Chenier 3 1974–1975; 1977
Terry, DischingerTerry Dischinger 3 1963–1965
Kevin, DurantKevin Durant^ 3 2010–2012
Steve, FrancisSteve Francis 3 2002–2004
Richard, HamiltonRichard Hamilton^ 3 2006–2008
Kevin, JohnsonKevin Johnson 3 1990–1991; 1994
Eddie, JonesEddie Jones 3 1997–1998; 2000
Bob, KauffmanBob Kauffman 3 1971–1973
Johnny, KerrJohnny Kerr 3 1956; 1959; 1963
Bob, LoveBob Love 3 1971–1973
Clyde, LovelletteClyde Lovellette* 3 1956; 1960–1961
Dan, MajerleDan Majerle 3 1992–1993; 1995
George, McGinnisGeorge McGinnis 3 1976–1977; 1979 3 kez ABA All-Star oldu
Jeff, MullinsJeff Mullins 3 1969–1971
Larry, NanceLarry Nance 3 1985; 1989; 1993
Glen, RiceGlen Rice 3 1996–1998
Rajon, RondoRajon Rondo^ 3 2010–2012
Derrick, RoseDerrick Rose^ 3 2010–2012
Dan, RoundfieldDan Roundfield 3 1980–1982 1981, 1982 All-Star maçları'nda oynamadı
Brandon, RoyBrandon Roy 3 2008–2010 2010 All-Star maçı'nda oynamadı
Detlef, SchrempfDetlef Schrempf 3 1993; 1995; 1997
Charlie, ScottCharlie Scott 3 1973–1975 2 kez ABA All-Star oldu
Paul, SeymourPaul Seymour 3 1953–1955
Peja, StojakovićPeja Stojaković 3 2002–2004
Maurice, StokesMaurice Stokes* 3 1956–1958
Dick, Van ArsdaleDick Van Arsdale 3 1969–1971
Tom, Van ArsdaleTom Van Arsdale 3 1970–1972
Norm, Van LierNorm Van Lier 3 1974; 1976–1977
Antoine, WalkerAntoine Walker 3 1998; 2002–2003
Jamaal, WilkesJamaal Wilkes 3 1976; 1981; 1983
Buck, WilliamsBuck Williams 3 1982–1983; 1986
Deron, WilliamsDeron Williams^ 3 2010–2012
Leo, BarnhorstLeo Barnhorst 2 1952–1953
Zelmo, BeatyZelmo Beaty 2 1966; 1968 3 kez ABA All-Star oldu
Carlos, BoozerCarlos Boozer^ 2 2007–2008 2007 All-Star maçı'nda oynamadı
Elton, BrandElton Brand^ 2 2002; 2006
Terrell, BrandonTerrell Brandon 2 1996–1997
Frank, BrianFrank Brian 2 1951–1952
Caron, ButlerCaron Butler^ 2 2007–2008 2008 All-Star maçı'nda oynamadı
Joe, CaldwellJoe Caldwell 2 1969–1970 2 kez ABA All-Star oldu
Archie, ClarkArchie Clark 2 1968; 1972
Terry, CummingsTerry Cummings 2 1985; 1989
Baron, DavisBaron Davis^ 2 2002; 2004
John, DrewJohn Drew 2 1976; 1980
Kevin, DuckworthKevin Duckworth 2 1989; 1991
Walter, DukesWalter Dukes 2 1960–1961
Dike, EddlemanDike Eddleman 2 1951–1952
Sean, ElliottSean Elliott 2 1993; 1996
Michael, FinleyMichael Finley 2 2000–2001
Joe, FulksJoe Fulks* 2 1951–1952
Jack, GeorgeJack George 2 1956–1957
Manu, GinóbiliManu Ginóbili^ 2 2005; 2011
Blake, GriffinBlake Griffin^ 2 2011–2012
Al, HorfordAl Horford^ 2 2010–2011
Allan, HoustonAllan Houston 2 2000–2001
Rod, HundleyRod Hundley 2 1960–1961
Žydrūnas, IlgauskasŽydrūnas Ilgauskas 2 2003; 2005
Antawn, JamisonAntawn Jamison^ 2 2005; 2008
Eddie, JohnsonEddie Johnson 2 1980–1981
John, JohnsonJohn Johnson 2 1971–1972
Larry, JohnsonLarry Johnson 2 1993; 1995
Larry, KenonLarry Kenon 2 1978–1979 3 kez ABA All-Star oldu
Don, KojisDon Kojis 2 1968–1969
Fat, LeverFat Lever 2 1988; 1990
Rashard, LewisRashard Lewis^ 2 2005; 2009
Kevin, LoveKevin Love^ 2 2011–2012
