NBA All-Star oyuncuları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Her sene NBA' ligi'nde düzenlenen NBA All-Star Hafta sonu etkinlikleri'nde yer alan yıldızlar karması maçı oynanır. Pazar günü yapılan bu maçta; Doğu Konferansı ve Batı Konferansı'nda yer alan takımlardan on ikişer oyuncu yer alır. İlk beşte yer alan oyuncular taraftarların oylarıyla belirlenir. Yedekler ise takımların antrenörleri tarafından seçilir. Antrenörler kendi takımlarında ki oyuncuları oylayamazlar. Eğer bir oyuncu sakat ise onun yerine başka bir oyuncuyu NBA ligi başkanı belirler. 1999 NBA All-Star Maçı lokavt sebebiyle yapılmamıştır. Baskebol efsanesi Kareem Abdul-Jabbar 19 kez All-Star olarak bu alandaki rekora sahiptir.

# Oyuncunun All-Star Maçına seçilme sayısı
^ 2019-20 sezonundan itibaren NBA'de aktif olan oyuncular
* Naismith Memorial Basketball Hall of Fame seçilmiş oyuncu
Hall of Fame olmak için henüz uygun değil[1]
§ 2020 Hall of Fame adayı

Not: Tablodaki veriler 30 Ocak 2020 tarihinde yayımlanan verilere göre düzenlenmiştir.

Oyuncu # Seçildiği yıllar Notlar Kaynak
Abdul-Jabbar, KareemKareem Abdul-Jabbar 19 1970-1977; 1979-1989 1973[2] maçında oynamadı [3]
Bryant, KobeKobe Bryant § 18 1998; 2000-2016 2010,[4] 2014,[5] ve 2015[6] maçlarında oynamadı [7]
James, LeBronLeBron James^ 16 2005-2020 [8]
Duncan, TimTim Duncan 15 1998; 2000-2011; 2013; 2015 [9]
Garnett, KevinKevin Garnett 15 1997-1998; 2000-2011; 2013 2008[10] maçında oynamadı [11]
O'Neal, ShaquilleShaquille O'Neal* 15 1993-1998; 2000-2007; 2009 1997,[12] 2001,[13] ve 2002[14] maçlarında oynamadı [15]
Jordan, MichaelMichael Jordan* 14 1985-1993; 1996-1998; 2002-2003 1986[16] maçında oynamadı [17]
Malone, KarlKarl Malone* 14 1988-1998; 2000-2002 1990[18] ve 2002[14] maçlarında oynamadı [19]
Nowitzki, DirkDirk Nowitzki 14 2002-2012; 2014-2015; 2019 [20]
West, JerryJerry West* 14 1961-1974 1969[21] ve 1974[22] maçlarında oynamadı [23]
Chamberlain, WiltWilt Chamberlain* 13 1960-1969; 1971-1973 [24]
Cousy, BobBob Cousy* 13 1951-1963 [25]
Havlicek, JohnJohn Havlicek* 13 1966-1978 [26]
Wade, DwyaneDwyane Wade 13 2005-2016; 2019 2015[6] maçında oynamadı [27]
Bird, LarryLarry Bird* 12 1980-1988; 1990-1992 1991[28] ve 1992[29] maçlarında oynamadı [30]
Hayes, ElvinElvin Hayes* 12 1969-1980 [31]
Johnson, MagicMagic Johnson* 12 1980; 1982-1992 1989[32] maçında oynamadı [33]
Malone, MosesMoses Malone* 12 1978-1989 1984[34] maçında oynamadı; bir kez ABA All-Star'a seçildi [35]
Olajuwon, HakeemHakeem Olajuwon*[b] 12 1985-1990; 1992-1997 [36]
Robertson, OscarOscar Robertson* 12 1961-1972 [37]
Russell, BillBill Russell* 12 1958-1969 [38]
Schayes, DolphDolph Schayes* 12 1951-1962 1952[39] maçında oynamadı [40]
Thomas, IsiahIsiah Thomas* 12 1982-1993 1991[28] maçında oynamadı [41]
Barkley, CharlesCharles Barkley* 11 1987-1997 1994[42] ve 1997[12] maçlarında oynamadı [43]
Baylor, ElginElgin Baylor* 11 1959-1965; 1967-1970 [44]
Bosh, ChrisChris Bosh 11 2006-2016 2009[45] maçında oynamadı [46]
Erving, JuliusJulius Erving* 11 1977-1987 Altı kez ABA All-Star'a seçildi [47]
Ewing, PatrickPatrick Ewing* 11 1986; 1988-1997 1986[16] ve 1997[12] maçlarında oynamadı [48]
Iverson, AllenAllen Iverson* 11 2000-2010 2007[49] ve 2010[4] maçlarında oynamadı [50]
Pettit, BobBob Pettit* 11 1955-1965 [51]
Allen, RayRay Allen* 10 2000-2002; 2004-2009; 2011 [52]
Anthony, CarmeloCarmelo Anthony^ 10 2007-2008; 2010-2017 [53]
Arizin, PaulPaul Arizin* 10 1951-1952; 1955-1962 1960[54] maçında oynamadı [55]
Drexler, ClydeClyde Drexler* 10 1986; 1988-1994; 1996-1997 1997[12] maçında oynamadı [56]
Durant, KevinKevin Durant^ 10 2010-2019 [57]
Greer, HalHal Greer* 10 1961-1970 [58]
Kidd, JasonJason Kidd* 10 1996; 1998; 2000-2004; 2007-2008; 2010 2007[49] maçında oynamadı [59]
Paul, ChrisChris Paul^ 10 2008-2016; 2020 2010[4] maçında oynamadı [60]
Pierce, PaulPaul Pierce 10 2002-2006; 2008-2012 [61]
Robinson, DavidDavid Robinson* 10 1990-1996; 1998; 2000-2001 [62]
Stockton, JohnJohn Stockton* 10 1989-1997; 2000 [63]
Gervin, GeorgeGeorge Gervin* 9 1977-1985 üç kez ABA All-Star'a seçildi [64]
Parish, RobertRobert Parish* 9 1981-1987; 1990-1991 [65]
Payton, GaryGary Payton* 9 1994-1998; 2000-2003 [66]
Westbrook, RussellRussell Westbrook^ 9 2011-2013; 2015-2020 [67]
Wilkens, LennyLenny Wilkens* 9 1963-1965; 1967-1971; 1973 [68]
Wilkins, DominiqueDominique Wilkins* 9 1986-1994 1992[29] maçında oynamadı [69]
Barry, RickRick Barry* 8 1966-1967; 1973-1978 1973[2] maçında oynamadı; dört kez ABA All-Star'a seçildi [70]
Carter, VinceVince Carter^ 8 2000-2007 2002[14] maçında oynamadı [71]
Cowens, DaveDave Cowens* 8 1972-1978; 1980 1977[72] ve 1980[73] maçlarında oynamadı [74]
DeBusschere, DaveDave DeBusschere* 8 1966-1968; 1970-1974 [75]
English, AlexAlex English* 8 1982-1989 [76]
Foust, LarryLarry Foust 8 1951-1956; 1958-1959 1952[39] maçında oynamadı [77]
Harden, JamesJames Harden^ 8 2013-2020 [78]
Howard, DwightDwight Howard^ 8 2007-2014 [79]
Lanier, BobBob Lanier* 8 1972-1975; 1977-1979; 1982 [80]
Mutombo, DikembeDikembe Mutombo* 8 1992; 1995-1998; 2000-2002 [81]
Nash, SteveSteve Nash* 8 2002-2003; 2005-2008; 2010; 2012 2007[49] maçında oynamadı [82]
Sharman, BillBill Sharman* 8 1953-1960 [83]
Yao Ming* 8 2003-2009; 2011 2007[49] ve 2011[84] maçlarında oynamadı [85]
Aldridge, LaMarcusLaMarcus Aldridge^ 7 2012-2016; 2018-2019 [86]
Bing, DaveDave Bing* 7 1968-1969; 1971; 1973-1976 [87]
Davis, AnthonyAnthony Davis^ 7 2014-2020 2015[6] maçında oynamadı [88]
Frazier, WaltWalt Frazier* 7 1970-1976 [89]
Gallatin, HarryHarry Gallatin* 7 1951-1957 [90]
Hill, GrantGrant Hill* 7 1995-1998; 2000-2001; 2005 2001[13] maçında oynamadı [91]
Johnson, JoeJoe Johnson 7 2007-2012; 2014 2012[92] maçında oynamadı [93]
Lucas, JerryJerry Lucas* 7 1964-1969; 1971 [94]
Macauley, EdEd Macauley* 7 1951-1957 [95]
Martin, SlaterSlater Martin* 7 1953-1959 [96]
McGrady, TracyTracy McGrady* 7 2001-2007 [97]
McGuire, DickDick McGuire* 7 1951-1952; 1954-1956; 1958-1959 [98]
McHale, KevinKevin McHale* 7 1984; 1986-1991 [99]
