Kullanıcı mesaj:Yabancı/ Arşiv 26

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

ip adresi sil[kaynağı değiştir]

88.252.58.102 ip adresi sil kullanıcı katkıları sil temiz bir sayfa olsun ip adresi kullanıci katkilari gorunmesin sil tesekkur ederim--Beyazgemi (mesaj) 23:53, 4 Ocak 2017 (UTC)'

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[kaynağı değiştir]

Doğuş Otomotiv[kaynağı değiştir]

Merhabalar, Doğuş Otomotiv sayfasında Doğuş Otomotiv'in Kurumsal ve Güncel logosunu kullanmak istiyoruz. Bunun için görseli yükledik ancak incelenmediği için şu an gözükmüyor. Bu konuda bize destek olabilir misiniz? Wikipedia'yı doğru ve etkili bir şekilde kullanmamıza yardımcı olduğun için teşekkür ederiz. Bu imzasız yazı Dogussm (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Tekrar merhaba, yeni kullanıcı olduğum için sanırım direkt görsel yükleyemiyorum. Ancak logonun daha önce Commons'a yüklenmiş halini bularak yazıyı güncelledim. Diğer türlü gerçekten işin içinden çıkamıyorum. :) Dogussm (mesaj) 08:13, 20 Ocak 2017 (UTC)

Tekrar Tekrar merhaba, Doğuş Otomotiv sayfasında kullandığımız kurumsal logoyu Doğuş Yayın Grubu'nun sayfasında kullandığı şekilde açıklama ekleyerek güncelledik. Eksik bir açıklamamız kaldıysa ya da yapmamız gereken bir değişiklik varsa tekrar düzenleyebiliriz. Dogussm (mesaj) 14:01, 23 Ocak 2017 (UTC)

Hoş geldin şablonu hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba.Ben yeni kullanıcılara {{Hoş geldin}} şablonunu atıyorum.Fakat bir sorun var.Şablonun en aşağısında kendiliğinden imza eklenecek iken orada sadece ~~~~ şekli çıkıyor.Sizin attıklarınızda bu durum gözükmüyor.Bu sorunu nasıl çözebiliriz?Pek anlatamadım umarım anlamışsınızdır.İyi Vikiler King EdizS! Efendim? 13:17, 20 Ocak 2017 (UTC)

Sayfa Koruma[kaynağı değiştir]

Merhaba sayın hizmetli! Bence hizmetlimiz değerli @Mskyrider'in mesaj sayfasını bu kapsamda yarı korumaya almayı düşünmelisiniz... İyi çalışmalar!chansey Mesaj 10:35, 21 Ocak 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 13:27, 22 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 22:17, 28 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 22:17, 28 Ocak 2017 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Merhaba! Kolay gelsin! Shobair2012 (mesaj) 17:41, 11 Şubat 2017 (UTC)

Uyarınızı aldım teşekkür ederim lakin Ryan O'Reily adlı kullanıcının benim sayfama yapmış olduğu nezaketsiz hareket (...) tarafımdan kabul edilemez beni tanımıyor bile ne hakla sayfamı banlayabiliyor.Bu vandalizim değilde nedir Allah Aşkına soruyorum size yoksa tabiki vikide kendi sayfamı düzenlemek ve geliştirmek dışında herhangi başka sayfalara müdahale etmek gibi bir niyetim yok

Saygılarımla Bu imzasız yazı HeyİnsanlarPardon (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bir kullanıcının açtığı maddelere seri halde sil etiketi eklemeniz vandalizm olarak değerlendirilir. Lütfen tekrarlamayın, aksi halde engellenebilirsiniz.

BU MESAJINIZA İSTİNADEN MESAJ ATIYORUM BİR YANLIŞINIZ VAR BEN DEĞİL O KULLANICI BANA SERİ HALDE SİL ETİKETLEMESİ YAPIYOR HeyİnsanlarPardon (mesaj) 10:04, 18 Şubat 2017 (UTC)

  • Sayın Yabancı, ben bir devriye olarak gerek e-posta gerek mesaj yoluyla kullanıcıyla olan iletişimimde nezaketi elden bırakmadım ancak kendisi başlattığım maddelere, kullanıcı ve mesaj sayfama saldırmaktadır. Lütfen KET sayfamdaki talebimi inceler misiniz? Saygılarımla --Ryan O'Reily (mesaj) 09:56, 18 Şubat 2017 (UTC)
  • Sayın Yabancı, kullanıcı sayfasına hizmetli ve devriye olduğunu belirten yanıltıcı şablonlar koymaktadır. --Ryan O'Reily (mesaj) 10:03, 18 Şubat 2017 (UTC)

