Kullanıcı mesaj:Xyzblood

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Mazilik 1/

İslam Yıldızı[kaynağı değiştir]

İslam Yıldızı
İslamı şu veya bu şekilde konu alan geliştirdiği veya eklediği nice Vikipedi maddesi; Vikipedimize yaptığı tarafsız, doğrulanabilir ve güzelce hazırlanmış İslam konulu katkıları sebebiyle bu ödülü hak ettiği kanısındayım. Güzel katkılarının devamını diler, tebrik ve teşekkürlerimi sunar, iyi çalışmalar dilerim... - - noumenon ʘ mesaj 23:14, 5 Ağustos 2008 (UTC)

Hudeybiye Antlaşması[kaynağı değiştir]

Selam ile,

Hudeybiye Antlaşması maddesini yazmaya başladığınız için teşekkürler. Gerçekten sadece bu maddenin olmaması bile, Türkçe Wikipedia'nın İslam Tarihi konusunda ne denli fakir olduğunu gösteriyordu.

İyi çalışmalar. --ongan 16:55, 8 Ağustos 2008 (UTC)

Fethullah Gülen[kaynağı değiştir]

Tekrar olduğunu bilmiyordum. İşine gelmeyipte silinen cümle sandım pardon. --Denereri 15:45, 9 Ağustos 2008 (UTC)

Kulüple ilgili her türlü iletişimi yazmak istedim.Sizin de dediğiniz gibi onlar olmayabilir.Çıkarttım zaten.İlginiz için teşekkürler.Ayrıca saygı gösterip o değişiklikleri yapmamanız takdire değer.

Merhabalar Takabeg. Bilginiz vardır diye sorayım dedim. Biliyorsunuz, herhangi bir sitede bulunan resmi commonsa yüklemek için sık sık site yetkililerine e-posta gönderiliyor(yalvarılıyor:)). Cevabi yazıda izin verildiğini nasıl kanıtlayabiliriz? Yani yetkililer "tamam kullanın" demişse bunu nasıl anlatabiliriz burada?--Xyz... 00:25, 19 Ağustos 2008 (UTC)

Selam. Nasıl gidiyor? Sorunuzu tam olarak anlayamadım. Commonsta kayıtlıysanız e-posta gönderemnize gerek yoktur. Doğrudan yükleyebilirsiniz. Site sabihinin iznini mi kastediyorsunuz acaba? Öyle ise o e-postayı herhangi hizmetliye yollayabilirsiniz. Somut olarak hangi resim? Takabeg ileti 00:35, 19 Ağustos 2008 (UTC)

Bunlara göz atarsanız sevineceğim. Takabeg ileti 00:35, 19 Ağustos 2008 (UTC)


Bu aralar teker-tokmak yuvarlanıp gidiyoruz :). Evet, site sahibinin iznini kasediyorum. Trabzonspor maddesine resim eklemek için kulübün resmi sitesine biraz yalvarmayı düşünüyorum da... Bana gelen e-postayı yöneticiye "forvard" yapmam gerekiyor öyle mi? Peki hangi yöneticiye, yöneticinin e-posta adresini nereden bulabilirim?--Xyz... 00:43, 19 Ağustos 2008 (UTC)

Forvard yapmanız şart değil ve kopyala-yapıştır yeterlidir. Bildiğim kadarıyla Kullanıcı:Mach ve Kullanıcı:Yabancı konuya hakimdir. Kullanıcıya e-posta gönder'le yollayabilirsiniz. Bol şanslar.Takabeg ileti 00:53, 19 Ağustos 2008 (UTC)

Teşekkürler, zahmet oldu. Çinle ilgili mesajınız bana mıydı bilmiyorum ama bana koyu renkli yazılar daha doğru gözüküyor. Seslerin, Türkçe yazım kurallarındaki karşılığıyla kullanılması daha doğru gözüküyor. En bariz örneğiyle "ş" sesini "sh" şeklinde yazıya dökmemek gerek. Kolaylıklar.--Xyz... 01:10, 19 Ağustos 2008 (UTC)

Evet size sordum. Vikipedi:Türkçenin kullanımına göre koyu renkli olanlar uygundur. Mümkünse görüşünüzü belirtirseniz sevineceğim. Birde: Geçmiş mübarek beraat kandiliniz kutlu olsun. Takabeg ileti 01:28, 19 Ağustos 2008 (UTC)

