Kullanıcı mesaj:Tenar80

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

merhaba Tenar80, Slavoj Zizek sayfasinda yaptigin degisikliler dolayisiyla telifli icerik girmemen ve yazilarinda bicimsel yönden bazi özelliklere dikkat etmen konusunda dikkatini cekmek istedim.Buradaki sorunlari gidermek icin Vikipedi:Biçem el kitabına bakarsan hem ne yapman gerektini ögrenir hem de eklemelerini daha güzel yapabilirsin.vikipedi hakkinda herhangi bir bilgiye ihtiyac duydugunda Vikipedi:Yardım gönüllülerine basvurmaktan cekinme.kolay gelsin.--alibazmesaj 23:25, 19 Kasım 2006 (UTC)

Yüklediğiniz resimler[kaynağı değiştir]

Merhaba, eğer yüklediğiniz resimler sizin ise bu durumu resmi yuklerken ilgili şablonu da kullanarak belirtmenizde fayda var aksi taktirde resimler kaynak belirtilmediği için silineceklerdir. Kolay gelsin--Plenumchamber 08:58, 1 Ekim 2007 (UTC)

Merhaba tekrar, verdiğiniz yanıt için teşekkürler. Öncelikle vikipediye hosgeldiniz. Resim yuklemekten madde girişi yaopmaktan lütfen çekinmeyin. Tabiki hata yapmaktanda cekinmenize gerek yok. Hepimiz baslarda boyleydik ve zamanla kavradık. Yuklediğiniz resimleri dosya yukle sayfasından yuklerken ekranda belirtilen Bilgi Şablonunu Doya hakkında açıklama kısmına kopyalayıp yapıştırın ve ilgili bilgileri giriniz.

Yani:

Bilgi
|açıklama= Fotoğrafın kiminle ya da neyle ilgili olduğunu yazınız.
|kaynak= Fotoğrafın alındığı yer ya da siz çektiyseniz Kişisel yazabilirsiniz.
|tarih= Fotoğrafın çekildiği tarih eğer biliyor iseniz.
|yazar= Fotoğrafı yükleyen ya da çeken kişi
|izinler= Lisans bilgisini buraya yazabileceğiniz gibi aşağıdaki lisanslardan birini de seçebilirsiniz. 
|diğer_sürümler= Fotoğrafın daha önce yüklenmiş başka versiyonları var ise onlara bağlantı.

Umarın dediğimi anlatabilmişimdir. Şimdi daha önce yuklediğiniz resimlere bu şekilde bir bilgi girişi yapmnayı deneyin isterseniz. Daha sonra bana girdiğiniz resimleri bildirirseniz ben sizin için kontrol edebilirim. Kolay gelsin.--Plenumchamber 10:37, 1 Ekim 2007 (UTC)

Tamam şimdi olmuşlar. Sorun yok. ben telif bakımından resimlerin onayını da vereceğim boylece sorunsuz resimlerimiz olacak. Katkılarınızın surmesi dileğiyle.--Plenumchamber 12:03, 1 Ekim 2007 (UTC)
  • Bu resim deki lisnans bilgisi maalesef yalış olmuş. Koyduğunuz lisans bilgisi internet siteleri için geçerli ve kişi resimlerinde kullanılmkyor. Unutmayın Lisanslı bir siteden alınmış bir resmi vikipedide tutamıyoruz. Lütfen bu resime bakıp, burdaki etiketlerden uygun olan birini seçebilir misiniz? Teşekkürler.--Plenumchamber 12:10, 1 Ekim 2007 (UTC)
Ben resimdeki lisans bilgisini değiştirdim ve telif inceleme etiketi koyudum. Resimler konusunda uzman bir arkadaş değerlendirecektir. Kolay gelsin.--Plenumchamber 07:25, 3 Ekim 2007 (UTC)

