Kullanıcı mesaj:Théoden/2013 Nisan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Bafra Pidesi Sayfası[kaynağı değiştir]

http://tr.wikipedia.org/wiki/Bafra_Pidesi Sayfayı Silinecek Konulara attınız site sahibi ile görüştüm ve sitesine

© 2013 Bafra Online Esnaf Platformu Kaynak Gösterilmeden Alıntı Yapılamaz.

ibaresini ekledi artık sorun kalmadığına göre sayfayı onaylar mısınız ?Bu imzasız yazı Bypeacer (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, Vikipedi Amerikan Telif Yasaları'na tabiidir. Bu sebeple, telif hakkını saklayan -her ne sebep ya da kullanım şartı altında, izin veriyor olursa olsun- web sitesi ya da yazılı materyalden kopyalanan içerikleri Vikipedi'ye ekleyememekteyiz. Site sizin de belirttiğiniz gibi; (© 2013) lisansıyla telif haklarını korumaktadır. Bu sebeple içeriğinin Vikipedi'ye kopyalanması mümkün değildir. İçeriğin kabulü için, ilgili site sahibinin site lisansını değiştirmesi gerekmektedir. Bunun dışında bir alternatifimiz bulunmamaktadır.Bu sayfamıza lütfen göz gezdiriniz. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 00:46, 1 Nisan 2013 (UTC)
Peki Tekrar Kontrol eder misiniz sorun var mı diye ? Teşekkürler! Bypeacer (mesaj) 01:00, 1 Nisan 2013 (UTC)
Web sitesinden (© 2013) ibaresini kaldırmakta çözüm değil. Telif hakkını saklayan bir web sitesi içeriğinin Vikipedi'de yer alabilmesi için, ilgili sitenin hem Creative Commons (yalnızca BY veya BY-SA türü) hem de GÖBL ile lisanslanmış olması ve/veya gönüllü VP:OTRSekibimizle iletişime geçilerek, lisanslanması gerekmektedir. Bu durumda, site üzerinde ki birçok hakkınızdan feragat edeceğiniz için, iyi düşünmenizi önermek durumundayım. Lisans değişikliğini kendi başınıza gerçekleştiriseniz, VP:OTRS ekibimiz e-posta onayı isteyecektir. Ancak, herhangi bir işlem gerçekleştirmeden, OTRS ekibimizle iletişime geçerseniz, en kısa sürede geri dönerek gerekli lisans değişikliğinde size yardımcı olacaklardır. Bu işlemden sonra maddelerin tartışma sayfalarına gerekli OTRS şablonu koyulduğu müddetçe site içeriği kopyalanabilmektedir. Bu sayfayı inceleyin isterseniz. İyi geceler.. --Garbino ileti 01:13, 1 Nisan 2013 (UTC)
Şaka olsa gerek kendi memleketimde kendi yazdığım makaleyi kendi sitemi kaynak göstererek yayınlayamıyorum o zaman nerede wikipedia'nın özgürlük kelimesi ile bağdaşması... Ne acı burada özgürlük değil işkence var. silelim sayfamızı konumuzu kendi içerimizde yaşayalım ata yadigarı geleneklerimizi. İlk ve son sözüm ona Özgür Ansiklopedinizde ki paylaşımım. İyi Geceler... Bypeacer (mesaj) 01:19, 1 Nisan 2013 (UTC)
Şaka olmasını inanın ilk dönemlerimde ben de isterdim. :) Ancak Vikipedi'nin özgürlüğü tam da buradan gelmekte aslında. "Özgür metin, özgür ansiklopedi" demek bizim için. Telifli içerikse, ayağımıza vurulmuş prangalar oluyor bu durumda. :) Anlattığım yolu izlemek zor değil, belki karmaşık gelmiş olabilir ya da sitenizi özgürleştirmek istemiyorsunuzdur. Bu durumda yapmanızı önerebileceğim tek şey, ansiklopedik bir biçimde, telifli içerikten tamamen arındırılmış bir madde yaratmanız. Sevgiler, tekrar iyi geceler.. --Garbino ileti 01:30, 1 Nisan 2013 (UTC)
Nasıl çalışıyorsunuz bilemiyorum ama aşağıdaki sayfaya baktığınızda alttaki kaynak gösterilen sitelerin hemen hepsinde benim kaldırmamı söylediğiniz (© 2013) ibaresi var onları da geçtim çünkü diyeceksiniz ki mail attılar ellerimizde izinler var vs vs vs.. Ama orada hiç çalışmayan linkler var. Her neyse.. Son söz;Burada özgürlük falan yok yalan yanlış metinlerle dolmuş bir çöplük olmuş çünkü doğru bilgi paylaşmak bu kadar zor :)) keza büyük örnekler var. Bahsettiğim sayfa http://tr.wikipedia.org/wiki/Bafra
Hoşçakal Wikipedia. Kusura bakma seni de çok yordum :) Helal et hakkını.Bu imzasız yazı Bypeacer (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Örnek verdiğiniz madde linkinde ve diğer tüm maddelerde yer alan "Kaynakça" bölümü, içeriğin oradan aktarıldığını belirtmek için değil, eklenilen bilgilerin doğruluğunu kanıtlamak adına kullanılmaktadır. O sayfalardan içerik aktarılmadı, sadece kaynakolarak gösterildiler. Lisans değişimi yapıldığında ve sonuç olarak bir web sitesinden içerik kopyalandığında, maddenin tartışma sayfasınaburada görebileceğiniz gibi "OTRS izin şablonu" koyulmaktadır. Vikipedi'ye sırt çevirmek yerine, gelişmesine katkı sağlamanızı tercih ederiz. Tabi ki siz bilirsiniz. --Garbino ileti 02:03, 1 Nisan 2013 (UTC)

Merhabalar Mskyrider, kullanıcının yarattığıintihale bir dur demek lazım geliyor. İlgilenebilir misin?.. Teşekkürler.. --Garbino ileti 14:14, 29 Mart 2013 (UTC)

Merhaba Garbino, en son dün IP ile değişiklikler devam edince maddeyi 1 haftalığına IP'lere karşı korumaya aldım. Kayıtlı kullanıcılar hâlâ değiştirebilir. Tekrarlarsa ilgilenirim. Kolay gelsin. --Mskyrider ileti06:39, 1 Nisan 2013 (UTC)

sayın gabrino ha sen ha başkası ne fark eder başka admine mesaj atıp aynı cevapları duymaya gerek yok ben çözüm önerisi bekliyorum senden yani kaynak yoksa ne yapmalyız ??Bu imzasız yazı silbus (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

:).. Bu konuda 4 kez aynı şeyleri tekrar ettim. ([1], [2], [3], [4]) Nesnel ifadeler içeren, değişikliklerden sakınmalı ve tarihi değişikliklerde en azından doğrulanabilir bir kaynak bulmaya çalışmanızı rica ediyorum. Ayrıca ansiklopedik bir şekilde değişiklik gerçekleştirmenizi de.. Hala bir sonuca varamıyorsanız -ki mesaj başlığından da ciddiyetinizi sorgulamaya başlamak üzereyim-, benim aciziyetimdir. Lütfen başka bir devriye arkadaşıma danışınız. --Garbino ileti 23:05, 1 Nisan 2013 (UTC)

OTRS Şablonu[kaynağı değiştir]

Merhaba Garbino, "Akraba evliliği" maddesi için bir sürü tıbbi bilgi ekledim önce yine OTRS'ye takıldı silindi, Taysine mesaj attım ondan cevap gelmeyince kendim ekledim silineni geri aldım. Silen kişi ok demiş, öneride bulunmuş, tekrar silmemiş ama onaylamamış da anlamadım, ne olur yardım eder misin? Bir sorunum da: 2 kaynak var 1 ve 3 aynı aslında, bazı maddelerde gördüm numara tekrarı yapılabiliyor, bunu nasıl yapabilirim.--Anilye (mesaj) 20:54, 3 Nisan 2013 (UTC)