Mourning, AlonzoAlonzo Mourning* 7 1994-1997; 2000-2002 1994,[42] 1997,[12] ve 2001[13] maçlarında oynamadı [100]
Pippen, ScottieScottie Pippen* 7 1990; 1992-1997 [101]
Reed, WillisWillis Reed* 7 1965-1971 [102]
Sikma, JackJack Sikma* 7 1979-1985 [103]
Thurmond, NateNate Thurmond* 7 1965-1968; 1970; 1973-1974 1968[104] ve 1970[105] maçlarında oynamadı [106]
Walker, ChetChet Walker* 7 1964; 1966-1967; 1970-1971; 1973-1974 [107]
White, Jo JoJo Jo White* 7 1971-1977 [108]
Worthy, JamesJames Worthy* 7 1986-1992 [109]
Archibald, NateNate Archibald* 6 1973; 1975-1976; 1980-1982 [110]
Costello, LarryLarry Costello 6 1958-1962; 1965 1962[111] maçında oynamadı [112]
Curry, StephenStephen Curry^ 6 2014-2019 [113]
Dantley, AdrianAdrian Dantley* 6 1980-1982; 1984-1986 [114]
Davis, WalterWalter Davis 6 1978-1981; 1984; 1987 [115]
Dumars, JoeJoe Dumars* 6 1990-1993; 1995; 1997 [116]
Gasol, PauPau Gasol 6 2006; 2009-2011; 2015-2016 [117]
George, PaulPaul George^ 6 2013-2014; 2016-2019 [118]
Gilmore, ArtisArtis Gilmore* 6 1978-1979; 1981-1983; 1986 Altı kez ABA All-Star'a seçildi [119]
Griffin, BlakeBlake Griffin^ 6 2011-2015; 2019 2015[6] maçında oynamadı [120]
Guerin, RichieRichie Guerin* 6 1958-1963 [121]
Heinsohn, TomTom Heinsohn* 6 1957; 1961-1965 1965[122] maçında oynamadı [123]
Howell, BaileyBailey Howell* 6 1961-1964; 1966-1967 [124]
Hudson, LouLou Hudson 6 1969-1974 [125]
Irving, KyrieKyrie Irving^ 6 2013-2015; 2017-2019 [126]
Johnston, NeilNeil Johnston* 6 1953-1958 [127]
Kemp, ShawnShawn Kemp 6 1993-1998 [128]
Lowry, KyleKyle Lowry^ 6 2015-2020 [129]
Mikkelsen, VernVern Mikkelsen* 6 1951-1953; 1955-1957 [130]
O'Neal, JermaineJermaine O'Neal 6 2002-2007 2006[131] maçında oynamadı [132]
Parker, TonyTony Parker 6 2006-2007; 2009; 2012-2014 [133]
Richmond, MitchMitch Richmond* 6 1993-1998 1993[134] maçında oynamadı [135]
Stoudemire, Amar'eAmar'e Stoudemire 6 2005; 2007-2011 [136]
Twyman, JackJack Twyman* 6 1957-1960; 1962-1963 [137]
Yardley, GeorgeGeorge Yardley* 6 1955-1960 [138]
Billups, ChaunceyChauncey Billups 5 2006-2010 [139]
Braun, CarlCarl Braun* 5 1953-1957 1956[140] maçında oynamadı [141]
Butler, JimmyJimmy Butler^ 5 2015-2018; 2020 2016[142] maçında oynamadı [143]
Daugherty, BradBrad Daugherty 5 1988-1989; 1991-1993 [144]
Embry, WayneWayne Embry* 5 1961-1965 1963[145] maçında oynamadı; inducted as a contributor [146]
Gola, TomTom Gola* 5 1960-1964 1962[111] maçında oynamadı [147]
Goodrich, GailGail Goodrich* 5 1969; 1972-1975 [148]
Hagan, CliffCliff Hagan* 5 1958-1962 1958[149] maçında oynamadı; bir kez ABA All-Star'a seçildi [150]
Hardaway, TimTim Hardaway 5 1991-1993; 1997-1998 [151]
Horford, AlAl Horford^ 5 2010-2011; 2015-2016; 2018 [152]
Johnson, DennisDennis Johnson* 5 1979-1982; 1985 [153]
Johnson, GusGus Johnson* 5 1965; 1968-1971 [154]
Johnson, MarquesMarques Johnson 5 1979-1981; 1983; 1986 [155]
Jones, SamSam Jones* 5 1962; 1964-1966; 1968 [156]
LaRusso, RudyRudy LaRusso 5 1962-1963; 1966; 1968-1969 1962[111] maçında oynamadı [157]
Lillard, DamianDamian Lillard^ 5 2014-2015; 2018-2020 [158]
Love, KevinKevin Love^ 5 2011-2012; 2014; 2017-2018 2017[159] ve 2018[160] maçlarında oynamadı [161]
Maravich, PetePete Maravich* 5 1973-1974; 1977-1979 1978[162] maçında oynamadı [163]
McAdoo, BobBob McAdoo* 5 1974-1978 [164]
Miller, ReggieReggie Miller* 5 1990; 1995-1996; 1998; 2000 [165]
Moncrief, SidneySidney Moncrief* 5 1982-1986 [166]
Mullin, ChrisChris Mullin* 5 1989-1993 1993[134] maçında oynamadı [167]
Ohl, DonDon Ohl 5 1963-1967 [168]
Phillip, AndyAndy Phillip* 5 1951-1955 [169]
Shue, GeneGene Shue 5 1958-1962 [170]
Thompson, KlayKlay Thompson^ 5 2015-2019 [171]
Tomjanovich, RudyRudy Tomjanovich 5 1974-1977; 1979 [172]
Unseld, WesWes Unseld* 5 1969; 1971-1973; 1975 [173]
Wall, JohnJohn Wall^ 5 2014-2018 2018[160] maçında oynamadı [174]
Wanzer, BobbyBobby Wanzer* 5 1952-1956 [175]
Webber, ChrisChris Webber 5 1997; 2000-2003 2003[176] maçında oynamadı [177]
Westphal, PaulPaul Westphal* 5 1977-1981 [178]
Antetokounmpo, GiannisGiannis Antetokounmpo^ 4 2017-2020 [179]
Baker, VinVin Baker 4 1995-1998 [180]
Bellamy, WaltWalt Bellamy* 4 1962-1965 [181]
Birdsong, OtisOtis Birdsong 4 1979-1981; 1984 [182]
Blackman, RolandoRolando Blackman 4 1985-1987; 1990 [183]
Chambers, TomTom Chambers 4 1987; 1989-1991 [184]
Cheeks, MauriceMaurice Cheeks* 4 1983; 1986-1988 [185]
Collins, DougDoug Collins 4 1976-1979 1979[186] maçında oynamadı [187]
Cousins, DeMarcusDeMarcus Cousins^ 4 2015-2018 2018[160] maçında oynamadı [188]
Cunningham, BillyBilly Cunningham* 4 1969-1972 Bir kez ABA All-Star'a seçildi [189]
Dandridge, BobBob Dandridge 4 1973; 1975-1976; 1979 [190]
Davies, BobBob Davies* 4 1951-1954 [191]
DeRozan, DeMarDeMar DeRozan^ 4 2014; 2016-2018 [192]
Garmaker, DickDick Garmaker 4 1957-1960 [193]
Green, JohnnyJohnny Green 4 1962-1963; 1965; 1971 [194]
Hardaway, PennyPenny Hardaway 4 1995-1998 [195]
Hawkins, ConnieConnie Hawkins* 4 1970-1973 Bir kez ABA All-Star'a seçildi [196]
Haywood, SpencerSpencer Haywood* 4 1972-1975 Bir kez ABA All-Star'a seçildi [197]
Hutchins, MelMel Hutchins 4 1953-1954; 1956-1957 [198]
Jones, BobbyBobby Jones* 4 1977-1978; 1981-1982 İki kez ABA All-Star'a seçildi [199]
King, BernardBernard King* 4 1982; 1984-1985; 1991 [200]
Laimbeer, BillBill Laimbeer 4 1983-1985; 1987 [201]
Leonard, KawhiKawhi Leonard^ 4 2016-2017; 2019-2020 [202]
Lovellette, ClydeClyde Lovellette* 4 1956-1957; 1960-1961 [203]
Lucas, MauriceMaurice Lucas 4 1977-1979; 1983 Bir kez ABA All-Star'a seçildi [204]
Marion, ShawnShawn Marion 4 2003; 2005-2007 [205]
Mikan, GeorgeGeorge Mikan* 4 1951-1954 [206]
Millsap, PaulPaul Millsap^ 4 2014-2017 [207]
Monroe, EarlEarl Monroe* 4 1969; 1971; 1975; 1977 [208]
Naulls, WillieWillie Naulls 4 1958; 1960-1962 [209]
Pollard, JimJim Pollard* 4 1951-1952; 1954-1955 [210]
Price, MarkMark Price 4 1989; 1992-1994 [211]
Richardson, Micheal RayMicheal Ray Richardson 4 1980-1982; 1985 [212]
Risen, ArnieArnie Risen* 4 1952-1955 1955[213] maçında oynamadı [214]
Robertson, AlvinAlvin Robertson 4 1986-1988; 1991 [215]