Merhabalar. Şu resmi şundakine benzer şekilde lisanslamak mümkün mü? Suna Pekuysal'ınkini siz lisanslamışsınız, o yüzden size sorayım dedim. İlk resim Trabzonspor'un ilk kulüp binası ve buna dair başka resim yok. Zahmet olmazsa fikrinizi rica ediyorum.--Xyz... 10:28, 19 Ağustos 2008 (UTC)

Teşekkürler. Yalnız ben "madde için gerekli resimse" kısmını çok iyi anlayamadım. Gerekli derken, madde için hayati önemi mi olmalı? Neye göre buna karar verilebilir?--Xyz... 11:04, 19 Ağustos 2008 (UTC)

  • İyi bir yere dikkat çekmişsiniz... Mesela, Trabzonspor tarihini anlatan bir paragrafta bu binadan bahsedilmişse, bence bu resim madde için gerekli olabilir. Önemli olan husus, maddeye gerekten değer katmasıdır. Bu resimde, Trabzonspor için önemli bir değere sahip olduğu için, maddeye pekala konulabilir. Teşekkürler, kolaylıklar... --DsMuratileti 11:10, 19 Ağustos 2008 (UTC)

Düşüncelerinizi Trabzonspor başlığı altında belirtiniz, orada ortak bir fikre varalım.İkimiz tartışmayalım sadece.distinct 12:54, 19 Ağustos 2008 (UTC)

Selamlar.Maddelerde mümkün olduğunca az adil kullanım resmi kullanmaya çalışıyoruz genel olarak ancak bunun belirli bir sayısı yok.Kararı siz verebilirsiniz.Kolay gelsin.--Eldarion 14:28, 19 Ağustos 2008 (UTC)

5. maddeyi gözden geçirin o zaman. distinct 16:15, 19 Ağustos 2008 (UTC)

Merhabalar. Hazırlamaya çalıştığım bir sayfa için çeşitli resimler aradım. Bi kaç resim buldum ve sahibinden de izin aldım. "Tabi, ne demek olur..." tarzında bir cevap verdi. Sanırım bunu size de(yönetici olduğunuzdan) bildirmem gerekiyor. Bunun usulü nedir? --Xyz... 06:40, 21 Ağustos 2008 (UTC)

+Pardon, sanırım yöneici değilsiniz, şimdi farkettim. Aklımda öyle yer etmiş. Kusura bakmayın.--Xyz... 06:52, 21 Ağustos 2008 (UTC)

  • Merhaba, bu konudlarda yorum yapmak için yönetici olmamıza gerek yok. Zaten sizin de bildiğiniz gibi vikipedide yönetici diye bir kavram yok. Hiyerarşi zaten yok. Hepimiz eşitiz. Sizin sorunuzun yanıtı Y:R#E o zaman telif hakkı saklı bir siteden kopyalama yapmanın bir yolu yok mu? sayfasındadır. Yani resimlerin sahibinin açık adı ile orada bahsi geçen e-mail adresine mali atmalıdır. Aksi taktirde sözlü onaylamanın bir önemi yoktur, çünkü kanıt değildir ve kuraldışı kullanıma açık bir yönetemdir. İlginiz ve telif haklarına saygılı davranışınız için teşekkürler. --Manco Capac 06:56, 21 Ağustos 2008 (UTC)

+Bu arada zahmet olmayacaksa şu resmin lisansına bir bakar mısınız? Sanki şu sayfadaki baştan ikinci lisansı taşıyor. Bu durumda yükleyebilir miyiz?--Xyz... 07:31, 21 Ağustos 2008 (UTC)

  • Aradığınız yanıtı bu sayfada bulabilirsiniz. Yani bu tür sadece ticari olmayan kullnıma açık resimler vikipedi için uygun değildirler. Kolay gelsin. --Manco Capac 07:54, 21 Ağustos 2008 (UTC)

resim kaynağı[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Resim:Yattara.jpg resminde verdiğiniz kaynak linkinden Şenol Güneş çıkıyor. Bir karışıklık oldu sanırım. İyivikiler... homonihilis // ileti 21:16, 23 Ağustos 2008 (UTC)

