Kullanıcı mesaj:Webgelistirme

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz![kaynağı değiştir]

Merhaba, Türkçe Vikipedi'ye hoş geldiniz! Katkılarınız için teşekkür ederiz. Umarım burayı seversiniz ve kalmaya karar verirsiniz. Aşağıdaki bağlantılar Vikipedi'de düzenlemeye başlamanıza yardımcı olabilir:

Vikipedi maddelerinde değişiklik yaparken lütfen şu noktaları göz önünde bulundurun:

  • Telif hakkı – metin veya resimleri başka web sitelerinden doğrudan kopyalayıp yapıştırmayın.
  • Tarafsız bakış açısını koruyun, bu Vikipedi'nin temel politikalarından biridir.
  • Birden fazla hesabın düzenlemesine veya kötüye kullanılmasına izin verilmez.
  • Eğer deneme değişiklikleri yapacaksanız buraya basarak deneme tahtasında yapınız.
  • Bir makaleye lütfen telif hakkı olan metin, hakaret, reklam, tanıtım mesajları veya konuyla ilgili olmayan metin gibi zararlı içerikler eklemeyin; Bunu yapmak, hesabınızın veya IP adresinizin engellenmesiyle sonuçlanır.

Umarım burada düzenleme yapmaktan ve bir Vikipedi kullanıcısı olmaktan hoşlanırsınız! Eğer yardıma ihtiyacınız olursa Vikipedi:Danışma masasına veya mesaj sayfama, sorunuzu sormaktan lütfen çekinmeyin. Tekrar hoş geldiniz! --justinianus | mesaj 09.54, 19 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]

Bu şablon yerine koyma yöntemiyle eklenmelidir.

Dosya telif problemi
Dosya telif problemi

Payback Coverart.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Ancak dosyanın açıklama sayfasında telif statüsü hakkında yeterli bilgi bulunmamaktadır. Vikipedi'de telif hakları çok ciddiye alınır. Eğer dosyanın lisansını biliyorsanız telif etiketini ekleyiniz.

Önümüzdeki yedi gün içinde gerekli bilgiler eklenmezse dosya silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz.

Vikipedi'ye hangi resimlerin yüklenebileceğini öğrenmek için lütfen resim kullanım politikamıza göz atın. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. Zafer (mesaj - e-posta) 13.15, 26 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]