HOLLANDA--Amsterdam-HSB- (376).JPG resmindeki yanlışlığı haber verdiğiniz için teşekkür ederim. Resim altı numaradan da anlaşılacağı üzere, o tarihte İtalya ve Hollanda'da çektiğim resimler çok fazla idi. Gazetedeki çocuklar bazılarını yanlış etiketlemişler. Bu resim de onlardan biri. Resmin tanıtımını düzeltip yeniden yükledim. Ama eskisi silinmediği için alt tanıtım yazısı da çorbaya döndü. Neyse ki, böyle de olsa yanlışlık düzeltilmiş oldu. Tekrar teşekkürler..--Hasan Sami 22:38, 1 Ekim 2007 (UTC)


Öncelikle merhaba ve hoş geldiniz : )) Charlie Chaplin maddesine olan katkılarınızı gördüm ve çok mutlu oldum. : )) Şablon:Film ve Şablon:Oyuncu2 işinize yarayabilecek şablonlar olabilir.Portal:Sinema'nında reklamını yapıp hoşçakalınız diyorum : ))--Berfu 15:53, 1 Aralık 2007 (UTC)

Hiç önemli değil : )) Bu arada Vikipedi tartışma:VikiProje Sinema#Film maddelerinin adlandırılması (yeniden)... sayfasında film isimlerinin Film Adı (film, YYYY) şeklinde yazılması kararlaştırılnmıştı. açtığınız bazı filmlerin isimlerini o yüzden değiştirdim. Kolay gelsin : )) --Berfu 20:44, 3 Aralık 2007 (UTC)

maddeler, şablonlar[kaynağı değiştir]

  • merhaba, açtığınız bazı film maddeleri sadece şablondan ibaret ve bu halleriyle silinmeye aday duruyorlar. kısa da olsa birkaç cümlelik bilgi girişi onları bu tehlikeden kurtaracaktır. kolay gelsin. --kibelemesaj 20:46, 3 Aralık 2007 (UTC)

Resim-lisans[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Öncelikle güzel resimler için teşekkürler. Ancak Resim:Jean Jaures' nin mezarı.jpg resminde lisansı unutmuşsunuz sanırım. Lütfen lisans etiketini ekledikten sorna telifsiz dosya şablonunu kaldırmayı unutmayınız . Kolaylıklar.--Machiavelli' msj 00:52, 15 Aralık 2007 (UTC)

Sanırım bir sorun var resim dosyasında "değiştir" e basıp {{KM-Kişisel}} veya {{GÖBL-Kişisel}} yazmanız yeterli.--Machiavelli' msj 01:03, 15 Aralık 2007 (UTC)

Rica ederim görüşmek üzere.--Machiavelli' msj 01:14, 15 Aralık 2007 (UTC)

adaylık ve oylama...[kaynağı değiştir]

Selamlar; Şu [1] sayfada yöneticilik oylamam devam ediyor. Olumlu oylarınıza talibim. İlgi gösterirseniz sevinirim.Teşekkürler, iyi çalışmalar ... Mülazımoğlu 16:47, 15 Aralık 2007 (UTC)

Selamlar.Şu resme lisans ekleyebilirseniz iyi olacak.İyi çalışmalar.--Eldarionileti 14:02, 1 Mart 2008 (UTC)
Uygundur.Birde şu resme tam link halinde kaynak verirseniz sorun kalmayacak.İyi çalışmalar kolay gelsin.--Eldarionileti 23:20, 1 Mart 2008 (UTC)
Selamlar.Sayfanın geçmişinden düzgün bir sürümü bulup seçilen sürümleri karşılaştır fonksiyonunu kullanıp daha sonra geri al tuşu ile düzgün sürümü geri getirebilirsiniz.İyi çalışmalar.--Eldarionileti 23:23, 7 Mart 2008 (UTC)

Eklediğiniz veya düzenlediğiniz filmlere ya da oyunculara "sinema" kategorisi eklemeyiniz. Zaten alt kategoriler mevcutken böyle bir geniş kategoriyi kullanmak hem kullanıcılar açısından hem de düzenleme açısından pratik değil, bu konuda vikipedi kurallarına bir göz atmanızı tavsiye ediyorum, iyi çalışmalar, Hoşcakalın...Vikipedist 17:00, 9 Mart 2008 (UTC)

Ben de tam tersine "sinema" kategorisini eklemenin toparlayici oldugunu dusunmustum :) Uyari ve duzeltmeler icin tesekkurler..