Merhaba nasılsınız? Rica etsem VP:KET'deki Kullanıcı:Son of Anarchie, Kullanıcı:Ryan O'Reily ve aleyhime yapılan şikayetlerle ilgilenir misiniz? Teşekkür ederim... chansey Mesaj 20:31, 19 Şubat 2017 (UTC)

Merhaba @Chansey. İyiyim, siz nasılsınız? Kullanıcı vandalizm nedeniyle engellendi. Şikayetler ise temelsiz olduğundan sayfadan kaldırıldı. Teşekkürler. --Yabancım 20:37, 19 Şubat 2017 (UTC)
Sağolun, bende iyiyim... İlginiz ve hızlı yaptırımınız için teşekkürler! İyi vikiler! chansey Mesaj 20:38, 19 Şubat 2017 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[kaynağı değiştir]

Yabancı selam, katkılarını bekliyorum.--Kingbjelica (mesaj) 10:04, 15 Mart 2017 (UTC)

Merhaba @Kingbjelica. Bu ara daha çok SM projeleriyle ilgileniyorum, ama fırsat bulursam o projeye de katkıda bulunmaya çalışırım. Teşekkürler. --Yabancım 10:15, 15 Mart 2017 (UTC)

Seçkin madde çalışması - VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Rusya Ulusal Marşı maddesini Türkçe Vikipedi'ye seçkin madde olarak kazandırmaktır.

Her iki haftada bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--Ahmet Turhan (mesaj) 11:12, 16 Mart 2017 (UTC)

Yardım Ricası[kaynağı değiştir]

Merhabalar çalışmakta olduğum kurumun Yönetim Kurulu Başkanı (Hüseyin Cahit ÇETİN )ismine açmış olduğum sayfa hızlı silinme adayı olarak etiketlenmiştir ; dolayısıyla kişinin bilgilerinden evvel bir uyarı görseli mevcuttur ve bu da bir imaj kaybı olarak algılanmaktadır. Sizden ricam bu etiketin kaldırılması ve bu hususta yeni bir kullanıcı olduğumdan sayfa dizaynında bir hatam var ise bana bildirilmesi olacaktır. Teşekkür ederim. Bakikoc (mesaj) 19:27, 16 Mart 2017 (UTC)Bakikoc

İşbirliği[kaynağı değiştir]

Merhaba Ahmet Turhan. İşbirliği projesine adımı dahil ettiğinizi gördüm. Puanlamayla ve proje bitiminde mesaj göndermekle uğraşmamanızı rica edeceğim. Vakit buldukça katkıda bulunmaya çalışırım zaten, ek bir zahmete girmeyin lütfen. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Yabancım 12:02, 20 Mart 2017 (UTC)

Estağfurullah @Yabancı, proje dahilinde nasıl katkılar yapılmış, projelerin istatistikleri ve projenin kapsamı açısından bunları yazıyorum, ekstra bir yük olmuyor yani. Seçkin madde konusunda başarılı olabilirsek bu konuda yeni SM ler kazandırmak isterim. Şimdiden emeklerinize sağlık. --Ahmet Turhan (mesaj) 12:36, 20 Mart 2017 (UTC)

Merhaba Yabancı,

Vikipedi'de "sandbox" sayfası var mı? "Kum havuzu" arıyordum ama bulamadım. Yani Wikipedia gibi? Varsa nerede?

Saygılar

Chidgk1 (mesaj) 17:01, 25 Mart 2017 (UTC)

Hızlı cevabınız için çok tşk

Chidgk1 (mesaj) 17:24, 25 Mart 2017 (UTC)

Kendimi deneme tahtası alabilir miyim? Yani İngilizce Wikipedia gibi?

Chidgk1 (mesaj) 17:29, 25 Mart 2017 (UTC)

Sorunuzu tam anlayamadım, @Chidgk1. Sadece kendiniz deneme yapacağınız ayrı bir sayfa mı kastettiğiniz? --Yabancım 17:31, 25 Mart 2017 (UTC)

Yani https://en.wikipedia.org/wiki/User:Chidgk1/sandbox gibi. Yoksa önemli değil - mesaj sayfam kullanırım. Chidgk1 (mesaj) 15:10, 26 Mart 2017 (UTC)

Şimdi anladım, @Chidgk1. Daha önce sözünü ettiğim Kullanıcı:Chidgk1/Çalışma sayfası bu işi görecektir. Dilerseniz sayfanın başına {{Kullanıcı çalışma}} şablonunu ekleyerek, o sayfayı deneme ve çalışmalarınız için kullanabilirsiniz. Lütfen bu gibi işler için mesaj sayfanızı kullanmayınız. --Yabancım 15:24, 26 Mart 2017 (UTC)
  1. ^ This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. ^ Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.