Manchester United FC futbolcuları listesi (25-99 kez forma giyenler)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Manchester United FC oyuncuları listesi (25-99 maç) Manchester merkezli İngiliz futbol takımı olan Manchester United FC forması ile 25-99 maç arası forma giymiş oyuncuların listesidir. Kulüp 1886-87 FA Cup turnuvasına katılmış ve 1986 yılında ilk resmi karşılaşmasına cıkmıştır. 1910 yılından beri maçlarını Old Trafford stadyumunda oynayan kırmızı şeytanlar lakaplı takım 1908 yılında ilk üst düzey şampiyonluğunu kazanmıştır.

Takımın kuruluş gününden güncelleme tarihi olan 26 Mart 2012 tarihine kadarki süre içerisinde 222 futbolcu 25-99 arası forma giyme şansı yakalamıştır.

Listedeki oyuncular[değiştir | kaynağı değiştir]

Premier League, English Football League, FA Cup, League Cup, Charity/Community Shield, Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası, Kupa Galipleri Kupası, Fuar Şehirleri Kupası, Super Cup ve Kulüpler Dünya Kupası turnuvaların da forma giyen oyuncular bu listeye dahil edilmiştir. 1939 ve 1940 sezonunda oynanan savaş maçları listeye dahil edilmemiştir

Manchester United FC oyuncuları listesi (25-99 maç)
İsim Ülke Pozisyon Manchester United
career
Başlangıc Değ. Toplam Gol Kaynak
Maç
Stewart, WilliamWilliam Stewart  İskoçya HB 1890-1895 87 0 87 5 [7][8]
Coupar, JimmyJimmy Coupar  İskoçya FW 1892-1893
1901-1902
34 0 34 10 [9][10]
Clements, JohnJohn Clements  İngiltere FB 1892-1894 42 0 42 0 [11][12]
Fitzsimmons, TommyTommy Fitzsimmons  İskoçya FW 1892-1894 30 0 30 6 [13][14]
Hood, BillyBilly Hood unknown FW 1892-1894 38 0 38 6 [15][16]
Mitchell, AndrewAndrew Mitchell  İskoçya FB 1892-1894 61 0 61 0 [17][18]
Farman, AlfAlf Farman  İngiltere FW 1892-1895 61 0 61 28 [19][20]
Perrins, GeorgeGeorge Perrins  İngiltere HB 1892-1896 98 0 98 0 [21][22]
Davidson, WillWill Davidson unknown HB 1893-1894 44 0 44 2 [23][24]
Fall, JoeJoe Fall  İngiltere GK 1893-1894 27 0 27 0 [25][26]
Peden, JackJack Peden  İrlanda FW 1893-1894 32 0 32 8 [27][28]
Clarkin, JohnJohn Clarkin  İskoçya FW 1893-1896 74 0 74 23 [29][30]
Douglas, WilliamWilliam Douglas  İskoçya GK 1893-1896 57 0 57 0 [31][32]
Dow, JohnJohn Dow  İskoçya FB 1893-1896 50 0 50 6 [33][34]
Peters, JackJack Peters  İngiltere FW 1894-1896 51 0 51 14 [35][36]
Kennedy, WilliamWilliam Kennedy  İskoçya FW 1895-1897 33 0 33 12 [37][38]
Fitzsimmons, DavidDavid Fitzsimmons  İskoçya HB 1895-1900 31 0 31 0 [39][40]
Collinson, JimmyJimmy Collinson  İngiltere U 1895-1901 71 0 71 17 [41][42]
Jenkyns, CaesarCaesar Jenkyns  Galler DF 1896-1898 47 0 47 6 [43][44]
Boyd, HenryHenry Boyd  İskoçya FW 1896-1899 62 0 62 35 [45][46]
Draycott, BillyBilly Draycott  İngiltere HB 1896-1899 95 0 95 6 [47][48]
Gillespie, MatthewMatthew Gillespie  İskoçya FW 1896-1900 89 0 89 21 [49][50]
Jackson, WilliamWilliam Jackson  Galler FW 1899-1901 64 0 64 14 [51][52]
Leigh, TomTom Leigh  İngiltere FW 1899-1901 46 0 46 15 [53][54]
Fisher, JamesJames Fisher  İskoçya FW 1900-1902 46 0 46 3 [55][56]
Lappin, HarryHarry Lappin  İngiltere FW 1900-1903 27 0 27 4 [57][58]
Whitehouse, JimmyJimmy Whitehouse  İngiltere GK 1900-1903 64 0 64 0 [59][60]
Banks, JackJack Banks  İngiltere FB 1901-1903 44 0 44 1 [61][62]
Preston, StephenStephen Preston  İngiltere FW 1901-1903 34 0 34 14 [63][64]
Birchenough, HerbertHerbert Birchenough  İngiltere GK 1902-1903 30 0 30 0 [65][66]
Rothwell, HerbertHerbert Rothwell  İngiltere FB 1902-1903 28 0 28 0 [67][68]
Morrison, TommyTommy Morrison  İrlanda FW 1902-1904 36 0 36 8 [69][70]
Pegg, DickDick Pegg  İngiltere FW 1902-1904 51 0 51 20 [71][72]
Read, BertBert Read  İngiltere FB 1902-1904 42 0 42 0 [73][74]
Arkesden, TommyTommy Arkesden  İngiltere FW 1902-1906 79 0 33 0 [75][76]
Sutcliffe, JohnJohn Sutcliffe  İngiltere GK 1903-1904 28 0 28 0 [77][78]
Grassam, BillyBilly Grassam  İskoçya FW 1903-1905 37 0 37 14 [79][80]
Robertson, SandySandy Robertson  İskoçya FW 1903-1905 34 0 34 10 [81][82]
Robertson, AlexanderAlexander Robertson  İskoçya HB 1903-1906 35 0 35 1 [83][84]
Blackstock, TommyTommy Blackstock  İskoçya FB 1903-1907 38 0 38 0 [85][86]
Allan, JackJack Allan  İngiltere FW 1904-1906 36 0 36 22 [87][88]
Williams, HenryHenry Williams  İngiltere FW 1904-1906 36 0 36 8 [89][90]
Beddow, ClemClem Beddow  İngiltere FW 1904-1907 34 0 34 15 [91][92]
Wombwell, DickDick Wombwell  İngiltere FW 1904-1907 51 0 51 3 [93][94]