Küçük bir hatırlatma daha, yazdığınız yukarıdaki mesajı tesadüfen gördüm, bunun sebebi sizle iletişim kuran bir kullanıcıya onun "kullanıcı mesaj" sayfasından cevap vermemeniz. Yani cevabınızı Kullanıcı mesaj:Vikiçizer (tartışma) sayfasına yazarsanız bana ulaşması tesadüflere kalmaz:)

İkinci olarak, sinema kategorisinde daha genel alt kategoriler mevcut, örneğin; görüntü yönetmenleri veya sessiz filmler gibi. Sessiz filmlerde kategorilendirilmiş bir maddenin geniş ve ana kategori olan sinema kategorisinde bulunması karışıklık yaratıcı. Ama tabi ki birkaç alt kategori bir arada olabilir örneğin bir film hem "Sessiz filmler" hem de "Fransız filmleri" alt kategorilerinde bulunabilir...Hoşcakalın...Vikipedist 17:18, 9 Mart 2008 (UTC)

Mildred Davis sayfasını boşalttım, şimdi maddeyi doldurabilirsiniz. Mildred B. Davis sayfasına yönlendirme yok şu anda, ama siz maddeye içerik doldurana kadar bir yönetici Mildred Davis sayfasını silse bile siz yeni baştan ekleyebilirsiniz. İyi çalışmalar...Hoşcakalın...Vikipedist 12:13, 10 Mart 2008 (UTC)

Bekleyemedim, en:wikipedia'dan "çeviri" şablonu yerleştirerek Mildred Davis maddesini doldurdum, umarım düzenlersiniz...Hoşcakalın...Vikipedist 12:19, 10 Mart 2008 (UTC)

Az önce Trendeki Yabancılar adlı maddeye orijinal adını yönlendirdiniz. Eklediğim film maddelerinde Türkçe isim verilmemişse veya bariz bir Türkçeleştirme yapılacak gibi durmuyorsa, olduğu gibi bırakıyorum. Mesela 3 Bad Men maddesine "Üç Kötü Adam" denebilir, ama orijinal haliyle bıraktım. Ama İki Kör Adam maddesinde de Türkçe başlığına orijinal isimlerini yönlendirdim. Görüşünüz nedir? İyi çalışmalar, Hoşcakalın...Vikipedist 17:27, 17 Mayıs 2008 (UTC)

Aynı düşünmüşüz, doğrusu da böylesi zaten, teşekkür ederim paylaştığınız için, iyi çalışmalar, Hoşcakalın...Vikipedist 22:30, 17 Mayıs 2008 (UTC)
Elbette yardımcı oldunuz, fikir alışverişi her zaman faydalıdır, şimdi yeni hazırlanan Vikipedi:Adlandırma kuralları ve Vikipedi:Adlandırma anlaşmazlığı yönergeleri hazırlanıyor. Tartışma aşamasında henüz, tam inceleyemediğimden görüş belirtemedim, film maddelerini isimlendirmekte de yararlı olacağını düşünüyorum, teşekkürler, Hoşcakalın...Vikipedist 23:16, 17 Mayıs 2008 (UTC)

Caught in a Cabaret (film,1914)[kaynağı değiştir]

صوکرادن فرق ایتدم که عمومی اولاراق بو شکلده قوللانلیورمش. قولای کلسك.

--Burak ileti 02:25, 18 Mayıs 2008 (UTC)

  • Tekrar merhabalar. ^_^ İmzanızı Kullanıcı:Tenar80 değil, Tenar80 olarak yazmışsınız. Böyle olunca İmzanızdan Kullanıcı sayfanıza değil, silinmiş olan Tenar80 maddesine ulaşılıyor. Bilginize. Kolay gelsin. ^_^--Burak ileti 10:04, 18 Mayıs 2008 (UTC)
  • Rica ederim. Kolay gelsin. ^_^Burak ileti 10:09, 18 Mayıs 2008 (UTC)

Teşekkür..[kaynağı değiştir]

Bir kenarda öyle sessizce.. sanata yapılan katkılar, barışa katkıdır. Küçük bir teşekkür ödülü, Tenar80 için, kabulünüz dileğiyle.Levent Abi ileti 19:33, 22 Mayıs 2008 (UTC)

