Kullanıcı mesaj:Uannis~trwiki/Arşiv/Haziran/2007

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

son gelişmeler[kaynağı değiştir]

[1]--Hiro Nakamura 09:48, 4 Haziran 2007 (UTC)

İşte böyle Uannis' İnadına Vikipedi!! Seni tekrar burada, aramızda, yanımızda görmek çok güzel Morphosis 17:55, 10 Haziran 2007 (UTC)

Bende bayılıyorum Heroes'a yaa Smallville bitse de bi an önce başlasa:D Converse için çok saol ya çok mu uyduruk oldu diye düşünmeye başlamıştım aaa smallville bitti:D:D Morphosis 17:58, 10 Haziran 2007 (UTC)

Aynı şekilde ben de Buffy the Vampire Slayer, How I Met Your Mother?, Heroes, Prison Break bu dördü favori dizilerim diğerlerini de estikçe izliyorum ama çok takip ettiğim söylenemez hele Türk dizileri birer felaket bence birkaç istisna hariç

Merhaba, başarı dileklerin için çok teşekkür ederim. Yorumları aslında sayfama yazdım. Burada daha etkin olup ayrılmaman dileğiyle, --Bahar (yine ben!) 10:06, 11 Haziran 2007 (UTC)

Yapıcak iş bulamıyorum napıyım bende işbirliğine yöneldim çeiri falan yapmak gelmiyo içimden:) okulum var tabii de:D ııı yazılılar falan bittiği için gitmiyorum:D karnem de hiç iyi sayılmaz 1. dönemden kötü gelicek sanırım fizik falan 3 mat 4 biyoloji 4 herneyse zaten okul değiştirmeyi düşünüyorum bununla uğraşıyorum bide yaz tatilimi sınavlarla geçiricem dertliyim yani:D senden nbr görmeyeli ne var ne yok? Morphosis 10:21, 11 Haziran 2007 (UTC)

Ben o lanet sınava seneye girecem:) Ama şimdiden hazırlanıyorum.--Çarşıhastası 11:26, 11 Haziran 2007 (UTC)

Yok aynı zamanda Trinidad isimli güney bir eyalette var.Babamla Atlas karıştırırken ben de ayrı ülke diyodum ama orasının adında bir eyalette var.Ama Trinidad ve Tobago ile alakası yok.--Çarşıhastası 05:26, 12 Haziran 2007 (UTC)

Çok teşekkürler[kaynağı değiştir]

Kategorisiz sayfaların kategorilendirilmesi projesindeki üstün katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Kategorilendirilmemiş sayfaların güncellenmesi de bir günde bir yapıldığı için bu sayfaları bulmakta biraz zorluk çektik. Bu zorluğa rağmen projeyi üç günde tamamlamış olduk. Aylardır binlerce sayfa kategorisiz duruyordu. Daha önce de bu projenin aynısı yapılmış fakat tüm sayfalar bitirilememişti. Artık her gün ortalama sadece 50 sayfa kategorisiz olacak, ve bunların kategorilendirilmesi çok kolay olacaktır. Bunların çoğu da yeni sayfalar olcağı için gerekli şablonlar (düzenle, sil, yetersiz vb.) da bu sayfalara verilebilecektir. Artık sıradaki projeyi vakit kaybetmeden başlatalım fikri oluştuğu için, yeni projede katkılarınızı beklerim. Hoşçakalın.--TOBB ETÜ 07:06, 14 Haziran 2007 (UTC)


development region[kaynağı değiştir]

Herhalde "kalkınma bölgesi" gibi bir şey demek istiyor. Metinde nasıl geçtiğine bağlı. Eğer metnin linkini gönderebilirseniz daha iyi yardımcı olabilirim. İyi çalışmalar. --2ulus 16:23, 16 Haziran 2007 (UTC)

Pardon, gönderdiğiniz sayfada "development region" diye bir laf göremedim. Yanlış linki göndermiş olabilir misiniz?--2ulus 16:28, 16 Haziran 2007 (UTC)

