NBA'de takımların tüm zamanların skor liderleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara
2013-14 sezonuna kadar geçerlidir
^ Aktif NBA oyuncusu
* Naismith Memorial Basketball Hall of Fame'e seçilmiş
dagger Hall of Fame seçilmiş
Mevcut kadroda bulunan
Tarih [note 1] Oyuncu Sayı Kaynak
Atlanta Hawks[note 2] Wilkins, DominiqueDominique Wilkins* 23,292
[1]
Boston Celtics Havlicek, JohnJohn Havlicek* 26,395
[2]
Brooklyn Nets[note 3] Williams, BuckBuck Williams 10,440
[3]
Charlotte Hornets Wallace, GeraldGerald Wallace^ 7,437
[4]
Chicago Bulls Jordan, MichaelMichael Jordan* 29,277
[5]
Cleveland Cavaliers James, LeBronLeBron James^ 15,251
[6]
Dallas Mavericks Nowitzki, DirkDirk Nowitzki^ 26,786
[7]
Denver Nuggets English, AlexAlex English* 21,645
[8]
Detroit Pistons[note 4] Thomas, IsiahIsiah Thomas* 18,822
[9]
Golden State Warriors[note 5] Chamberlain, WiltWilt Chamberlain* 17,783
[10]
Houston Rockets[note 6] Olajuwon, HakeemHakeem Olajuwon* 26,511
[11]
Indiana Pacers Miller, ReggieReggie Miller* 25,279
[12]
Los Angeles Clippers[note 7] Smith, RandyRandy Smith 10,657
[13]
Los Angeles Lakers[note 8] Bryant, KobeKobe Bryant^ 31,700
[14]
Memphis Grizzlies[note 9] Gasol, PauPau Gasol^ 8,966
[15]
Miami Heat Wade, DwyaneDwyane Wade^ 17,481
[16]
Milwaukee Bucks Abdul-Jabbar, KareemKareem Abdul-Jabbar* 14,211
[17]
Minnesota Timberwolves Garnett, KevinKevin Garnett^ 19,041
[18]
New Orleans Pelicans[note 10] Curry, DellDell Curry 9,839
[19]
New York Knicks Ewing, PatrickPatrick Ewing* 23,665
[20]
Oklahoma City Thunder[note 11] Payton, GaryGary Payton* 18,207
[21]
Orlando Magic Howard, DwightDwight Howard^ 11,407
[22]
Philadelphia 76ers[note 12] Greer, HalHal Greer* 21,586
[23]
Phoenix Suns Davis, WalterWalter Davis 15,666
[24]
Portland Trail Blazers Drexler, ClydeClyde Drexler* 18,040
[25]
Sacramento Kings[note 13] Robertson, OscarOscar Robertson* 22,009
[26]
San Antonio SpursŞablon:Double-dagger Duncan, TimTim Duncan^ 24,904
[27]
Toronto Raptors Bosh, ChrisChris Bosh^ 10,275
[28]
Utah Jazz[note 14] Malone, KarlKarl Malone* 36,374
[29]
Washington Wizards[note 15] Hayes, ElvinElvin Hayes* 15,551
[30]

Dipnotlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Bu liste sadece aktif NBA istatistiklerini içerir
  2. ^ Eski adı St. Louis Hawks, Milwaukee Hawks, Tri-Cities Blackhawks
  3. ^ Eski adı New York Nets, New Jersey Nets
  4. ^ Eski adı Fort Wayne Pistons
  5. ^ Eski adıSan Francisco Warriors, Philadelphia Warriors
  6. ^ Eski adı San Diego Rockets
  7. ^ Eski adı San Diego Clippers, Buffalo Braves
  8. ^ Eski adı Minneapolis Lakers
  9. ^ Eski adı Vancouver Grizzlies
  10. ^ Eski adı Charlotte Hornets, New Orleans Hornets, New Orleans/Oklahoma City Hornets
  11. ^ Eski adı Seattle SuperSonics
  12. ^ Eski adı Syracuse Nationals
  13. ^ Eski adı Kansas City Kings, Kansas City-Omaha Kings, Cincinnati Royals, Rochester Royals
  14. ^ Eski adı New Orleans Jazz
  15. ^ Eski adı Washington Bullets, Capital Bullets, Baltimore Bullets, Chicago Zephyrs, Chicago Packers

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Atlanta Hawks Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/ATL/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012. 
  2. ^ "Boston Celtics Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/BOS/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012. 
  3. ^ "New Jersey Nets Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/NJN/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012. 
  4. ^ "Charlotte Bobcats Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/CHA/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012. 
  5. ^ "Chicago Bulls Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/CHI/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012. 
  6. ^ "Cleveland Cavaliers Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/CLE/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012. 
  7. ^ "Dallas Maverick Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/DAL/leaders_career.html. Erişim tarihi: February 8, 2012. 
  8. ^ "Denver Nuggets Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/DEN/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012. 
  9. ^ "Detroit Pistons Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/DET/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012. 
  10. ^ "Golden State Warriors Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/GSW/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012. 
  11. ^ "Houston Rockets Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/HOU/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012. 
  12. ^ "Indiana Pacers Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/IND/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012. 
  13. ^ "Los Angeles Clippers Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/LAC/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012. 
  14. ^ "Los Angeles Lakers Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/LAL/leaders_career.html. Erişim tarihi: February 8, 2012. 
  15. ^ "Memphis Grizzlies Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/MEM/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012. 
  16. ^ "Miami Heat Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/MIA/leaders_career.html. Erişim tarihi: February 8, 2012. 
  17. ^ "Milwaukee Bucks Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/MIL/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012. 
  18. ^ "Minnesota Timberwolves Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/MIN/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012. 
  19. ^ "New Orleans Hornets Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/NOH/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012. 
  20. ^ "New York Knicks Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/NYK/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012. 
  21. ^ "Oklahoma City Thunder Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/OKC/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012. 
  22. ^ "Orlando Magic Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/ORL/leaders_career.html. Erişim tarihi: February 8, 2012. 
  23. ^ "Philadelphia 76ers Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/PHI/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012. 
  24. ^ "Phoenix Suns Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/PHO/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012. 
  25. ^ "Portland Trail Blazers Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/POR/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012. 
  26. ^ "Sacramento Kings Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/SAC/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012. 
  27. ^ "San Antonio Spurs Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012. 
  28. ^ "Toronto Raptors Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/TOR/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012. 
  29. ^ "Utah Jazz Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/UTA/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012. 
  30. ^ "Washington Wizards Career Leaders". basketball-reference.com. Sports Reference. http://www.basketball-reference.com/teams/WAS/leaders_career.html. Erişim tarihi: January 25, 2012.