Charlie Chaplin[kaynağı değiştir]

Charlie Chaplin filmografisini tamamladığınızı gördüm, hatta sizi de SD'de ilk defa gördüm. Çok süper bir şey yaptınız, teşekkürler :) --Boyalikus 02:24, 23 Mayıs 2008 (UTC)

Merhaba bende hemen hepsini izledim :) Bizim komedi filmlerimizden bazıları, dünyada da öyle, Şarlo'dan aşırmadır.. SD son değişiklikler sayfasının kısaltılmış hali oluyor. Genelde kısaltmalar kullanılıyor, VP:TBA, VP:N gibi.. :)--Boyalikus 15:38, 23 Mayıs 2008 (UTC)

Asıl güzel film katkılarınız için ben teşekkür ederim, filmi afişsiz görmeye dayanamayıp eklemiştim, elbette sizin yaptığınız değişiklik daha güzel olmuş. İyi çalışmalar, sevgiler. Levent Abi İleti 13:42, 5 Haziran 2008 (UTC)


    • Şimdi yine teşekkür sırası bende: Yaman Okay maddesine bilgi kutusu eklemişsiniz, sağolun. Böylece bana da anımsatmış oldunuz ve daha net bir fotoğrafını ekleyebildim. İyi geceler, iyi çalışmalar.. Levent Abi İleti 22:08, 5 Haziran 2008 (UTC)
Çalışkan Barnstarı
Vikipediye olan sürekli katkılarınızdan dolayı verilmiştir. Lütfen son hızla devam edin. Manco Capac 09:09, 10 Haziran 2008 (UTC)

İyi geceler[kaynağı değiştir]

Eklediğiniz Alfred Hitchcock filmlerine göz atınca farkettim, çift kategori var, bizim eklediğimiz film "Alfred Hitchcock filmleri" kategorisinde sizinkiler "Alfred Hitchcock'un yönettiği filmler" kategorisinde...Aslında aynı işlevi gören kategoriler, birleştirilmeli...Bilginize...Hoşcakalın...Vikipedist 22:27, 6 Temmuz 2008 (UTC)

Bence de yönetmenler için "xx'in yönettiği filmler" ifadesi daha uygun olur. Oyuncular için ise xx filmleri...Bu yönde düzeltirseniz daha güzel olacak, bunu tesadüfen gördüm, başka kategorilendirme hataları da olabilir bu konuda...teşekkürler...hoşcakalın...Vikipedist 22:42, 6 Temmuz 2008 (UTC)

Güzel katkılarınızı keyifle izliyorum. Yüklediğiniz bu resime yanlış bir telif etiketi koymuş idiniz ben doğrusu ile değiştirdim. Bundan sonra bu tür resimlere bu etiketi yapıştırırsanız daha iyi olur. Ayrıca eskiden yüklemiş olduğunuz ve yanlış olma ihtimalli resimleri de gözden geçeirmenizi rica edebilir miyim? Katkılarınızın devamı dileğimle. Kolay gelsin. --Manco Capac 10:24, 1 Ağustos 2008 (UTC)

Nejat Işler'le ilgili şu [2] sayfada hayatını anlatan kısım pek ansiklopedik görünmüyor, en azından yeterince açık değil; zaten bilginin kaynağı da gösterilmemiş. Düzeltmek isterdim ama hakkında doğru düzgün bir şey bulamadım. En azından ansiklopedik değil diye şablon konulabilir mi? Ben nasıl yapacağımdan emin olamadım, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler, iyi çalışmalar.. Tenar80 15.58, 5 Ağustos 2008

Merhaba, mesajınıza ancak şimdi yanıt verebiliyorum, bir süre vikipediden uzaktım. Nejat İşler maddesini inceledim, ansiklopedik ifadeler kullanılmalı, daha önemlisi kaynaklandırma yapılmalı. Dış bağlantılarda verilen sitelerde pek bir bilgi yok, kaynaksız kısımların silinmesi gerektiğini düşünüyorum...Bayağı kısalır ama vikipediye de uygun olur...Hoşcakalın...Vikipedist 10:43, 18 Ağustos 2008 (UTC)