Sagar, CharlieCharlie Sagar  İngiltere FW 1905-1907 33 0 33 24 [95][96]
Menzies, AlexAlex Menzies  İskoçya FW 1906-1908 25 0 25 4 [97][98]
Bannister, JimmyJimmy Bannister  İngiltere FW 1906-1910 63 0 63 8 [99][100]
Burgess, HerbertHerbert Burgess  İngiltere FB 1906-1910 54 0 54 0 [101][102]
Turnbull, JimmyJimmy Turnbull  İskoçya FW 1907-1910 78 0 78 45 [103][104]
Donnelly, TonyTony Donnelly  İngiltere FB 1908-1913 37 0 37 0 [105][106]
Linkson, OscarOscar Linkson  İngiltere FB 1908-1913 59 0 59 0 [107][108]
Livingstone, GeorgeGeorge Livingstone  İskoçya U 1908-1914 46 0 46 14 [109][110]
Homer, TomTom Homer  İngiltere FW 1909-1912 25 0 25 14 [111][112]
Edmonds, HughHugh Edmonds  İskoçya GK 1910-1912 51 0 51 0 [113][114]
Sheldon, JackieJackie Sheldon  İngiltere FW 1910-1913 26 0 26 0 [115][116]
Hodge, JamesJames Hodge  İskoçya U 1910-1920 86 0 86 2 [117][118]
Hamill, MickeyMickey Hamill  İrlanda MF 1911-1914 60 0 60 2 [119][120]
Anderson, GeorgeGeorge Anderson  İngiltere FW 1911-1915 86 0 86 39 [121][122]
Knowles, FrankFrank Knowles  İngiltere FB 1911-1915 47 0 47 1 [123][124]
Haywood, JoeJoe Haywood  İngiltere MF 1913-1915 26 0 26 0 [125][126]
Hodge, JohnJohn Hodge  İskoçya DF 1913-1915 30 0 30 0 [127][128]
Norton, JoeJoe Norton  İngiltere FW 1913-1915 37 0 37 3 [129][130]
Potts, ArthurArthur Potts  İngiltere FW 1913-1920 29 0 29 5 [131][132]
Woodcock, WilfWilf Woodcock  İngiltere FW 1913-1920 61 0 61 21 [133][134]
Oconnell, PatPat O'Connell  İrlanda DF 1914-1915 35 0 35 2 [135][136]
Montgomery, JamesJames Montgomery  İngiltere HB 1914-1921 27 0 27 1 [137][138]
Sapsford, GeorgeGeorge Sapsford  İngiltere FW 1919-1922 53 0 53 17 [139][140]
Hopkin, FredFred Hopkin  İngiltere FW 1919-1921 74 0 74 8 [141][142]
Meehan, TommyTommy Meehan  İngiltere HB 1919-1921 53 0 53 6 [143][144]
Barlow, CyrilCyril Barlow  İngiltere FB 1919-1922 30 0 30 0 [145][146]
Bissett, GeorgeGeorge Bissett  İskoçya FW 1919-1922 42 0 42 10 [147][148]
Forster, TommyTommy Forster  İngiltere MF 1919-1922 36 0 36 0 [149][150]
Harris, FrankFrank Harris  İngiltere HB 1919-1922 49 0 49 2 [151][152]
Miller, TomTom Miller  İskoçya FW 1920-1921 27 0 27 8 [153][154]
Harrison, BillyBilly Harrison  İngiltere FW 1920-1922 46 0 46 5 [155][156]
Myerscough, JoeJoe Myerscough  İngiltere FW 1920-1923 34 0 34 8 [157][158]
Radford, CharlieCharlie Radford  İngiltere FB 1920-1924 96 0 96 1 [159][160]
Macbain, NeilNeil McBain  İskoçya HB 1921-1923 43 0 43 2 [161][162]
Henderson, WilliamWilliam Henderson  İskoçya FW 1921-1925 36 0 36 17 [163][164]
Haslam, GeorgeGeorge Haslam  İngiltere DF 1921-1928 27 0 27 0 [165][166]
Goldthorpe, ErnieErnie Goldthorpe  İngiltere FW 1922-1925 30 0 30 16 [167][168]
Smith, TomTom Smith  İngiltere FW 1923-1927 90 0 90 16 [169][170]
Rennox, CharlieCharlie Rennox  İskoçya FW 1924-1927 68 0 68 25 [171][172]
Richardson, LanceLance Richardson  İngiltere GK 1924-1929 42 0 42 0 [173][174]
Taylor, ChrisChris Taylor  İngiltere FW 1924-1930 30 0 30 7 [175][176]
Sweeney, EricEric Sweeney  İngiltere FW 1925-1930 32 0 32 7 [177][178]
Chapman, BillyBilly Chapman  İngiltere FW 1926-1928 26 0 26 0 [179][180]
Williams, ReesRees Williams  Galler FW 1927-1929 35 0 35 2 [181][182]
Johnston, BillyBilly Johnston  İskoçya FW 1927-1929
1930-1931
77 0 77 27 [183][184]
Rawlings, BillBill Rawlings  İngiltere FW 1927-1930 36 0 36 19 [185][186]
Spencer, CharlieCharlie Spencer  İngiltere DF 1928-1930 48 0 48 0 [187][188]
Dale, BillyBilly Dale  İngiltere FB 1928-1932 68 0 68 0 [189][190]
Ball, JackJack Ball  İngiltere FW 1929-1934
1934-1935
50 0 50 18 [191][192]
Warburton, ArthurArthur Warburton  İngiltere FW 1929-1934 39 0 39 10 [193][194]
Gallimore, StanStan Gallimore  İngiltere FW 1930-1934 76 0 76 20 [195][196]
Hopkinson, SamSam Hopkinson  İngiltere FW 1930-1934 53 0 53 12 [197][198]
Moody, JohnJohn Moody  İngiltere GK 1931-1933 51 0 51 0 [199][200]
Macdonald, WillieWillie McDonald  İskoçya FW 1931-1934 27 0 27 4 [201][202]
Ridding, BillBill Ridding  İngiltere FW 1931-1934 44 0 44 14 [203][204]
Vincent, ErnieErnie Vincent  İngiltere HB 1931-1934 65 0 65 1 [205][206]
Brown, JimJim Brown  Amerika FW 1932-1934 41 0 41 17 [207][208]
Frame, TommyTommy Frame  İskoçya HB 1932-1936 52 0 52 4 [209][210]
Chalmers, StewartStewart Chalmers  İskoçya FW 1932-1934 35 0 35 1 [211][212]
Dewar, NeilNeil Dewar  İskoçya FW 1932-1934 36 0 36 14 [213][214]
