Kullanıcı mesaj:Stoygar

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba, Vikipedi'ye hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Dünyanın bütün dillerinde bilgi yaymayı amaçlayan özgür ansiklopedi, sizin katkılarınızla gelişiyor.
Katkıda bulunurken temel ilkeleri göz ardı etmezseniz seviniriz.
Telif hakları, tarafsızlık ve katılım davranışları bu ansiklopedinin en önemli başlıklarıdır.
Biçim konusunda bu rehberden yararlanabilir, her türlü konuda vikipedistlerden yardım isteyebilirsiniz.
Lütfen değişiklik yapmaktan çekinmeyin.
Mavi bağlantıları tıklayarak Vikipedi'yi tanımayı ve katkıda bulunmayı sürdürmeniz dileğiyle.
Kolay gelsin.
kibele 13:10, 20 Nisan 2013 (UTC)

e-postayla glen mesaja cevap[kaynağı değiştir]

merhaba, eklediğiniz içerik telifli olduğu için kabul edemedim ne yazık ki. kolay gelsin.--kibele 13:10, 20 Nisan 2013 (UTC)

Merhabalar tekrardan. Mehmet Bulut'un bizzat öğrencisiyim. Biyografisini yani CV'sini üniversitenin ve diğer kurumların internet sitesinde de bulabilirsiniz. Telif Hakkı oluşturacak hususi bilgiler yok. İletişim kurmak için kendisinin telefon numarasını verebilirim isterseniz ?

Değişiklikleri yayınlayabilirseniz çok seviniriz. Bu imzasız yazı Stoygar (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

selam, telif hakkı tam da bu demek. başka yerde yayımlanan içeriği serbest bırakılmadan kullanamıyoruz. yukardaki telif hakkı linklerinden yararlanabilirsiniz geniş bilgi için. kendi cümlelerinizle yapacağınız eklemeler kabul edilecektir. konferansları vb. içerik zaten ansiklopedik sayılmıyor. bir de e-posta ile değil mesaj sayfamdan iletişim kurabilirsiniz. --kibele 13:20, 20 Nisan 2013 (UTC)
Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir politika ihlalidir ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- Garbino ileti 13:38, 20 Nisan 2013 (UTC)


Daha önce uyarılmanıza rağmen, Vikipedi'ye ısrarla telif kurallarını ihlâl eden içerik eklemeniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. Garbino ileti 13:45, 20 Nisan 2013 (UTC)

i.e.msj 19:05, 20 Nisan 2013 (UTC)

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir politika ihlalidir ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- Garbino ileti 21:27, 22 Nisan 2013 (UTC)