Adil kullanım resimleri[kaynağı değiştir]

Merhaba, nasılsınız? Sizden bir ricam olacak. Bildiğim ve gördüğüm kadarıyla çok miktarda adil kullanım materyalı yüklemektesiniz. Şimdi yeni bir projeyi hayata geçirmekteyiz. Amacımız AK resimlerinin vikipedideki yanlış kullanımını engellemek ya da olabildiği kadar engellemek. Bu amaçla bazı yönergeleri devreye sokmaya çalışıyoruz. Bunlardan biri de Adil kullanım gerekçelendirme yönergesi. Tüm projede yapılması gerekenleri yaptıktan sonra bir milat belirleyip o tarihten sonra yüklenecek adil kullanım resimlerinde ki aslında şimdi de VP:AKP'sına göre durum böyledir, her adil kullanım resminin bir gerekçeye ihtiyacı olacaktır. Acaba sizden rica etsem bundan sonraki yükelmelerinizde {{Telifli kullanım gerekçesi}} kullanarak yüklediğiniz AK resimlerine kullanıldığı her madde için bir de gerekçe oluşturur musunuz? İlginiz ve anlayışınız için çok teşekkürler. Ayrıca yönergeler hakkında yorumlarınızı da bekliyoruz. Bu arada proje kapsamında yapılan ve yapılacak işler işin Kullanıcı:Manco Capac/AK sayfasına bakabilirsiniz. --Manco Capac 09:39, 8 Eylül 2008 (UTC)

  • İlginiz ve olumlu yaklaşımınız için teşekkürler. Ne zman isterseniz yardıma hazırım. Amaç düzenli bir ansiklopedi olsunda... Kolay gelsin. bu arada kullnıcı adınızdaki tenar sözcüğünün Ursula K. Le Guin'in yerdeniz kitaplarındaki kahramanla bir ilgisi var mı? Merak işte!--Manco Capac 12:51, 9 Eylül 2008 (UTC)
  • En sevdiğim yazardır kendisi. Tanıştığımıza memnun oldum o zaman Tenar. Hoşçakalın. --Manco Capac 13:05, 9 Eylül 2008 (UTC)
Bir kez daha; sinema alanında katkıları için Tenar80'e teşekkürlerimizle.. Levent Abi ileti 20:09, 10 Eylül 2008 (UTC)

Anadolu başlıklı şu [3] sayfada Türklerin Anadolu'ya Girişi kısmındaki bilgilerin ansiklopedik ve doğru olduğunu düşünmüyorum. Tarih konusunda uzman değilim ama Türklerin MÖ. 13000'de Anadolu'ya gelmeleri fikrini bir hayli fantastik buldum :) Bu kısım için bir uyarı şablonu vs mi koymak gerekir? Ben bu konuya hakim olmadığım için silerek vs. müdahele etmek istemedim. Bu durumda ne yapmak lazım, bi de size sorayım dedim. Teşekkürler, iyi çalışmalar..Tenar80 20.15, 12 Eylül 2008

  • Merhaba, nasılsınız? vay be dedim mesajınızı ve ilgili maddeyi okuyunca. Neler varmış bilmediğim. Ancak ben sizin gibi iyi niyetli yaklaşmadım bu bilgiye. Azıcık tarihle ve arkeoloji ile ilgili biri olarak bu bilginin tamamen uydurma olduğunu söyleyebilirim çünkü okuduğum hiç bir anadolu tarihinde bu tür bir bilgiye rastalamadım. Ben direkt çıkardım bilgiyi. Ancak bu tip durumlarda yani şüphelendiyiz bir durum varsa ilgili maddenin ya da paragrafin başına {{yanlış}} ve/veya {{kaynaksız}} şablonlarını koyup maddenin tartışma sayfasında da bunu neden yaptığınızı ve neresinin yanlış olma ihitmalinin olduğunu belirtebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bu arada geç yanıt için kusura bakmayın. Kolay gelsin, iyi haftalar. --Manco Capac 07:11, 15 Eylül 2008 (UTC)

telifli resim gerekçesi[kaynağı değiştir]