Rodgers, GuyGuy Rodgers* 4 1963-1964; 1966-1967 [216]
Rondo, RajonRajon Rondo^ 4 2010-2013 2013[217] maçında oynamadı [218]
Sampson, RalphRalph Sampson* 4 1984-1987 1987[219] maçında oynamadı [220]
Sprewell, LatrellLatrell Sprewell 4 1994-1995; 1997; 2001 [221]
Thompson, DavidDavid Thompson* 4 1977-1979; 1983 Bir kez ABA All-Star'a seçildi [222]
Walker, KembaKemba Walker^ 4 2017-2020 [223]
Wallace, BenBen Wallace 4 2003-2006 [224]
Wallace, RasheedRasheed Wallace 4 2000-2001; 2006; 2008 [225]
Wicks, SidneySidney Wicks 4 1972-1975 [226]
Aguirre, MarkMark Aguirre 3 1984; 1987-1988 [227]
Arenas, GilbertGilbert Arenas 3 2005-2007 [228]
Bridges, BillBill Bridges 3 1967-1968; 1970 [229]
Chenier, PhilPhil Chenier 3 1974-1975; 1977 [230]
Dischinger, TerryTerry Dischinger 3 1963-1965 [231]
Embiid, JoelJoel Embiid^ 3 2018-2020 [232]
Francis, SteveSteve Francis 3 2002-2004 [233]
Gasol, MarcMarc Gasol^ 3 2012; 2015; 2017 [234]
Green, DraymondDraymond Green^ 3 2016-2018 [235]
Hamilton, RichardRichard Hamilton 3 2006-2008 [236]
Johnson, KevinKevin Johnson 3 1990-1991; 1994 [237]
Jones, EddieEddie Jones 3 1997-1998; 2000 [238]
Kauffman, BobBob Kauffman 3 1971-1973 [239]
Kerr, JohnnyJohnny Kerr 3 1956; 1959; 1963 [240]
Love, BobBob Love 3 1971-1973 [241]
Majerle, DanDan Majerle 3 1992-1993; 1995 [242]
McGinnis, GeorgeGeorge McGinnis* 3 1976-1977; 1979 üç kez ABA All-Star'a seçildi [243]
Mullins, JeffJeff Mullins 3 1969-1971 [244]
Nance, LarryLarry Nance 3 1985; 1989; 1993 [245]
Rice, GlenGlen Rice 3 1996-1998 [246]
Rose, DerrickDerrick Rose^ 3 2010-2012 [247]
Roundfield, DanDan Roundfield 3 1980-1982 1981[248] ve 1982[249] maçlarında oynamadı [250]
Roy, BrandonBrandon Roy 3 2008-2010 2010[4] maçında oynamadı [251]
Schrempf, DetlefDetlef Schrempf 3 1993; 1995; 1997 [252]
Scott, CharlieCharlie Scott* 3 1973-1975 İki kez ABA All-Star'a seçildi [253]
Seymour, PaulPaul Seymour 3 1953-1955 [254]
Stojaković, PejaPeja Stojaković 3 2002-2004 [255]
Stokes, MauriceMaurice Stokes* 3 1956-1958 [256]
Van Arsdale, DickDick Van Arsdale 3 1969-1971 [257]
Van Arsdale, TomTom Van Arsdale 3 1970-1972 [258]
Van Lier, NormNorm Van Lier 3 1974; 1976-1977 [259]
Walker, AntoineAntoine Walker 3 1998; 2002-2003 [260]
Wilkes, JamaalJamaal Wilkes* 3 1976; 1981; 1983 [261]
Williams, BuckBuck Williams 3 1982-1983; 1986 [262]
Williams, DeronDeron Williams 3 2010-2012 [263]
Barnhorst, LeoLeo Barnhorst 2 1952-1953 [264]
Beal, BradleyBradley Beal^ 2 2018-2019 [265]
Beaty, ZelmoZelmo Beaty* 2 1966; 1968 üç kez ABA All-Star'a seçildi [266]
Boozer, CarlosCarlos Boozer 2 2007-2008 2007[49] maçında oynamadı [267]
Brand, EltonElton Brand 2 2002; 2006 [268]
Brandon, TerrellTerrell Brandon 2 1996-1997 [269]
Brian, FrankFrank Brian 2 1951-1952 [270]
Butler, CaronCaron Butler 2 2007-2008 2008[10] maçında oynamadı [271]
Caldwell, JoeJoe Caldwell 2 1969-1970 İki kez ABA All-Star'a seçildi [272]
Clark, ArchieArchie Clark 2 1968; 1972 [273]
Cummings, TerryTerry Cummings 2 1985; 1989 [274]
Davis, BaronBaron Davis 2 2002; 2004 [275]
Deng, LuolLuol Deng 2 2012-2013 [276]
Drew, JohnJohn Drew 2 1976; 1980 [277]
Drummond, AndreAndre Drummond^ 2 2016; 2018 [278]
Duckworth, KevinKevin Duckworth 2 1989; 1991 [279]
Dukes, WalterWalter Dukes 2 1960-1961 [280]
Eddleman, DwightDwight Eddleman 2 1951-1952 [281]
Elliott, SeanSean Elliott 2 1993; 1996 [282]
Finley, MichaelMichael Finley 2 2000-2001 [283]
Fulks, JoeJoe Fulks* 2 1951-1952 [284]
George, JackJack George 2 1956-1957 [285]
Ginóbili, ManuManu Ginóbili 2 2005; 2011 [286]
Hibbert, RoyRoy Hibbert 2 2012; 2014 [287]
Houston, AllanAllan Houston 2 2000-2001 [288]
Hundley, RodRod Hundley 2 1960-1961 [289]
Ilgauskas, ŽydrūnasŽydrūnas Ilgauskas 2 2003; 2005 [290]
Jamison, AntawnAntawn Jamison 2 2005; 2008 [291]
Johnson, EddieEddie Johnson 2 1980-1981 [292]
Johnson, JohnJohn Johnson 2 1971-1972 [293]
Johnson, LarryLarry Johnson 2 1993; 1995 [294]
Jokić, NikolaNikola Jokić^ 2 2019-2020 [295]
Kenon, LarryLarry Kenon 2 1978-1979 üç kez ABA All-Star'a seçildi [296]
Kojis, DonDon Kojis 2 1968-1969 [297]
Lee, DavidDavid Lee 2 2010; 2013 [298]
Lever, FatFat Lever 2 1988; 1990 [299]
Lewis, RashardRashard Lewis 2 2005; 2009 [300]
Malone, JeffJeff Malone 2 1986-1987 [301]
Manning, DannyDanny Manning 2 1993-1994 [302]
Marbury, StephonStephon Marbury 2 2001; 2003 [303]
Marin, JackJack Marin 2 1972-1973 [304]
Middleton, KhrisKhris Middleton^ 2 2019-2020 [305]
Miller, BradBrad Miller 2 2003-2004 [306]
Nixon, NormNorm Nixon 2 1982; 1985 [307]
Noah, JoakimJoakim Noah^ 2 2013-2014 [308]
Oladipo, VictorVictor Oladipo^ 2 2018-2019 2019 [309] maçında oynamadı [310]
Paxson, JimJim Paxson 2 1983-1984 [311]
Petrie, GeoffGeoff Petrie 2 1971; 1974 [312]
Porter, TerryTerry Porter 2 1991; 1993 [313]
Randolph, ZachZach Randolph 2 2010; 2013 [314]
Robinson, GlennGlenn Robinson 2 2000-2001 [315]
Robinson, TruckTruck Robinson 2 1978; 1981 [316]
Rocha, RedRed Rocha 2 1951-1952 [317]
Rodman, DennisDennis Rodman* 2 1990; 1992 [318]
Ruland, JeffJeff Ruland 2 1984-1985 1985[319] maçında oynamadı [320]
Scolari, FredFred Scolari 2 1952-1953 1953[321] maçında oynamadı [322]
Sears, KenKen Sears 2 1958-1959 [323]
Selvy, FrankFrank Selvy 2 1955; 1962 [324]
Silas, PaulPaul Silas 2 1972; 1975 [325]
Simmons, BenBen Simmons^ 2 2019-2020 [326]
Sloan, JerryJerry Sloan 2 1967; 1969 [327]
Smith, PhilPhil Smith 2 1976-1977 [328]
Smith, RandyRandy Smith 2 1976; 1978 [329]
Stackhouse, JerryJerry Stackhouse 2 2000-2001 [330]
Theus, ReggieReggie Theus 2 1981; 1983 [331]
Thomas, IsaiahIsaiah Thomas^ 2 2016-2017 [332]
Toney, AndrewAndrew Toney 2 1983-1984 [333]
Towns, Karl-AnthonyKarl-Anthony Towns^ 2 2018-2019 [334]
Tripucka, KellyKelly Tripucka 2 1982; 1984 [335]
Vandeweghe, KikiKiki Vandeweghe 2 1983-1984 [336]
Walker, JimmyJimmy Walker 2 1970; 1972 [337]
Walton, BillBill Walton* 2 1977-1978 1977[72] maçında oynamadı [338]
Wedman, ScottScott Wedman 2 1976; 1980 1980[73] maçında oynamadı [339]
West, DavidDavid West 2 2008-2009 [340]
Williams, GusGus Williams 2 1982-1983 [341]
Winters, BrianBrian Winters 2 1976; 1978 [342]