Stewart, WilliamWilliam Stewart  İskoçya FW 1932-1934 49 0 49 7 [215]
Hine, ErnieErnie Hine  İngiltere FW 1932-1935 53 0 53 12 [216][217]
Hacking, JackJack Hacking  İngiltere GK 1933-1935 34 0 34 0 [218][219]
Macmillen, WalterWalter McMillen  Kuzey İrlanda HB 1933-1935 29 0 29 2 [220][221]
Hall, JackJack Hall  İngiltere GK 1933-1936 73 0 73 0 [222][223]
Robertson, WilliamWilliam Robertson  İskoçya MF 1933-1936 50 0 50 1 [224][225]
Cape, JackJack Cape  İngiltere FW 1933-1937 60 0 60 18 [226][227]
Porter, BillyBilly Porter  İngiltere FB 1934-1938 65 0 65 0 [228][229]
Breedon, JackJack Breedon  İngiltere GK 1935-1940 35 0 35 0 [230][231]
Redwood, HubertHubert Redwood  İngiltere FB 1935-1940 96 0 96 4 [232][233]
Wassall, JackieJackie Wassall  İngiltere FW 1935-1940 48 0 48 6 [234][235]
Whalley, BertBert Whalley  İngiltere MF 1935-1947 39 0 39 0 [236][237]
Gladwin, GeorgeGeorge Gladwin  İngiltere MF 1936-1937 28 0 28 1 [238][239]
Baird, HarryHarry Baird  Kuzey İrlanda FW 1936-1938 53 0 53 18 [240][241]
Winterbottom, WalterWalter Winterbottom  İngiltere HB 1936-1938 27 0 27 0 [242][243]
Breen, TommyTommy Breen  İrlanda GK 1936-1939 71 0 71 0 [244][245]
Roughton, GeorgeGeorge Roughton  İngiltere FB 1936-1939 92 0 92 0 [246][247]
Wrigglesworth, BillyBilly Wrigglesworth  İngiltere FW 1936-1947 37 0 37 10 [248][249]
Smith, JackJack Smith  İngiltere FW 1937-1946 42 0 42 15 [250][251]
Hanlon, JimmyJimmy Hanlon  İngiltere FW 1938-1949 70 0 70 2 [252][253]
Burke, RonnieRonnie Burke  İngiltere FW 1946-1949 35 0 35 23 [254][255]
Morris, JohnnyJohnny Morris  İngiltere FW 1946-1949 93 0 93 35 [256][257]
Anderson, JohnJohn Anderson  İngiltere MF 1946-1949 40 0 40 2 [258][259]
Bogan, TommyTommy Bogan  İskoçya U 1949-1951 33 0 33 7 [260][261]
Macnulty, TommyTommy McNulty  İngiltere DF 1949-1954 59 0 59 0 [262][263]
Whitefoot, JeffJeff Whitefoot  İngiltere MF 1950-1957 95 0 95 0 [264][265]
Allen, RegReg Allen  İngiltere GK 1950-1953 80 0 80 0 [266][267]
Macshane, HarryHarry McShane  İskoçya FW 1950-1954 57 0 57 8 [268][269]
Redman, BillyBilly Redman  İngiltere FW 1950-1954 38 0 38 0 [270][271]
Doherty, JohnJohn Doherty  İngiltere FW 1952-1957 26 0 26 7 [272][273]
Whelan, BillyBilly Whelan  İrlanda FW 1952-1958 98 0 98 52 [274][275]
Webster, ColinColin Webster  Galler FW 1953-1959 79 0 79 31 [276][277]
Greaves, IanIan Greaves  İngiltere FB 1954-1960 75 0 75 0 [278][279]
Macguinness, WilfWilf McGuinness  İngiltere MF 1955-1960 85 0 85 2 [280][281]
Dawson, AlexAlex Dawson  İskoçya FW 1956-1962 93 0 93 54 [282][283]
Taylor, ErnieErnie Taylor  İngiltere FW 1957-1959 30 0 30 4 [284][285]
Pearson, MarkMark Pearson  İngiltere FW 1957-1962 80 0 80 14 [286][287]
Carolan, JoeJoe Carolan  İrlanda FB 1958-1961 71 0 71 0 [288][289]
Bradley, WarrenWarren Bradley  İngiltere FW 1958-1962 67 0 67 21 [290][291]
Lawton, NobbyNobby Lawton  İngiltere MF 1959-1962 44 0 44 6 [292][293]
Nicholson, JimmyJimmy Nicholson  Kuzey İrlanda MF 1960-1962 68 0 68 6 [294][295]
Moir, IanIan Moir  İskoçya FW 1960-1965 45 0 45 5 [296][297]
Chisnall, PhilPhil Chisnall  İngiltere FW 1961-1964 47 0 47 10 [298][299]
Dunne, PatPat Dunne  İrlanda GK 1964-1966 67 0 67 0 [300][301]
Noble, BobbyBobby Noble  İngiltere FB 1965-1967 33 0 33 0 [302][303]
Ryan, JimmyJimmy Ryan  İskoçya FW 1965-1970 24 3 27 4 [304][305]
Gowling, AlanAlan Gowling  İngiltere FW 1967-1972 77 10 87 21 [306][307]
Rimmer, JimmyJimmy Rimmer  İngiltere GK 1967-1973 45 1 46 0 [308][309]
Sartori, CarloCarlo Sartori  İtalya MF 1968-1972 40 16 56 6 [310][311]
Ure, IanIan Ure  İskoçya DF 1969-1971 65 0 65 1 [312][313]
Edwards, PaulPaul Edwards  İngiltere DF 1969-1972 66 2 68 1 [314][315]
Oneil, TommyTommy O'Neil  İngiltere DF 1970-1972 68 0 68 0 [316][317]
Young, TonyTony Young  İngiltere FB 1970-1975 79 18 97 1 [318][319]
Storey-Moore, IanIan Storey-Moore  İngiltere FW 1971-1974 43 0 43 12 [320][321]
Graham, GeorgeGeorge Graham  İskoçya U 1972-1975 44 2 46 2 [322][323]
Holton, JimJim Holton  İskoçya DF 1972-1975 69 0 69 5 [324][325]
Martin, MickMick Martin  İrlanda MF 1972-1975 36 7 43 2 [326][327]
Maccalliog, JimJim McCalliog  İskoçya MF 1973-1974 37 1 38 7 [328][329]
Roche, PaddyPaddy Roche  İrlanda GK 1974-1982 53 0 53 0 [330][331]
Macgrath, ChrisChris McGrath  Kuzey İrlanda FW 1976-1981 15 19 34 1 [332][333]