Gerekli işlem hakkında, yine OTRS gönüllümüz olan Elmacenderesi sizi bilgilendirdi. İşlemleri yaptığınızda şablon eklenecek ve kaynakça bölümünde ki referansları da yine haber verirseniz birleştiririm. İyi geceler.. --Garbinoileti 21:20, 3 Nisan 2013 (UTC)
Merhabalar Anilye, sorun hallolduğu için içerik geri getirildi. Bahsettiğiniz, referanslarsa birleştirildi. İyi çalışmalar..--Garbino ileti 22:35, 3 Nisan 2013 (UTC)
Merhaba Garbino çok teşekkür ederim, eline sağık. bu arada kaynak birleştirme yöntemini de senin değişiklik kodlarından çözdüm teşekkürler. :)--Anilye (mesaj) 11:25, 4 Nisan 2013 (UTC)
Rica ederim.. Her zaman da beklerim.. :) Sevgiler.. --Garbino ileti 11:31, 4 Nisan 2013 (UTC)

Merhabalar e.c. kullanıcı OTRS izni alınmış bir sitenin sahibi. Bu maddeye malum siteden içerik kopyalamış ve Taysin'e OTRS şablonu eklemesi için rica etmiş sanırım Taysin yoğunluğundan giremedi ve kullanıcı kendisi eklemiş. Bu sorun olur mu?. Zira sadece, OTRS gönüllüleri eklesin uyarısı var şablonda.. Uygunsa belirtirsen, değilse de referans olması açısından bilgi verirsen çok sevinirim. İyi geceler..--Garbinoileti 21:00, 3 Nisan 2013 (UTC)

Sevgili Garbino,
Kullanıcının eklediği şablonda yer alan atıf numarası ile arama yaptığımda gerekli izni vermiş, ancak madde isimlerini belirtmemiş, kendisine bir mesaj yazıyorum ve madde isimlerini belirtmesini isteyeceğim, bu doğrultuda eklemiş olduğu içerikleri geri alabilirsiniz, madde isimlerini belirttiği esnada şablon eklenecektir. --e.c. 21:05, 3 Nisan 2013 (UTC)
Tamamdır. Gerekli düzenleme yapılana kadar içeriği geri alıyorum.. --Garbinoileti 21:11, 3 Nisan 2013 (UTC)
Merhaba Sn.Garbino. Sorunu Elmacenderesi çözmüş.ŞURADA ve ŞURADA yazılanları lütfen okursanız siz de anlarsınız. Geri aldığınız içeriği eklemek gerekiyor. Sizin yapmanız daha doğru olur diye düşündüm. İyi geceler dilerim...Eğitmenmahmut msj 22:17, 3 Nisan 2013 (UTC)
Merhabalar Eğitmen Mahmut, bilgilendirmeniz adına teşekkür ederim. Sürüm kontrolü yaparken, işin hallolduğunu kaçırmışım. İçerik geri getirildi. Sevgiler, iyi geceler.. --Garbino ileti 22:27, 3 Nisan 2013 (UTC)
Teşekkür ederim. Ayrıca Maddenin tartışma sayfasındaki OTRS şablonunu da tekrar eklemek gerekiyor..Bilgilerinize.Size de iyi geceler...Eğitmenmahmut msj 22:31, 3 Nisan 2013 (UTC)
Pardon Şb.nu e.c. nin eklemesini istemişsiniz. Bunu yeni fark ettim. Tekrar iyi geceler...Eğitmenmahmut msj 22:35, 3 Nisan 2013 (UTC)

Gece gece kapıyı çalan komşu[kaynağı değiştir]

Selam Garbino, gel satranç oynayalım? :) Kafamızı dağıtmış oluruz. --bermanya 22:35, 3 Nisan 2013 (UTC)

Merhabalar Bermanya, öncelikle sizinle ilk kez mesajlaşıyoruz tekrar hoş geldiniz Vikipedi'ye.. Geç oldu biraz ama kusura bakmayın.. :) Davetinize gelince de, ne yazık ki satrançtan anlamıyorum. :) Satranç ile ilgili tek bildiğim bir sürü hayvanlı oluşu ve "şah-mat" :) İcabet edemediğim için üzüntülerimi bildiririm. İyi geceler, sevgiler.. --Garbino ileti 22:40, 3 Nisan 2013 (UTC)
Hoşbulduk, iletişimi kurmak iyi oldu. Zararı yok, başka zaman dama oynarız :)) İyi geceler. --bermanya 22:43, 3 Nisan 2013 (UTC)

Yeni Madde Kontrol Desteği Hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba Garbino, başına bela oldum en sonunda kızacaksın :) burada ki çalımamı yeni madde için güncelledim. Rica etsem kontrol edermisin uygunluk için. (Sanırım çözüyorum iyicene) Bundan sonra 4 şirket daha var madde olarak oluşturacağım haberin olsun :)Badursun (mesaj) 13:50, 4 Nisan 2013 (UTC)

Tepemden ALEV TOPLARI çıkmaya başlıyor artık!. :) Evet olmuş bu olmuş.. Birkaç kaynak daha bulursan tamamdır maddeleştirebilirsin.. Sevgiler.. :) --Garbino ileti 14:16, 4 Nisan 2013 (UTC)
Eyvah eyvah :) Yanacağız desene.. Ben maddeyi oluşturdum, bir kaynak daha buldum fabrika ile ilgili, son paragrafta ki. Yeni bilgiler edindikçe ekleyeceğim. Diğer maddeler için çalışma sayfamı güncelleyeceğim. Teşekkürler :)Badursun (mesaj) 15:49, 4 Nisan 2013 (UTC)
:).. Madde onaylandı. Yalnız ikinci paragraftaki iddialı ilk cümleye bir kaynak bulur ya da törpülersen süper olur. :) İyi çalışmalar..--Garbino ileti 20:22, 4 Nisan 2013 (UTC)
:D Teşekkürler, aslında o paragrafın içinde ki rakamlar yine hemen sonunda ki ref (3) de verilen rakamlardır. Badursun(mesaj) 08:06, 5 Nisan 2013 (UTC)
Aynı linki birleştirip, ikisine de ekledim. Böylece uzun bir paragraf boyu, son cümle beklenmesin.. İyi çalışmalar.. :)--Garbino ileti 11:14, 5 Nisan 2013 (UTC)

İsim takıları hakkında[kaynağı değiştir]

Sayın Garbino,

Bana aşağıdaki mesajı atmışsınız;

Tuğrul -> Tuğrul Bey değişikliğini Selçuk Bey v.b. hükümdarların (Mesela Çağrı Bey) Wiki'de 'Bey' takısıyla geçiyor olmasına istinaden yapmıştım. Dediğiniz kurala uyarsak onların hepsini baştan değiştirmemiz gerekecek?

Ayrıca Tuğrul içeriğini okuyup, inceleyip onaylarsanız sevinirim.

Selamlar, saygılar...