Teşekkürler. Bu arada bir küçük bilgi vereyim. Flickr resimlerinden uygun lisansa sahip olanları (yani sizin az önce buraya yüklediğinize benzer fotoğrafları) commonsa doğrudan yükleyen bir bot var. http://toolserver.org/~bryan/flickr/upload sayfasına kullanıcı adınızı ve resmin flickr adresini yazarsanız genelde bir dakika içinde resim commonsa yüklenmiş oluyor. İyivikiler... homonihilis // ileti 21:23, 23 Ağustos 2008 (UTC)
Bana linkini gönderdiğiniz bu resmi yükleyebilirsiniz. Bu zaten bir ingilizce vikipedide yüklü. Kaynak olarak o sayfayı verirseniz ve o sayfadaki lisansın aynısını kullanırsanız sorun olmaz. İyivikiler... homonihilis // ileti 21:33, 23 Ağustos 2008 (UTC)
"Diğer vikilere kapalı olabilir mi?" derken neyi kastettiniz? Son bahsettiğimiz fotoğrafı mı? Yoksa flickr'dan resim yükleme tool'unu mu? İyivikiler... homonihilis // ileti 20:09, 24 Ağustos 2008 (UTC)
Açıkçası kendi bilgim dahilinde o fotoğrafın buraya yüklenmesinde bir sakınca görmedim. Yine de Mech'ten teyit almak daha doğru olacaktır bu durumda. İyivikiler... homonihilis // ileti 20:37, 24 Ağustos 2008 (UTC)

Flickr'da bulunan resimlerin telif hakkı saklı diye biliyorum ben. Doğrudan vikipedi'ye yüklemeniz doğru mu acaba? TCPmesaj 21:20, 23 Ağustos 2008 (UTC)

Merhabalar. Lisansla ilgili bir durum bu. Yani eser sahibi resmini, bu tür yerlerde kullanılabilecek şekilde lisanslamışsa elbette yüklenebilir. Bunu nasıl anlayabilirim derseniz, şayet zamanınız varsa kuralları okumanızı tavsiye ederim. Resim yükleme konusunda çok daha geniş bilgiler edinebilirsiniz bu sayede. Ama yok, bana flickr.com'dan nasıl resim yükleyebileceğimi hemen ve kestirmeden gösterecek bir yol var mı derseniz Kullanıcı:Mach'ın sayfasında gösterdiği yolu takip edebilirsiniz. Kolaylıklar.--Xyz... 21:26, 23 Ağustos 2008 (UTC)
Flickr'da bu tür lisanslı resimler olduğunu bilmiyordum, teşekkür ederim. Kuralları okumuştum, sadece flickr daki tüm resimlerin haklarının saklı olduğunu sanıyordum. Kusura bakmayın. TCPmesaj 21:30, 23 Ağustos 2008 (UTC)
  • Merhabalar. Trabzonspor sayfasından futbol bölümünü ayırdığınızı gördüm. Bana iyi bir fikir gibi gözükmedi. Trabzonspor'un, bir çok spor dalında faaliyetleri olduğunu biliyoruz. Zaten adı üstünde "spor kulübü". Ancak yalnızca futbol şubesiyle bilinen ve diğer alanlarda kayda değer bir faaliyeti gözükmeyen bir takımın sayfasında böyle bir ayrıma gidilmesi bana pek de doğru gelmiyor. Zaten sayfada "diğer branşlar" altbaşlığıyla futbol dışındaki branşları belirtmişiz. Bunların her biri için açmamız gereken maddelere ne yazabiliriz ki? Bir de diğer büyük kulüplerle Trabzonspor'u bu konuda kıyaslamamak gerek. Onların basketbol, voleybol, hentbol, vb. branşlarda süregelen mücadeleleri ve ciddi başarıları var. Bizse bu sene aldığımız Alpella'nın dışında bu branşlarda neredeyse yokuz. Zaten bu sebeple, yıllar yılı, yönetimler ilgilendikleri branş sayısını azalttılar. Hülasa, bana göre futbol ağırlıklı bir sayfa olması sorunlu değil. "Diğer branşlar" altbaşlığını kullandıktan sonra sorunlu bir sayfa olacağını düşünmüyorum. Sayfayı buna göre tekrar yapılandırmamız gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca 3-5 kişi de ilgili olsa, bu tür önemli değişiklikleri tartışma sayfasına yazarsak iyi olur. Kolaylıklar.--Xyz... 19:07, 24 Ağustos 2008 (UTC)
  • Merhabalar Xyz, Nasılsınız? umarım iyisinizdir. Bizse bu sene aldığımız Alpella'nın şuraya göre anladığım Trabzonlusunuz( Yanlış ise afedersiniz..). Trabzonspor hakkında benden daha fazla bilgilisinizdir o zamandır.