Abdur-Rahim, ShareefShareef Abdur-Rahim 1 2002 [343]
Adams, AlvanAlvan Adams 1 1976 [344]
Adams, MichaelMichael Adams 1 1992 [345]
Adebayo, BamBam Adebayo^ 1 2020 [346]
Ainge, DannyDanny Ainge 1 1988 [347]
Anderson, KennyKenny Anderson 1 1994 [348]
Armstrong, B. J.B. J. Armstrong 1 1994 [349]
Barksdale, DonDon Barksdale* 1 1953 Inducted as a contributor [350]
Barnett, DickDick Barnett 1 1968 [351]
Barros, DanaDana Barros 1 1995 [352]
Beard, ButchButch Beard 1 1972 [353]
Beard, RalphRalph Beard 1 1951 [354]
Blaylock, MookieMookie Blaylock 1 1994 [355]
Block, JohnJohn Block 1 1973 [356]
Boozer, BobBob Boozer 1 1968 [357]
Boryla, VinceVince Boryla 1 1951 [358]
Bradley, BillBill Bradley* 1 1973 [359]
Brown, FredFred Brown 1 1976 [360]
Buse, DonDon Buse 1 1977 Bir kez ABA All-Star'a seçildi [361]
Bynum, AndrewAndrew Bynum 1 2012 [362]
Carr, AustinAustin Carr 1 1974 [363]
Carroll, Joe BarryJoe Barry Carroll 1 1987 [364]
Cartwright, BillBill Cartwright 1 1980 [365]
Cassell, SamSam Cassell 1 2004 [366]
Ceballos, CedricCedric Ceballos 1 1995 1995[367] maçında oynamadı [368]
Chandler, TysonTyson Chandler^ 1 2013 [369]
Chappell, LenLen Chappell 1 1964 [370]
Clifton, NathanielNathaniel Clifton* 1 1957 [371]
Coleman, DerrickDerrick Coleman 1 1994 [372]
Coleman, JackJack Coleman 1 1955 [373]
Davis, AntonioAntonio Davis 1 2001 [374]
Davis, DaleDale Davis 1 2000 [375]
Divac, VladeVlade Divac* 1 2001 [376]
Donaldson, JamesJames Donaldson 1 1988 [377]
Dončić, LukaLuka Dončić^ 1 2020 [378]
Dragić, GoranGoran Dragić^ 1 2018 [379]
Eaton, MarkMark Eaton 1 1989 [380]
Ellis, DaleDale Ellis 1 1989 [381]
Felix, RayRay Felix 1 1954 [382]
Floyd, SleepySleepy Floyd 1 1987 [383]
Free, World B.World B. Free 1 1980 [384]
Gabor, BillyBilly Gabor 1 1953 [385]
Gatling, ChrisChris Gatling 1 1997 [386]
Gobert, RudyRudy Gobert^ 1 2020 [387]
Granger, DannyDanny Granger 1 2009 [388]
Grant, HoraceHorace Grant 1 1994 [389]
Green, A. C.A. C. Green 1 1990 [390]
Green, RickeyRickey Green 1 1984 [391]
Groza, AlexAlex Groza 1 1951 [392]
Gugliotta, TomTom Gugliotta 1 1997 [393]
Harris, DevinDevin Harris^ 1 2009 [394]
Harrison, BobBob Harrison 1 1956 [395]
Hawkins, HerseyHersey Hawkins 1 1991 [396]
Hayward, GordonGordon Hayward^ 1 2017 [397]
Hazzard, WaltWalt Hazzard 1 1968 [398]
Hill, TyroneTyrone Hill 1 1995 [399]
Holiday, JrueJrue Holiday^ 1 2013 [400]
Hollins, LionelLionel Hollins 1 1978 [401]
Hornacek, JeffJeff Hornacek 1 1992 [402]
Howard, JoshJosh Howard 1 2007 [403]
Howard, JuwanJuwan Howard 1 1996 [404]
Iguodala, AndreAndre Iguodala^ 1 2012 [405]
Imhoff, DarrallDarrall Imhoff 1 1967 [406]
Ingram, BrandonBrandon Ingram^ 1 2020 [407]
Issel, DanDan Issel* 1 1977 Altı kez ABA All-Star'a seçildi [408]
Jackson, LuciousLucious Jackson 1 1965 [409]
Jackson, MarkMark Jackson 1 1989 [410]
Johnson, SteveSteve Johnson 1 1988 1988[411] maçında oynamadı [412]
Jordan, DeAndreDeAndre Jordan^ 1 2017 [413]
Kaman, ChrisChris Kaman 1 2010 [414]
King, JimJim King 1 1968 [415]
Kirilenko, AndreiAndrei Kirilenko 1 2004 [416]
Knight, BillyBilly Knight 1 1977 Bir kez ABA All-Star'a seçildi [417]
Korver, KyleKyle Korver^ 1 2015 [418]
Lacey, SamSam Lacey 1 1975 [419]
Laettner, ChristianChristian Laettner 1 1997 [420]
Lee, ClydeClyde Lee 1 1968 [421]
Lewis, ReggieReggie Lewis 1 1992 [422]
Lopez, BrookBrook Lopez^ 1 2013 [423]
Magloire, JamaalJamaal Magloire 1 2004 [424]
Martin, KenyonKenyon Martin 1 2004 [425]
Mashburn, JamalJamal Mashburn 1 2003 [426]
Mason, AnthonyAnthony Mason 1 2001 [427]
McDaniel, XavierXavier McDaniel 1 1988 [428]
McDyess, AntonioAntonio McDyess 1 2001 [429]
McGlocklin, JonJon McGlocklin 1 1969 [430]
Meschery, TomTom Meschery 1 1963 [431]
Miles, EddieEddie Miles 1 1966 [432]
Mitchell, DonovanDonovan Mitchell^ 1 2020 [433]
Mitchell, MikeMike Mitchell 1 1981 [434]
Mix, SteveSteve Mix 1 1975 [435]
Molinas, JackJack Molinas 1 1954 1954[436] maçında oynamadı [437]
Murphy, CalvinCalvin Murphy* 1 1979 [438]
Natt, CalvinCalvin Natt 1 1985 [439]
Nelson, JameerJameer Nelson 1 2009 2009[45] maçında oynamadı [440]
Noble, ChuckChuck Noble 1 1960 [441]
Oakley, CharlesCharles Oakley 1 1994 [442]
Okur, MehmetMehmet Okur 1 2007 [443]
Pierce, RickyRicky Pierce 1 1991 [444]
Porziņģis, KristapsKristaps Porziņģis^ 1 2018 2018[160] maçında oynamadı [445]
Price, JimJim Price 1 1975 [446]
Ratliff, TheoTheo Ratliff 1 2001 2001[13] maçında oynamadı [447]
Redd, MichaelMichael Redd 1 2004 [448]
Regan, RichieRichie Regan 1 1957 [449]
Rivers, DocDoc Rivers 1 1988 [450]
Robinson, CliffordClifford Robinson 1 1994 [451]
Robinson, FlynnFlynn Robinson 1 1970 [452]
Rowe, CurtisCurtis Rowe 1 1976 [453]
Rule, BobBob Rule 1 1970 [454]
Russell, CampyCampy Russell 1 1979 [455]
Russell, CazzieCazzie Russell 1 1972 [456]
Russell, D'AngeloD'Angelo Russell^ 1 2019 [457]
Sabonis, DomantasDomantas Sabonis^ 1 2020 [458]
Sauldsberry, WoodyWoody Sauldsberry 1 1959 [459]
Schaus, FredFred Schaus 1 1951 [460]
Shaffer, LeeLee Shaffer 1 1963 [461]
Shelton, LonnieLonnie Shelton 1 1982 [462]
Siakam, PascalPascal Siakam^ 1 2020 [463]
Smith, AdrianAdrian Smith 1 1966 [464]
Smith, SteveSteve Smith 1 1998 [465]
Smits, RikRik Smits 1 1998 [466]
Starks, JohnJohn Starks 1 1994 [467]
Sunderlage, DonDon Sunderlage 1 1954 [468]
Szczerbiak, WallyWally Szczerbiak 1 2002 [469]
Tatum, JaysonJayson Tatum^ 1 2020 [470]
Teague, JeffJeff Teague^ 1 2015 [471]
Thorpe, OtisOtis Thorpe 1 1992 [472]
Van Exel, NickNick Van Exel 1 1998 [473]
Vučević, NikolaNikola Vučević^ 1 2019 [474]
Wallace, GeraldGerald Wallace 1 2010 [475]
Walther, PaulPaul Walther 1 1952 [476]
Washington, KermitKermit Washington 1 1980 [477]
Williams, JaysonJayson Williams 1 1998 [478]
Williams, MoMo Williams 1 2009 [479]
Willis, KevinKevin Willis 1 1992 [480]
World Peace, MettaMetta World Peace[d] 1 2004 [481]
Young, TraeTrae Young^ 1 2020 [482]
Zaslofsky, MaxMax Zaslofsky 1 1952 [483]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Bir basketbol oyuncusunun Naismith Memorial Basketball Hall of Fame olabilmesi için emekli olduğu tarihin üzerinden 3 sene geçmesi gerekir.