Ritchie, AndyAndy Ritchie  İngiltere FW 1977-1981 32 10 42 13 [334][335]
Birtles, GarryGarry Birtles  İngiltere FW 1980-1982 63 1 64 12 [336][337]
Jovanovic, NikolaNikola Jovanović  Yugoslavya DF 1980-1982 25 1 26 4 [338][339]
Macgarvey, ScottScott McGarvey  İskoçya FW 1980-1983 13 12 25 3 [340][341]
Muhren, ArnoldArnold Mühren  Hollanda MF 1982-1985 93 5 98 18 [342][343]
Graham, ArthurArthur Graham  İskoçya FW 1983-1985 47 5 52 7 [344][345]
Brazil, AlanAlan Brazil  İskoçya FW 1984-1986 24 17 41 12 [346][347]
Garton, BillyBilly Garton  İngiltere DF 1984-1989 47 4 51 0 [348][349]
Barnes, PeterPeter Barnes  İngiltere FW 1985-1987 24 1 25 5 [350][351]
Gibson, TerryTerry Gibson  İngiltere FW 1985-1987 15 12 27 1 [352][353]
Sivebaek, JohnJohn Sivebæk  Danimarka U 1985-1987 32 2 34 1 [354][355]
Turner, ChrisChris Turner  İngiltere GK 1985-1988 79 0 79 0 [356][357]
Gibson, ColinColin Gibson  İngiltere U 1985-1990 89 6 95 9 [358][359]
O'Brien, LiamLiam O'Brien  İrlanda MF 1986-1988 17 19 36 2 [360][361]
Walsh, GaryGary Walsh  İngiltere GK 1986-1995 62 1 63 0 [362][363]
Anderson, VivViv Anderson  İngiltere DF 1987-1991 64 5 69 4 [364][365]
Leighton, JimJim Leighton  İskoçya GK 1988-1990 94 0 94 0 [366][367]
Milne, RalphRalph Milne  İskoçya FW 1988-1990 26 4 30 3 [368][369]
Beardsmore, RussellRussell Beardsmore  İngiltere U 1988-1992 39 34 73 4 [370][371]
Robins, MarkMark Robins  İngiltere FW 1988-1992 27 43 70 17 [372][373]
Bosnich, MarkMark Bosnich  Avustralya GK 1989-1990
1999-2000
38 0 38 0 [374][375]
Sealey, LesLes Sealey  İngiltere GK 1989-1991
1993-1994
55 1 56 0 [376][377]
Ferguson, DarrenDarren Ferguson  İskoçya MF 1990-1994 22 8 30 0 [378][379]
Wallace, DannyDanny Wallace  İngiltere FW 1989-1993 53 18 71 11 [380][381]
Poborsky, KarelKarel Poborský  Çekya FW 1996-1997 28 20 48 16 [382][383]
Cruyff, JordiJordi Cruyff  Hollanda FW 1996-2000 26 32 58 8 [384][385]
Gouw, Raimond van derRaimond van der Gouw  Hollanda GK 1996-2001 48 12 60 0 [386][387]
Wallwork, RonnieRonnie Wallwork  İngiltere MF 1997-2002 10 18 28 0 [388][389]
Blomqvist, JesperJesper Blomqvist  İsveç FW 1998-1999 29 9 38 1 [390][391]
Greening, JonathanJonathan Greening  İngiltere MF 1998-2001 13 14 27 0 [392][393]
Chadwick, LukeLuke Chadwick  İngiltere FW 1999-2003 18 21 39 2 [394][395]
Blanc, LaurentLaurent Blanc  Fransa DF 2001-2003 71 4 75 4 [396][397]
Veron, Juan SebastianJuan Sebastián Verón  Arjantin MF 2001-2003 75 7 82 11 [398][399]
Carroll, RoyRoy Carroll  Kuzey İrlanda GK 2001-2005 68 4 72 0 [400][401]
Forlan, DiegoDiego Forlán  Uruguay FW 2001-2005 37 61 98 17 [402][403]
Richardson, KieranKieran Richardson  İngiltere FW 2002-2007 44 37 81 11 [404][405]
Kléberson  Brezilya MF 2003-2004 24 6 30 2 [406][407]
Bellion, DavidDavid Bellion  Fransa FW 2003-2005 15 25 40 8 [408][409]
Djemba-Djemba, EricEric Djemba-Djemba  Kamerun MF 2003-2005 27 12 39 2 [410][411]
Howard, TimTim Howard  Amerika GK 2003-2006 76 1 77 0 [412][413]
Heinze, GabrielGabriel Heinze  Arjantin DF 2004-2007 75 8 83 4 [414][415]
Smith, AlanAlan Smith  İngiltere FW 2004-2007 61 32 93 12 [416][417]
Gibson, DarronDarron Gibson  İrlanda MF 2005-2011 36 23 59 10 [418][419]
Kuszczak, TomaszTomasz Kuszczak  Polonya GK 2006- 56 5 61 0 [420][421]
Hargreaves, OwenOwen Hargreaves  İngiltere MF 2007-2011 26 13 39 2 [422][423]
Tevez, CarlosCarlos Tevez  Arjantin FW 2007-2009 73 26 99 34 [424][425]
Welbeck, DannyDanny Welbeck  İngiltere FW 2008- 39 18 57 14 [426][427]
Rafael  Brezilya DF 2008- 73 12 85 2 [428][429]
Fábio  Brezilya DF 2009- 37 16 53 2 [430][431]
Macheda, FedericoFederico Macheda  İtalya FW 2008- 15 18 33 5 [432][433]
Owen, MichaelMichael Owen  İngiltere FW 2009- 18 34 52 17 [434][435]
Obertan, GabrielGabriel Obertan  Fransa FW 2009-2011 13 15 28 1 [436][437]
Valencia, AntonioAntonio Valencia  Ekvador MF 2009- 77 22 99 14 [438][439]
Hernandez, JavierJavier Hernández  Meksika FW 2010- 48 29 77 32 [440][441]
Smalling, ChrisChris Smalling  İngiltere DF 2010- 44 17 61 3 [442][443]
Jones, PhilPhil Jones  İngiltere DF 2011- 39 5 34 2 [444][445]
Young, AshleyAshley Young  İngiltere MF 2011- 22 4 26 6 [446][447]
de Gea, DavidDavid de Gea  İspanya GK 2011- 31 0 31 0 [448][449]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Family battles to win Military Cross for Spurs forward killed in WWI". mirrorfootball.co.uk. Mirror Football. Erişim tarihi: 24 Ağustos 2011. 