Merhaba, nasılsınız? Bahsettiğiniz resmi inceledim. Şablonu süper kullanmışsınız. Elinize emeğinize sağlık. Her sıkıştığınızda soru sormaktan çekinmeyin lütfen. Vikipedi paslaşarak daha güzel. --Manco Capac 06:56, 23 Eylül 2008 (UTC)

Muratsahinileti 13:44, 1 Kasım 2008 (UTC)

Merhaba, The Cure sayfasını vandallar ziyaret etmiş, ben eski sürümü nasıl geri getireceğimi bulamadım, bi ara siz uğrayıp düzeltmeniz mümkün mü? İyi çalışmalar.. Kullanıcı:Tenar80 04.20, 18 Kasım 2008

Selam. Şimdi oldu mu acaba? İyi çalışmalar. Takabeg ileti 03:25, 8 Kasım 2008 (UTC)

ekran yakalama görüntüleri için[kaynağı değiştir]

Merhaba, nasılsınız? Ekran yakalama görüntüleri için bahsettiğiniz eksiği giderecek şablonu yaptım. {{Ekran görüntüsü AK}} şablonunu kullanabilirsiniz. Kolay gelsin, --Manco - mesaj 09:38, 12 Kasım 2008 (UTC)

Merhaba, John Ford maddesine eklediğiniz sesli filmler filmografisini John Ford filmografisi maddesine aktardım. Beni işin yarısından kurtardınız:) Teşekkürler...Hoşcakalın...Vikipedist 19:44, 18 Kasım 2008 (UTC)

Tekrar teşekkürler, iyi çalışmalar...Vikipedist 20:21, 18 Kasım 2008 (UTC)
Bu yıldızlı kokteyl Vikipedi'deki ikinci yılı ve bu sürede yaptığı harika katkılar için Tenar80'e verilmiştir. Kabul olunması dileğiyle. Teşekkürler--Gökhan 02:52, 19 Kasım 2008 (UTC)
İyi bayramlar. Hep beraber nice güzel bayramlara... --♪♫Berkay0652 12:07, 8 Aralık 2008 (UTC)

İsa'nın Çilesi[kaynağı değiştir]

Selam, Taner80. Vikipedi adlandırma kurallarına göre İsa'nın Çilesi maddesinin başlığı, Tutku ya da Tutku - Hz. İsa'nın Çilesi mi daha uygun? Takabeg ileti 01:49, 24 Ocak 2009 (UTC)

Tutku:İsa'nın Çilesi[kaynağı değiştir]

Merhaba, aslında kurallardan tam olarak emin değilim ama filmin adının The Passion of the Christ olduğu düşünülürse dediğiniz gibi Tutku:İsa'nın Çilesi gibi bir adlandırmanın daha uygun olacağını düşünüyorum. Ayrıca İsa'nın Çilesi pek çok sanat eserine de atıf yapabileceğinden (tablo, kitap vs.) Tutku:İsa'nın Çilesi hem uzun vadede karışıklığı engellemek hem de filmin orijinal isiminden uzaklaşmamanın bir yolu olarak daha mantıklı görünyor. İyi çalışmalar... Tenar80 03.05, 24 Ocak 2008

İlginiz için teşekkür ederim. Kullanıcı mesaj:Docbaba'ya da sordum. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 09:35, 24 Ocak 2009 (UTC)

  • Sayfasındaki listede bu sayın sanatçımızın hiç açılmış bir filmi olmadığını görüyorum. İlgi alanınız dahilinde olduğu için bir sorayım dedim, belki zaman bulursunuz? Kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   13:34, 17 Şubat 2009 (UTC)
  • Yine ben :) yaptığınız Hayvan Çiftliği yönlendirmesini (zorunlu gördüğüm için) hoşgörünüze sığınarak değiştirdim, acaba sizce bir sakıncasıo var mı? Yönlendirme açıklamasında bahsettiklerinizi maddeye ekleseniz mesela? İyi geceler.  Levent İleti Katkılar   21:43, 2 Mart 2009 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 9. haftası için proje olarak Seçkin madde üretimi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--CnkALTDSmesaj/message 02:41, 2 Mart 2010 (UTC)

