Kullanıcı mesaj:Vav

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Merhabalar Vav, özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Vikipedi kullanıcılarının katkılarıyla gelişmekte ve sizin de bu gelişmeye katkıda bulunmanıza ihtiyaç duyuyor.
Katkılarınızın, temel ilkelerimizi göz önünde bulundurarak; ansiklopedik ve kişisel saldırıdan uzak olmasına, en önemlisi taraflı ve hakaret barındırıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.
Deneme yapmak istediğinizde, deneme tahtasını kullanabilirsiniz.
Eğer nasıl katkıda bulunacağınızı bilmiyorsanız, yardım sayfamız sizin için oldukça faydalı olacaktır.
Yeni bir madde yaratmak için, madde sihirbazından yararlanabilirsiniz.
Vikipedi'ye herhangi bir web sitesi ya da yazılı materyalden kopyalama yapmanın telif hakları ihlali doğurduğu ve bu içeriklerin farkedildiğinde geri alındığı ve/veya silindiğini unutmamalısınız.
Takıldığınız her noktada, deneyimli kullanıcılarımızdan yardım isteyebilirsiniz.
Tartışma ve mesaj sayfalarında, iletilerinizin sonuna imza eklemeyi "~~~~" unutmayınız.

Mavi bağlantıları inceleyerek, bizi daha yakından tanımanız ve değişiklik yapmaktan çekinmemeniz dileğiyle.
İyi çalışmalar..
--Théoden ileti 16:11, 8 Haziran 2014 (UTC)

adıyaman fen lisesi[kaynağı değiştir]

Merhaba, vikipedide henüz yeniyim. Az önce "Adıyaman fen lisesi" isminde bir sayfa açtım, telif hakkı ihlali olduğu gerekçesiyle silmişsiniz sanırım. Telif hakkı ihlalinin nerede olduğunu sorabilir miyim? و (mesaj) 16:04, 8 Haziran 2014 (UTC)

Merhabalar, ilgili okul web sitesinde yer alan içeriği kopyaladığınız için madde silindi. Daha önce başka bir web sitesi ya da yazılı materyalde yayınlanmış içeriklerin Vikipedi'de kullanılması politika ihlalidir. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:11, 8 Haziran 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özen Yıldızı
Çalışmalarından dolayı seni tebrik ediyorum.......
Sekizmilyar (mesaj) 08:56, 28 Mart 2015 (UTC)

1846besniKefalet.jpg adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

1846besniKefalet.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız [{{subst:fullurl:Special:Log|type=upload&user={{subst:PAGENAMEE}}}} bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz]. Teşekkürler. Doruk843 (mesaj) 14:35, 20 Ocak 2016 (UTC)

Lisans şüphesi[kaynağı değiştir]

Doruk843 (mesaj) 10:19, 30 Ocak 2016 (UTC)

selamlar yüklemiş olduğunuz dosyada kaynak belirtiğiniz halde lisansı kişisel lisans olarak kullanmışsınız kişisel lisans kendi çalışmanız olan dosyalarda kullanılır zaten dosya sayfasındaki lisansta benim çalışmam yazıyor bilginize --Doruk843 (mesaj) 10:22, 30 Ocak 2016 (UTC)

Kadın ve Aile silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Kadın ve Aile) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kadın ve Aile sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 ☾★ 19:58, 22 Şubat 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 20:23, 9 Nisan 2017 (UTC)