Daha ilk başlardan Trabzonspor ile ilgili çok sayıda madde açtım. Kartal Tesisleri, Sadri Şener Sosyal Tesisleri , Teknik Direktörler , Başkanlar olsun. Belkide üzerinde en fazla çalışan benimdir. Bunları açarken şablonuda oluşturdum. orada daha nelerin açılması gerektiğinide ekledim. Uzun zamandırda kimse bir şey demedi veya karşı çıkmadı.

Türk Telekom spor örneğinden bakarsanız, onlarda sadece basketbolda en fazla etkin. Ama Türk telekom futbol takımı ve spor kulübünüde ayırdım. Basketbol takımına ayırdım.

Sonuçta bunlar kulüp. Her türlü branşta varlar. Trabzonspor'a baktığımızda 6 branşta etkin. Bunlarında detaylı bir şekilde işlenmesi gerekir. Türkiye'de ve Avrupa'da bilinirlik açısında Türk takımları arasında dördüncü. Detalı bir şekilde sunulması ve farklı branşlarla ilgili maddlerin açılması yani kayda değer bir olay.

Ayrıca TS sadece futbol kulübü değilki futbolla sınırlı kalsın. Diğer branşlarda da var. Tartışma sayfası konusuna gelirken, Mayıs'ta filandı sanırsam bir kaç arkadaşla iştişare de bulunmuştum. Olabileceğini belirtmişlerdi. Çok hızlı yazdığımdan imla ve anlatım bozuklukları olabilir, kusura bakmayın İyi günler, iyi çalışmalar --Muratsahinileti 19:41, 24 Ağustos 2008 (UTC)

Merhabalar. Resimlerle ilgilenen hizmetli göremediğimden size yazayım dedim. Adil kullanım fotoğrafı ekledim bir süre önce. Bir de bulunduğu siteye yazarak izin talep ettim daha sonra lisansını değişirim diye. Ancak site izin vermedi. Bu, adil kullanım durumunu etkiler mi? --Xyz... 10:01, 25 Ağustos 2008 (UTC)

Merhabalar, açıkcası resim telifleri ile ilgili çok fazla bilgim yok ama eğer ilgili sitenin izin vermediğini söylüyorsanız zaten öyle veya böyle burada kullanamayız. Kaldı ki, izni de sözlü olarak değil, yazılı olarak Wikipedia'nın mail adresine göndermeleri gerek. İsterseniz bu konularda daha derin bilgisi olan Noumenon, Mach, Yabancı, Manco Capac, Homonihilis gibi kullanıcılarımıza da danışabilirsiniz. Teşekkürler. --M. M. ileti 10:05, 25 Ağustos 2008 (UTC)

Teşekkürler. Peki hangi yöneticinin online olduğunu nasıl anlayabilirim. Son değişiklikler sayfasında değişiklik yaptığında mı yalnızca?--Xyz... 10:09, 25 Ağustos 2008 (UTC)

Evet, SD'de görmeden anlaşılamıyor maalesef :) Aslında saydığım isimler arasında, hizmetli olmayan fakat bu konuları iyi bilen kullanıcılar da var; Manco Capac, Homonihilis gibi.. Kolay gelsin. --M. M. ileti 10:14, 25 Ağustos 2008 (UTC)
  • Adil kullanım sadece Amerikan yasaları için geçerli bir uygulamadır. Dolayısıyla Amerika dışındaki bir kaynak çin geçerli değildir. Zaten kullansak bile düşük çözünürlükte kullanmak ile yükümlüyüz. Eğer söz konusu resim Amerikan kaynaklı ise ve düşük çözünürlükte ise sahibine sormadan kullanılabilir. Ancak durum böyle bile olsa artık sahibine sorduğunuz ve oradan olumsuz yanıt aldığınız için bu resimi (Bana söyler misini hangi resim?) Vikipedide kullanmak etik dışı bir durum olur. Dolayısıyla en iyisi Vikipedinin tutarlı telif hakları çizgisinden dolayı bu resmi silmek ve kullanmamaktır. Resmi bu şekilde uygun olarak Sil etiketi ile gerekçesi ile etiketlendirmeniz en uygun davranış olur kanısındayım. Umarım yardımcı olabilmişimdir. --Manco Capac 11:54, 25 Ağustos 2008 (UTC)

Merhabalar Takabeg.Şu maddeye Kullanıcı:Akın-islam beyi'nin eklediği içerik şuradan alınmış. Bu durumda nasıl davranmak gerekir? İçerik mi silinmeli? Yoksa kullanıcıyı uyarıp onun bir değişiklik yapması mı beklenmeli? Kural veya teamül nedir bu konuda?--Xyz... 22:06, 25 Ağustos 2008 (UTC)