Emrah Yılmaz (mesaj) 14:12, 4 Nisan 2013 (UTC)

Merhabalar, tek sorun isim takısı kullanılması değil ne yazık ki. Geçmişinde değişiklik bulunan maddeleri yönlendiremiyoruz, sadece taşıma işlemi yapılabilir. Bir başka konuysa, taşınmak istenen maddenin de geçmişinin olmaması gerekir. Eğer maddenin geçmişi varsa, iki maddenin geçmişlerinin birleştirilmesi için Sayfa taşıma talepleri kullanılmalıdır. Yani isim takısı kullanımı dışında da her halukarda maddede bu şekilde işlem gerçekleştiremezsiniz. Anlatabildiğimi umuyorum.. İyi çalışmalar.. --Garbinoileti 14:22, 4 Nisan 2013 (UTC)

Merhaba Garbino. Bir anonim "takısız isim tamlaması tartışması" alt başlığını ısrarla değiştiriyor. Onaylamazsan sevinirim. Kolay gelsin.--Abuk Sabuk 15:16, 4 Nisan 2013 (UTC)

Merhaba Abuk, şu değişiklikten bahsediyorsun sanırım. Bu uyarıyı yapmasan tekrarında muhtemelen, aynı değişiklik önüme gelince yine onaylardım. :) Madde içeriğinde "tartışma" geçince, insanın aklı şaşabiliyor haliyle. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Sevgiler.. --Garbinoileti 15:41, 4 Nisan 2013 (UTC)
  • Evet tam da o :) "Tartışması" yerine daha uygun bir sözcük geliyorsa aklına değiştirebiliriz ama silindiği zaman anlam tamamen değişiyor. Sevgiler.--Abuk Sabuk 15:56, 4 Nisan 2013 (UTC)
Haklısın. Benim bulduğum alternatif isimlendirme var ama başlık başlık olmaktan çıkacak gibi.. :) "Takısız isim tamlaması üzerine farklı görüşler" mesela ya da "Garbino bas git!" ikincisi daha mı uygun ne?. İyi akşamlar.. :) --Garbino ileti 20:30, 4 Nisan 2013 (UTC)
  • Ha ha. İlki kulağa fena gelmiyor ama böyle bir tamlamanın var olmadığı argümanı daha kuvvetli olduğu için başlık hatalı olur. Bence de ikincisi daha uygun :) --Abuk Sabuk 21:12, 4 Nisan 2013 (UTC)
Terbiyesiz!.. :) Sevgiler... --Garbino ileti 21:15, 4 Nisan 2013 (UTC)

Geri besleme[kaynağı değiştir]

İyi günler, Ben bir yönlerndirmeden ibaret olan geri besleme maddesini baştan yazıyordum. Fakat galiba madde sildiğim falan düşünülüp harekete geçildi sanırsam.. tabi ben o sırada yazmaya devam ediyorum... sonra değişiklilerim onaylanmak üzere beklediği falan yazdı ben de "geribildirim" maddesine taşımaya çalıştım yanlış bişey mi yaptım ben ? Lannister (mesaj) 17:19, 5 Nisan 2013 (UTC)

Merhabalar, "Geri besleme" sayfası yaygın kullanım gerekçesiyle "Geribildirim" sayfasına taşınmış daha önce. Eğer içeriğin yer değiştirmesi gerek olduğunu düşünüyorsanız, maddenin tartışma sayfasında durumu izah eden bir açıklama ile konsensüs sağlamanızı önerebilirim. Ancak, geçmişi olan iki maddeyi kopyala-yapıştır, yönlendirme ya da taşıma işlemi ile bir araya getiremeyiz. İki maddenin geçmişlerinin birleştirilmesi gerekir ve bunun içinde Sayfa taşıma talepleri kullanılmalıdır. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 20:42, 5 Nisan 2013 (UTC)

Merhaba, Napolyon Bonapart 1804'ten sonra "Empereur des Français" başlığı var. (bakınız[5], [6], ingilizce "Emrperor of the French"[7], almanca "Kaiser der Französen" [8]). Bence düzgün türkçesi "Fransızların imparatoru" olurdu. Kumkum (mesaj) 16:33, 7 Nisan 2013 (UTC)

Merhabalar, uygun olan adlandırma maddede de kullanılan "Fransa İmparatoru"dur. "Fransızların İmparatoru", Türkçe başka anlamlar doğurabilir. Ülke topraklarının değil, sadece Fransız olanların imparatoru gibi mesela. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 18:06, 7 Nisan 2013 (UTC)

Kaynak Hatası[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Alıntı yaptığım yazılara kaynakça ilave ediyorum fakat sürekli kaynak hatası uyarısı alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim, neyi yanlış yapıyorum? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum...Noraelnora

Merhabalar, kaynak eklendiği zaman aşağıda listelenmesi için; düzgün şekilde referans eklentisi gerçekleştirdikten "<ref>Link</ref>" sonra sayfanın altında yer alan, "== Kaynakça ==" başlığının altına bir de "{{kaynakça}}" eklentisi koyulmalıdır. Bu şekilde yaptığınızda kaynaklarınız hata vermeden düzgün bir şekilde görünecektir..--Garbino 15:41, 8 Nisan 2013 (UTC)
Teşekkür ediyorum bilgilendirme için, nihayet yardımınızla sorunu çözebildim. Konumuzun dışında fakat bir soru daha sormak istiyorum. Açtığım başlıklarda nasıl değişiklik/düzeltme yapabiliyorum örneğin Edward bernays yazarken soyadındaki başharfin büyük olarak düzeltilmesini istiyorum. Bu özellik sanırım yeni kullanıcı olduğum için bende kısıtlı.
Bir de açtığım konulardaki "kontrol edilmemiş" uyarısı ne zaman "görüldü" halini alır?
İyi çalışmalar diliyorum...Noraelnora
Rica ederim. Bahsettiğiniz gibi yanlış başlıklı bir madde yarattığınızda, sayfayı uygun isimli maddeye (eğer bir geçmişi yoksa)taşıyabilirsiniz. Ancak henüz 3 günlük üye olduğunuz içinOtomatik Onaylanmış Kullanıcılar grubunda değilsiniz ve bu işlemi yapma yetkiniz bulunmamaktadır. 4. gün itibariyle bu gruba dahil olacaksınız. Bunun dışında sürüm kontrolünü elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Değişiklikleriniz önümüze geldikçe değerlendirilecektir. İyi çalışmalar..--Garbino 22:14, 8 Nisan 2013 (UTC)
Teşekkür ediyorum bilgilendirme için. Aklıma takılan bir durum var benim yanlış başlık açtığım maddenin geçmişi var (geçmişten kasıt içerik ekleme ise birkaç bilgi girişi yapmıştım) bu nedenle düzeltme yapamayacak mıyım 4. gün geçse bile? İyi çalışmalar diliyorum.Noraelnora
Kastım taşımayı düşündüğünüz başlığın bir geçmişi olmaması gerektiğiydi. Mevcut sayfanın geçmişinin olması pek tabi çok normal.--Garbino 11:48, 9 Nisan 2013 (UTC)
Teşekkür ederim. Kullanıcılara yazdığınız cevaplardan, sayenizde pekçok eksiğimi tamamladım bugün:) Yönlendirmenin de nasıl yapıldığını yine sizin cevaplarınızda gördüm. Son bir soru ve isteğim olacak Hakan okay isimli sayfamın içeriğini tamamladım yönlendirme işlemini de hallettikten sonra kontrol etmeniz ve onaylamanız mümkün olabilir mi? İyi çalışmalar diliyorum. Tüm bilgiler için teşekkürler.Noraelnora
Öncelikle yıldızınız için teşekkür ederim. Maddeyi taşıdım. Ancak, kayda değerlik şablonu koymak durumunda kaldım. Doğrulanabilir birçok kaynakla madde içeriğini geliştirmeniz gerekmekte. Bunun dışında kullanıcı sayfanıza yönlendirme bağı dışında, mesajlarınızın sonuna imza atmanız gerekmekte. Sayfaya göz gezdirin isterseniz. Sevgiler..--Garbino 12:17, 9 Nisan 2013 (UTC)
Rica ederim ve taşıma için de çok teşekkür ediyorum:) Sayfayı inceledim şu konuda yardımınıza ihtiyacım olacak kayda değerlilik uyarısını kaldırmak için ve doğrulanabilirliği sağlamak için "gazetede çıkmış haberler, dergide çıkmış yazılar ve katılım sağlanmış tv programları"nı kaynak olarak gösterebilir miyi ve nasıl gösterebilirim. Bu kaynaklarda geçen bilgileri koyup kaynak mı göstermeliyim? Çünkü bunları sağlayabilirim. Bir de bu sayfa haricinde açtığım Edward Bernays ve Mr. Magoo Etkisi isimli sayfalarımda da kayda değerlilik/doğrulanabilirlik problemi var mı onları da kontrol edebilir misiniz? Eğer öyle ise onları da düzelteyim. Şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar diliyorum.Noraelnora
Evet, kişi hakkında 3. şahıslar tarafından kaleme alınmış her türlü doğrulanabilir kaynak (gazete, makale, kitap vs.) kullanılabilmektedir. Diğer eklediğiniz kaynaklar gibi, linki ile birlikte gereken ya da ekleyeceğiniz bilginin yanına referans vermelisiniz. Bu arada kesinlikle kopyala-yapıştır yapmamız gerekmekte. Bu sayfaya öncesinde göz gezdiriniz. Diğer maddelerse, onaylandı. Yalnız Edward Bernays maddesi için biraz daha kaynak bulmanızı isteyeceğim. --Garbino 14:09, 9 Nisan 2013 (UTC)
Diğer iki sayfa onayı için teşekkür ediyorum öncelikle. Diğer sayfamla ilgili linkleri temin ettim örneğin hayatı kısmının kaynağını kendi kitap alıntısı değil de 3. şahıslara ait bir site linki olarak göstersem. Ayrıca Yazarın katılmış olduğu konferans, seminer ve zirvelere ait linkler buldum o linkleri de koyabilmek için içeriği genişletsem olur mu? Bir de gazete arşivimde yazarın kitaplarının tanıdıldığı bazı yazılar var fakat gazeteler kendi internet sayfalarına koymamış. Bu gazetelerin tarih, sayfa, yayın no gibi bilgilerini eklesem olur mu? Bu dediklerimi bugün tamamlayıp sizinle irtibata geçebilir miyim tekrar? Çok fazla zamanınızı aldım bunun için minnetarım. Saygılarımla. İyi çalışmalar diliyorum.Noraelnora
Bu vebu sayfaya göz gezdirirseniz, detaylı şekilde bilgi alabilirsiniz.--Garbino 14:28, 9 Nisan 2013 (UTC)
Garbino tekrar merhaba. Gönderdiğiniz linklerdeki bilgileri okudum ve bu doğrultuda bazı düzeltmeler yaptım. Yaptığım ilaveler doğrulanabilirlik için yeterli midir bilmem açısından lütfen Hakan Okay sayfamı tekrar kontrol edebilir misiniz? Yanlış yoldaysam en azından bileyim ve gerekli düzeltmeleri yapayım:).Noraelnora
İyi akşamlar Garbino son mesajımdan sonra birkaç ilave daha yaptım umarım olumlu bir dönüş alabilirim senden. Merakla cevabını bekliyorum. Noraelnora (mesaj) 18:46, 9 Nisan 2013 (UTC)
Ellerinize sağlık, kayda değerlik ölçütleri sağlanmıştır. Maddede ansiklopedik bazı düzenlemelerde ben yaptım ve şablon çıktı.. İyi çalışmalar.. --Garbino20:21, 9 Nisan 2013 (UTC)