  2. ^ "1991 UEFA Super Cup Final Line Up". MUFCInfo.com. 1 Mart 2011. 22 Eylül 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Ağustos 2011. 
  3. ^ "Darren Ferguson: 'I have asked my father a few things'". The Sunday Times. The Times. 23 Ocak 2010. Erişim tarihi: 24 Ağustos 2011. 
  4. ^ "Fergie's 15 years". BBC Sport. British Broadcasting Corporation. 6 Kasım 2001. Erişim tarihi: 24 Ağustos 2011. 
  5. ^ "Laurent Blanc shaping up to succeed Sir Alex Ferguson as Manchester United manager". The Sunday Times. The Times. 4 Ocak 2010. Erişim tarihi: 24 Ağustos 2011. 
  6. ^ "Man Utd ease to Carling Cup glory". BBC Sport. British Broadcasting Corporation. 26 Şubat 2006. Erişim tarihi: 24 Ağustos 2011. 
  7. ^ "Willie Stewart". StretfordEnd.co.uk. 13 Temmuz 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  8. ^ "William Stewart". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  9. ^ "Jimmy Coupar". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  10. ^ "James Coupar". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  11. ^ "John Clements". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  12. ^ "John Clements". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  13. ^ "Tommy Fitzsimmons". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  14. ^ "Thomas Fitzsimmons". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  15. ^ "Billy Hood". StretfordEnd.co.uk. 11 Haziran 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  16. ^ "Billy Hood". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  17. ^ "Andrew Mitchell". StretfordEnd.co.uk. 3 Aralık 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  18. ^ "Andrew Mitchell". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  19. ^ "Alf Farman". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  20. ^ "Alfred Farman". MUFCInfo.com. 3 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  21. ^ "George Perrins". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Temmuz 2011. 
  22. ^ "George Perrins". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Temmuz 2011. 
  23. ^ "Will Davidson". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  24. ^ "William Davidson". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  25. ^ "Joe Fall". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  26. ^ "Joseph Fall". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  27. ^ "Jack Peden". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  28. ^ "Jack Peden". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  29. ^ "John Clarkin". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  30. ^ "John Clarkin". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  31. ^ "William Douglas". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  32. ^ "Hugh Douglas". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  33. ^ "John Dow". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  34. ^ "John Dow". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  35. ^ "James Peters". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  36. ^ "James Peters". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  37. ^ "William Kennedy". StretfordEnd.co.uk. 3 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  38. ^ "William Kennedy". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  39. ^ "David Fitzsimmons". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  40. ^ "David Fitzsimmons". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  41. ^ "Jimmy Collinson". StretfordEnd.co.uk. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  42. ^ "Jimmy Collinson". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  43. ^ "Caesar Jenkyns". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  44. ^ "Caesar Jenkyns". MUFCInfo.com. 5 Ağustos 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  45. ^ "Henry Boyd". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  46. ^ "Henry Boyd". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  47. ^ "Billy Draycott". StretfordEnd.co.uk. 11 Haziran 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  48. ^ "Levi Draycott". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  49. ^ "Matthew Gillespie". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  50. ^ "Matthew Gillespie". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  51. ^ "William Jackson". StretfordEnd.co.uk. 17 Ekim 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  52. ^ "William Jackson". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  53. ^ "Tom Leigh". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  54. ^ "Tom Leigh". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  55. ^ "James Fisher". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  56. ^ "James Fisher". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  57. ^ "Harry Lappin". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  58. ^ "Hubert Lappin". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  59. ^ "Jimmy Whitehouse". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  60. ^ "Jimmy Whitehouse". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  61. ^ "Jack Banks". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  62. ^ "Jack Banks". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  63. ^ "Stephen Preston". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  64. ^ "Stephen Preston". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  65. ^ "Herbert Birchenough". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  66. ^ "Herbert Birchenough". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  67. ^ "Herbert Rothwell". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  68. ^ "Herbert Rothwell". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  69. ^ "Tommy Morrison". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  70. ^ "Tommy Morrison". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  71. ^ "Dick Pegg". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  72. ^ "Ernest Pegg". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  73. ^ "Bert Read". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  74. ^ "Thomas Read". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  75. ^ "Tommy Arkesden". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  76. ^ "Tommy Arkesden". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  77. ^ "John Willie Sutcliffe". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  78. ^ "John Sutcliffe". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  79. ^ "Billy Grassam". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  80. ^ "Billy Grassam". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  81. ^ "Sandy Robertson". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  82. ^ "Alexander "Sandy" Robertson". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  83. ^ "Alex Robertson". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  84. ^ "Alexander Robertson". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  85. ^ "Tommy Blackstock". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  86. ^ "Tommy Blackstock". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  87. ^ "Jack Allan". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  88. ^ "John Allen". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  89. ^ "Harry Williams". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  90. ^ "Henry Williams". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  91. ^ "Clem Beddow". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  92. ^ "John "Clem" Beddow". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  93. ^ "Dick Wombwell". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  94. ^ "Richard Wombwell". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  95. ^ "Charlie Sagar". StretfordEnd.co.uk. 8 Haziran 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  96. ^ "Charles Sagar". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  97. ^ "Alex Menzies". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  98. ^ "Alex Menzies". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  99. ^ "Jimmy Bannister". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  100. ^ "Jimmy Bannister". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  101. ^ "Herbert Burgess". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  102. ^ "Herbert Burgess". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  103. ^ "Jimmy Turnbull". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  104. ^ "Jimmy Turnbull". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  105. ^ "Tony Donnelly". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  106. ^ "Anthony Donnelly". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  107. ^ "Oscar Linkson". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  108. ^ "Oscar Linkson". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  109. ^ "George Livingstone". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  110. ^ "George Livingstone". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  111. ^ "Tom Homer". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  112. ^ "Tom Homer". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  113. ^ "Hugh Edmonds". StretfordEnd.co.uk. 14 Mart 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  114. ^ "Hugh Edmonds". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  115. ^ "John Sheldon". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  116. ^ "John Sheldon". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  117. ^ "James Hodge". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  118. ^ "James Hodge". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  119. ^ "Mickey Hamill". StretfordEnd.co.uk. 17 Ekim 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  120. ^ "Michael Hamill". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  121. ^ "George Anderson". StretfordEnd.co.uk. 7 Nisan 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  122. ^ "George Anderson". MUFCInfo.com. 26 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  123. ^ "Frank Knowles". StretfordEnd.co.uk. 3 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  124. ^ "Frank Knowles". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  125. ^ "Joe Haywood". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  126. ^ "Joe Haywood". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  127. ^ "John Hodge". StretfordEnd.co.uk. 18 Ekim 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  128. ^ "John Hodge". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  129. ^ "Joe Norton". StretfordEnd.co.uk. 5 Aralık 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  130. ^ "Joe Norton". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  131. ^ "Arthur Potts". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  132. ^ "Arthur Potts". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  133. ^ "Wilf Woodcock". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  134. ^ "Wilf Woodcock". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  135. ^ "Pat O'Connell". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  136. ^ "Patrick O'Connell". MUFCInfo.com. 19 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  137. ^ "James Montgomery". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  138. ^ "James Montgomery". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  139. ^ "George Sapsford". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  140. ^ "George Sapsford". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  141. ^ "Fred Hopkin". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  142. ^ "Fredrick Hopkin". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  143. ^ "Tommy Meehan". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  144. ^ "Tommy Meehan". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  145. ^ "Cyril Barlow". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  146. ^ "Cyril Barlow". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  147. ^ "George Bissett". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  148. ^ "George Bissett". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  149. ^ "Tommy Forster". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  150. ^ "Tommy Forster". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  151. ^ "Frank Harris". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  152. ^ "Francis Harris". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  153. ^ "Tom Miller". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  154. ^ "Tom Miller". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  155. ^ "Billy Harrison". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  156. ^ "Billy Harrison". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  157. ^ "Joe Myerscough". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  158. ^ "Joseph Myerscough". MUFCInfo.com. 5 Ağustos 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  159. ^ "Charlie Radford". StretfordEnd.co.uk. 19 Nisan 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  160. ^ "Charlie Radford". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  161. ^ "Neil McBain". StretfordEnd.co.uk. 11 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  162. ^ "Neil McBain". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  163. ^ "Bill Henderson". StretfordEnd.co.uk. 18 Ekim 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  164. ^ "William Henderson". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  165. ^ "George Haslam". StretfordEnd.co.uk. 18 Ekim 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  166. ^ "George Haslam". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  167. ^ "Ernie Goldthorpe". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  168. ^ "Ernie Goldthorpe". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  169. ^ "Tom Smith". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  170. ^ "Tom Smith". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  171. ^ "Charlie Rennox". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  172. ^ "Clatworthy "Charlie" Rennox". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  173. ^ "Lance Richardson". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  174. ^ "Lancelot Richardson". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  175. ^ "Chris Taylor". StretfordEnd.co.uk. 13 Haziran 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  176. ^ "Chris Taylor". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  177. ^ "Eric Sweeney". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  178. ^ "Eric Sweeney". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  179. ^ "Billy Chapman". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  180. ^ "Billy Chapman". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  181. ^ "Rees Williams". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  182. ^ "Rees Williams". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  183. ^ "Billy Johnston". StretfordEnd.co.uk. 18 Ekim 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  184. ^ "Billy Johnston". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  185. ^ "Bill Rawlings". StretfordEnd.co.uk. 9 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  186. ^ "Bill Rawlings". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  187. ^ "Charlie Spencer". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  188. ^ "Charlie Spencer". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  189. ^ "Billy Dale". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  190. ^ "Bill Dale". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  191. ^ "Jack Ball". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  192. ^ "Jack Ball". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  193. ^ "Arthur Warburton". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  194. ^ "Arthur Warburton". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  195. ^ "Stan Gallimore". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  196. ^ "Stanley Gallimore". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  197. ^ "Sam Hopkinson". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  198. ^ "Samuel Hopkinson". MUFCInfo.com. 18 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  199. ^ "John Moody". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  200. ^ "John Moody". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  201. ^ "Willie McDonald". StretfordEnd.co.uk. 11 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  202. ^ "Willie McDonald". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  203. ^ "Bill Ridding". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  204. ^ "Bill Ridding". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  205. ^ "Ernie Vincent". StretfordEnd.co.uk. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  206. ^ "Ernest Vincent". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  207. ^ "Jim Brown". StretfordEnd.co.uk. 30 Aralık 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  208. ^ "Jim Brown". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  209. ^ "Tommy Frame". StretfordEnd.co.uk. 6 Ağustos 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Temmuz 2011. 
  210. ^ "Tommy Frame". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Temmuz 2011. 