Selam. Size yanıt yazmadan önce M.S. halletti:) Şimdi aklıma geldi. Hırsız yakalarsanız doğrudan kaldırabilirsiniz. O minyatür meselesini ne yapalım? Hepsine gizle - göster fonksiyonunu eklememiz gerekli midir? Ben şahsen sorunsuz olduğunu düşünüyorum ama cidden rahatsız olanlar varsa belki gerekiyor. Teknik açısından bunu halletmemiz kolay. Görüşürüz. Takabeg ileti 22:16, 25 Ağustos 2008 (UTC)

Evet, o sayfa halledilmiş ama |bu sayfada devam ediyor. Daha da devam edecek gibi. Ben bir uyarı şablonu göndereyim o zaman. Minyatür meselesine gelince, ben kaldırılması gerektiğine halen inanıyorum. Bunun doğruluğu veya yanlışlığı tartışılabilir ama bir gerçek var ki bu tip resimlerden rahatsızlık duyanlar azımsanmayacak kadar fazla. O yüzden bahsettiğiniz yöntemle bu resimleri kullanalım. Kolaylıklar.--Xyz... 22:22, 25 Ağustos 2008 (UTC)

Tamam, yarın gizli-göster eklemeye çalışacağım. Görüşürüz. Takabeg ileti 22:30, 25 Ağustos 2008 (UTC)
Mirac maddesinde deneme olarak uyguladım. Kontrol ederseniz sevineceğim. Eğer bu şekilde OK'dir derseniz diğerler için de ekleyeceğim. Ama hangi maddeler olduğunu hatırlayamıyorum? Söyler misiniz? Takabeg ileti 22:44, 25 Ağustos 2008 (UTC)

Merhaba, öncelikle teşekkür ederim; bahsettiğiniz konuda çok fazla bilgim olmasa da duruma "periyodisite" denildiğini ve birçok etkeni olabileceğini biliyorum. Kısaca şöyle açıklasa(m)/(lar) yeridir sanırım, bilgi yeterli gelmezse kullanıcı:Karduelis konunun uzmanı olarak sorunuzu yanıtlayabilir sanırım. İyi çalışmalar ve geceler. Cat msj 21:44, 26 Ağustos 2008 (UTC)

Merhabalar Takabeg. Tartışma:Kur'an'da belirttiğiniz Mürşit'i tam anlayamadım. Murşit programı mı?--Xyz... 19:04, 28 Ağustos 2008 (UTC)

Evet program. Birde bu firma da güzel. Takabeg ileti 19:08, 28 Ağustos 2008 (UTC)
Anladım. Aslına bakarsanız tartışmadaki ilk mesajımda da söylemiştim. Yani Kur'an ortada olduğuna göre iddia demek de doğru olmaz. Açılır bakılır... Tabi bu konudaki VP politikasını çok iyi bilmiyorum. O yüzden yanılıyor olabilirim. Bu arada size birşey daha sormak istiyorum. Herhangi bir anonim, herhangi bir sayfadan herhangi bir haklı sebebe dayanmaksızın içerik silse ve içeriği değiştirse; daha sonra da maddeye o an verdiği şekli korumak adına, eski hale getirme girişimlerini geri alsa bu yaptığına ne denir? Herhangi bir yaptırımı olur mu?--Xyz... 19:23, 28 Ağustos 2008 (UTC)
Anonim olsun kayıtlı olsun haklı gerekçe göstermeden yaptıkları değişiklikleri geri alabilirsiniz. Ama kaynaksız iddia v.s ise tekrar kaldırılabilir. Birde Kur'an'da simetrik kilit olduğu iddiaları bence özgün araştırma kategorisine girebilir. Yazan prof olsa da doç olsa da. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 19:31, 28 Ağustos 2008 (UTC)

Günaydın? Tartışma:Gansu'ya bakar mısınız? Fikrini belirtirseniz sevineceğim. Türkçeye yerleşmiş kullanım Kansu mudur Gansu mudur? Takabeg ileti 02:51, 29 Ağustos 2008 (UTC)

