Kullanıcı mesaj:Simple-engineer

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Herpes-Free-Engineer,
39. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Ülkelerine göre izcilik maddelerinin açılması" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 16.56, 8 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Herpes-Free-Engineer,
40. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Müzeler listesindeki kırmızı maddelerin açılması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 05.15, 15 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Herpes-Free-Engineer,
41. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Güncellenmesi gereken maddelerin ve kaynaksız maddelerin bakımının yapılması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 04.45, 18 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü - Haftanın 3.'sü Ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 3.'sü ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Herpes-Free-Engineer,
42. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Her Vikipedi'de olması gereken maddeler/Genişletilmiş/Biyoloji ve sağlık bilimleri listesindeki eksik maddelerin tamamlanması" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 3.'sü ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 07.49, 25 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü - Katılımcı Yıldızı[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Herpes-Free-Engineer,
42. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Her Vikipedi'de olması gereken maddeler/Genişletilmiş/Biyoloji ve sağlık bilimleri listesindeki eksik maddelerin tamamlanması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 07.49, 25 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü - Biyoloji Yıldızı[kaynağı değiştir]

Biyoloji Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Herpes-Free-Engineer,
42. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Her Vikipedi'de olması gereken maddeler/Genişletilmiş/Biyoloji ve sağlık bilimleri listesindeki eksik maddelerin tamamlanması" konulu projedeki performansınız sonrasında Biyoloji Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 07.49, 25 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Bilim Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Herpes-Free-Engineer,
43. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "1933-1945 senelerinde Türkiye'ye sürgün maddesindeki bilim insanı biyografilerin tamamlanması" konulu projedeki performansınız sonrasında Bilim Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 22.24, 1 Kasım 2021 (UTC)[yanıtla]

Artık yararlı değişiklikler yapıyorum. Beni beyaz listeye alabilir misiniz?Sarı Saçlı (mesaj) Sarı Saçlı (mesaj) 08.14, 8 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Herpes-Free-Engineer,
39. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Her Vikipedi'de olması gereken maddeler listelerindeki maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 11.20, 4 Ekim 2022 (UTC)[yanıtla]

Darende maddesi değişikliği[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Şu değişikliğinizden ötürü size danışmak istedim. 'Tanınmış kişiler' ya da 'Önemli kişiler' alt başlığı altında listelenen isimler için kaynak eklemeye pek rastgelmedim. Örneğin: Kayseri#Önemli_Kişiler.

Bu listeye, eğer ihtilaflı bir durum yoksa, her bir isim için kaynak eklemek gerekir mi?

Bendeki kanı, bu listelenen isimlerin kendi maddelerinden, bu kişilerin ilgili bölgenin mühim kimseleri olup olmadığını ,genellikle ilk paragraf üzerinden, görebileceğimiz yönündeydi.

Geribildirimde bulunabilirseniz çok sevinirim. Kolay gelsin. Simple-engineer (mesaj) 17.15, 21 Mayıs 2023 (UTC)[yanıtla]

Merhaba sayın Simple-engineer, Türkçe Vikipedi'de bu tip yorum içerebilecek listeler eklememeye çalışıyoruz. Kime ve neye göre öenmli kişiler gibi bir yorum var ki bide oralı veya buralı diye bir sürü kaynaklarda olabiliyor. Bence bu tisteleri eklemek için tartışılması daha doğru olacaktır. İngilizce Viki'de spor kulüpleri ile ilgili Notable player başlıkları var ama Türkçe Viki'de kullanmıyoruz. Selamlar, Zafer (mesaj - e-posta) 17.50, 21 Mayıs 2023 (UTC)[yanıtla]
Ah, anladim. Gayet mantikli geldi dedikleriniz. Tesekkurler aciklamaniz icin. Kolay gelsin.Simple-engineer (mesaj) 18.46, 21 Mayıs 2023 (UTC)[yanıtla]

Merhaba, Tam sayı maddesinde neden içerik sildiniz? Belirtebilir misiniz? Maddede yaptığınız son 3 değişikliği onaylanmamış olarak işaretledim. YG1’mensaje❓ 20.56, 25 Şubat 2024 (UTC)[yanıtla]

Merhaba @YG01. Çeviri işlemi bittikten sonra, kaynaksız (WP:USI), bağlantısız (WP:IRRELEVANT) veya madde içinde tekrarı olduğunu değerlendirdiğim metinleri çıkardım. Kolay gelsin.