Kullanıcı mesaj:Tolgason

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Selam Tolgason

Türkçe bir ansiklopedi oluşturma projesi olan Vikipedi'ye Hoşgeldin! İstediğin sayfayı değiştirebilirsin. Bu ansiklopediyi tamamen okuyucuları yazar ve yönetir.

Hadi ne duruyorsun :) ?
Hadi ne duruyorsun :) ?

Bu sizin ansiklopediniz.


Telif hakkı var kullanmayın

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Eldarion 06:24, 26 Haziran 2009 (UTC)


Bilgi

Şikayet için VP:Ş sayfasını kullanabilirsiniz.Resimler size bile ait olsa telif hakkı sahibi söz konusu sitedir.Telif konusunda biraz okumanızı ve bilgi sahibi olmanızı tavsiye ederim.Yaratılan eserler yaratıcıları veya yayıncıların telif hakkı altındadır.Burada resimleri sizin çektiğinizi ispatlayamadığınıza göre telif hakkı sahibi söz konusu site durumunda.Telif ile ilgili kafanıza takılan başka soru olursa çekinmeden sorabilirsiniz.--Eldarion 11:01, 26 Haziran 2009 (UTC)

Resimler kolay bir şekilde geri getirilebilir endişe etmeyin.Gerekli işlemleri yaptıktan sonra bana bildirirseniz gerekli işlemleri yaparım.Vikipedi yavaş yavaş büyüyen bir ansiklopedi haline geldi ve doğal olarak bir anda her yere yetişme şansımız olmuyor.Elimizden geldiğince gördüğümüz eksiklikleri düzenlemeye çalışıyoruz.Kolay gelsin.--Eldarion 12:18, 26 Haziran 2009 (UTC)