My Little Pony: Arkadaşlık Sihirlidir bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

My Little Pony: Arkadaşlık Sihirlidir bir Amerikan çizgi dizisi. Yönetmenleri Jayson Thiessen, James Wootton ve Jim Miller'dir. Çizgi dizinin her bölümü 22 dakikadır. Türkiye'de ise 19 Eylül 2016 tarihinde Disney Channel kanalında yayına başlamıştır.

Seri genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihiBitiş tarihi
12610 Ekim 2010 (2010-10-10)6 Mayıs 2011 (2011-05-06)
22617 Eylül 2011 (2011-09-17)21 Nisan 2012 (2012-04-21)
32610 Kasım 2012 (2012-11-10)16 Şubat 2013 (2013-02-16)
42623 Kasım 2013 (2013-11-23)10 Mayıs 2014 (2014-05-10)
5264 Nisan 2015 (2015-04-04)28 Kasım 2015 (2015-11-28)
62626 Mart 2016 (2016-03-26)22 Ekim 2016 (2016-10-22)

1. sezon (2010–11)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
BaşlıkYönetmenYazarOrijinal yayın tarihiÜrün kodu
1"Değerli Arkadaşlık, bölüm 1"
"Friendship is Magic, part 1"
Jayson ThiessenLauren Faust10 Ekim 2010 (2010-10-10)101
2"Değerli Arkadaşlık, bölüm 2"
"Friendship is Magic, part 2"
Jayson ThiessenLauren Faust22 Ekim 2010 (2010-10-22)102
3"Büyük Gallop Davetiyesi"
"The Ticket Master"
Jayson ThiessenAmy Keating Rogers ve Lauren Faust29 Ekim 2010 (2010-10-29)103
4"Elma Toplama Zamanı"
"Applebuck Season"
Jayson ThiessenAmy Keating Rogers5 Kasım 2010 (2010-11-05)104
5"Umursamaz Gilda"
"Griffon the Brush-Off"
Jayson ThiessenCindy Morrow12 Kasım 2010 (2010-11-12)105
6"Boast Busters"Jayson ThiessenChris Savino19 Kasım 2010 (2010-11-19)106

2. sezon (2011–12)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
BaşlıkYönetmenYazarOrijinal yayın tarihiÜrün koduABD izleyicisi
(milyon)
271"Uyumun Dönüşü - Bölüm 1"
"The Return of Harmony Part 1"
Jayson ThiessenM.A. Larson17 Eylül 2011 (2011-09-17)2010.48[1]

3. sezon (2012–13)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
BaşlıkYönetmenYazarOrijinal yayın tarihiÜrün koduABD izleyicisi
(milyon)
531"The Crystal Empire - Part 1"James WoottonMeghan McCarthy10 Kasım 2012 (2012-11-10)3010.58[2]
597"Wonderbolts Akademisi"
"Wonderbolts Academy"
James WoottonMerriwether Williams15 Aralık 2012 (2012-12-15)307TBD

4. sezon (2013–14)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
BaşlıkYönetmenYazarOrijinal yayın tarihiÜrün koduABD izleyicisi
(milyon)
661"Princess Twilight Sparkle - Part 1"Jayson ThiessenMeghan McCarthy23 Kasım 2013 (2013-11-23)4010.73[3]

5. sezon (2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
BaşlıkYönetmenYazarOrijinal yayın tarihiÜrün koduABD izleyicisi
(milyon)
921"Sevimli Harita - 1. Bölüm"
"The Cutie Map - Part 1"
Jayson ThiessenScott Sonneborn ve M.A. Larson4 Nisan 2015 (2015-04-04)5010.51[4]

6. sezon (2016)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
BaşlıkYönetmenYazarOrijinal yayın tarihiAlternatif tarihÜrün koduABD izleyicisi
(milyon)
1181"Kristal Töreni - Bölüm 1"
"The Crystalling - Part 1"
Denny Lu ve Tim StubyJosh Haber26 Mart 2016 (2016-03-26)TBA6010.38[5]
1214"Cutie Mark Klubü"
"On Your Marks"
Denny Lu ve Tim StubyDave Polsky ve Josh Haber9 Nisan 2016 (2016-04-09)24 Ekim 2016 (2016-10-24)6040.30[6]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Saturday, September 17, 2011 Broadcast & Cable Final Ratings". The Voice of TV. 21 Eylül 2011. Archived from the original on 30 Eylül 2011. 
  2. ^ "Hub TV Network New Series "Littlest Pet Shop" Makes Best-Ever Premiere for Any Original Series on Network, "My Little Pony Friendship is Magic" Marks its Best-Ever Series Premiere" (Basın açıklaması). The Hub. November 13, 2012. Erişim tarihi: November 12, 2014. 
  3. ^ Pucci, Douglas (29 Kasım 2013). "Hub Network Weekly Ratings Scorecard (November 18–24, 2013)". Son of the Bronx. Blogger. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2013. 
  4. ^ Pucci, Douglas (8 Nisan 2015). "Saturday Final Nationals: 22.6 Million Viewers for Wisconsin-Kentucky on TBS, TNT and truTV". TV Media Insights. Cross MediaWorks. 22 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Nisan 2015. 
  5. ^ Metcalf, Mitch (29 Mart 2016). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Saturday Cable Originals & Network Finals: 3.26.2016". ShowBuzzDaily. 29 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mart 2016. 
  6. ^ Metcalf, Mitch (12 Nisan 2016). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Saturday Cable Originals & Network Finals: 4.9.2016". ShowBuzzDaily. 22 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Nisan 2016.