Jeff, MaloneJeff Malone 2 1986–1987
Danny, ManningDanny Manning 2 1993–1994
Stephon, MarburyStephon Marbury 2 2001; 2003
Jack, MarinJack Marin 2 1972–1973
Brad, MillerBrad Miller^ 2 2003–2004
Norm, NixonNorm Nixon 2 1982; 1985
Jim, PaxsonJim Paxson 2 1983–1984
Geoff, PetrieGeoff Petrie 2 1971; 1974
Terry, PorterTerry Porter 2 1991; 1993
Glenn, RobinsonGlenn Robinson 2 2000–2001
Truck, RobinsonTruck Robinson 2 1978; 1981
Red, RochaRed Rocha 2 1951–1952
Dennis, RodmanDennis Rodman* 2 1990; 1992
Fred, ScolariFred Scolari 2 1952–1953 1953 All-Star maçı'nda oynamadı
Ken, SearsKen Sears 2 1958–1959
Frank, SelvyFrank Selvy 2 1955; 1962
Paul, SilasPaul Silas 2 1972; 1975
Jerry, SloanJerry Sloan 2 1967; 1969
Phil, SmithPhil Smith 2 1976–1977
Randy, SmithRandy Smith 2 1976; 1978
Jerry, StackhouseJerry Stackhouse^ 2 2000–2001
Reggie, TheusReggie Theus 2 1981; 1983
Andrew, ToneyAndrew Toney 2 1983–1984
Kelly, TripuckaKelly Tripucka 2 1982; 1984
Kiki, VandewegheKiki Vandeweghe 2 1983–1984
Jimmy, WalkerJimmy Walker 2 1970; 1972
Bill, WaltonBill Walton* 2 1977–1978 1977 All-Star maçı'nda oynamadı
David, WestDavid West^ 2 2008–2009
Russell, WestbrookRussell Westbrook^ 2 2011–2012
Gus, WilliamsGus Williams 2 1982–1983
Brian, WintersBrian Winters 2 1976; 1978
Shareef, Abdur-RahimShareef Abdur-Rahim 1 2002
Alvan, AdamsAlvan Adams 1 1976
Michael, AdamsMichael Adams 1 1992
Danny, AingeDanny Ainge 1 1988
LaMarcus, AldridgeLaMarcus Aldridge^ 1 2012
Kenny, AndersonKenny Anderson 1 1994
B. J., ArmstrongB. J. Armstrong 1 1994
Don, BarksdaleDon Barksdale 1 1953
Dick, BarnettDick Barnett 1 1968
Dana, BarrosDana Barros 1 1995
Butch, BeardButch Beard 1 1972
Ralph, BeardRalph Beard 1 1951
Mookie, BlaylockMookie Blaylock 1 1994
John, BlockJohn Block 1 1973
Bob, BoozerBob Boozer 1 1968
Vince, BorylaVince Boryla 1 1951
Bill, BradleyBill Bradley* 1 1973
Fred, BrownFred Brown 1 1976
Don, BuseDon Buse 1 1977 1 kez ABA All-Star oldu
Andrew, BynumAndrew Bynum^ 1 2012
Austin, CarrAustin Carr 1 1974
Joe Barry, CarrollJoe Barry Carroll 1 1987
Bill, CartwrightBill Cartwright 1 1980
Sam, CassellSam Cassell 1 2004
Cedric, CeballosCedric Ceballos 1 1995 1995 All-Star maçı'nda oynamadı
Len, ChappellLen Chappell 1 1964
Nat, CliftonNat Clifton 1 1957
Derrick, ColemanDerrick Coleman 1 1994
Jack, ColemanJack Coleman 1 1955
Antonio, DavisAntonio Davis 1 2001
Dale, DavisDale Davis 1 2000
Luol, DengLuol Deng^ 1 2012
Vlade, DivacVlade Divac 1 2001
James, DonaldsonJames Donaldson 1 1988
Mark, EatonMark Eaton 1 1989
Dale, EllisDale Ellis 1 1989
Ray, FelixRay Felix 1 1954
Sleepy, FloydSleepy Floyd 1 1987
World B., FreeWorld B. Free 1 1980
Billy, GaborBilly Gabor 1 1953
Marc, GasolMarc Gasol^ 1 2012
Chris, GatlingChris Gatling 1 1997
Danny, GrangerDanny Granger^ 1 2009
Horace, GrantHorace Grant 1 1994
A. C., GreenA. C. Green 1 1990
Rickey, GreenRickey Green 1 1984
Alex, GrozaAlex Groza 1 1951