Đoković, Tipsarević ve Murray[kaynağı değiştir]

Eğer değişiklikleri doğrulayabilirsiniz [9]. Teşekkür ederim.--Soundwaweserb (mesaj) 06:33, 9 Nisan 2013 (UTC)

Merhabalar, değişiklikleriniz onaylanmıştır. İyi çalışmalar.. --Garbino 11:52, 9 Nisan 2013 (UTC)
Teşekkür ederim Garbino.--Soundwaweserb (mesaj) 14:04, 9 Nisan 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özen Yıldızı
Katılımcıların mesajlarını büyük bir ilgi ve özen ile cevapladığınız için teşekkürler.Noraelnora (mesaj) 12:04, 9 Nisan 2013 (UTC)

Merhaba Rapsar, yapılan bir vandalizmi geri alınca elimde bukaldı. :) Futboldan çakmadığımdan ne edeyim bilemedim. Doğruysa onaylayıp değilse, malumun ilanını gerçekleştirebilir misin?  :) İyi çalışmalar..--Garbino 14:15, 9 Nisan 2013 (UTC)

Merhaba. Son zamanlarda birisi bu bilgi kutularındaki tireleri uzun çizgiyle değiştirmeye başladı nedense. Onları düzenledikten sonra onayladım. Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 15:58, 9 Nisan 2013 (UTC)

Madde Güncelleme Öncesi Bilgi Talebim[kaynağı değiştir]

Selam Garbino, görüşmeyeli nasılsın :) Şimdi şöyle bir şey var bu madde de bazı bilgilerin güncellenmesi gerekiyor, bu bilgiler madde de ki ilgili kişiden geliyor. Örneğin;

  • 1954 olan doğum tarihi 1958 olarak değişmeli,
  • Niğde/Bor olan doğum yeri İstanbul olmalı,
  • Madde içine bir fotoğrafı eklenebilirse eklenmeli,
  • Biyografisinde belirli maddeler değişip bazı bilgiler eklenmeli.

Fakat bir çok madde için kaynak yok çünkü direkt kişiden alınan bilgiler ve bunu da malesef linkleyemiyoruz. Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim ? Beni aydınlatırsan sevinirim. Teşekkürler, sevgiler, saygılar, hürmetler :) Badursun (mesaj) 17:17, 9 Nisan 2013 (UTC)

Merhaba Badursun, sağol iyiyim :).. Sorduğun konu ile ilgili cevabı sana bu ve bu sayfalar verecektir.. Sevgiler.. :)--Garbino 20:26, 9 Nisan 2013 (UTC)
Tekrar merhaba, oldukça yoğun bir bilgi yığını içine soktun beni :) Yemin ediyorum anlamak için çabaladım durdum çıkamadım, şimdilik o maddeyi bekleteceğim. Gerekirse bir haber sitesinde doğum tarihi ile ilgili bir röportaj yayınlatmasını isteyeceğim (aslındaşurada doğru olan doğum tarihi belirtiliyor ama kaynak olarak gösterebilir miyim bilemedim?)
Ayrıca ekstra bir mesaj daha atmamak adına bu şaheserim hakkında ki düşüncelerini alabilir miyim? Yeterliliği var mıdır? Badursun (mesaj) 18:30, 10 Nisan 2013 (UTC)
Merhaba Garbino, müsait olamadın mı yoksa mesajımı atladın mı :) Badursun (mesaj) 13:32, 12 Nisan 2013 (UTC)
Merhaba Badursun, görmüştüm ama atlamışım yalan konuşmayayim :). Başka ikincil kaynaklar daha bulmanı isteyeceğim. Birkaç doğrulanabilir kaynak daha eklersen kayda değerlik daha iyi bir şekilde ispatlanmış olur. Bunun dışında hep aynı gruba ait maddeler yarattığını gözlemliyorum. Başka ansiklopedik maddelerde yaratabilirsin. :) Sevgiler.. --Garbino 13:52, 12 Nisan 2013 (UTC)
hehe beni göz ardı ediyorsun demek :) Evet, çünkü ilk önce bu grubu bitirmek istiyorum daha sonra şu nükhet´in sayfasını düzenleyeceğim ve sonrasında da Akyürek hldg var. O da yaklaşık 6-7 maddelik bir şey. Isınma turlarım oluyor bunlar açıkcası. Dediğin gibi bir kaç kaynak daha ekleyip tekrar kapını çalarım :) Teşekkürler Badursun (mesaj) 14:01, 12 Nisan 2013 (UTC)

Bir fincan kahve de sizin için![kaynağı değiştir]

Sabırla her mesaja hızlıca cevap verdiğiniz için teşekkürler. Noraelnora (mesaj) 20:37, 9 Nisan 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özel Yıldız
Devriye görevini bu kadar ciddiyetle yerine getirdiğiniz için teşekkürler..Noraelnora (mesaj) 20:39, 9 Nisan 2013 (UTC)

sigortam.net[kaynağı değiştir]

