Kullanıcı mesaj:Slash2121

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Uyarı
Uyarı
Dikkat: Lütfen, maddelere ya da dosyalara eklenen şablonları, gereklerini yerine getirmeden kaldırmayınız. Bu harekette ısrarcı olunması vandalizm olarak değerlendirilebilir. Farklı görüşteyseniz bunu maddenin tartışma sayfasına yazınız. İyi çalışmalar. --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 10:06, 24 Nisan 2014 (UTC)


Vikipedi'ye hoş geldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoş geldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, sayfa boşaltma, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 10:07, 24 Nisan 2014 (UTC)

Lütfen Vikipedi Politikalarını ihlal etmeyin[kaynağı değiştir]

Vikipedi'nin resmî olmayan sloganıdır.

  • Bu özellikleri sayesinde Vikipedi ayrım gözetmeksizin herkese bilgi erişimi sağlayan bir ansiklopedidir.
  • Vikipedi yüzlerce insanın emeğiyle bugünkü halini almıştır. Bunu devam ettirmek için bize yardımcı ol!
  • Mavi yazılara tıklayıp içeriği okuyarak yardımının daha kalıcı olmasını ve binlerce kişiye ulaşması için hazır olmasını sağlayabilirsin.
  • Her şey senin elinde!

İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 10:11, 24 Nisan 2014 (UTC)

Merhaba; Lütfen kayda değer olmayan kişileri ansiklopediye eklemeye çalışmayınız. Israrınız Vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engel almanıza sebep olabilir.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 10:22, 24 Nisan 2014 (UTC)

Lütfen vandalizm içeren katkılarınıza devam etmeyin.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 10:56, 24 Nisan 2014 (UTC)
Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi'ye özgeçmişinizi eklemeyiniz. Bu durum Vikipedi'de hoş karşılanmaz ve biyografiniz silinebilir. Kayda değerlik kriterlerini sağlaması halinde, biyografiniz başka kullanıcılar tarafından eklenecektir. Vikipedi internet sayfanız için bir alan değil, ansiklopedidir. Dilerseniz ücretsiz bir web alanı sağlayıcısını buradan bulabilir ve biyografiniz için kullanabilirsiniz veya Vikipedi'ye eklenebilecek derecede uygun bir biyografiniz olduğunu düşünüyorsanız Otobiyografi bölümünü inceleyebilirsiniz. Tekrar hoş geldiniz, teşekkürler.
Eldarion 11:36, 24 Nisan 2014 (UTC)