Sanırım "kalkınma bölgesi" doğru bir tercüme olur. İngilizce Viki'de okuduğuma göre Romanya'da AB üyeliği adaylığı sürecinde böyle bölgeler oluşturulmuş, AB fonlarını doğru dağıtmak için falan sanırım. [2] buradan bakabilirsiniz. Eğer Türkçeye yerleşmiş bir tercümesi yoksa bence "kalkınma bölgesi" doğru olur. İyi çalışmalar. --2ulus 16:41, 16 Haziran 2007 (UTC)

Bir şey değil. Google'dan baktığıma göre Sabancı Üniversitesi'nde birsinin hazırladığı makalede "kalkınma bölgesi"[3] diye geçiyor.


  • Development region geliştirme bölgesi demek. 1998 de AB uyum süreci içinde moderleştime ve alt yapı için 8 alt bölgeye ayrılmış, ona göre gerekli değişikliği yapabilirisn. --Danbury iletihehehe 16:37, 16 Haziran 2007 (UTC)
  • Satmak sana Azeri vikipedisinde yönetici olman için oy vermememse... Kusura bakma. Yapabileceğim bir şey yok. satmışım öyleyse seni, kárlı bile çıktığımı düşünüyorum. neden oy vermedim onu açıklayayım: Burayı yeterince uğraştırıyodun, açıkçası bir de onların başına dert açmak istemedim. neme lazım es kaza seçirlirdin falan benim oyumla... vicdan azabı çekerdim. Ha bu arada bana bi daha konusu viki olmayan ileti falan da yazma, yanıtlamayacağım. iyi çalışmalar. --Danbury iletihehehe 16:48, 16 Haziran 2007 (UTC)

Neden depresyondayım eh güzel soru hiç hoş diil tabi ama şu anda sağlık karnemde bile aynen böyle yazıyo:) Bilmiyorum belki kötü olduğumdan, belki kötü olamadığımdan, belki de hiçbişey olamadığımdan. Kendimi de şu anda iyi ifade edebildiğimi sanmıyorum ya neyse. Önce kendime lazımım sanırım ama kendi işime yarıyamıyorum bende buffy bölümlerini açmaya başladım internetteki sanal dünyamda. Hem oyalanmaya çalışıyorum, hem de gerçek dünyada gösteremediğim istikrarı ve başarıyı burada göstermeye çalışıyorum... Kötüyüm anlayacağın.. Senden n'aber?? Morphosis 17:34, 16 Haziran 2007 (UTC)

Ödülüm? Benim bir ödülüm var!? Çok teşekkür ederim kendimi iyi hissetmeme yol açtı bu ödül! Karne sonrası sendromu hmm çok tanıdık geldi:D Ben de lise 2 oldum halbuki daha dün anasınıfına kayıt yaptırırken annemi kaybedip ağlamıştım:D Sonra 8. sınıfa kadar 5.00 not ortalamasıyla mezun oldum, lise 1'e geçince fizik 3 matematik 4 falan olunca annemler noluyo demeye başladılar tabi:D İyi biliyorum bu karne sonrası sendromunu:D Lise 3 vay be çok büyük geliyo kulağa gerçekten de:D Evet internet, özellikle vikipedi çok yavaş bi sorun olmalı umarım kısa sürede hallolur.

merhaba.vikimola şablonu koymuşsunbuz sayfanıza ama gözükmüyor.yani değiştir butonuna basınca vikimolanız var ama kullanıcı sayfası butonuna basınca gözükmüyor.onu iletmek istedim.iyi çalışmalar.--Uannismsj 19:37, 16 Haziran 2007 (UTC)