Tom, GugliottaTom Gugliotta 1 1997
Devin, HarrisDevin Harris^ 1 2009
Bob, HarrisonBob Harrison 1 1956
Hersey, HawkinsHersey Hawkins 1 1991
Walt, HazzardWalt Hazzard 1 1968
Roy, HibbertRoy Hibbert^ 1 2012
Tyrone, HillTyrone Hill 1 1995
Lionel, HollinsLionel Hollins 1 1978
Jeff, HornacekJeff Hornacek 1 1992
Josh, HowardJosh Howard^ 1 2007
Juwan, HowardJuwan Howard^ 1 1996
Andre, IguodalaAndre Iguodala^ 1 2012
Darrall, ImhoffDarrall Imhoff 1 1967
Dan, IsselDan Issel* 1 1977 6 kez ABA All-Star oldu
Lucious, JacksonLucious Jackson 1 1965
Mark, JacksonMark Jackson 1 1989
Steve, JohnsonSteve Johnson 1 1988 1988 All-Star maçı'nda oynamadı
Chris, KamanChris Kaman^ 1 2010
Jim, KingJim King 1 1968
Andrei, KirilenkoAndrei Kirilenko 1 2004
Billy, KnightBilly Knight 1 1977 1 kez ABA All-Star oldu
Sam, LaceySam Lacey 1 1975
Christian, LaettnerChristian Laettner 1 1997
Clyde, LeeClyde Lee 1 1968
David, LeeDavid Lee^ 1 2010
Reggie, LewisReggie Lewis 1 1992
Jamaal, MagloireJamaal Magloire^ 1 2004
Kenyon, MartinKenyon Martin^ 1 2004
Jamal, MashburnJamal Mashburn 1 2003
Anthony, MasonAnthony Mason 1 2001
Xavier, McDanielXavier McDaniel 1 1988
Antonio, McDyessAntonio McDyess 1 2001
Jon, McGlocklinJon McGlocklin 1 1969
Tom, MescheryTom Meschery 1 1963
Eddie, MilesEddie Miles 1 1966
Mike, MitchellMike Mitchell 1 1981
Steve, MixSteve Mix 1 1975
Calvin, MurphyCalvin Murphy* 1 1979
Calvin, NattCalvin Natt 1 1985
Jameer, NelsonJameer Nelson^ 1 2009 2009 All-Star maçı'nda oynamadı
Chuck, NobleChuck Noble 1 1960
Charles, OakleyCharles Oakley 1 1994
Mehmet, OkurMehmet Okur^ 1 2007
Ricky, PierceRicky Pierce 1 1991
Jim, PriceJim Price 1 1975
Zach, RandolphZach Randolph^ 1 2010
Theo, RatliffTheo Ratliff 1 2001 2001 All-Star maçı'nda oynamadı
Michael, ReddMichael Redd^ 1 2004
Richie, ReganRichie Regan 1 1957
Doc, RiversDoc Rivers 1 1988
Clifford, RobinsonClifford Robinson 1 1994
Flynn, RobinsonFlynn Robinson 1 1970
Curtis, RoweCurtis Rowe 1 1976
Jeff, RulandJeff Ruland 1 1984
Bob, RuleBob Rule 1 1970
Campy, RussellCampy Russell 1 1979
Cazzie, RussellCazzie Russell 1 1972
Woody, SauldsberryWoody Sauldsberry 1 1959
Fred, SchausFred Schaus 1 1951
Lee, ShafferLee Shaffer 1 1963
Lonnie, SheltonLonnie Shelton 1 1982
Adrian, SmithAdrian Smith 1 1966
Steve, SmithSteve Smith 1 1998
Rik, SmitsRik Smits 1 1998
John, StarksJohn Starks 1 1994
Don, SunderlageDon Sunderlage 1 1954
Wally, SzczerbiakWally Szczerbiak 1 2002
Otis, ThorpeOtis Thorpe 1 1992
Nick, Van ExelNick Van Exel 1 1998
Gerald, WallaceGerald Wallace^ 1 2010
Paul, WaltherPaul Walther 1 1952
Kermit, WashingtonKermit Washington 1 1980
Scott, WedmanScott Wedman 1 1976
Jayson, WilliamsJayson Williams 1 1998
Mo, WilliamsMo Williams^ 1 2009
Kevin, WillisKevin Willis 1 1992
Metta, World PeaceMetta World Peace^ 1 2004
Max, ZaslofskyMax Zaslofsky 1 1952
Marc, GasolMarc Gasol 1 2012

Kaynaklar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • allstarnba.es/players