Kullanıcı mesaj:Yalnizadam

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Yalnizadam![kaynağı değiştir]

İlk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmende yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Takabeg ileti 11:40, 22 Mayıs 2008 (UTC)


  • Tekrar hoşgeldiniz;
  • Eklediğiniz Jean-Claude Juncker maddesi için kimse "kısa" nitelendirmesi yapmamış, sadece ben düzenlenmesi için işaretlemişim; bu da ne demektir, iç ve dış bağlantılar verilmesi, kaynakça belirtmek, kategori eklemek vb. bunu da dert edinmemelisiniz. Önemli olan şimdilik bu düzeyde bile olsa katkılarınızı sürdürmeniz. Çünkü Vikipedi gönüllü katılımlarla varoluyor ve çok kişiye ihtiyaç var. Takıldığınız bir konu olursa lütfen sormaktan çekinmeyin. En geç 24 saat içinde yanıtlarım. Katkılarınız iç.in teşekkürler. Sevgiler.. Levent Abi ileti 11:57, 22 Mayıs 2008 (UTC)

Edward Kennedy[kaynağı değiştir]

Bu basliga yaptigim katkilari duzenlediginiz ve Vikipedi formatina uygun hale getirdiginiz icin tesekkurler.--Yalnizadam 07:02, 23 Mayıs 2008 (UTC)

  • Bir şey değil. İyi çalışmalar. ---Vikiyazar 15:14, 23 Mayıs 2008 (UTC)
  • Benim de bu konuda yapacağım şey sizinkinden farklı değildi; ingilizce sayfadan kopyalayıp buraya yapıştırdıktan sonra, içeriklerini değiştirmek. Ancak bu tür şablonlarda en küçük farklı bir değişiklik şablonu bozuyor. Bir boşluğu silmek, bırakmamak, bir nokta, çizgi atlamak gibi. D~ilerseniz şablonu silip baştan yapın ama dediğim küçük ayrıntılara dikkat edin. Üzgünüm ama elimden bu kadarı geliyor.. Levent Abi ileti 14:09, 9 Haziran 2008 (UTC)
  • Böyle bir şablonun varlığından haberim yok; ama bildiğim kadarıyla her vikipedide aynı html dili kullanıldığı için o şablonun burada da çalışması lazım. Çalışmama nedenini saptayabilirseniz belki yararı olur. Konudan anlayan birine sormakta yarar var ama kim anlıyor şablonlardan onu da bilmiyorum. Köy çeşmesinde yazıp yardım istemek mümkün.. İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 14:19, 9 Haziran 2008 (UTC)
  • Merhabalar Yalnizadam,Yeni kullanıcılardan mutluluk duyarız.Bayramınız kutlu olsun.İyi çalışmalar.--SE Mesaj 09:30, 2 Ekim 2008 (UTC)
  • Tesekkur ederim. Sizin de bayraminiz kutlu olsun :)--Yalnizadam 09:32, 2 Ekim 2008 (UTC)

Lütfen Vikipedi'ye ticari veya kişisel web sitenize bağlantılar eklemeyin. Vikipedi bir reklam verme veya yalnızca dış bağlantıların toplandığı bir yer değildir. Ansiklopediye, bağlantılar yerine içerik eklemeniz teşvik edilir. Eğer maddeye bağlantının eklenmesi gerektiğine inanıyorsanız, tekrar eklemekte israr etmek yerine maddenin tartışma sayfasında bu konuyu tartışınız. Vikipedi hakkında daha çok bilgi edinmek için hoşgeldiniz sayfasına bakınız. Teşekkürler.--İyivikiler... [ho? ni!] 06:45, 5 Şubat 2010 (UTC)