  2. ^ a b "1973 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  3. ^ "Kareem Abdul-Jabbar Stats". basketball-reference.com. 
  4. ^ a b c d "2010 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Şubat 2008. 
  5. ^ "2014 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Şubat 2014. 
  6. ^ a b c d "2015 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Şubat 2015. 
  7. ^ "Kobe Bryant Stats". basketball-reference.com. 
  8. ^ "LeBron James Stats". basketball-reference.com. 
  9. ^ "Tim Duncan Stats". basketball-reference.com. 
  10. ^ a b "2008 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  11. ^ "Kevin Garnett Stats". basketball-reference.com. 
  12. ^ a b c d e "1997 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  13. ^ a b c d "2001 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  14. ^ a b c "2002 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  15. ^ "Shaquille O'Neal Stats". basketball-reference.com. 
  16. ^ a b "1986 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  17. ^ "Michael Jordan Stats". basketball-reference.com. 
  18. ^ "1990 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 7 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  19. ^ "Karl Malone Stats". basketball-reference.com. 
  20. ^ "Dirk Nowitzki Stats". basketball-reference.com. 
  21. ^ "1969 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  22. ^ "1974 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  23. ^ "Jerry West Stats". basketball-reference.com. 
  24. ^ "Wilt Chamberlain Stats". basketball-reference.com. 
  25. ^ "Bob Cousy Stats". basketball-reference.com. 
  26. ^ "John Havlicek Stats". basketball-reference.com. 
  27. ^ "Dwyane Wade Stats". basketball-reference.com. 
  28. ^ a b "1991 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  29. ^ a b "1992 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  30. ^ "Larry Bird Stats". basketball-reference.com. 
  31. ^ "Elvin Hayes Stats". basketball-reference.com. 
  32. ^ "1989 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  33. ^ "Magic Johnson Stats". basketball-reference.com. 
  34. ^ "1984 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Şubat 2010. 
  35. ^ "Moses Malone Stats". basketball-reference.com. 
  36. ^ "Hakeem Olajuwon Stats". basketball-reference.com. 
  37. ^ "Oscar Robertson Stats". basketball-reference.com. 
  38. ^ "Bill Russell Stats". basketball-reference.com. 
  39. ^ a b "1952 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  40. ^ "Dolph Schayes Stats". basketball-reference.com. 
  41. ^ "Isiah Thomas Stats". basketball-reference.com. 
  42. ^ a b "1994 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 7 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  43. ^ "Charles Barkley Stats". basketball-reference.com. 
  44. ^ "Elgin Baylor Stats". basketball-reference.com. 
  45. ^ a b "2009 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 14 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Temmuz 4, and missed 2016, 2008.  Tarih değerini gözden geçirin: |erişimtarihi= (yardım)
  46. ^ "Chris Bosh Stats". basketball-reference.com. 
  47. ^ "Julius Erving Stats". basketball-reference.com. 
  48. ^ "Patrick Ewing Stats". basketball-reference.com. 
  49. ^ a b c d e "2007 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  50. ^ "Allen Iverson Stats". basketball-reference.com. 
  51. ^ "Bob Pettit Stats". basketball-reference.com. 
  52. ^ "Ray Allen Stats". basketball-reference.com. 
  53. ^ "Carmelo Anthony Stats". basketball-reference.com. 
  54. ^ "1960 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  55. ^ "Paul Arizin Stats". basketball-reference.com. 
  56. ^ "Clyde Drexler Stats". basketball-reference.com. 
  57. ^ "Kevin Durant Stats". basketball-reference.com. 
  58. ^ "Hal Greer Stats". basketball-reference.com. 
  59. ^ "Jason Kidd Stats". basketball-reference.com. 
  60. ^ "Chris Paul Stats". basketball-reference.com. 
  61. ^ "Paul Pierce Stats". basketball-reference.com. 
  62. ^ "David Robinson Stats". basketball-reference.com. 
  63. ^ "John Stockton Stats". basketball-reference.com. 
  64. ^ "George Gervin Stats". basketball-reference.com. 
  65. ^ "Robert Parish Stats". basketball-reference.com. 
  66. ^ "Gary Payton Stats". basketball-reference.com. 
  67. ^ "Russell Westbrook Stats". basketball-reference.com. 
  68. ^ "Lenny Wilkens Stats". basketball-reference.com. 
  69. ^ "Dominique Wilkins Stats". basketball-reference.com. 
  70. ^ "Rick Barry Stats". basketball-reference.com. 
  71. ^ "Vince Carter Stats". basketball-reference.com. 
  72. ^ a b "1977 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  73. ^ a b "1980 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ocak 2017. 
  74. ^ "Dave Cowens Stats". basketball-reference.com. 
  75. ^ "Dave DeBusschere Stats". basketball-reference.com. 
  76. ^ "Alex English Stats". basketball-reference.com. 
  77. ^ "Larry Foust Stats". basketball-reference.com. 
  78. ^ "James Harden Stats". basketball-reference.com. 
  79. ^ "Dwight Howard Stats". basketball-reference.com. 
  80. ^ "Bob Lanier Stats". basketball-reference.com. 
  81. ^ "Dikembe Mutombo Stats". basketball-reference.com. 
  82. ^ "Steve Nash Stats". basketball-reference.com. 
  83. ^ "Bill Sharman Stats". basketball-reference.com. 
  84. ^ "2011 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ocak 2017. 
  85. ^ "Yao Ming Stats". basketball-reference.com. 
  86. ^ "LaMarcus Aldridge Stats". basketball-reference.com. 
  87. ^ "Dave Bing Stats". basketball-reference.com. 
  88. ^ "Anthony Davis Stats". basketball-reference.com. 
  89. ^ "Walt Frazier Stats". basketball-reference.com. 
  90. ^ "Harry Gallatin Stats". basketball-reference.com. 
  91. ^ "Grant Hill Stats". basketball-reference.com. 
  92. ^ "2012 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2012. 
  93. ^ "Joe Johnson Stats". basketball-reference.com. 
  94. ^ "Jerry Lucas Stats". basketball-reference.com. 
  95. ^ "Ed Macauley Stats". basketball-reference.com. 
  96. ^ "Slater Martin Stats". basketball-reference.com. 
  97. ^ "Tracy McGrady Stats". basketball-reference.com. 
  98. ^ "Dick McGuire Stats". basketball-reference.com. 
  99. ^ "Kevin McHale Stats". basketball-reference.com. 
  100. ^ "Alonzo Mourning Stats". basketball-reference.com. 
  101. ^ "Scottie Pippen Stats". basketball-reference.com. 
  102. ^ "Willis Reed Stats". basketball-reference.com. 
  103. ^ "Jack Sikma Stats". basketball-reference.com. 
  104. ^ "1968 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  105. ^ "1970 NBA All-Star Game". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 20 Şubat 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  106. ^ "Nate Thurmond Stats". basketball-reference.com. 
  107. ^ "Chet Walker Stats". basketball-reference.com. 
  108. ^ "Jo Jo White Stats". basketball-reference.com. 
  109. ^ "James Worthy Stats". basketball-reference.com. 
  110. ^ "Tiny Archibald Stats". basketball-reference.com. 
  111. ^ a b c "1962 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  112. ^ "Larry Costello Stats". basketball-reference.com. 
  113. ^ "Stephen Curry Stats". basketball-reference.com. 
  114. ^ "Adrian Dantley Stats". basketball-reference.com. 