Merhaba Garbino, Dün sigortam.net sitesinin reklamı amacıyla açılmış olduğunu düşündüğüm Kaza tespit tutanağı sayfasındaki dış bağlantıları temizleyip taslak halinde yeniden yazdıkdıktan sonra, bu sayfayı açan kullanıcının rutin olarak daha evvelki katkılarınada baktığımda yine aynı amaçla sigortam.net sayfasını açtığını fark ettim. Dolayısıyla sigortam.net sayfasına hızlı sil etiketi ekledim. Fakat sayfanın tartışma sayfasını okumayı ihmal etmişim. Eğer bir itirazın varsa sayfayı silinmeye aday sayfalara ekleyeceğim yoksa hızlı sil etiketi kalsın.
İyi çalışmalar,Khadkhall (mesaj) 09:16, 10 Nisan 2013 (UTC)

Merhaba Khadkhall, aradan geçen sürede kayda değerliği tam olarak ispat edecek kaynaklar girilmemiş. Ama hızlı silme istemi yerine, VP:SAS'a taşınması daha uygun olacak gibi. Hem bu doğrultuda silinmesi kararı çıkarsa, maddenin tekrar tekrar yaratılma ihtimaline de ışık tutabilir. Sevgiler..--Garbino11:13, 10 Nisan 2013 (UTC)
Cevabın için sağol. Madde SAS'a taşındı. Khadkhall (mesaj) 12:49, 10 Nisan 2013 (UTC)

Uygun olmayan KA[kaynağı değiştir]

Merhaba kibele, reklam maksatlı alınmışşu kullanıcı adını engelleyebilir misin?. Teşekkürler..--Garbino 14:59, 11 Nisan 2013 (UTC)

selam garbino, tarihin derinliklerinde yerini aldı. teşekkürler. --kibele 20:03, 11 Nisan 2013 (UTC)

Topluluğun güvenini kazanarak hizmetli seçildiğiniz için sizi kutlarım. Vikipedi'ye yaptığınız katkıların artarak sürmesi dileğiyle. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 22:06, 12 Nisan 2013 (UTC)

  • Önlerden yerimi alayım, hayırlı olsun :)--RapsarEfendim? 22:06, 12 Nisan 2013 (UTC)
  • tebrikler, kolaylıklar.. :) --kibele 22:08, 12 Nisan 2013 (UTC)
  • Kutlarım. Hayırlı ve uğurlu olsun..Eğitmenmahmut msj22:10, 12 Nisan 2013 (UTC)
  • Hayırlı olsun Garbino. Aklımdayken şu kategoriyi de hatırlatayım. Kolay gelsin :)--Emyilmesaj 23:04, 12 Nisan 2013 (UTC)
  • "Garbino şu sayfayı sildi" yazısını görünce anladım hizmetli olduğunuzu. Kutlarım. Ansiklopedimiz için hayırlı olacağına inanıyorum.ANADOLU (mesaj) 23:16, 12 Nisan 2013 (UTC)
  • Tebrikler Garbino, bol sabır dilerim :) — Pınar (mesaj) 23:55, 12 Nisan 2013 (UTC)
  • Hizmetli olduğuna çok memnun oldum. Kolay gelsin, Khadkhall (mesaj) 04:39, 13 Nisan 2013 (UTC)
  • Garbino tebrik ediyorum doğru seçim olmuş senin gibi bu işi büyük bir ciddiyet ve özenle yapan birinin hizmetli olması. Hepimize hayırlı olsun.Noraelnora (mesaj) 07:43, 13 Nisan 2013 (UTC)
  • Bende tebrik ediyorum, hayırlı olsun :) - Seyit mesaj 07:56, 13 Nisan 2013 (UTC)
  • Tebrik ederim dostum. Vikipedi'ye verdiğin bu sevginin sivil yaşamına da başarılar ile yansımasını dilerim. --i.e.msj 08:45, 13 Nisan 2013 (UTC)
  • Garbino'm tebrik ederim. Hizmetlilik fonksiyonlarını çok iyi bir şekilde kullanacağından şüphem yok, kolay gelsin :)--bermanya18:20, 13 Nisan 2013 (UTC)
  • Tebrikler Garbino. Hizmetlilik başvurundan ve seçildiğinden yeni haberim oldu. Başarılar.--AbukSabuk 19:24, 13 Nisan 2013 (UTC)
  • Tebrikler Garbino, vakti gelmişti. Vikipedi için yaptıkların çok değerli. Yeni görevinde başarılar dilerim.--Hobbit28ileti alpi 21:22, 13 Nisan 2013 (UTC)
Bermanya'm de :) Görüşürüz* --bermanya 22:05, 13 Nisan 2013 (UTC)
  • Garbino tebrik ederim yeni haberim oldu son kutlayan olduğum için üzgünüm ama başarılar diliyorum :)(Şakşakcı7(mesaj) 18:34, 14 Nisan 2013 (UTC))
  • Garbino, ben çok geçmiş kalmışım, kusura bakma. Sana kolaylıklar ve bol başarılar diliyorum. Hizmetliliğini tekrar kutlarım.Mukaddimeileti 19:16, 17 Nisan 2013 (UTC)
  • Hizmetlilik başvurusu yaparak çok isabetli bir karar verdiğini düşünüyorum, tebrik ederim. (Aktif olmadığım için geç görmüşüm, kusura bakma.) VikipediBilginimesaj? 05:30, 18 Nisan 2013 (UTC)
  • Yeni fark ettim. Tebrik ederim. YMD'ye baktığında sonlardan silmeye başlarsan silinmesi gerekip silinmemiş ve kontrol edilmemiş maddeler görebilirsin, kolay gelsin --вяí¢αи76ileti 19:33, 26 Nisan 2013 (UTC)

İşlem Yapılmıyor[kaynağı değiştir]

Merhaba Garbino. Neredeyse 1 ay önce etiketlemiş olduğum sayfalarla ilgilenen yok. İlgilenebilir misiniz?--Türk Süvarisi ileti 08:38, 13 Nisan 2013 (UTC)

Merhabalar Türk Süvarisi, ilgili silme kategorilerinde işlemleriniz önüme geldikçe elbette ilgilenirim. Sevgiler.. --Garbino 10:18, 13 Nisan 2013 (UTC)

Garbino merhaba her mesajımda son soru diyorum fakat sürekli birşeyler geliyor aklıma. Wikipedia english'de de bir sayfa açmak istiyorum. Hızlı kontrol sağlanması için bir görevliyle iletişime geçmeli miyim ya da sizin burada da kontrol yetkiniz oluyor mu? İyi akşamlar ve iyi çalışmalar diliyorum, sevgilerimle...Noraelnora (mesaj) 20:34, 13 Nisan 2013 (UTC)

Sanırım orada madde açmak için bir sihirbaz kullanılıyor. Bunun dışında İngilizce Vikipedi'de sürüm kontrolü yok. Bizim yetkimizde bulunmuyor orada. O yüzden net bir şey söyleyemeyeceğim. İyi geceler.. --Garbino ileti 21:43, 13 Nisan 2013 (UTC)
Teşekkür ediyorum bilgilendirme için..Noraelnora (mesaj) 11:59, 14 Nisan 2013 (UTC)

Serhan Büyükkeçeci[kaynağı değiştir]

