Kullanıcı mesaj:Yazar Hamdi Gültekin

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz![kaynağı değiştir]

Merhaba ve Türkçe Vikipedi'ye hoş geldin! Katkılarınız için teşekkür ederiz. Umarım burayı seversiniz ve kalmaya karar verirsiniz. Aşağıdaki bağlantılar Vikipedi'de düzenlemeye başlamanıza yardımcı olabilir:

Vikipedi maddelerinde değişiklik yaparken lütfen şu noktaları göz önünde bulundurun:

  • Telif hakkı – metin veya resimleri başka web sitelerinden doğrudan kopyalayıp yapıştırmayın.
  • Tarafsız bakış açısını koruyun, bu Vikipedi'nin temel politikalarından biridir.
  • Birden fazla hesabın düzenlenmesine veya kötüye kullanılmasına izin verilmez.
  • Eğer deneme değişiklikleri yapacaksanız buraya basarak deneme tahtasında yapınız.
  • Bir makaleye lütfen telif hakkı olan metin, hakaret, reklam, tanıtım mesajları veya konuyla ilgili olmayan metin gibi zararlı içerikler eklemeyin; Bunu yapmak, hesabınızın veya IP adresinizin engellenmesiyle sonuçlanır.

Umarım burada düzenleme yapmaktan ve bir Vikisöz kullanıcısı olmasından hoşlanırsınız! Eğer yardıma ihtiyacınız olursa Vikipedi:Danışma masasına veya mesaj sayfama, sorunuzu sormaktan lütfen çekinmeyin. Tekrar hoş geldiniz! -Talhaaisk Dinliyorum? 14.18, 31 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]


Reklam uyarısı[kaynağı değiştir]

Madde ile doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan dış bağlantılar reklam olarak algılanabilir. Lütfen Vikipedi maddelerine ticarî amaca yönelik bağlantılar eklemeyin. Vikipedi ayrıca, sahibi veya üyesi olduğunuz blog, forum veya hayran sitelerini tanıtabileceğiniz bir platform da değildir.

Bu tür eklemeler yapmanız Vikipedi kurallarına aykırıdır. Detaylı bilgi için lütfen "Vikipedi ne değildir?" sayfalarına bakınız. Israrla bu tür dış bağlantılar eklemeniz halinde bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir ve engellenebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Khutuckmsj 18.15, 31 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

Kullanıcı adınız[kaynağı değiştir]

Merhaba ben chansey. Kullanıcı adınız tanınmış bir kişinin isminden oluşmaktadır. Vikipedi kullanıcı adı politikasına göre "halen yaşayan tanınmış ya da yeni ölmüş tanınmış kişilerin adlarının kullanımı yasaktır. Ancak, eğer siz gerçekten "o kişi" iseniz durum değişir ve bunu kullanıcı sayfanızda açıkça belirtmeniz beklenir." Dolayısıyla eğer bu kişi siz iseniz lütfen bunu kullanıcı sayfanızda belirtiniz ve durumu açıklayan bir e-posta ile OTRS ekibiyle info-tr@wikimedia.org üzerinden iletişime geçiniz. Aksi halde kullanıcı adınız engellenecektir. Saygılarımla. chansey mesaj? 18.35, 2 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Evrimsel Biyoloji İş Birliği Daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Evrimsel biyoloji davetiyesi

Merhaba Yazar Hamdi Gültekin, evrimsel biyoloji ile ilgili maddeleri düzenleyip geliştiren Evrimsel biyoloji Vikiprojesi'ne katılmanızı bekliyoruz. Amaçlarımız ve yapacaklarımız için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Brcan (mesaj) 21.30, 7 Haziran 2020 (UTC)
[yanıtla]