  115. ^ "Walter Davis Stats". basketball-reference.com. 
  116. ^ "Joe Dumars Stats". basketball-reference.com. 
  117. ^ "Pau Gasol Stats". basketball-reference.com. 
  118. ^ "Paul George Stats". basketball-reference.com. 
  119. ^ "Artis Gilmore Stats". basketball-reference.com. 
  120. ^ "Blake Griffin Stats". basketball-reference.com. 
  121. ^ "Richie Guerin Stats". basketball-reference.com. 
  122. ^ "1965 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  123. ^ "Tom Heinsohn Stats". basketball-reference.com. 
  124. ^ "Bailey Howell Stats". basketball-reference.com. 
  125. ^ "Lou Hudson Stats". basketball-reference.com. 
  126. ^ "Kyrie Irving Stats". basketball-reference.com. 
  127. ^ "Neil Johnston Stats". basketball-reference.com. 
  128. ^ "Shawn Kemp Stats". basketball-reference.com. 
  129. ^ "Kyle Lowry Stats". basketball-reference.com. 
  130. ^ "Vern Mikkelsen Stats". basketball-reference.com. 
  131. ^ "2006 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  132. ^ "Jermaine O'Neal Stats". basketball-reference.com. 
  133. ^ "Tony Parker Stats". basketball-reference.com. 
  134. ^ a b "1993 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  135. ^ "Mitch Richmond Stats". basketball-reference.com. 
  136. ^ "Amare Stoudemire Stats". basketball-reference.com. 
  137. ^ "Jack Twyman Stats". basketball-reference.com. 
  138. ^ "George Yardley Stats". basketball-reference.com. 
  139. ^ "Chauncey Billups Stats". basketball-reference.com. 
  140. ^ "1956 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Temmuz 2008. 
  141. ^ "Carl Braun Stats". basketball-reference.com. 
  142. ^ "2016 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 15 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Şubat 2016. 
  143. ^ "Jimmy Butler Stats". basketball-reference.com. 
  144. ^ "Brad Daugherty Stats". basketball-reference.com. 
  145. ^ "1963 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Temmuz 2008. 
  146. ^ "Wayne Embry Stats". basketball-reference.com. 
  147. ^ "Tom Gola Stats". basketball-reference.com. 
  148. ^ "Gail Goodrich Stats". basketball-reference.com. 
  149. ^ "1958 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Temmuz 2008. 
  150. ^ "Cliff Hagan Stats". basketball-reference.com. 
  151. ^ "Tim Hardaway Stats". basketball-reference.com. 
  152. ^ "Al Horford Stats". basketball-reference.com. 
  153. ^ "Dennis Johnson Stats". basketball-reference.com. 
  154. ^ "Gus Johnson Stats". basketball-reference.com. 
  155. ^ "Marques Johnson Stats". basketball-reference.com. 
  156. ^ "Sam Jones Stats". basketball-reference.com. 
  157. ^ "Rudy LaRusso Stats". basketball-reference.com. 
  158. ^ "Damian Lillard Stats". basketball-reference.com. 
  159. ^ "2017 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 15 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Şubat 2017. 
  160. ^ a b c d "2018 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 21 Ekim 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Şubat 2018. 
  161. ^ "Kevin Love Stats". basketball-reference.com. 
  162. ^ "1978 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Temmuz 2008. 
  163. ^ "Pete Maravich Stats". basketball-reference.com. 
  164. ^ "Bob McAdoo Stats". basketball-reference.com. 
  165. ^ "Reggie Miller Stats". basketball-reference.com. 
  166. ^ "Sidney Moncrief Stats". basketball-reference.com. 
  167. ^ "Chris Mullin Stats". basketball-reference.com. 
  168. ^ "Don Ohl Stats". basketball-reference.com. 
  169. ^ "Andy Phillip Stats". basketball-reference.com. 
  170. ^ "Gene Shue Stats". basketball-reference.com. 
  171. ^ "Klay Thompson Stats". basketball-reference.com. 
  172. ^ "Rudy Tomjanovich Stats". basketball-reference.com. 
  173. ^ "Wes Unseld Stats". basketball-reference.com. 
  174. ^ "John Wall Stats". basketball-reference.com. 
  175. ^ "Bobby Wanzer Stats". basketball-reference.com. 
  176. ^ "2003 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Temmuz 2008. 
  177. ^ "Chris Webber Stats". basketball-reference.com. 
  178. ^ "Paul Westphal Stats". basketball-reference.com. 
  179. ^ "Giannis Antetokounmpo Stats". basketball-reference.com. 
  180. ^ "Vin Baker Stats". basketball-reference.com. 
  181. ^ "Walt Bellamy Stats". basketball-reference.com. 
  182. ^ "Otis Birdsong Stats". basketball-reference.com. 
  183. ^ "Rolando Blackman Stats". basketball-reference.com. 
  184. ^ "Tom Chambers Stats". basketball-reference.com. 
  185. ^ "Maurice Cheeks Stats". basketball-reference.com. 
  186. ^ "1979 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Temmuz 2008. 
  187. ^ "Doug Collins Stats". basketball-reference.com. 
  188. ^ "DeMarcus Cousins Stats". basketball-reference.com. 
  189. ^ "Billy Cunningham Stats". basketball-reference.com. 
  190. ^ "Bob Dandridge Stats". basketball-reference.com. 
  191. ^ "Bob Davies Stats". basketball-reference.com. 
  192. ^ "DeMar DeRozan Stats". basketball-reference.com. 
  193. ^ "Dick Garmaker Stats". basketball-reference.com. 
  194. ^ "Johnny Green Stats". basketball-reference.com. 
  195. ^ "Anfernee Hardaway Stats". basketball-reference.com. 
  196. ^ "Connie Hawkins Stats". basketball-reference.com. 
  197. ^ "Spencer Haywood Stats". basketball-reference.com. 
  198. ^ "Mel Hutchins Stats". basketball-reference.com. 
  199. ^ "Bobby Jones Stats". basketball-reference.com. 
  200. ^ "Bernard King Stats". basketball-reference.com. 
  201. ^ "Bill Laimbeer Stats". basketball-reference.com. 
  202. ^ "Kawhi Leonard Stats". basketball-reference.com. 
  203. ^ "Clyde Lovellette Stats". basketball-reference.com. 
  204. ^ "Maurice Lucas Stats". basketball-reference.com. 
  205. ^ "Shawn Marion Stats". basketball-reference.com. 
  206. ^ "George Mikan Stats". basketball-reference.com. 
  207. ^ "Paul Millsap Stats". basketball-reference.com. 
  208. ^ "Earl Monroe Stats". basketball-reference.com. 
  209. ^ "Willie Naulls Stats". basketball-reference.com. 
  210. ^ "Jim Pollard Stats". basketball-reference.com. 
  211. ^ "Mark Price Stats". basketball-reference.com. 
  212. ^ "Micheal Ray Richardson Stats". basketball-reference.com. 
  213. ^ "1955 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Temmuz 2008. 
  214. ^ "Arnie Risen Stats". basketball-reference.com. 
  215. ^ "Alvin Robertson Stats". basketball-reference.com. 
  216. ^ "Guy Rodgers Stats". basketball-reference.com. 
  217. ^ "2013 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Ocak 2013. 
  218. ^ "Rajon Rondo Stats". basketball-reference.com. 
  219. ^ "1987 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Temmuz 2008. 
  220. ^ "Ralph Sampson Stats". basketball-reference.com. 
  221. ^ "Latrell Sprewell Stats". basketball-reference.com. 
  222. ^ "David Thompson Stats". basketball-reference.com. 
  223. ^ "Kemba Walker Stats". basketball-reference.com. 
  224. ^ "Ben Wallace Stats". basketball-reference.com. 
  225. ^ "Rasheed Wallace Stats". basketball-reference.com. 
  226. ^ "Sidney Wicks Stats". basketball-reference.com. 
  227. ^ "Mark Aguirre Stats". basketball-reference.com. 
  228. ^ "Gilbert Arenas Stats". basketball-reference.com. 
  229. ^ "Bill Bridges Stats". basketball-reference.com. 
  230. ^ "Phil Chenier Stats". basketball-reference.com. 
  231. ^ "Terry Dischinger Stats". basketball-reference.com. 
  232. ^ "Joel Embiid Stats". basketball-reference.com. 
  233. ^ "Steve Francis Stats". basketball-reference.com. 
  234. ^ "Marc Gasol Stats". basketball-reference.com. 
  235. ^ "Draymond Green Stats". basketball-reference.com. 
  236. ^ "Richard Hamilton Stats". basketball-reference.com. 
  237. ^ "Kevin Johnson Stats". basketball-reference.com. 
  238. ^ "Eddie Jones Stats". basketball-reference.com. 
  239. ^ "Bob Kauffman Stats". basketball-reference.com. 