İki kitabı olan bir yazarı burada tanıtırken 11 kitabı olan yaklaşık 500 bin satan Serhan Hocayı neden siliyorsunuz, anlaşılır gibi değil. Daha önce bir arkadaşım daha eklemeye çalıştı ancak o da silindi. Bugün olmasa da bir gün burada göreceğiz onu... Yine de iyi çalışmalar...Bu imzasız yazı Aattllaass (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, içeriğin silinme sebebi telif hakkı ihlalidir. Lütfen ilgili sayfayı inceleyiniz. İyi çalışmalar..--Garbino ileti 12:31, 14 Nisan 2013 (UTC)

selam garbino, çok kolay gelsin.. şu kullanıcı adını uygunsuz olduğu için engellemişsin de.. kişinin özel sitesi, bu açıdan reklam niteliği taşımıyor bence. sevgiler. --kibele 13:28, 14 Nisan 2013 (UTC)

Sağol kibele :). Geri mi aliyim, napiyim? --Garbino ileti 13:31, 14 Nisan 2013 (UTC)
bence açalım engeli. --kibele 13:32, 14 Nisan 2013 (UTC)
Tamamdır. Sağol bilgilendirme için :) Sevgiler.. --Garbino ileti 13:35, 14 Nisan 2013 (UTC)
ne demek, her zaman.. --kibele 13:36, 14 Nisan 2013 (UTC)

Selam Garbino'm :) Nasıl gidiyor hizmetlilik? Şu anonimi engellediğini gördüm, fakat arkadaş değişiklik yapmamış? Hizmetlilik fonksiyonları hakkında en ufak bir bilgim yok, yanılıyorsam kusura bakma.--bermanya20:49, 14 Nisan 2013 (UTC)

Teşekkürler Bermanya iyi gidiyor :). Anonim Zazaistan maddesinde ki söylemleri nedeniyle engellendi. Sayfa silindiği içinde katkısı yok gözüküyor. İyi geceler --Garbino ileti 20:52, 14 Nisan 2013 (UTC)
Ahh. Tahmin etmiştim aslında, sağol bilgilendirme için. Kusura bakma böldüm :) Kolay gelsin. --bermanya 20:54, 14 Nisan 2013 (UTC)
Ne demek, sevgiler.. :) --Garbino ileti 20:55, 14 Nisan 2013 (UTC)

merhaba, Garbino oyun istasyonu tiyatro topluluğu ile ilgili bilgileri telif hakkı ihlali gerekçesiyle silmişsiniz fakat öyle bir şey olması söz konusu değil çünkü kendim yazdım hepsini. Topluluk üyelerinden ve oyun istasyonu resmi sitesindeki hakkımızda bölümündeki bilgiler ışığında hazırladım aynen geçirilmiş vesaire değil. Nereden bu yüzkızartıcı suçla itham edecek kanıya vardığınızı belirtmenizi rica ederek gereğinin yapılmasını arz ediyorum. Saygılarımla, --Aslihann (mesaj) 20:36, 15 Nisan 2013 (UTC)

Kaynak Yeterliliği[kaynağı değiştir]

Selam Garbino, bu çalışmayı kontrol edermisin sana zahmet. Dediğin gibi bir kaç kaynak olarak dış bağlantı ve 1 referans daha ekledim. Var olan yayınlanmış tüm haberleri bulup, en güvenilir kaynakları tercih ettim. Eğer uygun bulursan maddeyi oluşturabilirim. Teşekkürler Badursun (mesaj) 15:24, 15 Nisan 2013 (UTC)

Tamamdır Badursun, maddeleştirebilirsin. Sevgiler.. --Garbino ileti 21:25, 15 Nisan 2013 (UTC)
Maddeleştirdim, teşekkür ederim Garbino Badursun (mesaj) 11:45, 16 Nisan 2013 (UTC)
YesY Onaylandı. Ellerine sağlık.:) --Garbino ileti 11:49, 16 Nisan 2013 (UTC)

"Alper Kaya"[kaynağı değiştir]

Merhabalar, Alper Kaya sayfasındaki fotoğrafı fotoğraf sahibinin ve maddedeki kişinin izni olmaksızın kullanılamayacağı gerekçesiyle sildiniz. Ben de kendisine ulaştım ve bu durumda bir sakınca görmediğini teyit ettirdim. Halihazırda, fotoğrafı kendi web sayfasında kullandığı için kaynak olarak orayı da gösterdiğimizde sorun olmaması lazım.

Mousinho (mesaj) 13:13, 16 Nisan 2013 (UTC)mousinho

Merhabalar, ne yazık ki sorun oluyor. Vikipedi'ye telif hakkı saklı hiçbir içerik ya da dosya doğrudan yüklenememektedir. İlgili fotoğrafın çekimini yapan kişi ya da fotoğraf sahibinin gönüllü VP:OTRS ekibimizle iletişime geçerek, kullanım izni vermesi gerekmektedir. Bunun dışında fotoğrafı kabul etmemizin hiçbir alternatifi bulunmamaktadır. İyi çalışmalar.. --Garbinoileti 13:21, 16 Nisan 2013 (UTC)

Tríptico de Nava y Grimón[kaynağı değiştir]

Merhaba, teşekkür ederim, bu yazı geliştirmemize yardımcı olabilir; Tríptico de Nava y Grimón.--83.40.239.24818:56, 18 Nisan 2013 (UTC)

Robot çeviri yapıldığı için madde silinmiştir. --Garbino ileti 20:27, 18 Nisan 2013 (UTC)

Bir fincan çay da sizin için![kaynağı değiştir]

Mustafa Dinç adlı açtığım madde her ne kadar otobiyografi şeklindede görünse tamamı bilgilendirme amaçlı olup herhangi kötü bir bilgi içermemektedir.Siteyi ziyaret eden kişilerin okuması gerektiğini düşündüğüm bir madde olduğunu düşündüğüm için ekledim ve kimse ile ilgili kötü bir bilgi vermedim.Eğer geri getirme ihtimaliniz varsa geri getirirseniz çok minnettar kalırım... Caesarx 14:53, 19 Nisan 2013 (UTC)
Merhabalar, Vikipedi'ye eklenen biyografilerin en başta kayda değerlik (kişi) kriterlerini sağlaması gerekmektedir. Bunun dışında eklenen biyografi ve/veya otobiyografileri kabul etmemiz ne yazık ki mümkün değildir. Bu tür otobiyografik bir içeriği yalnızca kullanıcı sayfanızda bulundurabilirsiniz. Kullanıcı adınızdan size ait olduğu konusunda tam emin olamadığımdan, içeriği kullanıcı sayfanıza taşımadan silmiştim. Ancak, siz olduğunuza göre içeriği kullanıcı sayfanıza taşıyorum. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 15:08, 19 Nisan 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Espri Anlayışı Yıldızı
Elinizde olmayan bir neden ile otobiyografilere olan katı anlayışınızı anlayabiliyorum ve yinede teşekkürler gerçekten işinizi çok iyi yapıyorsunuz.Bu arada diğer eklediğim maddeleri kontrol edip onaylayabilrseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler... Caesarx 15:14, 19 Nisan 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Nezaket Yıldızı
Eklediğim 1 maddedeki ismi değiştirmek istediğim için ve bunu yapmayı bilmediğim için yeni bir madde açıp aynı bilgileri kullandım ve ikinci açtığım maddenin yani Ali Gökdeniz (Maraz Ali) maddesinin kontrol edilip görülmesini ve diğer maddeyi silmenizi istiyorum.Şimdiden teşekkürler ve kolay gelsin... Caesarx 15:36, 19 Nisan 2013 (UTC)
Tekrar merhabalar, ansiklopedik bir değer taşımadığı için iki maddeyi de silmek durumunda kaldım. Bundan sonra oluşturacağınız içeriklerdemadde sihirbazını kullanmanızı rica ediyorum. İyi geceler.. --Garbinoileti 20:59, 19 Nisan 2013 (UTC)

Kaynak Yeterliliği Hakkında[kaynağı değiştir]