  211. ^ "Stewart Chalmers". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  212. ^ "William Stewart Chalmers". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  213. ^ "Neil Dewar". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  214. ^ "Neil Dewar". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  215. ^ "William Stewart". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  216. ^ "Ernie Hine". StretfordEnd.co.uk. 13 Haziran 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  217. ^ "Ernie Hine". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  218. ^ "Jack Hacking". StretfordEnd.co.uk. 9 Mart 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  219. ^ "Jack Hacking". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  220. ^ "Walter McMillen". StretfordEnd.co.uk. 11 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  221. ^ "Walter McMillen". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  222. ^ "Jack Hall". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  223. ^ "Jack Hall". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  224. ^ "William Robertson". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  225. ^ "William Robertson". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  226. ^ "Jack Cape". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  227. ^ "Jack Cape". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  228. ^ "Billy Porter". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  229. ^ "Billy Porter". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  230. ^ "Jack Breedon". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  231. ^ "Jack Breedon". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  232. ^ "Hubert Redwood". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  233. ^ "Hubert Redwood". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  234. ^ "Jackie Wassall". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  235. ^ "Jackie Wassall". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  236. ^ "Bert Whalley". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  237. ^ "Bert Whalley". MUFCInfo.com. 5 Ağustos 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  238. ^ "George Gladwin". StretfordEnd.co.uk. 21 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  239. ^ "George Gladwin". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  240. ^ "Harry Baird". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  241. ^ "Harry Baird". MUFCInfo.com. 5 Ağustos 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  242. ^ "Walter Winterbottom". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  243. ^ "Walter Winterbottom". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  244. ^ "Tommy Breen". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  245. ^ "Tommy Breen". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  246. ^ "George Roughton". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  247. ^ "William George Roughton". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  248. ^ "Billy Wrigglesworth". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  249. ^ "Billy Wrigglesworth". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  250. ^ "Jack Smith". StretfordEnd.co.uk. 30 Aralık 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  251. ^ "Jack Smith". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  252. ^ "Jimmy Hanlon". StretfordEnd.co.uk. 18 Ekim 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  253. ^ "John Hanlon". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  254. ^ "Ronnie Burke". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  255. ^ "Ronnie Burke". MUFCInfo.com. 5 Ağustos 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  256. ^ "Johnny Morris". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  257. ^ "Johnny Morris". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  258. ^ "John Anderson". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  259. ^ "John Anderson". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  260. ^ "Tommy Bogan". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  261. ^ "Tommy Bogan". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  262. ^ "Thomas McNulty". StretfordEnd.co.uk. 11 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  263. ^ "Thomas McNulty". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  264. ^ "Jeff Whitefoot". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  265. ^ "Jeffrey Whitefoot". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  266. ^ "Reg Allen". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  267. ^ "Arthur Allen". MUFCInfo.com. 18 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  268. ^ "Harry McShane". StretfordEnd.co.uk. 15 Haziran 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  269. ^ "Harry McShane". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  270. ^ "Billy Redman". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  271. ^ "Billy Redman". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  272. ^ "John Doherty". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  273. ^ "John Doherty". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  274. ^ "Billy Whelan". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  275. ^ "Billy Whelan". MUFCInfo.com. 29 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  276. ^ "Colin Webster". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  277. ^ "Colin Webster". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  278. ^ "Ian Greaves". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  279. ^ "Ian Greaves". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  280. ^ "Wilf McGuinness". StretfordEnd.co.uk. 11 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  281. ^ "Wilf McGuinness". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  282. ^ "Alex Dawson". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  283. ^ "Alex Dawson". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  284. ^ "Ernie Taylor". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  285. ^ "Ernie Taylor". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  286. ^ "Mark Pearson". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  287. ^ "Mark Pearson". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  288. ^ "Joe Carolan". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  289. ^ "Joe Carolan". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  290. ^ "Warren Bradley". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  291. ^ "Warren Bradley". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  292. ^ "Nobby Lawton". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  293. ^ "Norbert Lawton". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  294. ^ "Jimmy Nicholson". StretfordEnd.co.uk. 5 Aralık 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  295. ^ "Jimmy Nicholson". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  296. ^ "Ian Moir". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  297. ^ "Ian Moir". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  298. ^ "Phil Chisnall". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  299. ^ "Phil Chisnall". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  300. ^ "Pat Dunne". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  301. ^ "Patrick Dunne". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  302. ^ "Bobby Noble". StretfordEnd.co.uk. 5 Aralık 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  303. ^ "Robert Noble". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  304. ^ "Jimmy Ryan". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  305. ^ "Jimmy Ryan". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  306. ^ "Alan Gowling". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  307. ^ "Alan Gowling". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  308. ^ "Jimmy Rimmer". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  309. ^ "Jimmy Rimmer". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  310. ^ "Carlo Sartori". StretfordEnd.co.uk. 18 Mart 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  311. ^ "Carlo Sartori". MUFCInfo.com. 14 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  312. ^ "Ian Ure". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  313. ^ "Ian Ure". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  314. ^ "Paul Edwards". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  315. ^ "Paul Edwards". MUFCInfo.com. 21 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  316. ^ "Tommy O'Neil". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  317. ^ "Tommy O'Neil". MUFCInfo.com. 10 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  318. ^ "Tony Young". StretfordEnd.co.uk. 29 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  319. ^ "Tony Young". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  320. ^ "Ian Storey-Moore". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  321. ^ "Ian Storey-Moore". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  322. ^ "George Graham". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  323. ^ "George Graham". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  324. ^ "Jim Holton". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  325. ^ "Jim Holton". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  326. ^ "Mick Martin". StretfordEnd.co.uk. 11 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  327. ^ "Michael Martin". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  328. ^ "Jim McCalliog". StretfordEnd.co.uk. 11 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  329. ^ "Jim McCalliog". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  330. ^ "Paddy Roche". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  331. ^ "Patrick "Paddy" Roche". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  332. ^ "Chris McGrath". StretfordEnd.co.uk. 11 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  333. ^ "Chris McGrath". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  334. ^ "Andy Ritchie". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  335. ^ "Andy Ritchie". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  336. ^ "Garry Birtles". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  337. ^ "Garry Birtles". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  338. ^ "Nikola Jovanović". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  339. ^ "Nikola Jovanović". MUFCInfo.com. 10 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  340. ^ "Scott McGarvey". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  341. ^ "Scott McGarvey". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  342. ^ "Arnold Muhren". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  343. ^ "Arnold Mühren". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  344. ^ "Arthur Graham". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  345. ^ "Arthur Graham". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  346. ^ "Alan Brazil". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  347. ^ "Alan Brazil". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  348. ^ "Billy Garton". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  349. ^ "Billy Garton". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  350. ^ "Peter Barnes". StretfordEnd.co.uk. 1 Mart 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  351. ^ "Peter Barnes". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  352. ^ "Terry Gibson". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  353. ^ "Terry Gibson". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  354. ^ "John Sivebæk". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  355. ^ "John Sivebæk". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  356. ^ "Chris Turner". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  357. ^ "Christopher Turner". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  358. ^ "Colin Gibson". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  359. ^ "Colin Gibson". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  360. ^ "Liam O'Brien". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  361. ^ "Liam O'Brien". MUFCInfo.com. 10 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  362. ^ "Gary Walsh". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  363. ^ "Gary Walsh". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  364. ^ "Viv Anderson". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  365. ^ "Vivian Anderson". MUFCInfo.com. 5 Ağustos 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  366. ^ "Jim Leighton". StretfordEnd.co.uk. 17 Temmuz 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  367. ^ "James Leighton". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  368. ^ "Ralph Milne". StretfordEnd.co.uk. 28 Temmuz 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  369. ^ "Ralph Milne". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  370. ^ "Russell Beardsmore". StretfordEnd.co.uk. 29 Temmuz 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  371. ^ "Russell Beardsmore". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  372. ^ "Mark Robins". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  373. ^ "Mark Robins". MUFCInfo.com. 20 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  374. ^ "Mark Bosnich". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  375. ^ "Mark Bosnich". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  376. ^ "Les Sealey". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  377. ^ "Leslie Sealey". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  378. ^ "Darren Ferguson". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  379. ^ "Darren Ferguson". MUFCInfo.com. 12 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  380. ^ "Danny Wallace". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  381. ^ "Danny Wallace". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  382. ^ "Karel Poborsky". StretfordEnd.co.uk. 17 Temmuz 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  383. ^ "Karel Poborský". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  384. ^ "Jordi Cruyff". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  385. ^ "Jordi Cruyff". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  386. ^ "Raimond van der Gouw". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  387. ^ "Raimond van der Gouw". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  388. ^ "Ronnie Wallwork". StretfordEnd.co.uk. 17 Temmuz 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  389. ^ "Ronnie Wallwork". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  390. ^ "Jesper Blomqvist". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  391. ^ "Jesper Blomqvist". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  392. ^ "Jonathan Greening". StretfordEnd.co.uk. 17 Temmuz 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  393. ^ "Jonathan Greening". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  394. ^ "Luke Chadwick". StretfordEnd.co.uk. 16 Aralık 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  395. ^ "Luke Chadwick". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  396. ^ "Laurent Blanc". StretfordEnd.co.uk. 1 Ağustos 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  397. ^ "Laurent Blanc". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  398. ^ "Juan Sebastian Veron". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  399. ^ "Juan Sebastian Veron". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  400. ^ "Roy Carroll". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  401. ^ "Roy Carroll". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  402. ^ "Diego Forlán". StretfordEnd.co.uk. 22 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  403. ^ "Diego Forlán". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  404. ^ "Kieran Richardson". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  405. ^ "Kieran Richardson". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  406. ^ "José Kléberson". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  407. ^ "Kleberson". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  408. ^ "David Bellion". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  409. ^ "David Bellion". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  410. ^ "Eric Djemba-Djemba". StretfordEnd.co.uk. 21 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  411. ^ "Eric Djemba-Djemba". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  412. ^ "Tim Howard". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  413. ^ "Tim Howard". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  414. ^ "Gabriel Heinze". StretfordEnd.co.uk. 18 Ekim 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  415. ^ "Gabriel Heinze". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  416. ^ "Alan Smith". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  417. ^ "Alan Smith". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  418. ^ "Darron Gibson". StretfordEnd.co.uk. 12 Ekim 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Aralık 2011. 
  419. ^ "Darron Gibson". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Aralık 2011. 
  420. ^ "Tomasz Kuszczak". StretfordEnd.co.uk. 3 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  421. ^ "Tomasz Kuszczak". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  422. ^ "Owen Hargreaves". StretfordEnd.co.uk. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  423. ^ "Owen Hargreaves". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  424. ^ "Carlos Tévez". StretfordEnd.co.uk. 4 Ekim 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  425. ^ "Carlos Tévez". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2011. 
  426. ^ "Danny Welbeck". StretfordEnd.co.uk. 14 Ekim 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2012. 
  427. ^ "Danny Welbeck". MUFCInfo.com. 20 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2012. 
  428. ^ "Rafael". StretfordEnd.co.uk. 14 Ekim 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2012. 
  429. ^ "Rafael". MUFCInfo.com. 31 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2012. 
  430. ^ "Fábio". StretfordEnd.co.uk. 2 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Mart 2012. 
  431. ^ "Fabio". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Mart 2012. 
  432. ^ "Federico Macheda". StretfordEnd.co.uk. 3 Aralık 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Aralık 2011. 
  433. ^ "Federico Macheda". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Aralık 2011. 
  434. ^ "Michael Owen". StretfordEnd.co.uk. 30 Temmuz 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Kasım 2011. 
  435. ^ "Michael Owen". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Kasım 2011. 
  436. ^ "Gabriel Obertan". StretfordEnd.co.uk. 4 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Ağustos 2011. 
  437. ^ "Gabriel Obertan". MUFCInfo.com. 12 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Ağustos 2011. 
  438. ^ "Antonio Valencia". StretfordEnd.co.uk. 6 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2012. 
  439. ^ "Antonio Valencia". MUFCInfo.com. 31 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2012. 
  440. ^ "Javier Hernández". StretfordEnd.co.uk. 14 Ekim 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2012. 
  441. ^ "Javier Hernández". MUFCInfo.com. 29 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2012. 
  442. ^ "Chris Smalling". StretfordEnd.co.uk. 14 Ekim 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2012. 
  443. ^ "Christopher Smalling". MUFCInfo.com. 2 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2012. 
  444. ^ "Phil Jones". StretfordEnd.co.uk. 14 Ekim 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Mart 2012. 
  445. ^ "Phil Jones". MUFCInfo.com. 1 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Mart 2012. 
  446. ^ "Ashley Young". StretfordEnd.co.uk. 7 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2012. 
  447. ^ "Ashley Young". MUFCInfo.com. 5 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2012. 
  448. ^ "David de Gea". StretfordEnd.co.uk. 14 Ekim 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2012. 
  449. ^ "David de Gea". MUFCInfo.com. 5 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2012.