Merhaba. Onu daha önce koymuştum sayfama mola için, sonra tamamen silmek istemedim, lazım oldukca açarım diye onu gizledim her seferinde yeniden yazmamak için. Aslında zor birşey olduğundan değil de elimin altında dursun diye yani :) İyi çalışmalar, kolay gelsin. --LostMyMind 19:39, 16 Haziran 2007 (UTC)
bi kaç aydır vikipedideyim her gün yeni birşeyler öğreniyorum.şimdide sayenizde bunu öğrenmiş oldum.sağolun.--Uannismsj 19:41, 16 Haziran 2007 (UTC)
aslında tembellikten tabii :) ama yine de zararlı bir tembellik olmadığı için sakıncası yok :) Sevgiler, --LostMyMind 19:43, 16 Haziran 2007 (UTC)
Ödül
Yunanistan maddelerindeki katkıları için bu ödül, Selanik göçmeni Khutuck tarafından Uannis'e verilmiştir. Khutuckmsj 12:04, 20 Haziran 2007 (UTC)


merhaba uannis. takımyıldızların türkçeleştirilmesi konusuyla ilgilendiğini söylemiştin. tartışma sayfasında yarı olumsuz (aslında tam karşı değil) bir fikir geldi. eğer sen de fikrini söylersen daha iyi olur. iyi çalışmalar, Filanca 20:09, 21 Haziran 2007 (UTC)

slm uannis. iyi tatiller.--Orijinnal 12:47, 22 Haziran 2007 (UTC)

Açtığın maddeleri Türkçe yazım kurallarına biraz daha uygun yazabilirsen, diğer Vikipedistler arkanı toplamak zorunda kalmayacak, biraz dikkat lütfen. --Danbury iletihehehe 15:54, 22 Haziran 2007 (UTC)

Merhaba, Malezya ve Yunanistan başta olma üzere çalışmalarını takdir ediyorum. Nehirleri Kategori:Malezya'nın nehirleri yerine Kategori:Malezya'daki nehirler'e eklersen daha iyi olur. Ankara Buluşması konusunda da bir tarih belirlenirse belki ben de gelebilirim. Kolay gelsin, --Bahar (yine ben!) 15:57, 22 Haziran 2007 (UTC) Selam, 7 Temmuz'dan sonra Ankara'da olabilir miyim bilemiyorum çünkü 10'unda sınav sonuçları açıklanıyor. Yani ondan önce orada olurum, belki gelecek hafta. Dolayısıyla buluşmaya herhalde katılamayacağım. İyi çalışmalar, --Bahar (yine ben!) 21:12, 22 Haziran 2007 (UTC)

Merhaba sanırım yanlış hatırladınız : ))) ben girmiyorum öss'ye. üniversite öğrencisiyim zaten. : ))) size iyi geceler --Sophia 20:48, 22 Haziran 2007 (UTC)

fikir belirtmekte geç kaldınız[kaynağı değiştir]

Kukla(cı) davasında fikir belirtme süreci kapanalı neredeyse bir ay geçmesine rağmen bugün fikir belirtmenizi uygun bulmuyorum. Bu nedenle görüşlerinizi ilgili sayfadan çıkardım. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 21:44, 24 Haziran 2007 (UTC)

SİZİ İLGİLENDİRMEYEN KONULAR ILE İLGİLİ YORUM YAPMAYIN[kaynağı değiştir]

İzlediğim politika yalnız şahsına özel. sen dışında istediğim kişiyle ister MSN'de, ister yüzyüze konuşurum. Konu Vikiyle ilgili olsun olmasın. yalnızca senin bana viki dışında yazmanı ve senin ile viki dışında konuşmayı istemiyorum anlatabildim umarım. --Danbury iletihehehe 10:08, 25 Haziran 2007 (UTC)

Ankara Buluşması[kaynağı değiştir]

Ankara'da buluşma yaptık zaten iki kere.

kızılsungur®©ileti 11:51, 25 Haziran 2007 (UTC)

Ben İstanbul'dayım şimdi. Burada yaşıyorum. Ankara'da okuyorum. Keşke Mayıs'da yapsaydık.

kızılsungur®©ileti 11:54, 25 Haziran 2007 (UTC)