Selam Garbino, beni özlemişsindir. Başının belası oldum biliyorum ama inan artık daha az rahatsız ediyorumdur :) Bumadde de ki kaynak yeterliliği var mıdır? Çünkü çok fazla kaynak olmadığı için olan 2-3 haber sitesi yayını bulabildim. Zaten çok taze bir çiçek olduğu için yine fazla yazacak bilgi de mevcut değil. Nedersin madde oluşturulabilir mi ? Sevgiler Badursun (mesaj) 17:01, 19 Nisan 2013 (UTC)

Merhabalar Badursun, özlemez olur muyum, prangalar eskittim hasretinden!. :) Bu sefer bunu maddeleştirebilirsin diyemeyeceğim zira, kayda değer bir içerik değil ne yazık ki. Başka maddelere kısmet :). Sevgilerimle.. --Garbinoileti 21:03, 19 Nisan 2013 (UTC)
Kayda değerlilik için bir progress bar olsa keşke.. Gerçekten veri çok az, dolayısıyla kayda değer kaynak bulmak da zor. Taslak olarak yeterliliği olmaz mı? Daha sonra eklemeler yapabilirim. Badursun (mesaj) 08:56, 22 Nisan 2013 (UTC)
Kayda değerlik (şirket/organizasyon) kıstasları burada. Bu şirketin karşılamadığı açık. Taslak olarak yaratabilirsin ancak, kayda değerlik şablonu eklemek durumunda kalırım ve kayda değer etiketi koyulan sayfaların incelendiği ilk süreçte VP:SAS'a alınır. Henüz çok kısa süre önce faaliyete geçmiş olması bile kayda değerliğini tartışılır kılar ne yazık ki. O kaynaklarla zor yani. Ama istersen başka arkadaşlara da danışabilirsin. Tekelimde değilsin :). İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 11:15, 22 Nisan 2013 (UTC)

Ali Gökdeniz (Maraz Ali)[kaynağı değiştir]

Ali Gökdeniz (Maraz Ali)
Ne yazık ki ansiklopedik bir bilgi taşımadığı konusunda biraz yanıldığınızı düşünüyorum.ZiraAli Gökdeniz (Maraz Ali) Adanalı dizisinde Mehmet Akif Alakurt'un hayat verdiği bir karakter olup hayatı herkesin bilmek ve öğrenmek istiyeceği bir hayattır.Bu maddeyi açmamdaki amaçta başka maddelerde hayatının başlığının oluşu ve kimsenin böyle bir madde açmamasıydı.Şimdiden beni anlayıp maddeyi geri getireceğinizi düşünüyorum ve iyi çalışmalar diliyorum... Caesarx 07:58, 20 Nisan 2013 (UTC)

Selamlar Garbino. Öncelikle yöneticiliğini tebrik ediyorum, uzun zamandır girmiyorum adaylığının sonuçlanmasına sevindim :). Ben kullanıcı adımı değiştirmiştim, ancak bir sorun oldu sanıyorum. Devriyelik haklarım gelmemiş değişikliklerim inceleme bekliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?. Sevgiler, iyi çalışmalar. --Fikir Mühendisi (mesaj) 15:26, 22 Nisan 2013 (UTC)

Merhabalar, çok teşekkür ederim sağolun :). Şuan Fikir Mühendisi kullanıcı adıyla sistemde devriye grubunda görünüyorsunuz. Ancak, sisteme NicoRoman kullanıcı adıyla girdiğiniz için, değişiklikleriniz onay bekliyor. Sisteme değişen yeni kullanıcı adınız ile girmeyi denerseniz, muhtemelen sorun hallolacaktır. Sevgiler.. --Garbino ileti 15:37, 22 Nisan 2013 (UTC)
Çok teşekkür ederim sorunu hallettim, sevgiler...--NicoMesaj 09:05, 23 Nisan 2013 (UTC)

ah bu çızgılar.. :( sağolasın. --kibele 23:36, 22 Nisan 2013 (UTC)

Ben onların yüzünden az önizleme manyağı olmadım. :) Sevgiler.. --Garbino ileti 23:39, 22 Nisan 2013 (UTC)

Merhaba Afandi: Farsça Kaynaklar, Eğer kabul ediyor musunuz? ben Bu yazı hakkında Fasrsca wikisinda çok denedim. bakinhttp://fa.wikipedia.org/wiki/آستارا , orda Kaynak Büyük İslam Ansiklopedisi belirtilen.--teşekkür--'''SAMƏK''' (mesaj) 09:51, 23 Nisan 2013 (UTC)

'
Azerilar دانره المعارف بزرگ اسلامی - آستارا Talişlar
çoğunluk azınlık


Merhabalar, sadece bu tablodan hareketle dahi azınlıkta olsa Taliş nüfusunun yaşadığı anlaşılmaktadır. Bu durumda onları çıkartmak doğru bir hareket değildir. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 10:53, 23 Nisan 2013 (UTC)
çok teşekkür ederim, Yorumlarınız için. Ben İran'dan bir Azerbaycan Türk duyuyorum, Biz akademik Eğitim yokdu. benim yazımda problem olsa, beni affet.'''SAMƏK''' (mesaj) 14:34, 23 Nisan 2013 (UTC)

Geç kalmış bir yıldız[kaynağı değiştir]

Yorulmaz Katılımcı Yıldızı
Yaptığın çalışmalar ve inanılmaz enerjin için. Pulsar gibisin :) cRea80(mesaj) 21:36, 23 Nisan 2013 (UTC)
Çok teşekkürler Crea80, övgünüz mutluluk verici ve çok değerli. Sevgilerimle :).. --Garbino ileti 21:39, 23 Nisan 2013 (UTC)

Vandal hakkında[kaynağı değiştir]

Kullanıcı süresiz olarak engellendi. Teşekkürler.. --Garbino ileti 10:57, 24 Nisan 2013 (UTC)

the pirate bay linki[kaynağı değiştir]

The Pirate Bay linkini neden değiştirdin? şimdi site .is uzantısını kullanıyor.Bu imzasız yazı ‎144.122.248.205 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Geri getirildi. --Garbino ileti 12:17, 25 Nisan 2013 (UTC)

Kibele merhaba, bu maddenin silinmesine sebep ortamoluştu. Ama yorumun sebep elleşmedim. Düzenleme ya da KD ispatı sağlayacak işlem yapacak mısın?. Yoksa kapatalım mı? --Garbinoileti 12:04, 26 Nisan 2013 (UTC)

selam garbino, dikkatten kaçmasın diye gözüme çarpan şeyleri paylaşıyorum, çok belirgin durumlar olunca zaten maddede düzenleme yapıyorum. teşekkürler haber verdiğin için, sana uygun gelen biçimde kapatabilirsin. --kibele12:11, 26 Nisan 2013 (UTC)
Tamamdır. Sevgiler.. --Garbino ileti 12:15, 26 Nisan 2013 (UTC)

üniversite güncellemesi eklendi.[kaynağı değiştir]

ben güncelleme yapıtım üniversiteler ekranında kendi kendime onayı nereden alabilirim. Sevgierol1984a (mesaj) 13:46, 26 Nisan 2013 (UTC)

Değişikliğiniz onaylanmıştır. --Garbino ileti 13:51, 26 Nisan 2013 (UTC)
  • Selam. Değişikliği kabul etmişsin ancak tüm dinler için böyle bir kabul görürlük durumu söz konusu değil, dolayısıyla geri alıyorum. Kolay gelsin. --Vitruvian 14:35, 26 Nisan 2013 (UTC)
Haklısınız, o an için genel-geçer bir kabulleniş olmuş. Teşekkürler.. --Garbinoileti 14:37, 26 Nisan 2013 (UTC)

Azer Bülbül[kaynağı değiştir]

Azer Bülbül sayfasının şu değişikliğini küfürden dolayı gizlermisiniz? --88.241.9.44 13:12, 28 Nisan 2013 (UTC)

Gizlendi. Bilgilendirme için teşekkürler.. --Garbino ileti 13:15, 28 Nisan 2013 (UTC)

Vikipedi:Deneme tahtası[kaynağı değiştir]