Reality 22:11, 4 Eylül 2011 (UTC)

Reality 16:52, 21 Eylül 2011 (UTC)

Reality 14:30, 27 Ekim 2011 (UTC)

Sinema Yıldızı
Bir sinemasever olarak sinema konusunda yaptığınız, bugünlerde nadir bulunan, katkılarınızdan dolayı size teşekkürü borç bilirim. Emeklerinize layık olmasa da size bir Sinema Yıldızı hediye ediyorum. İleride ortaklaşa çalışabileceğimiz iş birliklerimizin olması dileğiyle. Duke 34 ϡ»» ileti ^^ 21:22, 29 Ekim 2011 (UTC)

merhaba, kullanıcı haklarınız, beyaz listeye dahil olacak şekilde değiştirildi. kolay gelsin. --kibele 18:31, 16 Ağustos 2012 (UTC)

Takabeg ileti 12:24, 18 Mayıs 2013 (UTC)

Hoş geldiniz Tenar80![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:29, 19 Aralık 2014 (UTC)

Şu ve şu dosyanın kaynağı çalışmıyor bilginize --Doruk455 (mesaj) 14:00, 1 Şubat 2016 (UTC)

SakhalinioBuyrun beniiiim? 20:31, 28 Mayıs 2016 (UTC)

Deniz (mesaj) 22:07, 28 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 22:07, 28 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 22:07, 28 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 22:08, 28 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 10:39, 30 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 10:39, 30 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 10:39, 30 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 21:26, 16 Şubat 2017 (UTC)

Axis (mesaj) 09.47, 8 Eylül 2022 (UTC)[yanıtla]

The Great Dictator.jpg adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

The Great Dictator.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  23.16, 2 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]

Some Like It Hot.jpg adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

Some Like It Hot.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. Zafer (mesaj - e-posta) 20.30, 10 Nisan 2023 (UTC)[yanıtla]

İyi vikiler[kaynağı değiştir]

Sevgili Tenar80, Vikipedi'ye katkılarınız için çok teşekkürler. Pek çoğumuzun evinde olduğu zamanlarda, elimizden geldiğince Türkçe Vikipedi'ye katkı için kullanmak en güzel uğraş! Türkçe Vikipedi'nin her alanda uzman kişilerin bilgisine, emeğine çok ihtiyacı var ve katkılarınız çok değerli. Elinize sağlık.

Eğer Vikipedi'ye katkılarınız sırasında sorunuz, yardıma ihtiyaç duyduğunuz bir konu olursa deneyimli bir vikipediste veya Köy Çeşmesi'ne mesaj bırakabilirsiniz. Ayrıca birine hızlıca ulaşabilmek için Wiki-dışı bir ortamı kullanmak isterseniz şu adresteki Telegram grubuna da katılabilirsiniz.

Size Türkçe Vikipedi başta olmak üzere Türkçe özgür bilgi ve içeriğin gelişimi ve desteklenmesi için çalışan Wikimedia Topluluğu Kullanıcı Grubu Türkiye (WMTR) adlı oluşumu da tanıtmak isterim.

WMTR üyeleri üniversiteler, kütüphaneler ve müzelerle çalışarak Vikipedi'yi geliştirmeye, katkıları arttırmaya çalışmakta. Bir süre önce İstanbul'da Salı akşamları düzenli olarak vikipedistler arasında sosyal buluşmalar gerçekleştirilmeye başladı. Şimdi bu buluşmalar çevrimiçi olarak İstanbul ve İstanbul dışından dileyen tüm vikipedistlerin katılımı ile gerçekleşiyor. Müsait olduğunuz bir zaman dilerseniz bu toplantılara da bekleriz. Tarafıma e-posta ile ulaşabilirseniz adresinize davet göndermek isteriz. 31 Ocak'ta düzenleyeceğimiz toplantımızı Üsküdar Üniversitesi Merkez Kampüsünde düzenleyeceğiz. İlgili duyuruyu şurada bulabilirsiniz.

Kolay gelsin ve iyi vikiler Zafer (mesaj - e-posta) 20.31, 10 Nisan 2023 (UTC)[yanıtla]