Kullanıcı mesaj:Tevfik1958

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Arşiv bağlantıları:

Arşiv 1 Temmuz 2008 - Aralık 2008

Divanü Lügati't-Türk[kaynağı değiştir]

Divanü Lügati't-Türk maddesinde merhum Besim Atalay beyefendinin, yazılarına dair sadece transkripsiyon açısından düzeltmelerde bulunulmuştur. Onlar da asli Türkçede var olan nazal g (ŋ) sesi ve harfini (ng) olarak değil de ŋ olarak sunmak şeklindedir. Bunu haricinde de gene imlaya binaen düzeltme dışında, kaynağı etkileyecek bir değişikliğe girişilmemiştir. İlgili imlada çağdaş dil bilimi ve Türkoloji normlarına uymayan bazı işaretlemeler olmuştur. Durum budur.

Uyarıda bulunurken, uyarının amacını da düşünmenizi tavsiye ederim. Ayrıca, bendeniz Türkoloji alanında çalışan bir araştırmacı, akademisyen olarak, Vikipedi okurlarının daha verimli yararlanmaları adına o düzeltmeleri yaptım. Besim Atalay'ın çalışmasından ilgili maddede yararlanılmasından memnuniyet duyabilirim ancak. Bilginize... Prizrenli 16:29, 15 Mart 2009 (UTC)

Irak Türkmenleri[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Takabeg ileti 03:22, 20 Nisan 2009 (UTC)


  • Selam, Ben parolamı unuttum, oturum açamıyorum email adresimide çıkarmıştım bu sorunu nasıl çözeceğiz bana yardımcı olurmusunuz?Kullanıcı:Tevfik1958
Merhabalar, kaydolurken bir e-posta adresi vermenin faydası burada işte; bu tür durumlarda yeni bir parola istenebiliyor o e-posta adresine. Ama maalesef sizin durumunuzda, yeni bir kullanıcı adı almaktan başka yapacak birşey yok. İyi çalışmalar. --M.M.ileti 17:30, 5 Ekim 2009 (UTC)
  • Madem yapılacak bir şey yoksa Lütfen Kullanıcı:Tevfik1958 kullanıcı sayfasını siliniz, belki ilerde yeniden başka bir oturum açarım. Size bol vikiler.--91.23.124.221 17:09, 6 Ekim 2009 (UTC)
Sayfanızın silinebilmesi için {{sil|silinmesini istiyorum}} benzeri bir ifadeyi sayfanızın üst kısmına yerleştirmeniz gerekiyor. İyi çalışmalar. --M.M.ileti 16:14, 7 Ekim 2009 (UTC)

Nevruz Bayramı[kaynağı değiştir]

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- Takabeg ileti 09:47, 8 Kasım 2009 (UTC)


Bodrum, Muğla Tartışma sayfasına yapmış olduğunuz şu değişiklik Vikipedi politikalarına aykırıdır. Vikipedi içerisinde yasal tehditler yasaktır. Bilginize
Detaylı bilgi için lütfen kırmızı renkli yazıyı tıklayınız.--CnkALTDSmesaj/message 20:14, 21 Şubat 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 9. haftası için proje olarak Seçkin madde üretimi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--CnkALTDSmesaj/message 02:18, 2 Mart 2010 (UTC)

Uyghur Administrator vote[kaynağı değiştir]

Selam Tevfik1958!

A native Uyghur (User:Aturantekin) wishes to become an administrator on Uyghur wikipedia. Your support for his request here would be gratefully appreciated. His contributions can be found here. Thankyou very much. --Jose77 22:49, 8 Nisan 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Tevfik1958,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Tien shan sat.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Pınar (mesaj) 08:27, 18 Ocak 2011 (UTC)