Deneme tahtasının şu değişikliğini veşu değişikliğini de küfürden dolayı gizleyebilirmisiniz? --88.241.9.44 13:23, 28 Nisan 2013 (UTC)

Bu vandalist değişiklikler sayfa geçmişinde görünür bir iz bırakmadığından gizlenmesine gerek bulunmamaktadır. --Garbino ileti 13:26, 28 Nisan 2013 (UTC)

merhabaler: size Türkiye ülkesinda bu makaleya tr:Basra Körfezi deysuz? Tüm Vikipedilar hariç Arapçadan sonra bu Körfeziya en:Persian Gulfdeyirlar.--teşekkür--'''SAMƏK'''(mesaj) 16:41, 28 Nisan 2013 (UTC)

Tartışma sayfasında 2006'dan bu yana tartışılmış. ;) Kolay gelsin. --i.e.msj 16:55, 28 Nisan 2013 (UTC)
Merhabalar, bu konuda sevgili incelemeelemanı'nın da belirttiği gibi 2006 yılından beri bir tartışma süregelmiş. Ancak, anladığım kadarıyla yaygın kullanım sebebiyle isim değişikliğine gidilmemiş. Sizde isterseniz tartışma sayfasında görüşünüzü belirtebilirsiniz. İyi çalışmalar..--Garbino ileti 20:39, 28 Nisan 2013 (UTC)

Devriyelik başvurusu şartlarını sağlıyor muyumBu imzasız yazı Jumpeax (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, devriyelik ile ilgili olarak otomatik atama ölçütleriniincelemeniz nasıl bir yolda olduğunuzu size söyleyebilir. Yine aynı ölçütleri sağlamanız halinde devriye olarak görev alabilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 20:47, 28 Nisan 2013 (UTC)

Garanti Bankası sayfası hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba Sayın Garbino,

Garanti Bankası sayfasında yapılan değişikliği kurum adına banka onayıyla ben değiştirdim. Garanti Bankası Sosyal Platformlar Yönetimi Birimi Yetkilisi olarak böyle bir değişiklik yapmış olmamızın sebebi, mevcut rakamların sayfadaki rakamlarla bir olmamasıdır. İstatistik verilerini revize etmek amaçlı yapmış olduğumuz bu revize ile Vikipedi'ye, amacı doğrultusunda bizim de katkımız olmasını istemiştik. Bu değişiklik hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler.Bu imzasız yazı Pirily (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, Vikipedi Amerikan Telif Kanunu'na tabiidir ve telif hakkını saklayan hiçbir web sitesi ya da yazılı materyalden doğrudan içerik aktarılamamaktadır. Malum ki, Garanti Bankası'da telif haklarını "Copyright © 2010, T. Garanti Bankası A.Ş" lisansıyla korumaktadır. İşbu sebeple içeriğinden tek bir satır cümlenin dahi kopyalanması ilgili politikamızın ihlal edilmesi anlamına gelmektedir. İçeriği, kendi cümlelerinizle doğrulanabilir birçok kaynak ile düzenleyebilirsiniz. İyi çalışmalar..--Garbino ileti 11:20, 29 Nisan 2013 (UTC)

Merhaba Utku, Vikipedi'ye çok hızlı ve etkili bir dönüş yaptın. Umarım artık bu kalıcı bir dönüştür. Sevgiler. :) --Garbino ileti 01:17, 30 Nisan 2013 (UTC)

  • Merhaba! Aslında alıştıra alıştıra dönmeye çalıştım ama yapamadım demek ki. :) Muhteşem oldu mu bilmem ama kalıcı gibi görünüyor, benim dileğim ve çabam da bu yönde. :) İyi çalışmalar, görüşmek üzere. :) Utku Tanrıveremesaj 01:20, 30 Nisan 2013 (UTC)

Ansiklopedik olmayan yeni sayfalar[kaynağı değiştir]

Merhaba Garbino,

Türkiye'deki rüzgârlar maddesini bozan Salih97'nin [10] baktığımda ansiklopediye uymayan yeni sayfalar oluşturduğunu gördüm. Gereğini nasıl yapabiliriz?

Teşekkürler. --Gulo Luscusmesaj 17:32, 30 Nisan 2013 (UTC)

Merhaba Gulo Luscus, son değişiklikler olmanın yanında birdeyeni maddeler devriyesisin. Bu sebeple yeni maddeler sayfasında gördüğün sarı şeritli incelenmemiş maddeleri kontrol ederek uygunsa onaylayabilir, uygun olmadığını düşünüyorsan Hızlı silme politikası'nın ilgili gerekçeleri uyarınca silinmesi adına "{{sil|gerekçe}}" etiketleyebilirsin. Bu sayfalar hizmetlilerin incelemesi/silmesi adınaburada birikmektedir. Bu arada bahsettiğin kullanıcının yarattığı kayda değer olmayan maddeler, hızlı silme politikasının "M6" gerekçesiyle silindiler. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 20:41, 30 Nisan 2013 (UTC)
Peki, teşekkür ederim. --Gulo Luscus mesaj 22:26, 30 Nisan 2013 (UTC)

Tansel Küçükseyhan[kaynağı değiştir]

Ben Tansel Küçükseyhan hazirladigim sayfanin neden kayda deger olmadigini belirtiginizi anlamiyorum ??? Saygilar.--Guitarist (mesaj) 21:42, 30 Nisan 2013 (UTC)

Merhaba, kayda değerlik (kişi) ve otobiyografi sayfalarımızı incelerseniz, sorunuzun cevabını bulabilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 21:48, 30 Nisan 2013 (UTC)

selam tekrar[kaynağı değiştir]

  • bakin ben Kerim Çaplı ile yillarca muzisyen olarak eslik ettim.Eger kontrol etmis olsaydiniz gorurdunuz. Su an Amerika da calismalarima devam ediyorum profesyonel olarak.--Guitarist (mesaj) 21:53, 30 Nisan 2013 (UTC)
Yanlış anlamışsınız ben sizin kayda değer olmadığınızı söylemedim. Yarattığınız sayfanın kayda değer olmadığını belirttim. İkisi farklı şeyler. Bir arkadaşımız, yarattığınız ikincimaddeyi kayda değerlik şablonu koyarak bırakmış. Kayda değerlik ispatı doğrulanabilir birçok kaynak ile şablonun kaldırılması sağlanabilir. Tekrar iyi çalışmalar..--Garbino ileti 22:01, 30 Nisan 2013 (UTC)
Off neyse ozaman silin olusturdugum sayfayi.Tesekkurler gerk kalmadi.Sizede iyi calismalar--Guitarist (mesaj) 22:04, 30 Nisan 2013 (UTC)
Amerikalılar abartmayı çok severler. Bunu ingilizce Vikipedi'de açıkça görüyorum. Fakat bizim insanlarımız ben dahil böyle zannediyorum. Hemen sıkılıyorlar. Neyse, (Tansel Küçükseyhan) ben hala KD olup, olmadığına karar veremedim. Çünkü ortada gözüken tek bir konser var. Hep tekli gibi ama grup olarak çalmışlar. Belki sen verirsin. Kolay gelsin.--i.e.msj 22:45, 30 Nisan 2013 (UTC)
Çok haklısın. Ama kullanıcı muhtemelen benim ona; "ne eğri, ne doğru" gelen cevaplarımdan sıkıldı :). Maddeye eklediğin kaynaklar en azından bir süre, bu kayda değerlik şablonu himayesinde kalmasını sağlayabilir. Kullanıcı hiddeti geçince, maddesini belki düzenleme yolunu seçer. Yoksa izleme listeme aldım, baktık gelen giden yok, birde topluluğun fikrini alırız SAS'da. Maddeyi kurtarma çabana teşekkür ederim. Sevgiler. :)--Garbino ileti 23:01, 30 Nisan 2013 (UTC)