Kulüp-Futbol şubesi ayrımı[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Trabzonspor maddesi için kulüp sayfası-futbol şubesi sayfası ayrımı yapıp yapmama konusunu kesin olarak karara bağlamak gerek. Bundan sonraki katkılarımızı ona göre yaparız. Ben böyle bir ayrımın Trabzonspor maddesi için gerekli olmadığını düşünüyorum. Fakat kararı size bırakıyorum. Yapalım derseniz buna göre hareket edelim; kulüp sayfasını ve futbol şubesi sayfasını ona göre düzenleyelim. Zira ikisinde de aynı içerik var. Bu haliyle pek iyi durmuyor. Kolaylıklar.--Xyz... 12:28, 29 Ağustos 2008 (UTC)

  • Merhaba Xyz, sadece futbol - kulüb değil, diğer Trabzonspor'un takımlarınıda birlikte oluşturalım. Bugün mesela Paf, dergi, bayan futbol, spor salonu maddelerini oluşturdum. Yavaş yavaş tüm maddelerini oluşturur ve düzenleriz. Bazı aynı olan içerikleri kulüp sayfasından silelim ve bazı bilgileri özetleyerek Trabzonspor maddesinde kalsın.--Muratsahinileti 15:11, 29 Ağustos 2008 (UTC)
  • Trabzonspor Kulübü maddesinden birkaç metni çıkarmaya başlıyorum. Kolay gelsin.--Muratsahinileti 22:02, 29 Ağustos 2008 (UTC)


  • Bu konuda uzmanlaşan arkadaşımız Kibele'dir. Dilerseniz eğer, siz, {{birleştir|madde adı}} şablonu ile her iki maddeyi de işaretleyip, kendisine de bir iletiyle durumu bildirebilirsiniz. Ben bu uygulamayı hiç yapmadım. Kolay gelsin, teşekkürler. Levent Abi ileti 20:06, 13 Eylül 2008 (UTC)

Birleştirme[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Saffayin savaşı ve Sıffin Savaşı ayrı ayrı düzenlenmiş. Sanırım ilkiyle de kasedilen Sıffin savaşı. Birleştirilmeleri gerekir diye düşünüyorum. İlgilenir misiniz.--Xyz... 20:07, 13 Eylül 2008 (UTC)

  • saffayin savaşı adlandırmasına daha az rastlanıyor. bu yüzden sıffin savaşı başlığı altında birleştirdim. kolay gelsin. --kibelemesaj 12:21, 16 Eylül 2008 (UTC)

Hoşçakalın[kaynağı değiştir]

Selam. Aslında ben teşekkür ediyorum. Eğer yalın sözlerimle sizi rahatsız ettiysem özür dilerim. Bazı önemli sebeplerin sizin için güzel ve hayırlı sebepler olduğunu tahmin ederek tebrik ediyorum. Biraz erken ama... Mübarek Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle şimdiden kutlar, İslam Alemi ve Gayri İslami Dünya için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim. Gerç benim için her gün bayram:) Birgün Ankara'da Kocatepe Camiinde görüşmek ümidiyle. (Maltepe, Hacı Bayram da olabilir.) Hoşçakalın. Takabeg ileti 03:56, 24 Eylül 2008 (UTC)

  • Tesadüfen gördüm ve üzüldüm, çünkü daha çok eksiğimiz var Vikipedi'de. Yine de teşekkürler; şimdiye kadar olan katkılarınız için. Umarım o önemli gerekçeler kötü değildir. Sevgiyle.. Levent Abi ileti 04:05, 24 Eylül 2008 (UTC)
  • Gidiyor olmanıza çok üzüldüm. Ama arada katkı yaparsınız belki. Hiç gelmeyecek olmanız çok kötü. Kendinize çok iyi bakın. --♪♫Atakan0652|mesaj 14:41, 24 Eylül 2008 (UTC)
  • Merhabalar,
  • Rica ederim... ayrılmanıza üzüldüm ama önemli sebepleriniz olduğunu düşünüyorum. Umarım bir gün yine katkıda bulunmaya gelebilirsiniz; katkılarınız buraya çok şey kattı emin olun; bu sebeple size bir Vikipedi okuyucusu olarak çok çok çok teşekkür ediyorum. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 15:45, 24 Eylül 2008 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Xyzblood,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Rigobertsong.JPG adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 21:36, 6 Eylül 2011 (UTC)

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--Cano58 (mesaj) 03:25, 16 Temmuz 2012 (UTC)

Yasama dokunulmazlığı silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Yasama dokunulmazlığı) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Yasama dokunulmazlığı sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.----Maurice Flesier message 23:17, 10 Kasım 2016 (UTC)

İlahi Armağan silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (İlahi Armağan) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/İlahi Armağan sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 17:56, 6 Ağustos 2017 (UTC)