Kullanıcı mesaj:TMR

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin TMR![kaynağı değiştir]

İlk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmende yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Selam. Vikisöz'ü kaynak olarak gösterilemez. Hele Vikisöz de kaynaksız olunca. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 15:11, 28 Mart 2009 (UTC)


Kendi mesaj(laşma) sayfanızdaki içeriği değiştirmekte özgür olmakla birlikte, size gönderilen mesajları silmeniz Vikipedi'de hoş karşılanmayan bir tutumdur. Takdir edersiniz ki, diğer kullanıcılarla olan yazışmalarınızı, hem sizin hem de diğer kullanıcıların kolaylıkla takip edebilmesi açısından mesaj sayfanızdaki içeriğin silinmemesi gerekir. Aslında yaptığınız, tam olarak bir silme de olmayıp, sayfayı boşaltmaktan ibarettir. Zira, silme işlemini sadece hizmetliler gerçekleştirebilir. İsterseniz, mesaj sayfanızı burada anlatıldığı şekilde arşivleyebilirsiniz. Maddeleri taşıma ve yeniden adlandırma hakkında daha fazla şey öğrenmek için bu yardım sayfasına da bir göz atabilirsiniz.

--Umut.Aİleti,Mesaj,Sms,Katkılarım 18:48, 11 Mayıs 2009 (UTC)


Merhabalar, işbirliği sayfasında düzenlendi olarak yazdığınız 13 (sayı) maddesinde üslup ve düzenle şablonları halen duruyor da, acaba çalışmanız devam mı ediyor yoksa şablonları çıkarmayı mı unuttunuz?? İyi vikiler, iyi çalışmalar--Merube 89msj 20:07, 14 Mayıs 2009 (UTC)

Maddede çok küçük değişiklikler yaptım. Aslında ilk önce 13 sayısını tanıtmayı daha sonra sayı hakkındaki görüşleri yazmayı planlıyorum fakat bu günlerde pek vaktim yok. Maddede yaptığım değişiklikler yeterli olmadığı için üslup şablonunu kaldırmadım. İyi vikiler.--TMR 20:14, 14 Mayıs 2009 (UTC)
  • Anladım, ilginiz için çok teşekkürler. Yalnız küçük bir öneri acaba çalışma var şablonu daha uygun olmaz mı ne dersiniz? --Merube 89msj 21:36, 14 Mayıs 2009 (UTC)

Eksik adil kullanım gerekçesi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... [ho? ni!] 14:06, 28 Eylül 2011 (UTC)


Mutlutopuz 21:14, 1 Şubat 2012 (UTC)

Mutlutopuz 21:17, 1 Şubat 2012 (UTC)

Mutlutopuz 21:19, 1 Şubat 2012 (UTC)

Mutlutopuz 21:20, 1 Şubat 2012 (UTC)

Mutlutopuz 21:21, 1 Şubat 2012 (UTC)

Mutlutopuz 21:22, 1 Şubat 2012 (UTC)

Mutlutopuz 21:24, 1 Şubat 2012 (UTC)

Mutlutopuz 21:25, 1 Şubat 2012 (UTC)