  240. ^ "Red Kerr Stats". basketball-reference.com. 
  241. ^ "Bob Love Stats". basketball-reference.com. 
  242. ^ "Dan Majerle Stats". basketball-reference.com. 
  243. ^ "George McGinnis Stats". basketball-reference.com. 
  244. ^ "Jeff Mullins Stats". basketball-reference.com. 
  245. ^ "Larry Nance Stats". basketball-reference.com. 
  246. ^ "Glen Rice Stats". basketball-reference.com. 
  247. ^ "Derrick Rose Stats". basketball-reference.com. 
  248. ^ "1981 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Temmuz 2008. 
  249. ^ "1982 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Temmuz 2008. 
  250. ^ "Dan Roundfield Stats". basketball-reference.com. 
  251. ^ "Brandon Roy Stats". basketball-reference.com. 
  252. ^ "Detlef Schrempf Stats". basketball-reference.com. 
  253. ^ "Charlie Scott Stats". basketball-reference.com. 
  254. ^ "Paul Seymour Stats". basketball-reference.com. 
  255. ^ "Peja Stojaković Stats". basketball-reference.com. 
  256. ^ "Maurice Stokes Stats". basketball-reference.com. 
  257. ^ "Dick Van Arsdale Stats". basketball-reference.com. 
  258. ^ "Tom Van Arsdale Stats". basketball-reference.com. 
  259. ^ "Norm Van Lier Stats". basketball-reference.com. 
  260. ^ "Antoine Walker Stats". basketball-reference.com. 
  261. ^ "Jamaal Wilkes Stats". basketball-reference.com. 
  262. ^ "Buck Williams Stats". basketball-reference.com. 
  263. ^ "Deron Williams Stats". basketball-reference.com. 
  264. ^ "Leo Barnhorst Stats". basketball-reference.com. 
  265. ^ "Bradley Beal Stats". basketball-reference.com. 
  266. ^ "Zelmo Beaty Stats". basketball-reference.com. 
  267. ^ "Carlos Boozer Stats". basketball-reference.com. 
  268. ^ "Elton Brand Stats". basketball-reference.com. 
  269. ^ "Terrell Brandon Stats". basketball-reference.com. 
  270. ^ "Frank Brian Stats". basketball-reference.com. 
  271. ^ "Caron Butler Stats". basketball-reference.com. 
  272. ^ "Joe Caldwell Stats". basketball-reference.com. 
  273. ^ "Archie Clark Stats". basketball-reference.com. 
  274. ^ "Terry Cummings Stats". basketball-reference.com. 
  275. ^ "Baron Davis Stats". basketball-reference.com. 
  276. ^ "Luol Deng Stats". basketball-reference.com. 
  277. ^ "John Drew Stats". basketball-reference.com. 
  278. ^ "Andre Drummond Stats". basketball-reference.com. 
  279. ^ "Kevin Duckworth Stats". basketball-reference.com. 
  280. ^ "Walter Dukes Stats". basketball-reference.com. 
  281. ^ "Dwight Eddleman Stats". basketball-reference.com. 
  282. ^ "Sean Elliott Stats". basketball-reference.com. 
  283. ^ "Michael Finley Stats". basketball-reference.com. 
  284. ^ "Joe Fulks Stats". basketball-reference.com. 
  285. ^ "Jack George Stats". basketball-reference.com. 
  286. ^ "Manu Ginóbili Stats". basketball-reference.com. 
  287. ^ "Roy Hibbert Stats". basketball-reference.com. 
  288. ^ "Allan Houston Stats". basketball-reference.com. 
  289. ^ "Rod Hundley Stats". basketball-reference.com. 
  290. ^ "Žydrūnas Ilgauskas Stats". basketball-reference.com. 
  291. ^ "Antawn Jamison Stats". basketball-reference.com. 
  292. ^ "Eddie Johnson Stats". basketball-reference.com. 
  293. ^ "John Johnson Stats". basketball-reference.com. 
  294. ^ "Larry Johnson Stats". basketball-reference.com. 
  295. ^ "Nikola Jokić Stats". basketball-reference.com. 
  296. ^ "Larry Kenon Stats". basketball-reference.com. 
  297. ^ "Don Kojis Stats". basketball-reference.com. 
  298. ^ "David Lee Stats". basketball-reference.com. 
  299. ^ "Fat Lever Stats". basketball-reference.com. 
  300. ^ "Rashard Lewis Stats". basketball-reference.com. 
  301. ^ "Jeff Malone Stats". basketball-reference.com. 
  302. ^ "Danny Manning Stats". basketball-reference.com. 
  303. ^ "Stephon Marbury Stats". basketball-reference.com. 
  304. ^ "Jack Marin Stats". basketball-reference.com. 
  305. ^ "Khris Middleton Stats". basketball-reference.com. 
  306. ^ "Brad Miller Stats". basketball-reference.com. 
  307. ^ "Norm Nixon Stats". basketball-reference.com. 
  308. ^ "Joakim Noah Stats". basketball-reference.com. 
  309. ^ "2019 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 15 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Şubat 2019. 
  310. ^ "Victor Oladipo Stats". basketball-reference.com. 
  311. ^ "Jim Paxson Stats". basketball-reference.com. 
  312. ^ "Geoff Petrie Stats". basketball-reference.com. 
  313. ^ "Terry Porter Stats". basketball-reference.com. 
  314. ^ "Zach Randolph Stats". basketball-reference.com. 
  315. ^ "Glenn Robinson Stats". basketball-reference.com. 
  316. ^ "Truck Robinson Stats". basketball-reference.com. 
  317. ^ "Red Rocha Stats". basketball-reference.com. 
  318. ^ "Dennis Rodman Stats". basketball-reference.com. 
  319. ^ "1985 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Nisan 2016. 
  320. ^ "Jeff Ruland Stats". basketball-reference.com. 
  321. ^ "1953 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  322. ^ "Fred Scolari Stats". basketball-reference.com. 
  323. ^ "Ken Sears Stats". basketball-reference.com. 
  324. ^ "Frank Selvy Stats". basketball-reference.com. 
  325. ^ "Paul Silas Stats". basketball-reference.com. 
  326. ^ "Ben Simmons Stats". basketball-reference.com. 
  327. ^ "Jerry Sloan Stats". basketball-reference.com. 
  328. ^ "Phil Smith Stats". basketball-reference.com. 
  329. ^ "Randy Smith Stats". basketball-reference.com. 
  330. ^ "Jerry Stackhouse Stats". basketball-reference.com. 
  331. ^ "Reggie Theus Stats". basketball-reference.com. 
  332. ^ "Isaiah Thomas Stats". basketball-reference.com. 
  333. ^ "Andrew Toney Stats". basketball-reference.com. 
  334. ^ "Karl-Anthony Towns Stats". basketball-reference.com. 
  335. ^ "Kelly Tripucka Stats". basketball-reference.com. 
  336. ^ "Kiki Vandeweghe Stats". basketball-reference.com. 
  337. ^ "Jimmy Walker Stats". basketball-reference.com. 
  338. ^ "Bill Walton Stats". basketball-reference.com. 
  339. ^ "Scott Wedman Stats". basketball-reference.com. 
  340. ^ "David West Stats". basketball-reference.com. 
  341. ^ "Gus Williams Stats". basketball-reference.com. 
  342. ^ "Brian Winters Stats". basketball-reference.com. 
  343. ^ "Shareef Abdur-Rahim Stats". basketball-reference.com. 
  344. ^ "Alvan Adams Stats". basketball-reference.com. 
  345. ^ "Michael Adams Stats". basketball-reference.com. 
  346. ^ "Bam Adebayo Stats". basketball-reference.com. 
  347. ^ "Danny Ainge Stats". basketball-reference.com. 
  348. ^ "Kenny Anderson Stats". basketball-reference.com. 
  349. ^ "B. J. Armstrong Stats". basketball-reference.com. 
  350. ^ "Don Barksdale Stats". basketball-reference.com. 
  351. ^ "Dick Barnett Stats". basketball-reference.com. 
  352. ^ "Dana Barros Stats". basketball-reference.com. 
  353. ^ "Butch Beard Stats". basketball-reference.com. 
  354. ^ "Ralph Beard Stats". basketball-reference.com. 
  355. ^ "Mookie Blaylock Stats". basketball-reference.com. 
  356. ^ "John Block Stats". basketball-reference.com. 
  357. ^ "Bob Boozer Stats". basketball-reference.com. 
  358. ^ "Vince Boryla Stats". basketball-reference.com. 
  359. ^ "Bill Bradley Stats". basketball-reference.com. 
  360. ^ "Fred Brown Stats". basketball-reference.com. 
  361. ^ "Don Buse Stats". basketball-reference.com. 
  362. ^ "Andrew Bynum Stats". basketball-reference.com. 
  363. ^ "Austin Carr Stats". basketball-reference.com. 
  364. ^ "Joe Barry Carroll Stats". basketball-reference.com. 
  365. ^ "Bill Cartwright Stats". basketball-reference.com. 
  366. ^ "Sam Cassell Stats". basketball-reference.com. 
  367. ^ "1995 NBA All-Star Maçı". 6 Temmuz 2008. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Şubat 2020. 
  368. ^ "Cedric Ceballos Stats". basketball-reference.com. 
  369. ^ "Tyson Chandler Stats". basketball-reference.com. 
  370. ^ "Len Chappell Stats". basketball-reference.com. 
  371. ^ "Nat Clifton Stats". basketball-reference.com. 
  372. ^ "Derrick Coleman Stats". basketball-reference.com. 
  373. ^ "Jack Coleman Stats". basketball-reference.com. 
  374. ^ "Antonio Davis Stats". basketball-reference.com. 
  375. ^ "Dale Davis Stats". basketball-reference.com. 
  376. ^ "Vlade Divac Stats". basketball-reference.com. 
  377. ^ "James Donaldson Stats". basketball-reference.com. 
  378. ^ "Luka Dončić Stats". basketball-reference.com. 
  379. ^ "Goran Dragić Stats". basketball-reference.com. 
  380. ^ "Mark Eaton Stats". basketball-reference.com. 
  381. ^ "Dale Ellis Stats". basketball-reference.com. 
  382. ^ "Ray Felix Stats". basketball-reference.com. 
  383. ^ "Sleepy Floyd Stats". basketball-reference.com. 
  384. ^ "World B. Free Stats". basketball-reference.com. 
  385. ^ "Billy Gabor Stats". basketball-reference.com. 
  386. ^ "Chris Gatling Stats". basketball-reference.com. 
  387. ^ "Rudy Gobert Stats". basketball-reference.com. 
  388. ^ "Danny Granger Stats". basketball-reference.com. 
  389. ^ "Horace Grant Stats". basketball-reference.com. 
  390. ^ "A. C. Green Stats". basketball-reference.com. 
  391. ^ "Rickey Green Stats". basketball-reference.com. 
  392. ^ "Alex Groza Stats". basketball-reference.com. 
  393. ^ "Tom Gugliotta Stats". basketball-reference.com. 
  394. ^ "Devin Harris Stats". basketball-reference.com. 
  395. ^ "Bob Harrison Stats". basketball-reference.com. 
  396. ^ "Hersey Hawkins Stats". basketball-reference.com. 
  397. ^ "Gordon Hayward Stats". basketball-reference.com. 
  398. ^ "Mahdi Abdul-Rahman Stats". basketball-reference.com. 
  399. ^ "Tyrone Hill Stats". basketball-reference.com. 
  400. ^ "Jrue Holiday Stats". basketball-reference.com. 
  401. ^ "Lionel Hollins Stats". basketball-reference.com. 
  402. ^ "Jeff Hornacek Stats". basketball-reference.com. 
  403. ^ "Josh Howard Stats". basketball-reference.com. 
  404. ^ "Juwan Howard Stats". basketball-reference.com. 
  405. ^ "Andre Iguodala Stats". basketball-reference.com. 
  406. ^ "Darrall Imhoff Stats". basketball-reference.com. 
  407. ^ "Brandon Ingram Stats". basketball-reference.com. 
  408. ^ "Dan Issel Stats". basketball-reference.com. 
  409. ^ "Lucious Jackson Stats". basketball-reference.com. 
  410. ^ "Mark Jackson Stats". basketball-reference.com. 
  411. ^ "1988 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 8 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2008. 
  412. ^ "Steve Johnson Stats". basketball-reference.com. 
  413. ^ "DeAndre Jordan Stats". basketball-reference.com. 
  414. ^ "Chris Kaman Stats". basketball-reference.com. 
  415. ^ "Jim King Stats". basketball-reference.com. 
  416. ^ "Andrei Kirilenko Stats". basketball-reference.com. 
  417. ^ "Billy Knight Stats". basketball-reference.com. 
  418. ^ "Kyle Korver Stats". basketball-reference.com. 
  419. ^ "Sam Lacey Stats". basketball-reference.com. 
  420. ^ "Christian Laettner Stats". basketball-reference.com. 
  421. ^ "Clyde Lee Stats". basketball-reference.com. 
  422. ^ "Reggie Lewis Stats". basketball-reference.com. 
  423. ^ "Brook Lopez Stats". basketball-reference.com. 
  424. ^ "Jamaal Magloire Stats". basketball-reference.com. 
  425. ^ "Kenyon Martin Stats". basketball-reference.com. 
  426. ^ "Jamal Mashburn Stats". basketball-reference.com. 
  427. ^ "Anthony Mason Stats". basketball-reference.com. 
  428. ^ "Xavier McDaniel Stats". basketball-reference.com. 
  429. ^ "Antonio McDyess Stats". basketball-reference.com. 
  430. ^ "Jon McGlocklin Stats". basketball-reference.com. 
  431. ^ "Tom Meschery Stats". basketball-reference.com. 
  432. ^ "Eddie Miles Stats". basketball-reference.com. 
  433. ^ "Donovan Mitchell Stats". basketball-reference.com. 
  434. ^ "Mike Mitchell Stats". basketball-reference.com. 
  435. ^ "Steve Mix Stats". basketball-reference.com. 
  436. ^ "1954 NBA All-Star Maçı". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ocak 2017. 
  437. ^ "Jack Molinas Stats". basketball-reference.com. 
  438. ^ "Calvin Murphy Stats". basketball-reference.com. 
  439. ^ "Calvin Natt Stats". basketball-reference.com. 
  440. ^ "Jameer Stats". basketball-reference.com. 
  441. ^ "Chuck Noble Stats". basketball-reference.com. 
  442. ^ "Charles Oakley Stats". basketball-reference.com. 
  443. ^ "Mehmet Okur Stats". basketball-reference.com. 
  444. ^ "Ricky Pierce Stats". basketball-reference.com. 
  445. ^ "Kristaps Porziņģis Stats". basketball-reference.com. 
  446. ^ "Jim Price Stats". basketball-reference.com. 
  447. ^ "Theo Ratliff Stats". basketball-reference.com. 
  448. ^ "Michael Redd Stats". basketball-reference.com. 
  449. ^ "Richie Regan Stats". basketball-reference.com. 
  450. ^ "Doc Rivers Stats". basketball-reference.com. 
  451. ^ "Clifford Robinson Stats". basketball-reference.com. 
  452. ^ "Flynn Robinson Stats". basketball-reference.com. 
  453. ^ "Curtis Rowe Stats". basketball-reference.com. 
  454. ^ "Bob Rule Stats". basketball-reference.com. 
  455. ^ "Campy Russell Stats". basketball-reference.com. 
  456. ^ "Cazzie Russell Stats". basketball-reference.com. 
  457. ^ "D'Angelo Russell Stats". basketball-reference.com. 
  458. ^ "Domantas Sabonis Stats". basketball-reference.com. 
  459. ^ "Woody Sauldsberry Stats". basketball-reference.com. 
  460. ^ "Fred Schaus Stats". basketball-reference.com. 
  461. ^ "Lee Shaffer Stats". basketball-reference.com. 
  462. ^ "Lonnie Shelton Stats". basketball-reference.com. 
  463. ^ "Pascal Siakam Stats". basketball-reference.com. 
  464. ^ "Adrian Smith Stats". basketball-reference.com. 
  465. ^ "Steve Smith Stats". basketball-reference.com. 
  466. ^ "Rik Smits Stats". basketball-reference.com. 
  467. ^ "John Starks Stats". basketball-reference.com. 
  468. ^ "Don Sunderlage Stats". basketball-reference.com. 
  469. ^ "Wally Szczerbiak Stats". basketball-reference.com. 
  470. ^ "Jayson Tatum Stats". basketball-reference.com. 
  471. ^ "Jeff Teague Stats". basketball-reference.com. 
  472. ^ "Otis Thorpe Stats". basketball-reference.com. 
  473. ^ "Nick Van Exel Stats". basketball-reference.com. 
  474. ^ "Nikola Vučević Stats". basketball-reference.com. 
  475. ^ "Gerald Wallace Stats". basketball-reference.com. 
  476. ^ "Paul Walther Stats". basketball-reference.com. 
  477. ^ "Kermit Washington Stats". basketball-reference.com. 
  478. ^ "Jayson Williams Stats". basketball-reference.com. 
  479. ^ "Mo Williams Stats". basketball-reference.com. 
  480. ^ "Kevin Willis Stats". basketball-reference.com. 
  481. ^ "Metta World Peace Stats". basketball-reference.com. 
  482. ^ "Trae Young Stats". basketball-reference.com. 
  483. ^ "Max Zaslofsky Stats". basketball-reference.com.